Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja stvarno ne znam sto je toliko tesko odolit na provokacije. Jednostavno ignorisat i drzat se informativnog karaktera teme.
Stvarno ste djeca
Stvarno ste djeca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Stvar je da imamo urednu temu gdje se fino diskutuje i informise. Ovi padobranci se otkriju i budu uklonjeni, nema se njima sta odgovarati. Ljudima je ispran mozak, radi se vec decenijama na tome, tako da s njima nema nikakvog razgovora.
A ne treba ti nikakav forum niti sta da znas da takvih ima u drzavi more.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo oko rata i dalje mislim da je to plan bio ali... Ovo zadnje sto kaze... pizda im materina nabijem na k i njih i njihov defile sa autima, nema goreg od ovi sto se prestavljaju kao tvoji, prvo ispred svoga praga cistku dobru zelenih kmetova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel realno kako vas uvuku u ove rasprave,pa sto ste naivni ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
zanima me da li iko kod nas planira kratku obuku zlu ne trebalo? svi ispod 40 godina su nesposobni za rat, ako nisu vec prof.vojnici.
kad bi kod nas puklo pa doslo do daytona2, ne bi nas bilo za saksije...mozete zamisliti delegaciju za pregovore predvodjeni Sda retardima bakirom, hodzama koji su mu najblizi saradnici, zahom, salkaom zildzicem, i ostalim ucenim glavama :rol: ovo je idealan trenutak da Vucic udje u srpsku legendu i izvrsi agresiju...samo sto je pic.ka pa nece
kad bi kod nas puklo pa doslo do daytona2, ne bi nas bilo za saksije...mozete zamisliti delegaciju za pregovore predvodjeni Sda retardima bakirom, hodzama koji su mu najblizi saradnici, zahom, salkaom zildzicem, i ostalim ucenim glavama :rol: ovo je idealan trenutak da Vucic udje u srpsku legendu i izvrsi agresiju...samo sto je pic.ka pa nece
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 01 mar 2022, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Naucit cu sve gradove ukrajine na pamet.
Al kako je oduci, a Gdje vam kcerka zivi
Al kako je oduci, a Gdje vam kcerka zivi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vidis ih da su se prepali rata kod nas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ljudi će uskoro na Mars, a na zemlji se ratovi vode.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 01 mar 2022, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
"Evropski parlamentarci danas su na vanrednoj sjednici još jednom pokazali šta misle o agresiji Rusije i njenim predstavnicima. Neposredno prije emitiranja videosnimke ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova zastupnici su ustali i izašli iz sale ne želeći slušati njegov izvještaj."
WHERE IS SERBIE ???

WHERE IS SERBIE ???

- BenjooJutub
- Kontakt:
Fino objašnjeno. Sad sam poprilično siguran da će Rusi zatvoriti plin, i kao što rekoh, ko će nayebat? Običan narod u EU, baš kao i u Rusiji što će nayebat od kontra sankcija.Asteriks je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:26Imas jasne izvjestaje, godisnje biltene robne razmjene. Ministarstva vanjske trgovine u korelaciji sa zavodom za statisiku rade takve stvari.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:50
Ne mogu se načudit da jedna od najvećih svijetskih sila i jedan od najvećih lidera na Svijetu uradi ovako nepromišljen potez, ne znam... Ja sam nekako ubjeđen da on ima Zapad u šaci i da će ove zabrane i sankcije da se sruše kao kula od karata.
Žao mi Ukrajinaca, uvijek su mi bili simpatična nacija. Rusi također, Žao mi nedužnih ljudi na obje strane, koji će odnosno koji već ispaštaju. Ovi događaj će uveliko primijeniti tok historije, a promjene nisu nužno dobre.
Nayebali smo kako god okreneš, yebiga.![]()
Svi pokazatelji su jasni, tacnije EU je najveci trgovinski partner Rusije s oko 38 % udjela od ukupne robne razmjene.
Putin je isao na kartu ekonomske ovisnosti o nafti i plinu jer 26 % od ukupnog uvoza nafte te 40 % plina, EU dobavlja iz Rusije. Ta zavisnost je najvise izrazena kod evropske ekonomski najjace clanice - Njemacke. Medjutim Svabe su ga udarile svim mogucim sankcijama, ceka se samo ona obostrana steta da Rusi zavrnu plin.
Kada se odmaknemo od svih ovih indiktaora, sta mu jos ostaje. Nemoj mislit da ima neograniceno pravo upravljanja po pitanju upotrebe taktickog a kamoli strateskog nuklearnog oruzja. Imao bi da Zapad napadne Rusiju na njemom tlu, no do toga nikad nece doci.
Ludjak na celu nuklearne sile ti je odgovor na to nepromisljen potez. Mjesec dana rata, Rusiju ce vratiti u 90-te.
Za nas uopšte nije bitan tok rata, sama objava rata je pokrenula lavinu za koju će trebati da prođu decenije i decenije da se zaustavi. Pu yebem ti civilizaciju ovakvu, nek baci aomsku i nek nas pobije, sami smo sebi krivi za sve što nam se dešava.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
**** me ako jedan od Putinovih najbližih saradnika nije špijun za Amerikance.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Svakim danom što prođe potencijalno rusko zatvaranje plina će imati sve manje i manje utjecaja na Evropu. Prave se rezerve po Njemačkoj, pisao sam da čak i imaju već rezerve za par mjeseci, traže se i druge alternative. Poljaci već planiraju neke cijeve do Norveške, LNG terminali u Njemačkoj se spominju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa pojačali su napade na civile, i binte zgrade po gradovim, jadna djeca koja će živote izgubiti radi ideologija.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta je sa bakrenom bradom?
Nema ga u Bosni, čudno.
Kao da namjerno pokušava da se 'zadesi' van BiH.
Nema ga u Bosni, čudno.
Kao da namjerno pokušava da se 'zadesi' van BiH.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliko EU narod zaista moze nayebat zbog plina?
Znam da se kod nas plin koristi u upaljacima, brenerima, plinskim bocama, za auta kao alternativa i da se raja u nekim gradovima grije na plin. Zbog cega je plin nama u BiH pored ovogg jos toliko bitan, a zbog cega narodu u EU ?
Znam da se kod nas plin koristi u upaljacima, brenerima, plinskim bocama, za auta kao alternativa i da se raja u nekim gradovima grije na plin. Zbog cega je plin nama u BiH pored ovogg jos toliko bitan, a zbog cega narodu u EU ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vjerovatno vise. Imaju Ameri oci i usi svuda. Do neki dan tetku Merkel prisluskivali
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 5 gostiju.