Peljti zadnja utakmica bila Zrinjski - Borac 4:1Fajl je napisao/la: ↑03 mar 2022, 19:52Službena lica za 21. kolo
Derbi (Kaljanac)
Rud-Leo (Mulahasanović)
Bor-Vel (Kazlagić)
Pos-Slo (Marić)
Tuz-Šir (Topalović)
Ipak nema Najvećeg ni u BL pa ga očekujemo u Evropi. Ludilo.
Edit: Zrinjski igra sutra a sudija se ne zna, plus Savez na stranici nikad nije ovoliko kasnio sa objavom![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
bosvastarigrad
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma jok nego Antonija Čerkez iz Lištice kažu favorit. Nešto kao Lištica u PL BIHsotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:20Tebi mater bila na grandu pa izblijedila?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:10Lištica k'o Zvezde Granda. Iz godine u godinu sve lošiji. Kako se tamo isfiltriralo što je valjalo, tako je i za Lišticu ponestalo podobnih.
Tuzno je da najveci derbi u drzavi sudi Kaljanac. Imamo europskog sudiju, ne vidim razlog zasto on ne moze suditi
A jok, al'mozda ima snove, puste zelje. Sto ti radi majka, kolodvor?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:25Ma jok nego Antonija Čerkez iz Lištice kažu favorit. Nešto kao Lištica u PL BIHsotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:20Tebi mater bila na grandu pa izblijedila?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:10
Lištica k'o Zvezde Granda. Iz godine u godinu sve lošiji. Kako se tamo isfiltriralo što je valjalo, tako je i za Lišticu ponestalo podobnih.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde slino, pogledaj još jednu epizodu nad lipom 35, možda se vratiš s boljim pokušajem.sotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:33A jok, al'mozda ima snove, puste zelje. Sto ti radi majka, kolodvor?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:25Ma jok nego Antonija Čerkez iz Lištice kažu favorit. Nešto kao Lištica u PL BIH
Budem, uvijek sam volio fantastiku. Nije do nje, valjda je do sjemena. seed mix. Kako je rasla, lipa?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:36Hajde slino, pogledaj još jednu epizodu nad lipom 35, možda se vratiš s boljim pokušajem.sotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:33A jok, al'mozda ima snove, puste zelje. Sto ti radi majka, kolodvor?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:25
Ma jok nego Antonija Čerkez iz Lištice kažu favorit. Nešto kao Lištica u PL BIH
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma volio si ti moj qurac.sotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:43Budem, uvijek sam volio fantastiku. Nije do nje, valjda je do sjemena. seed mix. Kako je rasla, lipa?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:36Hajde slino, pogledaj još jednu epizodu nad lipom 35, možda se vratiš s boljim pokušajem.
Kakav ustaški debil 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
Krajina1999
- Kontakt:
Plus sutra dozvoljena publika u Mostaru ccc kara Vico nevadibosvastarigrad je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:22Peljti zadnja utakmica bila Zrinjski - Borac 4:1Fajl je napisao/la: ↑03 mar 2022, 19:52Službena lica za 21. kolo
Derbi (Kaljanac)
Rud-Leo (Mulahasanović)
Bor-Vel (Kazlagić)
Pos-Slo (Marić)
Tuz-Šir (Topalović)
Ipak nema Najvećeg ni u BL pa ga očekujemo u Evropi. Ludilo.
Edit: Zrinjski igra sutra a sudija se ne zna, plus Savez na stranici nikad nije ovoliko kasnio sa objavom![]()
![]()
To nije korektno, ti znas i imas svijest da niste ni za ****, to ste i dokazali. Volim fantastiku, tvoja je neodoljiva. Uvijek straga, sto bi se moglo reci, sazad. Pa sarajlabadžije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:45Ma volio si ti moj qurac.sotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:43Budem, uvijek sam volio fantastiku. Nije do nje, valjda je do sjemena. seed mix. Kako je rasla, lipa?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:36
Hajde slino, pogledaj još jednu epizodu nad lipom 35, možda se vratiš s boljim pokušajem.
Kakav otac uzp, moji su uzeli vise. Ti si lud ako se na politiku lozis. Da te smontiram, nema ovdje selekcije, ne?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ja.sotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:04Kakav otac uzp, moji su uzeli vise. Ti si lud ako se na politiku lozis. Da te smontiram, nema ovdje selekcije, ne?
jaja oko ili fritaja? nemoj biti slepi bosnjo, vidis gdje zavrsis. Nego imas li ocekivanja, hoce li Zeljo iznenaditi?MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:06Ma ja.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Joj kume jesi glup u pm. Haj prepusti tastaturu nekome od ukućana s minđom, biće mi zanimljivije.sotomayor je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:09jaja oko ili fritaja? nemoj biti slepi bosnjo, vidis gdje zavrsis. Nego imas li ocekivanja, hoce li Zeljo iznenaditi?
Apel prosjaka : SMANJITE CIJENE KARATA ZA DERBI, A OVI STO SU KUPILI NEK IM KARTA VRIJEDI ZA JOS NEKU TEKMU !
P.S. Vrijede li karte od Hajduka jos ?
P.S. Vrijede li karte od Hajduka jos ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Napokon, Frano Jelić sudi sutrašnju utakmicu.
Pa majstore pogledaj ti sudija koji su odredjeni za utakmicu u BLworchester je napisao/la: ↑03 mar 2022, 07:11Pa nisu navijaci borca upali na teren!
Tako se ne smiruju tenzije izmedju dva kluba vec bas obratno.
Nakon prvog kola i velikog broja sudijskih propusta cak i u korist veleza vi opet potencirate i prejudicirate da ce sudjenje biti tendeciozno samo sto ce razlika biti u tome da ovo kolo svi furaju pricu da je sudjenje generalno lose i da niko s namjerom nije ostecen,dok ako kojim slucajem na borac velez bude neka greska odma ce biti da se sve unaprijed znalo,da treba bojkotovati ligu.........samo me zanima sta ce biti nakon utakmice kada sve prodje kako treba!? Pricati pricu da je sudjenje bilo ok jer se ma vrijeme pocelo upozoravati na to je debilno.
Dripacka prica od dripca
Glavni: Kazlagic
Cetvrti: Gigovic
Pomocnici: Kacavenda i Rustic
Kontrolor: Draskovic
Delegat: Stojcic
Samo delegiranje ovih sudija ti atomatski izaziva sumnju
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Antipolitika3
- Kontakt:
Cirkus u najavirodjak je napisao/la: ↑03 mar 2022, 23:47Pa majstore pogledaj ti sudija koji su odredjeni za utakmicu u BLworchester je napisao/la: ↑03 mar 2022, 07:11Pa nisu navijaci borca upali na teren!
Tako se ne smiruju tenzije izmedju dva kluba vec bas obratno.
Nakon prvog kola i velikog broja sudijskih propusta cak i u korist veleza vi opet potencirate i prejudicirate da ce sudjenje biti tendeciozno samo sto ce razlika biti u tome da ovo kolo svi furaju pricu da je sudjenje generalno lose i da niko s namjerom nije ostecen,dok ako kojim slucajem na borac velez bude neka greska odma ce biti da se sve unaprijed znalo,da treba bojkotovati ligu.........samo me zanima sta ce biti nakon utakmice kada sve prodje kako treba!? Pricati pricu da je sudjenje bilo ok jer se ma vrijeme pocelo upozoravati na to je debilno.
Dripacka prica od dripca
Glavni: Kazlagic
Cetvrti: Gigovic
Pomocnici: Kacavenda i Rustic
Kontrolor: Draskovic
Delegat: Stojcic
Samo delegiranje ovih sudija ti atomatski izaziva sumnju,kako uvijek sudije iz BL i oko BL sude Borcu protiv Veleza, kako ne mogu nekad delegirati nekoga iz Mostara i okoline da sudi Velezu protiv Borca
.Jos im je samo Sabrija falio
da bude slag na tortu ,ali Sabrija nije imo vremena zabavio se oko mjenjanja kocnica na novoj mecki koju je "posteno" zaradio pa ga savez nagradio,Lakrdija u najavi (cim pogledas ovu listu) sta drugo pomisliti, ali mi dolazimo gore u BL po pobjedu pa se vi mislite ,a o sudjenju ce mo poslije utakmice
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Koje auto vozi Kazlagic? Cisto informativno
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ik0ik0, RodjeniiBrato, Venom i 32 gosta.