Svedska salje dosta protutenkovskih projektila.
Mi zaboravljamo na vojsku Ukrajine jbt. Imaju sve zivo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svedska salje dosta protutenkovskih projektila.
Nadovezujem se na svoj post, pametnjakovicu.Blejzer10 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:39Zaboravio si profil promijenitiMarkan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:34Dobra strana je sto ce se poskupljenjem goriva smanjiti upotreba automobila i ostalih prijevoznih sredstava, pa ce shodno tome biti i manje prometnih nezgoda, tako da bi kirurgija mogla prodisati.Markan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:31Lagerovanje brasna po kucama rezultirat ce tim da ce se vise jesti jela od tijesta, sto ce onda rezultirati prekomjernom tezinom, razvojem mnogih bolesti, od kardiovaskularnih do dijabetesa i ostalog. Tako da, osim sto cemo imati skuplje brasno i ostalo, bolnice ce biti pune, a drzava ce biti pred kolapsom jer nece moci isfinancirati brigu o toliko pacijenata.
Blejzer10 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:39Zaboravio si profil promijenitiMarkan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:34Dobra strana je sto ce se poskupljenjem goriva smanjiti upotreba automobila i ostalih prijevoznih sredstava, pa ce shodno tome biti i manje prometnih nezgoda, tako da bi kirurgija mogla prodisati.Markan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:31Lagerovanje brasna po kucama rezultirat ce tim da ce se vise jesti jela od tijesta, sto ce onda rezultirati prekomjernom tezinom, razvojem mnogih bolesti, od kardiovaskularnih do dijabetesa i ostalog. Tako da, osim sto cemo imati skuplje brasno i ostalo, bolnice ce biti pune, a drzava ce biti pred kolapsom jer nece moci isfinancirati brigu o toliko pacijenata.
Imaju oni od protivvazdušne mehanizacije dosta toga, preko 150 Osa i Strijela, zatim 300+ Šilki što je za trenutačne potrebe u odnosu na Ruske snage dovoljno.
Gotovo je vec sve. Otkriveno je da Putin nema granice ni razuma a pokazano je da je NATO sila za Ruse. Cim se ovo smiri na bilo koji nacin, a nadam se da ce ubrzo, vjerujem da cemo biti od prioriteta zapadu, a vec nas sad, u ovom ludilu oko Ukrajine, pocinju spominjati.miki09 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:54Zvucace lose ali za nas i za ovu prciju u kojoj zivimo bi bilo bolje da rusija nastavi po svom, cak i da bude radikalnija, da se konacno udari sakom od sto i povuce debela linija izmedju zapada i rusije, kao sto je to sada u biti. Samo tako ja ocekujem nesto ubrzano i na foru tipa eu i nato. Ovo ako budu pregovori, pa rusija malo popusti pa onda zapad, mi opet padamo u isti polozaj u kojem smo sad.
Zanimljivo da je na istom. Mislio sam da ce ipak rasti zbog trenute politike Erdogana.
Majku **** svoju…oldschool72 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:51https://youtu.be/oGWOeMrp6rI
Putleru sjeme vam se zatrlo.
Logocino je da nece, jer amerikanci vise uloze u propagandu da opravdaju invaziju vec u samu invaziju.
Kako misliš gotovo? I na koji način misliš da će se smiriti?Madal je napisao/la: ↑01 mar 2022, 21:02Gotovo je vec sve. Otkriveno je da Putin nema granice ni razuma a pokazano je da je NATO sila za Ruse. Cim se ovo smiri na bilo koji nacin, a nadam se da ce ubrzo, vjerujem da cemo biti od prioriteta zapadu, a vec nas sad, u ovom ludilu oko Ukrajine, pocinju spominjati.miki09 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:54Zvucace lose ali za nas i za ovu prciju u kojoj zivimo bi bilo bolje da rusija nastavi po svom, cak i da bude radikalnija, da se konacno udari sakom od sto i povuce debela linija izmedju zapada i rusije, kao sto je to sada u biti. Samo tako ja ocekujem nesto ubrzano i na foru tipa eu i nato. Ovo ako budu pregovori, pa rusija malo popusti pa onda zapad, mi opet padamo u isti polozaj u kojem smo sad.