Upravo tako, stvarno dobra tema bila dok je Arvid nas informisao ovi padobranci dolaze i unistavaju.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Super brate. **** i Ukrajinci su spalili 50 zivih Rusa u Odesi 2014.pa eto onda oko za oko zub za zub. To je tvoja logika a onda sam ja genocidanzagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:13Genocid ste napravili sta ste mislili da ce vas ruzama gadjati i gledati da sijete smrt u sred evrope? 5 godina su vas pustili dobro ste i prosli sa malo bombardovanja dobro vas sa zemljom nisu sravnali. 5 godina drzanja jednog grad u opsadi,genocid u Srebrenici na koji se i Putin vas otac poziva,gadjanje civila 24 sata dobro ste prosli vjeruj mi al sljedeci kiks ce vam biti krajVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:10Pa sad se smijes. Pises bacio im NATO 60 bombi usrali se ko p.icke. Je l to nije smijanje zrtvama? Nemoj srati jarane podrzavas rat i.podrzava ga i vecina ljudi ovdjemma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:05Zamisli ti mozgova koji opravdavaju napad na drugu drzavu i ubijanje civila...pa bolan ksko ti nije zao one djecice ne razumijem kako nemaju duse sekunde majke mi...pa ne ginu djeca u Moskvi i Rostovu pa da nesta razmisljam ko je kriv itd.Kako nemaju grama saosjecanja prema svemu sto se desava....
Ko se smijao budalo kad je Nato baca bombe?Jel ti mene poznajes pa znas jesam li se smijao??
Na Sarajevo je dnevno padalo hiljade granata i nmg se radovati kad djeca ginu bilo gdje pa od Beograda ,Srbije,Sirine,Ukrajine,Jemena,Palestine...ama ko se moze radovati ubijanju civila osim vas srba ocigledno.
-
- Kontakt:
Okej postujem. I zao mi je. Da li ima civilnih zrtava na drugoj strani? Posto ne mogu naci na internetu nista.emir18 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:14VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:12Nikako to! Svako moze.pogrijesiti samo.kazem da se ovo planira i od strane zapada i od strane rusije vec dugo.tako da ja vjerujem da se zna vec i konacan rasplet ali zna ko treba znati a ne mi.na forumu
Gledaj možda skontas.
Rusi su pobili najmanje 5 miliona ukrajinaca '32-'33 pa ti vidi.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:15Super brate. **** i Ukrajinci su spalili 50 zivih Rusa u Odesi 2014.pa eto onda oko za oko zub za zub. To je tvoja logika a onda sam ja genocidanzagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:13Genocid ste napravili sta ste mislili da ce vas ruzama gadjati i gledati da sijete smrt u sred evrope? 5 godina su vas pustili dobro ste i prosli sa malo bombardovanja dobro vas sa zemljom nisu sravnali. 5 godina drzanja jednog grad u opsadi,genocid u Srebrenici na koji se i Putin vas otac poziva,gadjanje civila 24 sata dobro ste prosli vjeruj mi al sljedeci kiks ce vam biti krajVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:10
Pa sad se smijes. Pises bacio im NATO 60 bombi usrali se ko p.icke. Je l to nije smijanje zrtvama? Nemoj srati jarane podrzavas rat i.podrzava ga i vecina ljudi ovdje
- Centre forward
- Kontakt:
Jel to onaj Britanac ili je neki drugi u pitanju ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Znam brate ali ako tako gledamo stalno ce neko.imati nesto reci iz proslosti. Uvijek se nesto desiloFoSte95 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:18Rusi su pobili najmanje 5 miliona ukrajinaca '32-'33 pa ti vidi.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:15Super brate. **** i Ukrajinci su spalili 50 zivih Rusa u Odesi 2014.pa eto onda oko za oko zub za zub. To je tvoja logika a onda sam ja genocidanzagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:13
Genocid ste napravili sta ste mislili da ce vas ruzama gadjati i gledati da sijete smrt u sred evrope? 5 godina su vas pustili dobro ste i prosli sa malo bombardovanja dobro vas sa zemljom nisu sravnali. 5 godina drzanja jednog grad u opsadi,genocid u Srebrenici na koji se i Putin vas otac poziva,gadjanje civila 24 sata dobro ste prosli vjeruj mi al sljedeci kiks ce vam biti kraj
Ima civilnih zrtava 40 Moskvi 30 u Sankt Petersburgu i 100 u Krasnodaru 

Premijer njihov.Centre forward je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:18Jel to onaj Britanac ili je neki drugi u pitanju ?
Ima ovdje, na 17:13 po tickeru vremena u gornjem desnom čošku počinje o Sarajevu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Centre forward je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:18Jel to onaj Britanac ili je neki drugi u pitanju ?

1946
Nije stvar ne odgovaranja. Zasto bih se ja uopste trebao suzdrzavati? Sto ce mi to? Dosta je vise politike "ma pusti" ili "ma ignorisi". Zasto je ovim ljudima uopste dozvoljen ovaj forum?
Centre forward je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:18Jel to onaj Britanac ili je neki drugi u pitanju ?
Boris Johnon je jedan od nas

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Marsal
- Kontakt:
Meni je drago da znam s kim ja živim u istoj državi. Samo nek pišu, ali ne treba ulaziti u dublje rasprave sa njima. Zar želite uopšte pričati s nekim ko je spreman ubiti desetine i hiljade civila, zatim ih pokopat u masovnu grobnicu pa je otkopat i prekopat u drugu, pa onda otkopat i drugu i sakrit ih u treću da nikada ne bi mogli biti nađeni.
To su vam Tristan i ovaj Velikan.
Sa druge strane lijepo je da ima i normalnih Srba poput dcsilea, jest da se razilazimo u mišljenjima ali on nije poput ovih što su im mozgovi od malena napunjeni užasno pogrešnom retorikom.
Arvid, nastavi.
To su vam Tristan i ovaj Velikan.
Sa druge strane lijepo je da ima i normalnih Srba poput dcsilea, jest da se razilazimo u mišljenjima ali on nije poput ovih što su im mozgovi od malena napunjeni užasno pogrešnom retorikom.
Arvid, nastavi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tutankamon1905
- Kontakt:
Rat podrzavaju samo neuke budale koje su TRENUTNO na sigurnoj udaljenosti.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:10.podrzava ga i vecina ljudi ovdjemma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:05Zamisli ti mozgova koji opravdavaju napad na drugu drzavu i ubijanje civila...pa bolan ksko ti nije zao one djecice ne razumijem kako nemaju duse sekunde majke mi...pa ne ginu djeca u Moskvi i Rostovu pa da nesta razmisljam ko je kriv itd.Kako nemaju grama saosjecanja prema svemu sto se desava....
Ko se smijao budalo kad je Nato baca bombe?Jel ti mene poznajes pa znas jesam li se smijao??
Na Sarajevo je dnevno padalo hiljade granata i nmg se radovati kad djeca ginu bilo gdje pa od Beograda ,Srbije,Sirine,Ukrajine,Jemena,Palestine...ama ko se moze radovati ubijanju civila osim vas srba ocigledno.
Ali na strani drzave koja se brani od ovakvih napada uvijek moras bit. Pa zamisli da se to pusta bez ikakve borbe kao sto sad rusi očekuju i nekoć srbadija. Na sta bi taj svijet ličio..
Opet se nisam smijao bolan nikome samo sam rekao da neko ko je to prosao ne moze da podrzava da se radi drugome sto se njemu radilo...ko moze podrzavati Rusiju dok ubija civile,djecu itd itd. OPET KAZEM NE VIDIM DA SE GRANATIRA ROSTOV ILI MOSKVA I PETERSBURG.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:10Pa sad se smijes. Pises bacio im NATO 60 bombi usrali se ko p.icke. Je l to nije smijanje zrtvama? Nemoj srati jarane podrzavas rat i.podrzava ga i vecina ljudi ovdjemma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:05Zamisli ti mozgova koji opravdavaju napad na drugu drzavu i ubijanje civila...pa bolan ksko ti nije zao one djecice ne razumijem kako nemaju duse sekunde majke mi...pa ne ginu djeca u Moskvi i Rostovu pa da nesta razmisljam ko je kriv itd.Kako nemaju grama saosjecanja prema svemu sto se desava....
Da Ukrajinci rade ovo Rusima isto bi govorio...ma da bilo ko sad radi ovo Beogradu ili Srbije nbt isto bi govorio...ja imam pravo da ne volim Srbiju al isto tako nemam pravo da mrzim nevine ljude.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Pozivam i Tristana i Velikana na megdan. Da im veteran iz zadnjeg rata pokaže neke stvari.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Postoji li mogucnost da negdje drugo ova ekipa sa Foruma diskutuje o BIH Politici ? Ne mislim na klix ili tako nesto.
Vec zatvorenog tipa..
Vec zatvorenog tipa..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.