Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la ASD » 05 mar 2022, 15:37

sljivo je napisao/la:
05 mar 2022, 15:36
Vanredno stanje, rat, nema sudjenja.
Ne ide to tako.
Teoretski mogu poubijati sve koji drugačije misle. Ne samo u vezi ovog rata.

Markan
Kontakt:

Post Postao/la Markan » 05 mar 2022, 15:45

AshburtonG je napisao/la:
05 mar 2022, 15:43
Markan je napisao/la:
05 mar 2022, 15:39
AshburtonG je napisao/la:
05 mar 2022, 14:00

Ne, jer ja nisam dovoljno mentalno nesposoban da ne znam sta se desava oko mene i da se nadjem u pozicijij agresora. Ti ako imas karakter kameleona, ne mora znacit da imaju i drugi. :thumbup:
Toliki si debil da mislis da bi te netko pitao hoces li ratovati ili ne. :rol:
Pa opet si dosao na ovaj forum, Patrice? :rol:
Sorry, nisam na prvu shvatio da si ti mentalni gimnasticaru.
Wtf?
Sta kazes, ti bi odbio odlazak u rat i nastavio normalan zivot u Moskvi. Bravo, kako se toga nitko nije sjetio. Ne gine ti Nobel za ovo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 mar 2022, 15:45

Prica li se sta kada ce Rusija da krene u denacifikaciju Moldavije?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 mar 2022, 15:50

Pitao sam se šta ovih dana radi legenda Lakersa Slava Medvedenko :|

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 mar 2022, 15:50

Gunner4 je napisao/la:
05 mar 2022, 15:35
lol89 je napisao/la:
05 mar 2022, 14:33
Ukrajinci ubili clana pregovarackog tima. Navodno odavao tajne rusima🙄
Bio je sumnjiv od pocetka. Jedini je on u timu bio u odjelu :mrgreen:

Inace, likvidirali ga na veoma civilizovan nacin. Bez suda i mogucnosti da iznese svoju odbranu. :clap:
Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju :mrgreen:

Ima li gdje kakva vijest za tog iz Ukrajine? Nisam vidio nista na nasim portalima. Je li uopste istina ili je neka bomba?

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 05 mar 2022, 15:53

Sudi li Putin ikome prije nego granatira ili svojevoljno bira naciste koje će smaknuti?
41:34

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 mar 2022, 15:54

Vidis kako "neutralni" zna sta bi se ovdje pisalo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 mar 2022, 15:55

dscile je napisao/la:
05 mar 2022, 15:50
Gunner4 je napisao/la:
lol89 je napisao/la:

Inace, likvidirali ga na veoma civilizovan nacin. Bez suda i mogucnosti da iznese svoju odbranu. :clap:
Najjace kako ce neki uvijek naci opravdanja za stranu za koju "navijaju", pa makar bilo u pitanju i ubistvo bez sudjenja. Imam osjecaj da Ukrajina uradi isto sto i Rusija, npr. pogodi raketom neku civilnu zgradu, jedni te isti bi pisali kako je to u stvari normalno, ono rat je u pitanju :mrgreen:

Ima li gdje kakva vijest za tog iz Ukrajine? Nisam vidio nista na nasim portalima. Je li uopste istina ili je neka bomba?
Bitno je da se ti javis kad je branit iskljucivo jednu stranu, a po forumu prodajes neku pricu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 mar 2022, 15:56

dscile je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
lol89 je napisao/la:

Istina je objavili su zapadni mediji, imali su dokaze, za izdaju drzave je uvijek bila rigorozna kazna, ako ne smrtna (ako te ne ufate), oduzima se pasos. Tako da ne znam sta ti je cudno

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 mar 2022, 16:00

Sto ne bi radio ratne zlocine kada samo kaze kada treba u Hag da ne priznaje taj sud. Ako hoces da odvedes Rusa u Hag onda je treci svjetski rat. To je taj slobodni svijet koji nam se nudi.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 05 mar 2022, 16:00

Yebem ti zivot, ovi ljudi ubili jedinog normalnog politicara u postojanju svoje drzave, a sad se pitaju zasto nije sudjeno izdajniku drzave u ratnom periodu. :tokralju:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 mar 2022, 16:02

Brokula je napisao/la:
05 mar 2022, 15:55
dscile je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:

Bitno je da se ti javis kad je branit iskljucivo jednu stranu, a po forumu prodajes neku pricu
Koju stranu branim? Jeste li vi toliki imbecili da ne vidite da sam upravo napisao da je Putin gadjao civilne objekte? Ili je jednostavno citanje prosto prosirenih recenica previse tesko, izgubite se negdje u sredini?

Znam da vas boli sto ne pisem u korist Rusije ili protiv Ukrajine, jer onda ne mozete pisati o Srebrenici, ratu u Bosni, cetnicima, genocidasima i slicno.. Ali j*biga, sta da vam kazem. Nekako je u mom mentalnom sklopu bitnije sta ce se desiti ovdje gdje zivim i hocu li zbog ovog debilnog rata propasti nasa poljoprivreda i stocarstvo, koja je i ovako i onako pred samim gasenjem. Ali razumijem da to ne zanima ljude iz dijaspore ili dobar dio ljudi iz grada koji ne razumiju kakav je udar na poljoprivredu gorivo od 3km, ali ce razumijeti kad kila teletine u mesnici bude nekih 20km zbog toga. Ili kad budu iskljucivo jeli meso pete klase iz Brazila.

@alemsa

Da se ja pitam, u takvoj situaciji on bi mi zaglavio dugorocno u nekom najstrozijem zatvoru. Ali nisam siguran da je dobar potez egzekucija bez ikakvog sudjenja, iako je realno sasvim odgovarajuca kazna oduzimanje zivota s obzirom na to koliko je on Ukrajinaca pobio davajuci neke vazne informacije.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 05 mar 2022, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 05 mar 2022, 16:03

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 05 mar 2022, 16:06

Opet taj Kwedi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 05 mar 2022, 16:06

dscile je napisao/la:
05 mar 2022, 16:02
Brokula je napisao/la:
05 mar 2022, 15:55
dscile je napisao/la:

Koju stranu branim? Jeste li vi toliki imbecili da ne vidite da sam upravo napisao da je Putin gadjao civilne objekte? Ili je jednostavno citanje prosto prosirenih recenica previse tesko, izgubite se negdje u sredini?

Znam da vas boli sto ne pisem u korist Rusije ili protiv Ukrajine, jer onda ne mozete pisati o Srebrenici, ratu u Bosni, cetnicima, genocidasima i slicno.. Ali j*biga, sta da vam kazem. Nekako je u mom mentalnom sklopu bitnije sta ce se desiti ovdje gdje zivim i hocu li zbog ovog debilnog rata propasti nasa poljoprivreda i stocarstvo, koja je i ovako i onako pred samim gasenjem. Ali razumijem da to ne zanima ljude iz dijaspore ili dobar dio ljudi iz grada koji ne razumiju kakav je udar na poljoprivredu gorivo od 3km, ali ce razumijeti kad kila teletine u mesnici bude nekih 20km zbog toga.

@alemsa

Da se ja pitam, u takvoj situaciji on bi mi zaglavio dugorocno u nekom najstrozijem zatvoru. Ali nisam siguran da je dobar potez egzekucija bez ikakvog sudjenja, iako je realno sasvim odgovarajuca kazna oduzimanje zivota s obzirom na to koliko je on Ukrajinaca pobio davajuci neke vazne informacije.
Ako ti je overwhelming evidence da je neko pocinio izdaju u mirnom stanju a kamoli u ratnom, ide se po kratkom postopku, to je od pamtivijeka je.bo ga ti, nista cudno

slika

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 05 mar 2022, 16:07

Cinjenica jest da su ljudi ovdje slabi na Ukrajinu i subjektivni oko iste, to stoji. Ali to je i u jednu ruku razumljivo jer je zdravorazumski podrzati Ukrajince. Nerazumljivo bi bilo da je neko subjektivan oko Rusije jer je Rusija bad guy ovdje. Oko toga nema rasprave.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 mar 2022, 16:08

Neutralnost mu se topi isto kao i onima na r/serbia
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 mar 2022, 16:09

ASD je napisao/la:
05 mar 2022, 15:37
sljivo je napisao/la:
05 mar 2022, 15:36
Vanredno stanje, rat, nema sudjenja.
Ne ide to tako.
Teoretski mogu poubijati sve koji drugačije misle. Ne samo u vezi ovog rata.
Vanredno stanje je takvo. Nema sudjenja.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 mar 2022, 16:11

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 mar 2022, 16:12

Kajzer10 je napisao/la:
05 mar 2022, 16:07
Cinjenica jest da su ljudi ovdje slabi na Ukrajinu i subjektivni oko iste, to stoji. Ali to je i u jednu ruku razumljivo jer je zdravorazumski podrzati Ukrajince. Nerazumljivo bi bilo da je neko subjektivan oko Rusije jer je Rusija bad guy ovdje. Oko toga nema rasprave.
Pa je l ti razumljivo sto se ovaj mentalni patuljak lijepi za svaki moj post? (normalno, ne mislim na Alema, vidis i sam ko je u pitanju :mrgreen: )

On i jos dvojica trojica mentola mi se kace sta god da napisem i onda tumace nesto kako hoce. Da napravim neki lazni profil i pisem ovo sto pisem niko ne bi ni trepnuo, ovako svaki put moram ulaziti u neke prepirke, a ne mogu se rijesiti idiota.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.