Za te pozicije i ne,ustvari ima ovaj iz Toška Šehic sto je došao i to je to .
Mislim da oni imaju problem sto su pripreme obavili na umjetnoj travi (kakva odluka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za te pozicije i ne,ustvari ima ovaj iz Toška Šehic sto je došao i to je to .
Nesto sumnjam da Secerovic pocinje, ocekujem Djokanovic Palic, krilo Kapickeli je napisao/la: ↑03 mar 2022, 18:49Najjace od svega svojom akcijom dali dzaba sjever hordama i sad kmece. Iduci derbi im vratit dzabnim ulaznicama i sokić pingo staviti na svaku stolicu. Mnogo bitan derbi da napravimo tri pobjede u derbijima zaredom, a usput ih gurnut u ambis iz kojeg ce tesko izaci. Avramovski ce sigurno biti u rosteru, ocekujem postavu ko u trebinju samo halid umjesto hebe. Steta sto nema Bodula valjao bi nam u toj sirini.
Pitar koji nas voli oštetiti.
I Dragan je bio pitar..
Ma znam,zajebajem se
Ma palic djokanovic je ubistvo. Dva igraca bez imalo slifa u igri prema naprijed.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2022, 19:05Nesto sumnjam da Secerovic pocinje, ocekujem Djokanovic Palic, krilo Kapickeli je napisao/la: ↑03 mar 2022, 18:49Najjace od svega svojom akcijom dali dzaba sjever hordama i sad kmece. Iduci derbi im vratit dzabnim ulaznicama i sokić pingo staviti na svaku stolicu. Mnogo bitan derbi da napravimo tri pobjede u derbijima zaredom, a usput ih gurnut u ambis iz kojeg ce tesko izaci. Avramovski ce sigurno biti u rosteru, ocekujem postavu ko u trebinju samo halid umjesto hebe. Steta sto nema Bodula valjao bi nam u toj sirini.
Da je Hase licno kakve koristi kad je kar.ina sudija,aktivne igre sa njim 3 i po minute,zutih kartona 15 +.
Oni tebi 10% karti i ti ćeš njima 10%, znači oni će dobiti 3 milje ulaznica.keli je napisao/la: ↑03 mar 2022, 18:49Najjace od svega svojom akcijom dali dzaba sjever hordama i sad kmece. Iduci derbi im vratit dzabnim ulaznicama i sokić pingo staviti na svaku stolicu. Mnogo bitan derbi da napravimo tri pobjede u derbijima zaredom, a usput ih gurnut u ambis iz kojeg ce tesko izaci. Avramovski ce sigurno biti u rosteru, ocekujem postavu ko u trebinju samo halid umjesto hebe. Steta sto nema Bodula valjao bi nam u toj sirini.
Onaj 5-2 je njima bio naklonjeniji zbog pritiska ali nas nije drastično oštetio. Na AFH onda 1-3 se totalno pogubio, 20 kartona i živi užas suđenje ali opet bez neke strašne greške. Zadnji je bio ok iako je penal bio too soft.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2022, 19:27Ma znam,zajebajem seKaljanac nas ostetio u oba derbija 2019.Do duse malo nas je pogurao 2018 2:2 kad je bilo i prosle godine u maju kad smo dobili 3:1 fino je sudio.Nez sta ocekivati
![]()
I kad smo dobili 3:1 je svirao baš dušmanski penal.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2022, 19:27Ma znam,zajebajem seKaljanac nas ostetio u oba derbija 2019.Do duse dobro nas je pogurao 2018 2:2 kad je bilo i prosle godine u maju kad smo dobili 3:1 fino je sudio.Nez sta ocekivati
![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, J1897, Kyle88, napoleon72, nedimmmm1337, riki46, skoJaa, Venom i 69 gostiju.