Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja potpuno razumijem ove iz Citya, kada klubu od 28 navijača privedete jednog ili dva, to je ozbiljan udar na članstvo.
Na Areni je taj dan bilo ludilo pa očito nisu stigli postaviti HL sa dvije tekme. Bit će sigurno sutra od 14h u Pregledu kola.fudbalfudbal je napisao/la: ↑01 mar 2022, 14:30Ima li igdje pregled utakmice Radnik - Posušje?
Ne mogu da nađem a tri penala bila..
-
- Kontakt:
Manijakdolopate je napisao/la: ↑01 mar 2022, 14:56Ja potpuno razumijem ove iz Citya, kada klubu od 28 navijača privedete jednog ili dva, to je ozbiljan udar na članstvo.

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
sve mi se više čini po izjavama Vasoskog da mi slabo sprema ove utakmice, ovo su opet izjave i floskule ala Marinovic, moramo pobijediti, igramo kući, Sarajevo je favorit kući bla bla bla bla, ni riječi o protivniku sem da je "nezgodan", šta mu god to značilo
Sloboda sa Žižovićem je veoma, veoma tvrda, prekidi će im bit glavna šansa, vidjećemo jel se radilo na tome u FKS poslije priprema, a ako Sarajevo ne zabije rani gol, pravo će biti zanimljivo pogledati kako će Vasoski mijenjati tok utakmice i kakve su mu ideje kao treneru. Ovo u Trebinju je bilo gotovo nakon 15 minuta, a i loš teren i povoljan rezultat nisu zahtjevali taktičke rokade tokom meča..
Nas očekuje vjerovatno potpuno drugačiji ŠB od onog protiv Borca, vjerovatno će nas i oni visoko pritisnuti posebno ako igrali 3-5-2, ali nadam se da će ovaj put Pršeš pa i Radovac više potegnuti i dolaziti po lopte kako bi se lakše iznosile.
Dobar fudbal nas čeka sutra, a sve različite satnice, taman da se stigne sve pogledat koliko se moglo stić
Sloboda sa Žižovićem je veoma, veoma tvrda, prekidi će im bit glavna šansa, vidjećemo jel se radilo na tome u FKS poslije priprema, a ako Sarajevo ne zabije rani gol, pravo će biti zanimljivo pogledati kako će Vasoski mijenjati tok utakmice i kakve su mu ideje kao treneru. Ovo u Trebinju je bilo gotovo nakon 15 minuta, a i loš teren i povoljan rezultat nisu zahtjevali taktičke rokade tokom meča..
Nas očekuje vjerovatno potpuno drugačiji ŠB od onog protiv Borca, vjerovatno će nas i oni visoko pritisnuti posebno ako igrali 3-5-2, ali nadam se da će ovaj put Pršeš pa i Radovac više potegnuti i dolaziti po lopte kako bi se lakše iznosile.
Dobar fudbal nas čeka sutra, a sve različite satnice, taman da se stigne sve pogledat koliko se moglo stić

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Pa za to i sluze ove press pred utakmicu brate.Da se dadne neka basic izjava tipa: "Dobro smo radili zadnji nekoliko dana,favoriti smo,nadamo se dobroj igri i pobjedi" i da ti kaze nesto o igrackom kadru,ima li neko povrijedjen ili da nece biti tu iz neki drugi razloga.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:14sve mi se više čini po izjavama Vasoskog da mi slabo sprema ove utakmice, ovo su opet izjave i floskule ala Marinovic, moramo pobijediti, igramo kući, Sarajevo je favorit kući bla bla bla bla, ni riječi o protivniku sem da je "nezgodan", šta mu god to značilo
Dobar fudbal nas čeka sutra, a sve različite satnice, taman da se stigne sve pogledat koliko se moglo stić![]()
Nece sigurno doci ispricati taktiku,i reći sve sto zna o protivniku...
Svaki trener istu press vrti 3 recenice u krugu sto je normalno.
Sve zavisi kako otvorimo utakmicu.Sarajevo ce sutra sigurno igrati za gol vise dok ce Sloboda doci i probati da ne izgubi samo.Ako zabijemo gol u prvi 20 min,Sloboda se mora otvoriti sto nama odgovara i onda cemo ih tek razbiti.
Ako bude npr.0:0 poluvrijeme onda tesko da mozemo vise od 1 gol razlike dobiti,jer onda idu izlezavanja,park the bus i znas vec...Treba imati u vidu da Sarajevo mora neke igrace cuvati za derbi koji je 72 sata od utakmice sutra.Teren nece biti perfektan tako da svaka pobjeda bez povreda ja sam zadovoljan.
Velez-Siroki i Tuzla-Borac takodjer ce biti bas zanimljive i jako neizvjesne utakmice.
Sretno Vam

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 mar 2022, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Niko ni ne ocekuje da isprica taktiku, samo mi postaje monotono citati jedne te iste stvari, a itekako se moze reci koja i o protivniku
Evo, vidis kako je Fedja opisao bukvalno onako kako ce Zeljeznicar igrati protiv nas, sad sto igraci nisu reagovali na taj presing kako je zamisljeno je drugi par cipela, gdje je opet Fedja stabilizovao utakmicu uvodjenjem Isica u drugom pol i promjenom formacije.
Ovakve pressice su moderne, i Jakirovic ima cesto obicaj progovoriti koju o protivniku, i to sam iskreno ocekivao i od Vasoskog. Titranje jaja navijacima pomocu floskula je out
Evo, vidis kako je Fedja opisao bukvalno onako kako ce Zeljeznicar igrati protiv nas, sad sto igraci nisu reagovali na taj presing kako je zamisljeno je drugi par cipela, gdje je opet Fedja stabilizovao utakmicu uvodjenjem Isica u drugom pol i promjenom formacije.
Ovakve pressice su moderne, i Jakirovic ima cesto obicaj progovoriti koju o protivniku, i to sam iskreno ocekivao i od Vasoskog. Titranje jaja navijacima pomocu floskula je out

-
- Kontakt:
Tek sam sad vidio izjavu Mulalica poslje utakmice,ma lik je em nekulturan em narkoman siguran sam.
-
- Kontakt:
Ja sam davno rekao da je njegovo trenersko znanje ravno prosjecnom forumasu ovdje.GradKamena2 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:02Tek sam sad vidio izjavu Mulalica poslje utakmice,ma lik je em nekulturan em narkoman siguran sam.
Dobro neko napisa neki dan,kako li je on uopste dobio Pro licencu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Citam saopstenje SSH. Ono je tragikomicno! Cuj nisu zasticeni od strane mup-a TK od uvreda tokom utakmice
Pa kaze, nije im omogucen odvojen izlaz kao gostujucoj delegaciji
a lafo, i oni iz istog grada...
Najjace na kraju kada spominju da su osnovani kao Sloga i stavljaju se u istu ravan kao Sloboda jer su oba kluba "tuzlanska"... covjek bi pomislio da je u pitanju rivalitet gradskih klubova kao u Sarajevu ili Beogradu

Pa kaze, nije im omogucen odvojen izlaz kao gostujucoj delegaciji

Najjace na kraju kada spominju da su osnovani kao Sloga i stavljaju se u istu ravan kao Sloboda jer su oba kluba "tuzlanska"... covjek bi pomislio da je u pitanju rivalitet gradskih klubova kao u Sarajevu ili Beogradu

- TzBulevar87
- Kontakt:
Procitas njihovo saopstenje i saopstenje naseg Kluba, povuces paralelu izmedju malogradjanstine i gospodskih manira o kojim mi pisemo danima ovdje.vlakanje je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:14Citam saopstenje SSH. Ono je tragikomicno! Cuj nisu zasticeni od strane mup-a TK od uvreda tokom utakmice![]()
Pa kaze, nije im omogucen odvojen izlaz kao gostujucoj delegacijia lafo, i oni iz istog grada...
Najjace na kraju kada spominju da su osnovani kao Sloga i stavljaju se u istu ravan kao Sloboda jer su oba kluba "tuzlanska"... covjek bi pomislio da je u pitanju rivalitet gradskih klubova kao u Sarajevu ili Beogradu![]()
Sportski pozdrav.
075
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mora on nikad previše govoriti ako bude dobar trener, a kad je tek došao vidjelo se da se muči podosta dok kaže sve što hoće. Ono što se meni lično sviđa je da želi ofanzivan fudbal, što se u praksi pokazalo tačnim, protiv Leotara smo dosta napadali, i bilo je dosta uspješno, za razliku od onoga što smo vidjeli kod Sablića protiv svih protivnika, a pogotovo protiv Leotara kad smo sramotno kući izgubili.. Ali svakako da će se sutra pokazati koliki je kvalitet Vasoskog, tvrd protivnik koji je bio yeben čak i kad smo bez poraza polusezonu imali. U svakom slučaju smatram da ne može biti lošiji od Husrefa i sličnih trenera, njih je baš pregazilo vrijeme. Pogotovo me zanima kako ćemo se snaći u prekidima, i kad bude ih sloboda imala da se odbranimo, a i kad mi budemo imali prekid, to nam je bila grozna strana na pripremama, skoro sve golove smo primili iz prekida na pripremama.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:14sve mi se više čini po izjavama Vasoskog da mi slabo sprema ove utakmice, ovo su opet izjave i floskule ala Marinovic, moramo pobijediti, igramo kući, Sarajevo je favorit kući bla bla bla bla, ni riječi o protivniku sem da je "nezgodan", šta mu god to značilo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Broj prodatih ulaznica
1.119/10.000
KUPI KARTU ZA DERBI
ONLINE / OVDJE
Aktivnih članova od 01.01.2022.
11.492/15.000
UČLANI SE ILI OBNOVI ČLANARINU
ONLINE / OVDJE
Uuhhhhh
Prccccc
1.119/10.000
KUPI KARTU ZA DERBI
ONLINE / OVDJE
Aktivnih članova od 01.01.2022.
11.492/15.000
UČLANI SE ILI OBNOVI ČLANARINU
ONLINE / OVDJE
Uuhhhhh
Prccccc
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto ti ga sadGifron je napisao/la: ↑28 feb 2022, 21:33Taj sto vam je izmjesao odbranu je Adi Alicsvrakino1921 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:14Kako tako
Pa ne mogu ja znat
Mogu ja znat
Momak nam izmjesao komplet odbranu u 90 minuti i dao nam gol
Veliki igrac
Pa kako bolan
Ostario sam
Moram se batalit ovog foruma
Top 4 sasvim dovoljno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsija dobra vam ona Adela
Eno skinut ce vam i Hujku radi nje
Smeta vam i sala sa Nemanjom 99

Eno skinut ce vam i Hujku radi nje

Smeta vam i sala sa Nemanjom 99

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kad se pametna pravi i pleka đe ne treba. Umisle ljudi svašta sebi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma jesu'l njoj palili auto nema tu postene zene.
Jel tako komsija
?
Jel tako komsija

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pusti to, ne budi ljakse. Ostanimo gospoda i džentlmeni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Trebali bi se navijaci veleza solidizirati sa Ukrajinom i izbrisati naziv Red Army kao sluzbeni ,sramota da se jedna navijacka skupina zove po agresoru a ne da im smeta ulica Nemanje Bilbije

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:58Trebali bi se navijaci veleza solidizirati sa Ukrajinom i izbrisati naziv Red Army kao sluzbeni ,sramota da se jedna navijacka skupina zove po agresoru a ne da im smeta ulica Nemanje Bilbije![]()
![]()
![]()

Uvijek su vam srbi bili najveći junaci.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Hordas1990, klasik, ledesma i 21 gost.