PTSP
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Koja banka je u pitanju?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Najgore sto ce baciti vecinu brasna. **** idioti
Ako si deseti u redu, jasno vidis sta rade devetorica ispred tebe, takodjer u komunikaciji sa salterusom mozes doznati dosta toga.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:09Sta je jasno? Druze vidio si red preko poslovnice jedne i pises odmah o masovnom podizanju novca, ne blamiraj se.Markan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:06Sve je jasno.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:04
Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.
Jasno je da ti imas interes prikrivati nesto ovdje.
Upravo to.
Da ga imaju gdje skladistiti i gorivo bi pokupovali jer je samo pitanje dana kad ce otici na 3+ marke.
Unicredit
Rijesite ovoga dezinformatora i histericara.
ma smirit ce se kroz koji dan ... a nemam pojma koje masovno podizanja para u drugim bankama eto u Sa od ceke do socijalnog nigdje nisam vidio red neki doduse jedino Sberbank na socijalnom, tu je u pon bilo raje

Zamisljam Bosnju kako na civarama gura tri vrece brasna 

Prebacio bih i ja brate ali nije tako jednostavna situacijamma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:53Ja sam bez ikakvih problema u ponedjeljak svoje orocenje prebacio na BBI banku...rekli su da nema nikakvh problema u poslovanju al et ja papak navalio strah me i prebacio jbg.mirsad993 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:51Dal je moguće da su se ljudi toliko upecali na onu sliku Erdoğana sa hedijom za Bosnu (Bayraktar), ubise po FB sa informacijom da je provjerena
Btw dal je neko u ovih dan-dva primio platu preko računa u Sberbank dal je imao nekih problema prilikom isplate?

Kriju po magacinima,nedavno sam se zadesio u jednom manjem Konzumu i otvorena im vrata od magacina i slusam one radnice tamo pricaju gdje da slože brašno,u to vrijeme ulazi žena trazi 5 kila onu vrecu i kažu joj da nema kontam wtf

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gazda im zapovjedio da se lageruje kako bi kasnije prodavao po puno vecoj cijeni.miky_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:18Kriju po magacinima,nedavno sam se zadesio u jednom manjem Konzumu i otvorena im vrata od magacina i slusam one radnice tamo pricaju gdje da slože brašno,u to vrijeme ulazi žena trazi 5 kila onu vrecu i kažu joj da nema kontam wtfDali cuvaju radi nekog svog ili sta nisam skontao.
Vjerujte komu hocete, samo nemojte bankarima. To su posljednji ljudi kojima trebate vjerovati.
Bingo i Robot nemaju vrecu brasna, btw. Nisam isao u Konzum.
Nisam kreditna sluzba ali po zadnjim informacijama koje ja imam nista nije pooštreno, u zadnjih nekoliko mjeseci mi je tolika guzva na poslu da ove iz kreditne sluzbe ne vidim po mjesec dana iako sam u centraliEspiritosanto je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:10Kakvo je stanje sa kreditima,jesu šta pooštravali zbog ove situacijeenobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:04Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.

Najjače što je Bošnjo pokupio i skoro svo ulje. Nekidan u Bingu ostalo samo Bimal Omega.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Soli isto nema. Nevjerovatno
Sto mrzim ljude koji panice...
Sto mrzim ljude koji panice...
Neki marketi su ogranicili da svako moze uzeti maks dvije vrece brasna. Ali dzaba i to, doci ce budala pet dana zaredom uzeti po dvije vrece i eto deset vreca 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Istina. Ja danas uzeo neko "Iskon" ulje u Robotu

Bimala nema za lijeka.
Ma sta ce debili pravi oni **** daj meni druge ko ****.Sto je najgore pokupovLi su siptari i pekare... Ma sta ce kukavice najvece fuj.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da su nasi politicari ko Vucko objavili da su pokupovali tone zalihe (cak i da nisu) to se ne bi desavalo,ovako uplasena guzica grabi sta stigne,kad to vidim zatuko bi ih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ulje 3.5KM, vjerovatno je ljudi i strah da će poskupiti, ne samo nestati. A i hoće, jer je gorivo 2.66 po litru, u petak 2.51 bilo.
Vjerujem da će i brašno ići preko 30KM.
Vjerujem da će i brašno ići preko 30KM.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.