Iza kulisa, međutim, diplomate EU su skoro na granici ultimatuma. Ambasadori zemalja Zapada u Beogradu su u svakodnevnoj komunikaciji, održavaju se sastanci, usklađuju i prenose stavovi iz evropskih prestonica po pitanju Srbije.
"Srbiji se diplomatskim kanalima preti povlačenjem svih investicija iz Srbije, čak i sankcijama u bankarskom sektoru, a neke evropske zemlje idu toliko daleko da pominji skidanje Srbije sa Šengenske liste", otkriva izvor "Blica”.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ako se sad ne prekine maliciozni ruski uticaj na Balkanu nece nikada, historijski trenutak da se konacno presjeku te odvratne veze EU i Rusije koja je pod krinkom energetske saradnje konstantno destabilizira.Finn je napisao/la: ↑02 mar 2022, 14:19Iza kulisa, međutim, diplomate EU su skoro na granici ultimatuma. Ambasadori zemalja Zapada u Beogradu su u svakodnevnoj komunikaciji, održavaju se sastanci, usklađuju i prenose stavovi iz evropskih prestonica po pitanju Srbije.
"Srbiji se diplomatskim kanalima preti povlačenjem svih investicija iz Srbije, čak i sankcijama u bankarskom sektoru, a neke evropske zemlje idu toliko daleko da pominji skidanje Srbije sa Šengenske liste", otkriva izvor "Blica”.
Ne trcite pred rudu zbog Milanovica, sigurno slijedi ucjena za nastavak ovakve podrske dajte IZ.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- forza_juve
- Kontakt:
Nije to od njega došlo, to je zapad tako htio i jasno je kao dan da kao članica EU i NATO te kao naše komšije oni imaju tu neku prvu riječ sa nama.
Ako ne bude rezultata onda će zapad tj. Evropa ako ni tada ne bude onda će Amerika jednostavno reći BiH ide u NATO i ne može je niko spriječiti, ostale države ima da klimnu glavom i da se slože.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ne znam šta vam je čudno... Da bi bio 'dobar' političar ti moraš biti beskičmenjak i ljigavac od osobe, i ovo je generalno govoreći o tom zanimanju. Sad tu ljigavost pomnoži sa 1000 i to je vrijednost za Balkanu, drugim riječima moraš biti ološ i najgore iz društva.
Nema vecih licemjera, sa srbima makar znas na cemu si...Saurman je napisao/la: ↑02 mar 2022, 14:08https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanov ... /220302097
Ne mogu da vjerujem da ove riječi dolaze iz usta Milanovića.Kakav zaokret politike Hrvatske prema BiH.
![]()
thulkazal je napisao/la: ↑02 mar 2022, 14:21Ne znam šta vam je čudno... Da bi bio 'dobar' političar ti moraš biti beskičmenjak i ljigavac od osobe, i ovo je generalno govoreći o tom zanimanju. Sad tu ljigavost pomnoži sa 1000 i to je vrijednost za Balkanu, drugim riječima moraš biti ološ i najgore iz društva.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bas to, pa jbt neka random ukrajinka koja u svom ovom haosu rata i izbjeglistva ima kad i da se sjeti da je neki tamo Milanovic govorio uzasne stvari o njenoj zemlji i ratu, visoki funkcioneri na zapadu su itekako poveli racuna o njegovim izvalama pa sad kad se situacija preokrenula ima da igras kako ti se kaze.thulkazal je napisao/la: ↑02 mar 2022, 14:21Ne znam šta vam je čudno... Da bi bio 'dobar' političar ti moraš biti beskičmenjak i ljigavac od osobe, i ovo je generalno govoreći o tom zanimanju. Sad tu ljigavost pomnoži sa 1000 i to je vrijednost za Balkanu, drugim riječima moraš biti ološ i najgore iz društva.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovi nasi pokusaji od politicara ako ne iskoriste ovu situaciju i ne posalju Dodika i RS na smetljiste historije onda i ne zasluzujemo nista bolje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja se nadam da se zezašASD je napisao/la: ↑02 mar 2022, 13:47Malo sam guglao.
Zbog sovjetskog saveza svima je u Ukrajini prvi jezik bio ruski.
Zelenski je to rekao, da mu je to prvi jezik.
Timoschenko je rekla da je ukrajinski prvi put počela pričati u 36-toj godini.
Po nekoj toj logici. Svi Ukrajinci govore ruski. Kao što recimo skoro svi slovenci (ovi stariji) govore naš.

- BosniaBoston
- Kontakt:
milanovicu, covicu, i ostalim prelivodama širom kontinenta ne vjerujem ni kad darove nose. 30 godina vodili tihu hinjsku prorusku politiku prema bosni a sad kuku vaso gasi požar. Sikter od svetinje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jednostavno, forsiraj ulazak u NATO. NATO ti garantuje suverenitet, sigurnost i bilo kakvo cijepanje ne bi nikom palo na pamet narednih 500 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A kako da prime u NATO drzavu koja realno gledano uopste nema autonomnu kontrolu nad svojim oruzanim snagama jer pola drzave djeluje kao produzena ruka rusije. Mi ne mozemo gasiti obicni pozar dok svi to ne odobre

Sve ovo je Milanovic izjavljivao i ranije. Pogotovo da BiH treba preko reda pustiti u EU.
A kako bi ti genijalac to izveo?
Shvatas da je to odlicna ideja ako zelis ponovo napraviti pakao ovdje.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jao ruska ambasada u BiH objavila video nekog Qanon debila iz Amerike u Kijevu kako objasnjava sta se ustvari desava u Ukrajini hahahhahahaha
Bivši visoki predstavnici Christian Schwarz-Schilling i Valentin Inzko traže od Evropske komisije da BiH "brzo i nebirokratski" bude primljena u EU. Od NATO-a zahtijevaju garancije da će zaštititi stanovništvo BiH.
"EU bi trebala što brže i nebirokratski primiti Bosnu i Hercegovinu u EU", smatra Schwarz-Schilling i kaže kako Evropljani imaju i moralnu obavezu prema BiH, jer su tokom rata 90-ih, uvođenjem embarga na oružje Bosni i Hercegovini, onima koji su napadnuti onemogućili da se brane.
"EU bi trebala što brže i nebirokratski primiti Bosnu i Hercegovinu u EU", smatra Schwarz-Schilling i kaže kako Evropljani imaju i moralnu obavezu prema BiH, jer su tokom rata 90-ih, uvođenjem embarga na oružje Bosni i Hercegovini, onima koji su napadnuti onemogućili da se brane.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 02 mar 2022, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma čime deru ove ruske tenkove i oklopna vozila? Malo malo pa neki snimak sređenih tenkova.
rasporedit vojsku i eufor duz Drine uz obrazlozenje da se plasimo uticaja rusije .Napokon i Evropa sad na primjeru ukrajine shvatila kako je nama 30 godina,iskoristit ovu situaciju dok je cijeli zapad uz tebe A dodika uhapsit zbog vec od prije naradjenih stvari i sve to radis u svojoj drzavi i sasvim legalno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.