Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Citizen-X
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Citizen-X » 25 jan 2011, 04:44

Citizen-X je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
nanake je napisao/la:

**** LI TI MAJKU U USTA DA TI ****, MOLI BOGA DA TI NE PIŠE IME U MAILU KAD SI SE REGISTROVAO OVDJE. **** ĆU TI ČITAVU PORODICU.

NAZOVI ME 062 105 324 DA TI **** SVE MRTVO
Eto moderatori fina materijala za policije.
doticna osoba - pa eto ako je prepoznajete da znate sa kakvom budaletinom imate posla

http://www.facebook.com/profile.php?id=1152343251
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 26 jan 2011, 19:28

Citizen-X je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
nanake je napisao/la:

**** LI TI MAJKU U USTA DA TI ****, MOLI BOGA DA TI NE PIŠE IME U MAILU KAD SI SE REGISTROVAO OVDJE. **** ĆU TI ČITAVU PORODICU.

Eto moderatori fina materijala za policije.
doticna osoba - pa eto ako je prepoznajete da znate sa kakvom budaletinom imate posla

[/quote]

to ovaj @nanake?

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 jan 2011, 19:35

Citizen-X je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
nanake je napisao/la:

nemoj zajebavati :lol:
pesko ara :lol: on prijeti :lol: :lol: pa zar je dotle doslo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jan 2011, 23:40

Samo da javim adminu da se ovaj lik ponovo javio,ovaj put pod nickom @Div.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 jan 2011, 17:10

bivši.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 jan 2011, 18:06

Je li samo ja imam osjecaj ili u vecernjim satima pocinje forum pomalo da trokira.VAajda zvog opterecenosti :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 31 jan 2011, 22:00

pozz ja sam novi ovde
imam jedan prijedlog ...mogli bi mozda ako se slazte napraviti neke nove teme ili nesto u vezi klupskog evropskog rukometa ... ovih jacih liga ... Njemacka,Spanija,Francuska..i da u toj novoj temi diskutujemo o tim ligama,o igracima, statistikama,itd... ??

Ovu poruku sam poslao jednom od moderatora,ali nije mi jos niko odgovorio .. ovo je samo prijedlog ... novi sam ovde i ne mogu odlucivati nista,samo sam predlozio .. bila bi ovo prava stvar :)

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 31 jan 2011, 23:13

dulet je napisao/la:pozz ja sam novi ovde
imam jedan prijedlog ...mogli bi mozda ako se slazte napraviti neke nove teme ili nesto u vezi klupskog evropskog rukometa ... ovih jacih liga ... Njemacka,Spanija,Francuska..i da u toj novoj temi diskutujemo o tim ligama,o igracima, statistikama,itd... ??

Ovu poruku sam poslao jednom od moderatora,ali nije mi jos niko odgovorio .. ovo je samo prijedlog ... novi sam ovde i ne mogu odlucivati nista,samo sam predlozio .. bila bi ovo prava stvar :)
slobodno otvori temu, svaka kvalitetna tema je dobrodosla
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

dulet
Kontakt:

Post Postao/la dulet » 31 jan 2011, 23:24

Mr Plummer je napisao/la:
dulet je napisao/la:pozz ja sam novi ovde

slobodno otvori temu, svaka kvalitetna tema je dobrodosla
Hvala .. otvorio sam teme ... :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 feb 2011, 01:50

Da li bi mi admin dozvolio da otvorim temu o PSG,sad sam ispao fin,i pitao sam prije nego sto otvorim,pa bi volio vase odobrenje za otvaranje teme .

slika
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 01 feb 2011, 09:20

harry_90 je napisao/la:Da li bi mi admin dozvolio da otvorim temu o PSG,sad sam ispao fin,i pitao sam prije nego sto otvorim,pa bi volio vase odobrenje za otvaranje teme .

slika
Ti nisi novi i znas mogu li, i kako se otvaraju teme ;)
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 feb 2011, 21:57

Ogorcen sam na adminstraciju foruma,psuju,vrijedjaju,omalovazavaju i opet ne dobiju nista.Djaba prijavljivati post oni ne dobijaju nikakvu kaznu.

Ja kada kazem iz zahebancije liku(a i sam on zna da je zahebancija) da "nema muda" dobijem sedam dana u lijepim Banovicima...

Hocemo se vrijedjati????

hocemo :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 02:25

niko od mod-ova u trecoj smjeni :lol: alfa razvaljuje forum...zbog njega treba uvesti pravilo da izmedju 2 posta moras cekat min. 10 minuta, da bi napisao taj drugi...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 05:09

mandraX je napisao/la:niko od mod-ova u trecoj smjeni :lol: alfa razvaljuje forum...zbog njega treba uvesti pravilo da izmedju 2 posta moras cekat min. 10 minuta, da bi napisao taj drugi...

sine ko prvo ja te ne vredjam, i bolje se zajebavati, nego vredjati... i msm da forum a pogotovo stranica druzenje i jeste za zajebanciju... Pogledaj samo likove koji vredjaju i ja posle trebam da budem banovan

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2011, 12:45

Imam jedan prijedlog za forum, a to je da se malo "počisti", jer ima previše tema o kojima je napisano jedan,dva posta i gotovo, pogotova gore za klubove. Pa ima klubova nikad čuo, ali haj dobro to, ali gore niko ništa ne piše, post nije napisan kako je tema otvorena ili zaključanih tema.

Ima tema ovamo u diskusiji isti ili virtuelni sport, pa da se to malo sredi. Ako treba pomoć, evo ja ću se potruditi da pronađem te topice o kojima sam govorio, proslijedim vama ovdje ili na pp pa da vi odlučite šta će te uraditi, naravno ako treba pomoć i ako se ovaj moj prijedlog uvaži.

Također, svaka čast za ovo što ste uradili za ino-fudbal prava stvar, koliko je sad lakše pratit ono što te zanima, jes da je prošlo mnogo vremena kako je to urađeno, ali nikad nije kasno pohvaliti :D .
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 14:44

alfarouqaminu je napisao/la: sine ko prvo ja te ne vredjam, i bolje se zajebavati, nego vredjati... i msm da forum a pogotovo stranica druzenje i jeste za zajebanciju... Pogledaj samo likove koji vredjaju i ja posle trebam da budem banovan
Nemoj više, molim te ;)

'fala Bogu pa ne vrijeđaš, al brate što znaš us*at (spamat) temu, to je čudo jedno :roll:
alfarouqaminu je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:koje to Balić i Karabatić imaju sličnosti ,moj alfa ,nemaš ti pojma :lol: :lol:
:roll:
legenda reala je napisao/la:pa šta se čudiš ,skroz dva različita tipa igrača ,po svemu :lol: :lol:
EdinTM87 je napisao/la:hvala neno :D

najobjektivniji forumas sto se kosarke tice..
Ovo tebi liči na normalne postove, normalnu diskusiju i slično tome?
Meni barem, ovo izgleda na ofirni spam a.k.a nabijanje postova (izgLeda to ti je ciLj)...

P.S. To je samo dio od tvojih famoznih postova, mrsko mi tražit'...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 19:22

mandraX je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: sine ko prvo ja te ne vredjam, i bolje se zajebavati, nego vredjati... i msm da forum a pogotovo stranica druzenje i jeste za zajebanciju... Pogledaj samo likove koji vredjaju i ja posle trebam da budem banovan
Nemoj više, molim te ;)

'fala Bogu pa ne vrijeđaš, al brate što znaš us*at (spamat) temu, to je čudo jedno :roll:
legenda reala je napisao/la:koje to Balić i Karabatić imaju sličnosti ,moj alfa ,nemaš ti pojma :lol: :lol:
legenda reala je napisao/la:pa šta se čudiš ,skroz dva različita tipa igrača ,po svemu :lol: :lol:
EdinTM87 je napisao/la:hvala neno :D

najobjektivniji forumas sto se kosarke tice..
Ovo tebi liči na normalne postove, normalnu diskusiju i slično tome?
Meni barem, ovo izgleda na ofirni spam a.k.a nabijanje postova (izgLeda to ti je ciLj)...

P.S. To je samo dio od tvojih famoznih postova, mrsko mi tražit'...
pa da li ja samo pisem ovakve postove? Da li si se zapitao malo? :roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 22:13

Ned'o Bog da pišeš, al' ti je 70% postova u tom smisLu ;)

Pozdrav!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 feb 2011, 17:34

Zašto mi je ukLonjen avatar?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 feb 2011, 14:40

zato što je propagirao nedozvoljene radnje.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.