FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
68
33%
Darko Milanič
34
17%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
30
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
51
25%

Ukupno glasova: 205

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 06 mar 2022, 00:39

Ako realno posmatramo BH fudbal, on se drasticno razlikuje od nekog evropskog poimanja fudbala. Ako hoces da si dominantan u BH ligi, fakat su dovoljna 4 znalca u ofanzivi, dosta trke, 4231 formacija i trener motivator. Medjutim, takve ekipe puknu u Evropi jer se tamo igra nesta skroz drugacije. Ljudi te rastave modernim taktickim pristupima, izmjenama formacije, kretanjima igraca bez lopte itd. Mi godinama tezimo tom modernom pristupu, nekom evropskom Sarajevu, a nismo jos ni napravili jako Sarajevo u okvirima ove lige. Ako hoces da osvajas ovdje, komotno stavi nekog poput Bodula/Zebe/Bekrica na desetku, stavi banderu u spic, dva brza krila da ga gadjaju loptama, zadnje vezne koji mogu trcat, i to je to. Tako su titule osvajali Osim, Husref, Baka, Dzeno. Medjutim, ako hoces neki evropski moderan put, zaboravi na takve igrace, dovedi "modernog" trenera koji ce se bolje snaci protiv nekog Atromitosa ili Sherifa nego protiv Zelje i Leotara, mijenjaj formacije, furaj neke takticke zamisli koje bi prosle u bilo kojoj evropskoj ekipi al ovdje ne. Mi smo imali Kodru, Zrinjski Vukasa, Listica Sedloskog... Svi su po CVu dobacili dalje od Husrefa i Osima, al u ovoj ligi nisu osvojili nista.
Yebao sam svasta Vasoskom za vrijeme tekme, al ovako hladne glave, mislim da nije los trener. Stvar je u tom sto se ne uklapa u profil trenera za ove lige, njega je nocas ponizio jedan Mulalic, a moguce i da ce Ivkovic vec naredni vikend. Vasoski je tip trenera kojeg dovodis kad si vec postavio ljestvicu previsoko u ovoj ligi pa hoces.neki iskorak u Evropi, da dovedes mladog i ambicioznog trenera.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 00:49

Prednost Mulalica je sto je unaprijed znao kako derby izgleda, to jest da je mnogo prekida, auta, duela, znao je kako se ko ponaša u ambijentu derbya, sta ce sudija suditi, sta moze ocekivati od kojeg igraca, Vasoskom je to sve novo. Treba treneru dati vremena i mira da radi mi stalno isto mjenjaj i kritikuju trenera i vrti se u krug.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2022, 00:55

Evo moja analiza, pa koga zanima ima dole.

Prvo da se dotaknem igrača, pa ćemo onda dalje.

Belminu svaka čast, momak je odličan golman. Fino on to i igra nogom, s obzirom da mu je to nešto lošija strana u odnosu na ostale aspekte. Kapa dole za onaj skinuti zicer. Momka dalje forsirati, jer ima znanje, sigurnost i samopouzdanje.

Ja tokom pauze rekoh da mi je u jednu ruku žao što se vratio Mujakić, jer pokazuje da se vratio stepenicu niže, umjesto da ide na više. Neko mi reče da se vratio zato što mu fali grad, mogao birati gdje će. Možda je to i istina, ne kažem ja, ali sam siguran da neće napraviti karijeru onakvu kakva mu se predviđala. Dobar je on za naše lige, ali to je sve. Dosta duela uzima na snagu i brzinu, s loptom u nogama je užas. Protiv Slobode je imao grešaka, vazda kasni s predajom, nešto čeka. Danas mu Kapić govori da ne žuri i on dođe i nabije je nikome. Ima odlične predispozicije za stopera, ali s loptom je na vi.

Dalje.. Đokanović je tako grohn'o, da ja još ne mogu da vjerujem. Hajde reko ima povredu, treba mu vremena, ali je ovo užas. Zabije glavu u zemlju, ne može pas da potrefi. Nesiguran, kasni, loše se postavlja, pravi debilne faulove. Svakako mu je igra s loptom vazda bila lošija strana, ali on ako misli da će samo zbog trčanja i rovitosti napraviti neku karijeru, grdno se vara. Pročitah par komentara da je bio dobar, pa se zapitam gleda li ovaj narod fudbal uopšte.
Da nema ovog pravila o strancima, odmah bi ga posadio na klupu.

Dalje.. Uvijek sam branio Pidri, ali jedva čekam ljeto da mu vidim leđa. Toliko neinteligentan igrač, kojeg vazda nešto moraš čekati da napravi neki dobar potez. Sav je pogubljen, kao da nije u ovom univerzumu. Suljić mu onu jednu šansu govori da je treba odigrati na drugu stranu, sav iznerviran razumljivo. Mrzim flegme kao što je on, isti Dest iz Barce. Hvala Pidroni na svemu, ali haj ti lagano u Ameriku na ljeto.

Naredni je Dal. Smiješan igrač, nemam šta više reći. Protiv Slobode je bio nevidljiv, duela ne može dobiti, niti proći, preslab je. Danas isto tako, doslovno igrač manje na terenu. Kobiljar je za njega Salah.

Skoro niko ne kritikuje Čatakovića, momak loš zasad. Protiv Slobode osim gola i par pasova, totalno nevidljiv. Danas spor, dosta griješi, ma ništa. Kao što se znaju spominjati Hebib i ostali, tako treba i Hamza, na stranu to što je odličan igrač.
Bagarića neću ni spominjati, nije čovjek imao lopti, tako da je bio nevidljiv.

Što se tiče dobrih strana, definitivno je to Suljić. Nije to samo današnji meč, već i s Slobodom. Strašna brzina, dribling, osjećaj za igru, smirenost, trka i borba, jednostavno sve na nivou. Vidi se da ga nije strah, da ima muda. Kad bude više igrača kao što je šejtan, sve će biti bolje. Da je imao uz sebe još nekog ko je na nivou, možda bi i uradio ništa, ovako su mu sve Pidro i ostali zayebali. Svaka mu čast, koliko god na početku bilo osporavano njegovo dovođenje.

Pored Suljića, fino mi je odigrao Kapić. Ne znam čemu kritike za Rikija, meni je danas bio na nivou. Strašnu sigurnost ima, čak je jednu situaciju preuzeo loptu u šesnaestercu, protivnik metar od njega. Organizovao koliko je mogao, dosta pretrčao, ne znam šta se više očekuje. Meni je danas bio dobar, kao i protiv Slobode za ono vrijeme koliko je bio na terenu.
Uz Kapića i Suljića, pristojno mi je odigrao i Hebibović.

Avramovskog tek treba sačekati, glupo je suditi nakon prve tekme, pogotovo u onaj haos u koji je uletio gdje je krenulo nabijanje. Ono što sam mogao zapaziti je da mu fali ritma, da je nekako trom, a imao je i bruku grešaka u pasovima, kao i ispadanja u defanzivi.
Opet kažem, sačekati do kraja sezone s analizama, ali mene apsolutno ne bi čudilo da bude flop. Kao što sam rekao na pripremama, ne bih se iznenadio da Šećerović bude najbolji igrač, a Avram najlošiji, na kraju balade.

Što se tiče igre, imamo problema s iznošenje lopte u izgradnji napada. Ne znam zašto je to tako, ali upadamo u probleme čim se krene s napadom. Da li je to lošeg pozicioniranja, do lošeg kretanja, ne znam. To se mora riješiti. Druga stvar, nije da nije bilo borbe danas, ali tu je Željo bio neuporedivo bolji. Previše grešaka pravimo, previše izbijamo, jednostavno se to mora svesti na minimum. Poreemetio nas je i ta crveni karton, ali i prije tog kartona smo bili mrtvi.

Moramo se dohavizati, mora to biti bolje. Šteta poraza, ali ovo neka bude šamar i lecija kako igračima, tako i SŠ. Vasoskom kritike za stavljanje Varešanovića. Idemo dalje, moramo ih sada podržati, sada dolazi Borac.
Jedva čekam povratak Bodula, jer nam treba u sredini.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 mar 2022, 00:59

GalileoGalilei je napisao/la:
06 mar 2022, 00:55
Evo moja analiza, pa koga zanima ima dole.

Prvo da se dotaknem igrača, pa ćemo onda dalje.

Belminu svaka čast, momak je odličan golman. Fino on to i igra nogom, s obzirom da mu je to nešto lošija strana u odnosu na ostale aspekte. Kapa dole za onaj skinuti zicer. Momka dalje forsirati, jer ima znanje, sigurnost i samopouzdanje.

Ja tokom pauze rekoh da mi je u jednu ruku žao što se vratio Mujakić, jer pokazuje da se vratio stepenicu niže, umjesto da ide na više. Neko mi reče da se vratio zato što mu fali grad, mogao birati gdje će. Možda je to i istina, ne kažem ja, ali sam siguran da neće napraviti karijeru onakvu kakva mu se predviđala. Dobar je on za naše lige, ali to je sve. Dosta duela uzima na snagu i brzinu, s loptom u nogama je užas. Protiv Slobode je imao grešaka, vazda kasni s predajom, nešto čeka. Danas mu Kapić govori da ne žuri i on dođe i nabije je nikome. Ima odlične predispozicije za stopera, ali s loptom je na vi.

Dalje.. Đokanović je tako grohn'o, da ja još ne mogu da vjerujem. Hajde reko ima povredu, treba mu vremena, ali je ovo užas. Zabije glavu u zemlju, ne može pas da potrefi. Nesiguran, kasni, loše se postavlja, pravi debilne faulove. Svakako mu je igra s loptom vazda bila lošija strana, ali on ako misli da će samo zbog trčanja i rovitosti napraviti neku karijeru, grdno se vara. Pročitah par komentara da je bio dobar, pa se zapitam gleda li ovaj narod fudbal uopšte.
Da nema ovog pravila o strancima, odmah bi ga posadio na klupu.

Dalje.. Uvijek sam branio Pidri, ali jedva čekam ljeto da mu vidim leđa. Toliko neinteligentan igrač, kojeg vazda nešto moraš čekati da napravi neki dobar potez. Sav je pogubljen, kao da nije u ovom univerzumu. Suljić mu onu jednu šansu govori da je treba odigrati na drugu stranu, sav iznerviran razumljivo. Mrzim flegme kao što je on, isti Dest iz Barce. Hvala Pidroni na svemu, ali haj ti lagano u Ameriku na ljeto.

Naredni je Dal. Smiješan igrač, nemam šta više reći. Protiv Slobode je bio nevidljiv, duela ne može dobiti, niti proći, preslab je. Danas isto tako, doslovno igrač manje na terenu. Kobiljar je za njega Salah.

Skoro niko ne kritikuje Čatakovića, momak loš zasad. Protiv Slobode osim gola i par pasova, totalno nevidljiv. Danas spor, dosta griješi, ma ništa. Kao što se znaju spominjati Hebib i ostali, tako treba i Hamza, na stranu to što je odličan igrač.
Bagarića neću ni spominjati, nije čovjek imao lopti, tako da je bio nevidljiv.

Što se tiče dobrih strana, definitivno je to Suljić. Nije to samo današnji meč, već i s Slobodom. Strašna brzina, dribling, osjećaj za igru, smirenost, trka i borba, jednostavno sve na nivou. Vidi se da ga nije strah, da ima muda. Kad bude više igrača kao što je šejtan, sve će biti bolje. Da je imao uz sebe još nekog ko je na nivou, možda bi i uradio ništa, ovako su mu sve Pidro i ostali zayebali. Svaka mu čast, koliko god na početku bilo osporavano njegovo dovođenje.

Pored Suljića, fino mi je odigrao Kapić. Ne znam čemu kritike za Rikija, meni je danas bio na nivou. Strašnu sigurnost ima, čak je jednu situaciju preuzeo loptu u šesnaestercu, protivnik metar od njega. Organizovao koliko je mogao, dosta pretrčao, ne znam šta se više očekuje. Meni je danas bio dobar, kao i protiv Slobode za ono vrijeme koliko je bio na terenu.
Uz Kapića i Suljića, pristojno mi je odigrao i Hebibović.

Avramovskog tek treba sačekati, glupo je suditi nakon prve tekme, pogotovo u onaj haos u koji je uletio gdje je krenulo nabijanje. Ono što sam mogao zapaziti je da mu fali ritma, da je nekako trom, a imao je i bruku grešaka u pasovima, kao i ispadanja u defanzivi.
Opet kažem, sačekati do kraja sezone s analizama, ali mene apsolutno ne bi čudilo da bude flop. Kao što sam rekao na pripremama, ne bih se iznenadio da Šećerović bude najbolji igrač, a Avram najlošiji, na kraju balade.

Što se tiče igre, imamo problema s iznošenje lopte u izgradnji napada. Ne znam zašto je to tako, ali upadamo u probleme čim se krene s napadom. Da li je to lošeg pozicioniranja, do lošeg kretanja, ne znam. To se mora riješiti. Druga stvar, nije da nije bilo borbe danas, ali tu je Željo bio neuporedivo bolji. Previše grešaka pravimo, previše izbijamo, jednostavno se to mora svesti na minimum. Poreemetio nas je i ta crveni karton, ali i prije tog kartona smo bili mrtvi.

Moramo se dohavizati, mora to biti bolje. Šteta poraza, ali ovo neka bude šamar i lecija kako igračima, tako i SŠ. Vasoskom kritike za stavljanje Varešanovića. Idemo dalje, moramo ih sada podržati, sada dolazi Borac.
Jedva čekam povratak Bodula, jer nam treba u sredini.
:thumbup:

Sve si dobro reko i fkt mislim da ce Secerovic biti jedan od nasih najbitnijih igraca ovu polusezonu. Smiren igrac na sredini koji radi dosta posla i naprijed i nazad. Za Andreja 100% tacno. Ugl u svemu se slazemo osim za Fanima :D

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2022, 01:02

Da nema ovog pravila o U-21 igračima, ja bih to ovako postavio. Jedino bih malo ispipao ovu rokadu Čataković/Bagarić. Meni Hamza na desetci uopšte nije nešto, dok s druge strane ne možeš maknuti Bagaru, jer momak nije zaslužio nakon dobrih priprema, a pogotovo ne nakon Trebinja. To što danas nije imao lopti, to nije njegova krivica. Kad ga budu snadbjevali, on će to rutinski pospremati.

Dizdarević
Šabanović Dupovac Mujakić Pidro
Šećerović Kapić
Avramovski Bodul Suljić
Čataković

Šteta što je na snazi ovo glupo pravilo, jer vazda uz Belmina moraš imati nekog mladog igrača na terenu. Narednu će izostati Andrej, tako da moraš gurati ili Ramića ili Dala opet.
Jedva čekam povratak Bodula, njemu se mora naći mjesto u prvih 11.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 mar 2022, 01:12

Sto se tice belaja na stadionu vidjela se losa organizacija hordi gdje grupa od 20 mladica na svoju ruku akcija, izgubio se taj autoritet i zajednicko donosenje odluka i dosta toga se radi na svoju ruku. A o trenutnim kodeksima se nema sta dodati. Opcenito, ne podrzavam to huliganstvo ali sam relativno u toku desavanja. Cetiri stvari koje su mi danas bole oci:

Broj 1. Horde ostavljaju samog momka na milost i nemilost manijacima. Ako si vec odvazno kreno onda budi mangup i stani za svog druga makar i ti popio batine.

Broj 2. 10 manijaka gazi po momku kao neizivljeni pritom ga gadjaju bakljom u ledja i ciglom u glavu. Totalno nepotrebno ako vidis da je momak savladan pici dalje i tjt.

Broj 3. Horde skidaju parolu koja je za rahmetli momka. Mislim nema se tu sta dodati ma da je to sve vjv pod dejstvom gudre.

Broj 4. Navijac zelje nekoliko puta bode momka nozem u stomak. Hladno neciji zivot mozes uzeti zbog gluposti.

Kodeksi su davno nestali, i nemojte da vas jednog dana zacudi ubijen mladic u ovom gradu a ne vidim svrhu ni potrebu za tim. U danasnjem belaju se sve vidjelo na koliko niske grane je to spalo. Stradat ce neciji sin, brat, drug... a onda ce biti kasno i pravit ce se nove koreo, transovi u neciju cast... A nista iskreno nije vrijedno toga. U pamet mladici :bih:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2022, 01:29

24.4.2021 bilo je najavljeno da ce se promjeniti nesto u zakonu vezano za huligane od tada se nista nije desilo,vjerovatno se ceka mrtva glava sta li pa da se nastavi sa tim.

Nadam se da ce se ovo pokrenuti sa mrtve tacke cim prije,izmedju ostalog spominjalo se izmedju 3 i 10 godina zatvora pa ko voli nek izvoli.Nadam se da ce se opet nakon ovih dogadjaja ovo provuci.
. jučerašnjoj reakciji je Čampara, koji je i ministar unutrašnjih poslova FBiH, najavio novi zakon i poručio da nakon toga navijačima "neće pasti na pamet da učestvuju u neredima".

Čampara: Navijačima nakon novog zakona neće pasti na pamet da učestvuju u neredima
Predložio je izmjene i dopune Člana 362. pod kojim se trenutno podrazumijeva isključivo nasilničko ponašanje, a koje implicira:

Ko grubim vrijeđanjem ili zlostavljanjem drugog, nasiljem prema drugom, izazivanjem tučnjave ili naročito drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava građanski mir, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine;

Ko krivično djelo iz stava 1. ovog člana učini u sastavu grupe ljudi ili ako je krivičnim djelom iz stava 1. ovog člana prouzrokovano teško poniženje više osoba ili je neka osoba lako tjelesno povrijeđena, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Čamparinim prijedlogom izmjena i dopuna se navedeni član ovog zakona redefiniše u nasilničko ponašanje i izazivanje nereda, a inicirao je pooštravanje sankcija te definisanje nasilnog ponašanja navijačkih grupa. Pa bi zakon glasio:

Ko grubim vrijeđanjem ili zlostavljanjem drugog, nasiljem prema drugom, izazivanjem tučnjave ili naročito drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava građanski mir, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine;

Ko nasiljem ili učešćem u nasilju prema drugim osobama, materijalnim stvarima ili prijetnjom da će počiniti nasilje ugrožava javni red ili potiče druge na nasilje te prouzrokuje lakše tjelesne povrede ili lakšu materijalnu štetu drugim osobama, kaznit će se kaznom zatvora od dvije do sedam godina;

Ako je krivično djelo iz stava 2. počinjeno iz mržnje i uz upotrebu oružja ili oruđa ili ukoliko se dovede u opasnost život druge osobe ili prouzrokuju teže tjelesne povrede ili teža materijalna šteta drugim osobama, kaznit će se kaznom zatvora od tri do deset godina;

Navijačke skupine ili skupine povezane s navijačima koje nasiljem ili učešćem u nasilju oštete imovinu ili nanesu tjelesne povrede drugim osobama ili ugroze zdravlje i mir drugih osoba, koje svojim ponašanjem ili parolama izazivaju narodnosnu, rasnu i vjersku mržnju, razdor ili netrpeljivost kaznit će se kaznom zatvora od tri do deset godina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 mar 2022, 01:41

Ma nas nije ni crveni karton Dupovca toliko ukopao. Čisto sumnjam, da bi mi izjednacili, da smo bili kompletni do kraja.
To se vidjelo po samoj kretnji igraca. Ko da ih je neko natjero oa eto moraju igrati.
Ali da je Dupovac glupan jeste itekakav. Trebamo malog Traku tu gurati iduce kolo taman zgoda, nemas Dupovca a ni Djokanovica (U 21 pravilo, pored Belmin moraš jos jednog ubaciti).

Ovaj poraz jeste slab (rivalstvo je tu ipak). Ali daleko, da me baca u neki ocaj. Mi smi i onako titulu halali u septembru, a u Europu bi trebali upasti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 06 mar 2022, 01:48

ElCartel11 je napisao/la:
06 mar 2022, 01:41
Ma nas nije ni crveni karton Dupovca toliko ukopao. Čisto sumnjam, da bi mi izjednacili, da smo bili kompletni do kraja.
To se vidjelo po samoj kretnji igraca. Ko da ih je neko natjero oa eto moraju igrati.
Ali da je Dupovac glupan jeste itekakav. Trebamo malog Traku tu gurati iduce kolo taman zgoda, nemas Dupovca a ni Djokanovica (U 21 pravilo, pored Belmin moraš jos jednog ubaciti).

Ovaj poraz jeste slab (rivalstvo je tu ipak). Ali daleko, da me baca u neki ocaj. Mi smi i onako titulu halali u septembru, a u Europu bi trebali upasti.
A mogao bi se i nihad malo klupirati, ovo sto on radi zadnje dvije utakmice vrijedja svakakog iole normalnog stopera. Trako - lazic iducu tekmu pa makar..
1946-1987

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 06 mar 2022, 01:51

06 mar 2022, 01:02
Da nema ovog pravila o U-21 igračima, ja bih to ovako postavio. Jedino bih malo ispipao ovu rokadu Čataković/Bagarić. Meni Hamza na desetci uopšte nije nešto, dok s druge strane ne možeš maknuti Bagaru, jer momak nije zaslužio nakon dobrih priprema, a pogotovo ne nakon Trebinja. To što danas nije imao lopti, to nije njegova krivica. Kad ga budu snadbjevali, on će to rutinski pospremati.

Dizdarević
Šećerović Kapić
Avramovski Bodul Suljić
Čataković

Šteta što je na snazi ovo glupo pravilo, jer vazda uz Belmina moraš imati nekog mladog igrača na terenu. Narednu će izostati Andrej, tako da moraš gurati ili Ramića ili Dala opet.
Ma Trako na stopera. Taman jer fali Dupovac. Posebno jer je direktan crveni, tako da ga nece biti minimalno dvije utakmice, mozda i vise. Levatu je ovo drugi crveni ove sezone.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 mar 2022, 02:22

Danas na klupi nismo imali ni jednog jedinog stopera, sto je rijetko zabilježen slucaj :facepalm:

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2022, 02:54

Laza ide na stopera

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 mar 2022, 03:13

06 mar 2022, 02:54
Laza ide na stopera
Nadam se da ce tu i ostati do kraja sezone.Zanima me sta ce sada biti sa Ševeljom ? Propala mu je posudba u Rusiju zbog rata.

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 06 mar 2022, 05:43

Baš me uhvatio neki strah za Evropu, na par Veležovih stranica piše da ce ih Vico gurati kroz Kup, a i u Antaliji se družio sa njihovom delegacijom.

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 06 mar 2022, 06:06

fks74 je napisao/la:
05 mar 2022, 21:37
VoxTV je napisao/la:
05 mar 2022, 20:53
Aj sve ovo oko utrcavanja, al policija nije usla na teren 15 minuta nakon incidenta.... Mogli su ga sutati do smrti, niko nebi reagovao... I sutali su ga dok im nije dosadilo.

Samo nzm, kako su ga izboli, cime? Kako su unijeli ostar predmet ma stadion?
Gdje su bile ostale horde.
Ma kakve horde. Od njih vise nista nije ostalo.

Nijednog jedinog policajca nije bilo na terenu bar 15 minuta nakon uleta, citav sjever je mogao uci na teren, i orgijati po terenu.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 mar 2022, 06:28

Ljudi nas pobijede rutinski a sve nemaju para, jedva se skrpili, u Konjic isli na pripreme... I onda ti neko od nasih kaze navijaci su krivi za nemoc na terenu i da ce otici i Mirvic kad vidi sve ovo bla bla...
Krivi su igraci i sš i treba ih novcano kazniti

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 06 mar 2022, 06:44

06 mar 2022, 01:02

Dizdarević
Šećerović Kapić
Avramovski Bodul Suljić
Čataković

Izvadiš Dupovca ubaciš Traku i to je to.
Mi nikada odustati necemo...

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 06 mar 2022, 07:10

Riveros je napisao/la:
06 mar 2022, 00:15
zagor1987 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:57
ElCartel11 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:26

Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.

Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Izboli su ga,ali opet drug se nikad ne ostavlja barem nismo ostavljali dok smo bili na sjeveru pa poslije na zapadu pa onda opet sjever al dobro nove generacije nisu kao mi stariji danas je sve naopako
I onda mi neko kaže da je sadašnji sjever sa ovom ološi, narkomanima i klošarima bolji od sjevera u periodu nakon rata, kada su Džine i Mai bili vođe :facepalm: :facepalm:
Jest jest tad smo bolji bili kad su pare od uprave uzimali za koreografije, kad su dzaba autobuse za gostovanja dobijali a raji karte naplacivali, kad su na praznom kosevu transove ostavili....
Ne pricajte o stvarima o kojima pojma nemate
Do smrti odani!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 mar 2022, 07:18

Nisu nasi vidjeli da ovog naseg tuku jer su vec krenuli bili nazad. A njega je prvo lik njihov pritrcavsi mu sa strane gurnuo u malu mrezu gola. I onda pritrcava njihov jedan, drugi... peti, sesti... dakle nije bilo rijeci o ostavljanju nego ga jednostavno nisu vidjeli. Ko hoce imam snimak gdje se to sve lijepo vidi.
Vasoski i igrači dobro treba da se zapitaju u cemu je problem pa su izgubili od ekipe koja pripreme jedva da se moze reci da je imala, od kluba koji se raspada?!
Momci mi nemamo igre. Meni ni protiv slobode nismo izgledali smisleno. Dali smo neka dva gola očajnoj slobodi ali to nije to meni bilo.
Ne bih (jos) igrace da poimenićno vrijedjam ali Dupe bolan...

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 mar 2022, 07:22

ŠTA_JE je napisao/la:
06 mar 2022, 07:18
Nisu nasi vidjeli da ovog naseg tuku jer su vec krenuli bili nazad. A njega je prvo lik njihov pritrcavsi mu sa strane gurnuo u malu mrezu gola. I onda pritrcava njihov jedan, drugi... peti, sesti... dakle nije bilo rijeci o ostavljanju nego ga jednostavno nisu vidjeli. Ko hoce imam snimak gdje se to sve lijepo vidi.
Vasoski i igrači dobro treba da se zapitaju u cemu je problem pa su izgubili od ekipe koja pripreme jedva da se moze reci da je imala, od kluba koji se raspada?!
Momci mi nemamo igre. Meni ni protiv slobode nismo izgledali smisleno. Dali smo neka dva gola očajnoj slobodi ali to nije to meni bilo.
Ne bih (jos) igrace da poimenićno vrijedjam ali Dupe bolan...
Na snimku se vidi da se jedan momak vratio da mu pomogne ali ga onda manijak napao nozem

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, bvsic, edgarallanpoe04, fera, iliyaa8, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Posejdon, Proximic, Rule_hz i 81 gost.