Stari kod njih ti spc izmislja I fabrikuje lazi , izvrce cinjenice, selektivno interpretira presude sudova itd I onda tim lazima puni vlaske tintare... primjetit ces da svi srbi I oni polupismeni I oni sa doktoratom vrte istu politicku mantru I ko papagaji ponavljaju jedno te isto mitomamsko smece... definicija kultoroloskog ispiranja mozga..... nisu samo srbi takvi nego sve etnoreligijske grupe... armeni gruzijci rusi zidovi turci grci... svi narodi kojima je religija kicma identiteta su zaludzeni mitomanijom ....zagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:33Ja mogu svaki put kad gledam da se ibretim satima jel ovo oni stvarno misle il je to neka skola laganja,izmisljanja kunem vam se da nema nacije na svijetu da vise izmislja i laze a zasto je to tako pojma nemam. Draskovic u emisijinneki dan je bas objasnjavao to njihovo laganje i kako oni postanu ubjedjeni u tu svoju laz da je istina zaista za ispitivanja. Kad mislite da nema dalje Marica poslusate i njegove goste neke starije emisije prije ove invazije opisuje ruse kao ljude,robote i vanzemaljce u jednom. Tek kad se cuju urote svijeta protiv njih to je vec za plakati od Kine,Indije,Djevicanskih Ostrva svi im rade iza ledja u kuju urote
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja ne znam da li ce NATO ostati bez ukljucivanja i ako Rusija krene da zauzme cijelu Ukrajinu?
Znam ta neka pravila ratovanja, ne smiju se mijesati u sukob bla, bla. A na drugoj strani za Rusiju ne vaze nikakva pravila i moze raditi sta hoce ili Bjelorusija se jednostavno ukljuci u rat.
NATO i EU bi morali biti odlucniji cak i ako krse pravila, ali to jednostavno mogu pravdati sa spasom stanovnistva i sigurnosti Europe.
Znam ta neka pravila ratovanja, ne smiju se mijesati u sukob bla, bla. A na drugoj strani za Rusiju ne vaze nikakva pravila i moze raditi sta hoce ili Bjelorusija se jednostavno ukljuci u rat.
NATO i EU bi morali biti odlucniji cak i ako krse pravila, ali to jednostavno mogu pravdati sa spasom stanovnistva i sigurnosti Europe.
⚽FK Garaže⚽
To ti je odmah WWIII, nek se nato drzi sa strane
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Turska je polozajno , strateski i ekonomski jaka da joj apsolutno nikakav benefit ne donosi EU cak sta vise.Tjerat ce ih da se “modernizuju” trpati ih parama pa im unistavati privredu kreditima i tjerati ih na podanistvo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:36Inace, i mi i turska necemo u eu, zna se zbog cega, turska ispunila zahtjeve jos 2006 za eu.
I ne opravdavam ne uvodjenje sankcija drzavi koja napada drugu suverenu drzavu.
Do skora pokusali su im unistiti ekonomiju sakacenjem lire , na kraju povukli za pipubi EU i Ameri.
Turska je najprogresivnija zemlja Svijeta i poredi silnih destrukcija vrsenih na njih i Islamski Svijet.
Marijopolj je nažalost gotov, samo je pitanje vremena kada će pasti.
Opet kažem neka bar NATO uvede zabranu uopšte leta nad Ukrajinom. A opet nadam se nekoj odlučnijoj akciji ako se dođe do toga da če komplet Ukrajina pasti
Opet kažem neka bar NATO uvede zabranu uopšte leta nad Ukrajinom. A opet nadam se nekoj odlučnijoj akciji ako se dođe do toga da če komplet Ukrajina pasti
- Marsal
- Kontakt:
Sinoć sam rano zaspao, može li u kratkim crtama šta se dogodilo sinoć od 22h?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima i opasnost od toga, a mozda bi oni odustali kad bi Nato usao na trenutnu teritoriju Ukrajine koja nije pala i unaprijed najavio, ali oni dok su sigurni da se nece niko umijesati nece stati, nazalost. Razorit ce drzavu, pobiti toliko neduznih..
Znam da je ovo vijerovatno daleko od realnosti.
⚽FK Garaže⚽
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Pa čitav rat se i vodi iz razloga što Rusija ne želi nato u Ukrajini, ulaskom nato-a došlo bi do nevidjenih eskalacija i sukoba..FCB1986 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 07:02Ima i opasnost od toga, a mozda bi oni odustali kad bi Nato usao na trenutnu teritoriju Ukrajine koja nije pala i unaprijed najavio, ali oni dok su sigurni da se nece niko umijesati nece stati, nazalost. Razorit ce drzavu, pobiti toliko neduznih..
#ALLEGRIOUT
- ASD
- Kontakt:
Turska ekonomski jaka?JoeBleck je napisao/la: ↑02 mar 2022, 06:49Turska je polozajno , strateski i ekonomski jaka da joj apsolutno nikakav benefit ne donosi EU cak sta vise.Tjerat ce ih da se “modernizuju” trpati ih parama pa im unistavati privredu kreditima i tjerati ih na podanistvo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:36Inace, i mi i turska necemo u eu, zna se zbog cega, turska ispunila zahtjeve jos 2006 za eu.
Do skora pokusali su im unistiti ekonomiju sakacenjem lire , na kraju povukli za pipubi EU i Ameri.
Turska je najprogresivnija zemlja Svijeta i poredi silnih destrukcija vrsenih na njih i Islamski Svijet.
Turska najprogresivnija zemlja Svijeta?
Rat se vodi iz drugih razloga, NATO je samo izgovorJuventinoVero je napisao/la: ↑02 mar 2022, 07:13Pa čitav rat se i vodi iz razloga što Rusija ne želi nato u Ukrajini, ulaskom nato-a došlo bi do nevidjenih eskalacija i sukoba..FCB1986 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 07:02Ima i opasnost od toga, a mozda bi oni odustali kad bi Nato usao na trenutnu teritoriju Ukrajine koja nije pala i unaprijed najavio, ali oni dok su sigurni da se nece niko umijesati nece stati, nazalost. Razorit ce drzavu, pobiti toliko neduznih..
Ma kakav NATO, Rat se vodi zbog Ukrajinskog gasa.JuventinoVero je napisao/la: ↑02 mar 2022, 07:13Pa čitav rat se i vodi iz razloga što Rusija ne želi nato u Ukrajini, ulaskom nato-a došlo bi do nevidjenih eskalacija i sukoba..FCB1986 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 07:02Ima i opasnost od toga, a mozda bi oni odustali kad bi Nato usao na trenutnu teritoriju Ukrajine koja nije pala i unaprijed najavio, ali oni dok su sigurni da se nece niko umijesati nece stati, nazalost. Razorit ce drzavu, pobiti toliko neduznih..
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Da. Ovo sto Turskoj rade zadnjih godina da bi unistili ekonomiju bi unistilo 95% drzava svijeta totalno.ASD je napisao/la: ↑02 mar 2022, 07:21Turska ekonomski jaka?JoeBleck je napisao/la: ↑02 mar 2022, 06:49Turska je polozajno , strateski i ekonomski jaka da joj apsolutno nikakav benefit ne donosi EU cak sta vise.Tjerat ce ih da se “modernizuju” trpati ih parama pa im unistavati privredu kreditima i tjerati ih na podanistvo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:36
Inace, i mi i turska necemo u eu, zna se zbog cega, turska ispunila zahtjeve jos 2006 za eu.
Turska najprogresivnija zemlja Svijeta?
Mariupol okružen, Kharkiv u ogromnim problemima, padobranci navodno sletili u njega. Khereson pao. Rusi granatiraju sve što mogu i svaki grad.Užasno stanje za Ukrajince.
I danas moskovska berza ostaje zatvorena, znaju šta će biti kad je otvore
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Rusi polako ali sigurno preuzimaju tok rata u svoju korist.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moraju preuzeti jer ipak je to velika sila, i napadaju sa tri strane. Da nisu bjelorusi tu pomogli ko zna sta bi bilo.
Gađaju sad i Univerzitete.
Kakav fašizam
Kakav fašizam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cim to gadjaju, cim bombarduju, znaci ne ide bas dobro ili pocetni plan nije uspio.
Taman srbi idu sa kinezima i irancima bas dobra kombinacija kad se izmjesaju,Srbija i beograd evropski talibani i evropski Teheran,jesul ono nas nazivali teheranci?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma ne znači to ništa. Tek ovih dana treba očekivati da stigne sva oružana pomoć i dobrovoljci.
Yebeno je čizmom kročiti u grad.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 33 gosta.