FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
48
30%
Darko Milanič
31
19%
Miodrag Božović
2
1%
Fedja Dudić
24
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
15
9%
Samo stranac
40
25%

Ukupno glasova: 160

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 mar 2022, 10:09

S obzirom da protiv Borca nema Djokanovica iskreno se nadam da ce priliku dobiti Irfan Ramic ili Islamovic.Stoperski tandem ce sigurno ciniti Lazic-Mujakic tako da tesko je ocekivati da ce Trako dobiti priliku.Ostaju ti onda od U-21 Varesanovic(suvisno bilo sta govoriti),Tarik Ramic(protiv Slobode katastrofa bio,mogao nas bar 2 gola kostati.Nisu neke jace utakmice za njega jos),Islamovic(Izasao je iz teske povrede,na pripremama vrijedno radio,mislim da zasluzuje priliku)

Ali najvise se nadam da ce Irfana probati na desnom krilu,u tom slucaju bi sastav izgledao ovako

Dizdarevic

Sabanovic-Lazic-Mujakic-Pidro

Kapic-Secerovic

Ramic-Avramovski-Suljic

Catakovic

Avramovski i Catakovic bi bili na svojim prirodnim pozicijama
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 mar 2022, 10:12

Jos jedan fun fact: Goran Sablic je jedini strani trener koji je dobio vjeciti derbi, barem u ovom vijeku. Pored njega, jos tri trenera su uzimali derbi a da nisu "legende" klubova ili bivsi igraci: Vinko Marinovic, Meho Kodro, Dragan Jovic. Zeljo nikad nije dobio derbi s nekim stranim trenerom, odnosno trenerom koji nije genetski vezan za njih.
Derbije redom nisu uzimali: Aleksandar Vasoski, Tomislav Ivkovic, Blaz Sliskovic, Slavko Petrovic, Milos Kostic, Jiri Plisek...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 mar 2022, 10:14

Kao sto sam branio Sablica i govorio da nije do njega kazem sad i za novog trenera. Previse je skarta u ekipi,od ovoliko igraca imas mozda jednog koji pokusava i zna igrat lopte,jednostavno ko pogleda nase tekme vidi da ovim igracima dali dosta toga pa ljudi nisu u stanuu dat jedan normalan pas ili se osloboditi lopte iz prve

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 06 mar 2022, 10:15

SedrenikHz je napisao/la:
03 mar 2022, 19:12
KALJANAC SUDI PORED NAJBOLJEG BH SUDIJE?
Mogu misliti sta nam se sprema, yebo li im Vico tetku, otisla direktorica nedavno maksuz da mu ga pocucla sve im yebem.
Ne zaboravite sta je KALJANAC radio na grbavici 5 2, domaćinski sudija, manite mi priče navija za Sarajevo, kad ce na svaki huuk sa tribine stoke svirati i pustiti da nas udaraju.
Vico yebem li ti sjeme, znas ti sto ovo radis.

Momci pamet u glavu, i nenasjedajte na provokacije!
Samo da se citiram od prije 2 - 3 dana..
Nije niko lud, zna se unaprijed sta ce se dešavati, mada ne pravdam naše prvo pol, daleko od toga, al kad ti dodje seljacic i da crveni dupovcu za ono (tek sam maloprije vidio sta je BILO, STILICU SVE STO IMAS TI YEBEM).

Mi opet ne smijemo prestati davat podršku momcima, Slj tekma je važna, sto nas vise bude, lakše će našim igračima biti, a teže vicinim pusi.kurcima od sudija.
Borac nas ne moze dobiti na egal sudjenje siguran sam.

Pitar je ono dobro napisao nedavno post kako će Vico ici ubaciti Velez i Borac kroz Evropu, a mi kurko, necemo to mi dati.

SVI NA KOŠEVO!
KALJANAC SVE TI YEBEM JOS JEDNOM
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2022, 10:18

Pidro je jucer trcao i za Suljica i za sebe ja neznam sta ste gledali ali sticem dojam da i bez gledanja utakmice uvijek imate 2/3 ista igraca koji su na piku i po njima se roka, pa po cemu je Suljic dobar bio,jedan od mnogih koji je muda ostavio u svlacionici,uvijek potez viška uvijek jednog proševa pa ceka namjerno drugog da bi i njega ševao , najodgovorniji sto jucer nismo poveli i ko zna kako bi utakmica otisla nakon toga prvi nas ulazak u 16 gdje ima otvoren prostor za šut,ali k.urac daj ti Asmire lažnjak nisi lud da šutaš i propade sve.

To je problem sto ti od igraca od kojih najvise si ocekivao nisi dobio nista Catakovic,Suljic,Kapic,Bagaric ,Avramovski kad je ušao,e to je problem ti igraci najvise zaradjuju i ti igraci treba da nose ekipu .

Fudbal kod nas je jednostavan treba da imaš 3/4 majstora i ove ostale samo da trce i da ganjaju sto rece jedan trener da smetaju,mi jucer nismo imali ni jednog ovog majstora i zato smo im gol mogli na razglednici vidjeti samo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 mar 2022, 10:23

Ja nez sta su neki ocekivali od Avramovskog?

Da poslije 7 mjeseci bez odigrane utakmice udje u trenutku kad imamo igraca manje,predje 5 igraca Zelje i zabije gol?Ne kontam,neki ga vec proglasili promasajem...Catakovic nije na nivou ove 3 utakmice,Suljic jedini jucer nesto pokazao.Bagaric je teska qarina koja nece da potrci.Kapicu ne odgovara pozicija.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 mar 2022, 10:43

Zna li neko ime momka koji je zboden juče, može i u pp. Vidim neko je stavljao inicijale juče pa sam povezao nešto da nije jedan iz komšiluka.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 mar 2022, 10:55

Klupirati Mujakica, ne lici vise na fudbalera na zalost. Lik je najlosiji ako se uzmu u obzir ove 4 odigrane tekme.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 06 mar 2022, 10:59

Pidro nas igrac utakmice jedina istina, jedina zelja, trk, peta, sut... Dupovac onom gluposcu nam je izgubio utakmicu drugo poluvrijeme da nismo crveni imali bi zabili barem jedan od dva.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 mar 2022, 11:02

slika
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 mar 2022, 11:04

Cokituki je napisao/la:
06 mar 2022, 10:59
Pidro nas igrac utakmice jedina istina, jedina zelja, trk, peta, sut... Dupovac onom gluposcu nam je izgubio utakmicu drugo poluvrijeme da nismo crveni imali bi zabili barem jedan od dva.
Mi ni sa 11 na 11 nismo bili bolji, po cemu bi zabili?? Losa tekma, najvise kriv trener. Mujakic i Djokanovic losi do bola
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 06 mar 2022, 11:07

Ono kako Djokanović igra ono ne valja. Dupovac meni ne bi nikad igrao u prvoj postavi. Ta dva igrača ne znaju igrati. Andrej i možda dodje sebi jer je još uvijek mlad ali Amer je izgubljen slučaj.

Prije bilo kakvih pojačanja, tjeranja trenera, promjene formacija mi moramo prvo napraviti teren da se može normalan fudbal igrati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 11:08

ElCartel11 je napisao/la:
06 mar 2022, 11:02
slika
Treba idenficirati ovog momka, lice se po prolicno vidi na slikama. Ovo je za zatvora.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 06 mar 2022, 11:09

Mi svakako uvijek imamo neke dežurne krivce , kad ode Pidro na ljeto , onda ide Hebib , kad ode i on bit će xy osoba i tako u krug.Ništa Pidro,Đokanović i Hebib nisu bili više lošiji od Kapica,Čatakovića,Bagarića itd čak šta više.Poraz koji mi nije teško pao sekunde , jer je od početka ove sezone , postala navika često da gubimo od bilo koga.Možda i bolje , da se malo dohavizamo da nismo City nego prosječna ekipa.Trebamo se okrenuti Kupu i zapeti dobro i ostale 4 utakmice aBd do finala.U ligi je svakako svejedno ko bude 2,3 ili 4 , a to se neće znati do kraja sezone svakako.
Podrška je potrebna novom treneru kako god , na osnovu 3 utakmice mi je sumanuto pricati o nekim konacnim utiscima.Vidimo se protiv Borca , ovih standardnih 2-3 milje nas bolesnika , ostali će tipkati preko fba,iga i toplih domova
:bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 11:10

[/list]
MaroonBjelave je napisao/la:
06 mar 2022, 10:43
Zna li neko ime momka koji je zboden juče, može i u pp. Vidim neko je stavljao inicijale juče pa sam povezao nešto da nije jedan iz komšiluka.
Zna se al nije za foruma, momčina s sjevera, nije narkoman a ni pizda. Nadam se brzom oporavku, a ovog s nozem treba u zatvor.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 mar 2022, 11:14

bordobijeli je napisao/la:
06 mar 2022, 11:10
[/list]
MaroonBjelave je napisao/la:
06 mar 2022, 10:43
Zna se al nije za foruma, momčina s sjevera, nije narkoman a ni pizda. Nadam se brzom oporavku, a ovog s nozem treba u zatvor.
Saznao, sve ok.

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 06 mar 2022, 11:16

I ja citam kako se Suljic hvali, po meni jedan od gorih na terenu. Osim one sanse za Dal-a, tanko skroz.

Pidro i Mujakic su donekle dobri bili.

Mada, pricati o nekome da je bio dobar, a izgubiti od penzionera je bezveze.

Nakgore sto su nas penzioneri pretrcali jucer.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 mar 2022, 11:19

napoleon72 je napisao/la:
06 mar 2022, 09:44
mma_hz je napisao/la:
06 mar 2022, 09:00
Ako nista Saban bi nam donijeo muda neka u igri.
Za njega sam siguran da bi glavu pod kopacku stavio.Jucer niti za jednog ne bi to mogao reci..svi su mi bili nekakvi mehki.
Dupovac out Trako in.

Dizdarevic
Sabanovic Trako Mujakic Pidro
Secerovic Kapic
Avramovski Bodul Suljic
Catakovic.
:bow: :bow: :bow:
Cak bih i umjesto Pidre poceo forsirat Islamovica kao LB, a ako Bodul nastavi sa drk.anjem qrca na terenu, uvijek mozes Avramovskog prebacit na AMFa, Kapica desno, a Sevelja ili Ramica na CMF uz Secerovica. Pidru gubimo svakako na kraju sezone, a iskreno, pun mi je vise qrac i njegovog peljanja lopte i defanzivnih propuha.

@mirzatele kojih bolan 160 cm, Belmin je visok 189 cm.
Imamo dosta kombinacija bas.Na derbiju se lose odigralo..
Cilj se zna i ostaje isti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 mar 2022, 11:22

Svi do jednog BEZ IZUZETAKA gole qarine. Niti ću izdvajati Suljića, niti pljuvati Pidru ili Mujakića. Znači svi GOLE QARINE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 11:24

VoxTV je napisao/la:
06 mar 2022, 11:16
I ja citam kako se Suljic hvali, po meni jedan od gorih na terenu. Osim one sanse za Dal-a, tanko skroz.

Pidro i Mujakic su donekle dobri bili.

Mada, pricati o nekome da je bio dobar, a izgubiti od penzionera je bezveze.

Nakgore sto su nas penzioneri pretrcali jucer.
Realno profulana taktika skroz, Dal i Suljic na krilu i Hamza i Bagaric odsjeceni jednostavno nije ih bilo u igri a pojedinacne duele gubili, ostao je vezni red na Kapicu i Djokanovicu koji nisu u stanju da sami to iznesu još imaš odbranu koja nije u stanju mirno da iznosi loptu, nego moraju napucavati naprijed sto je Mulalic i htio da Cocalic i Kosoric to u zraku dobijaju. Po meni bolja varijanta je bila malo zatvorenije krenuti, odnosno umjesto Dala i Hamze ubaciti dva vezna koji bi radili na sredini terena pa probati iz kontre s Suljicem i Bagaricem.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”