Kod mene 2.81
Skini aplikaciju FMT FBiH oil info
Kod tebe je ovaj Brkić neki najjeftiniji sa 2.56
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod mene 2.81
Dje ti je sad jaran što je imo ispod ruke goriva
Skinuću, hvala.
Počeo radit za drugu firmu pa sad više ne hapa jer ima ok uslove.
https://radio--sarajevo.ba/biznis/ekono ... ike/173244bombaysaphire je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:41Sjeća li se iko koliko je bio litar goriva kada je barel bio 140 dolara 2008 godine ?
Hahaha joj kiksa, sad je našao mijenjat firmu. Nek ti preporuči kakvog drugog
@admin pitaj , čini mi se da je na nekoj temi pisao o tome .Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:13Da li neko od vas otvarao obrt? Imam ponudu za posao iz vana ali moram obrt otvoriti da bih radio. Vjerovatno ću morati i kredit dizati u narednom period, ne znam kad, nisam siguran kako to ide kad imaš obrt. Zna li ko kako to sve ide? Kakve su smetnje ako ih ima?
Hvala buraz .TheChief je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:48https://radio--sarajevo.ba/biznis/ekono ... ike/173244bombaysaphire je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:41Sjeća li se iko koliko je bio litar goriva kada je barel bio 140 dolara 2008 godine ?
bombaysaphire je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:18@admin pitaj , čini mi se da je na nekoj temi pisao o tome .Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:13Da li neko od vas otvarao obrt? Imam ponudu za posao iz vana ali moram obrt otvoriti da bih radio. Vjerovatno ću morati i kredit dizati u narednom period, ne znam kad, nisam siguran kako to ide kad imaš obrt. Zna li ko kako to sve ide? Kakve su smetnje ako ih ima?
admin je napisao/la:….
I mene isto zanima, jednom sam pokusao prije par godina ma katastrofa bilo (bar kod nas u Bihacu)Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:13Da li neko od vas otvarao obrt? Imam ponudu za posao iz vana ali moram obrt otvoriti da bih radio. Vjerovatno ću morati i kredit dizati u narednom period, ne znam kad, nisam siguran kako to ide kad imaš obrt. Zna li ko kako to sve ide? Kakve su smetnje ako ih ima?
GG3 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:48I mene isto zanima, jednom sam pokusao prije par godina ma katastrofa bilo (bar kod nas u Bihacu)Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:13Da li neko od vas otvarao obrt? Imam ponudu za posao iz vana ali moram obrt otvoriti da bih radio. Vjerovatno ću morati i kredit dizati u narednom period, ne znam kad, nisam siguran kako to ide kad imaš obrt. Zna li ko kako to sve ide? Kakve su smetnje ako ih ima?
Sad opet Imam priliku dobar posao nasao, pa moram pokusati (al cu ovaj put u Cazinu).
Ako netko ima iskustva bio bih zahvalan za malo inormacija.
Ili ako ima neka agencija koja se s tim bavi?
StevieG8 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 22:01GG3 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:48I mene isto zanima, jednom sam pokusao prije par godina ma katastrofa bilo (bar kod nas u Bihacu)Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:13Da li neko od vas otvarao obrt? Imam ponudu za posao iz vana ali moram obrt otvoriti da bih radio. Vjerovatno ću morati i kredit dizati u narednom period, ne znam kad, nisam siguran kako to ide kad imaš obrt. Zna li ko kako to sve ide? Kakve su smetnje ako ih ima?
Sad opet Imam priliku dobar posao nasao, pa moram pokusati (al cu ovaj put u Cazinu).
Ili ako ima neka agencija koja se s tim bavi?![]()
![]()
A nije ti ovo EC3StevieG8 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 22:01GG3 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:48I mene isto zanima, jednom sam pokusao prije par godina ma katastrofa bilo (bar kod nas u Bihacu)Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 21:13Da li neko od vas otvarao obrt? Imam ponudu za posao iz vana ali moram obrt otvoriti da bih radio. Vjerovatno ću morati i kredit dizati u narednom period, ne znam kad, nisam siguran kako to ide kad imaš obrt. Zna li ko kako to sve ide? Kakve su smetnje ako ih ima?
Ili ako ima neka agencija koja se s tim bavi?![]()
![]()
Đe si ti **** svoju slikujolicnikola je napisao/la: ↑04 mar 2022, 16:52pozz ljudi, ja sam se vratio nakon sedmice bana, bio sam banovan radi konstantnog trolanja oko tovara iako sam za Jadranski derbi nažalost pogodio, ali više neću napisati na Hajdukovoj i na HNL temi nikad, ja obećavambombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:02Bravo , vidiš i da se on morao skloniti , to zaista nema smisla![]()
što se tiče posebne teme oko ovog sranja bila je i potrebna i da se ova tema služi za pisanje oko nekih drugih problema, vezanih i nevezanih za to sranje koje se upravo događa
još bi i stavio na avatar neku ukrajinsku zastavu kao podrška tom narodu koji je pod napadom, ali žao mi je da maknem Radu s avatara, stoga u moj potpis sam stavio poruku podrške toj zemlji koja je pod napadom, a pratim tu posebnu temu, intenzivno je čitam, ali ništa neću na njoj pisati
u svakom slučaju nadam se da će druženje sa mnom biti još bolje, i obećavam da više neću preći granicu kad je trolanje u pitanju, pozdravljaju vas i Rada, Senorita, Elvana, Milica T., Viki, Anđa, Ćamila i ostale
a Esmu i Jadranku sam zaboravioarmando je napisao/la: ↑04 mar 2022, 23:32Đe si ti **** svoju slikujolicnikola je napisao/la: ↑04 mar 2022, 16:52pozz ljudi, ja sam se vratio nakon sedmice bana, bio sam banovan radi konstantnog trolanja oko tovara iako sam za Jadranski derbi nažalost pogodio, ali više neću napisati na Hajdukovoj i na HNL temi nikad, ja obećavambombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:02
Bravo , vidiš i da se on morao skloniti , to zaista nema smisla![]()
što se tiče posebne teme oko ovog sranja bila je i potrebna i da se ova tema služi za pisanje oko nekih drugih problema, vezanih i nevezanih za to sranje koje se upravo događa
još bi i stavio na avatar neku ukrajinsku zastavu kao podrška tom narodu koji je pod napadom, ali žao mi je da maknem Radu s avatara, stoga u moj potpis sam stavio poruku podrške toj zemlji koja je pod napadom, a pratim tu posebnu temu, intenzivno je čitam, ali ništa neću na njoj pisati
u svakom slučaju nadam se da će druženje sa mnom biti još bolje, i obećavam da više neću preći granicu kad je trolanje u pitanju, pozdravljaju vas i Rada, Senorita, Elvana, Milica T., Viki, Anđa, Ćamila i ostale![]()
Jel haris odveo radu, kad ce prinova.
Kakav takav si, bolji si od većine ovdje.
Ban se ne smije ponoviti, samo hrabro i nastavi još jače![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.