Pisao sam na deugoj temi pokusavajuci biti maksimalno objektivan. Pa mi smo uz Zrinjski najbolja odbrana lige, on pise o nekom stoperskom tandemu koji u dvije utakmice nije gola primio.Benkara21 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 10:19"Ja ću malo atipično: gledao sam capajebo protiv Slobode. Dva gola iz dva prekida. Na momente su bili opasno agresivni. Odbrana, onako. Mujakić i dupovac su možda najlošiji stoperski par u zadnjih nekoliko sezona (ako se izuzme ovo sa sablićem). Bekovi, onako, mislim da ce igrati ipak hebibovic prije sabanovica. Najlošiji dio su zadnji vezni. djokanovic i vjerovatno palic su osim trke, limitirani u pasu, razigravanju. catakovic onako, ahmetovic nelos. suljic je najopasniji. Danas je igrao krilo mirzin mali i on je najčosija karika. Mislim da ce mozda i hebibovic biti krilo. Ono sto imaju jesu zamjene. Ne gube puno na kvalitetu kad naprave izmjene. Imaju ujednacen roster. Ako su oni danas dali 2 gola iz prekida a mi primili dva od veleza takodje iz prekida, znamo gdje nam prijeti opasnost. Danas oba gola koje su ugurali su bila kao plod srece, ali i dalje su kvalitetni. Što se nas tice borbeno pa sta bude... Bice teska utakmica, ja sam zadovoljan sa minimalnom pobjedom."
Po ovome mi smo ekipa u donjem dijelu tabele![]()
Heba nece prije Sabana sigurno, postoji opcija ispred njega jedino. Za ahmetovica, varesanovica, palica nemam sta pisati, to su rezervisti dok su odmarali bagaric, kapic i secerovic. Ne pamtim kad smo davali golove ovako iz prekida, uvijek je falilo tog motiva i agresivnosti da se ugura lopta u gol kakva sreca. Uz to ponisten gol i odlicna sansa kad je Catakovic vec slavio. Gresaka ima i moramo na njima raditi
Al eto svako ima pravo na svoje vidjenje stvari