FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 12:59

MaroonBjelave je napisao/la:
06 mar 2022, 12:47
keli je napisao/la:
06 mar 2022, 12:41
Ma mi smo ili sampioni svemira ili najgora ekipa u svemiru. Zavisi jel dobijemo ili izgubimo. Bilo proslo, zaboraviti tekmu i idemo dalje.
Ma sve ok da su se žargonski rečeno potukli pa zijanili, Bože moj, yebaji ga. Ali brate, kakav je ono autizam, kakva je ono qurcobolja? To boli jbt.
Pa nije izveo ekipu da se potučemo, izveo je da ih fudbalski nadigramo nazalost to je bilo samoubistvo. Previse mekani i lagani igraca Hebibovic, Dal, Suljic, Bagaric, Hamza niko od njih nije za tvrde i borbene igre.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 mar 2022, 13:05

bordobijeli je napisao/la:
06 mar 2022, 12:59
keli je napisao/la:
Ma mi smo ili sampioni svemira ili najgora ekipa u svemiru. Zavisi jel dobijemo ili izgubimo. Bilo proslo, zaboraviti tekmu i idemo dalje.
Ma sve ok da su se žargonski rečeno potukli pa zijanili, Bože moj, yebaji ga. Ali brate, kakav je ono autizam, kakva je ono qurcobolja? To boli jbt.
Pa nije izveo ekipu da se potučemo, izveo je da ih fudbalski nadigramo nazalost to je bilo samoubistvo. Previse mekani i lagani igraca Hebibovic, Dal, Suljic, Bagaric, Hamza niko od njih nije za tvrde i borbene igre.
Mi smo njih u drugom sa igračem manje nadigrali i pokazali da smo spremniji, samo što nemamo kvalitet da to iskoristimo. Jedini Suljić je im pravio probleme, Hebu dijete strpalo u džep.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 mar 2022, 13:09

Fali nama ovo braco moja. Ovo su kapiteni ekipe, prave vodje. Kod nas su kapiteni klinci koje želimo sto bolje prodati, humoristi ala Krle, bezmudasi kao Dupe i tako napred.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 mar 2022, 13:11

Ma jedno je sigurno pobjedom protiv borca i prolaskom slobode u kupu, ova grozna partija ce pasti u zaborav. To im je prilika da se iskupe. Nase je da podrzimo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2022, 13:13

ElCartel11 je napisao/la:
06 mar 2022, 13:09

Fali nama ovo braco moja. Ovo su kapiteni ekipe, prave vodje. Kod nas su kapiteni klinci koje želimo sto bolje prodati, humoristi ala Krle, bezmudasi kao Dupe i tako napred.
Tri se kapitena izmjenila jucer kod nas :urnebes: Dupovac,Hebibovic i Krste kad je ušao, skida Hebib traku i njemu daje. Vise puta traku promjenili nego sto smo im go pogledali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 mar 2022, 13:16

**** ih traka šminkeri manekenski. Ganjaju nekakve statuse a nemaju hljeba u sebi. Treba ih svake sedmice postrojavat i šamarat.
ISTINA ZA VEDRANA!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 06 mar 2022, 13:18

miky_hz je napisao/la:
06 mar 2022, 10:18
Pidro je jucer trcao i za Suljica i za sebe ja neznam sta ste gledali ali sticem dojam da i bez gledanja utakmice uvijek imate 2/3 ista igraca koji su na piku i po njima se roka, pa po cemu je Suljic dobar bio,jedan od mnogih koji je muda ostavio u svlacionici,uvijek potez viška uvijek jednog proševa pa ceka namjerno drugog da bi i njega ševao , najodgovorniji sto jucer nismo poveli i ko zna kako bi utakmica otisla nakon toga prvi nas ulazak u 16 gdje ima otvoren prostor za šut,ali k.urac daj ti Asmire lažnjak nisi lud da šutaš i propade sve.

To je problem sto ti od igraca od kojih najvise si ocekivao nisi dobio nista Catakovic,Suljic,Kapic,Bagaric ,Avramovski kad je ušao,e to je problem ti igraci najvise zaradjuju i ti igraci treba da nose ekipu .

Fudbal kod nas je jednostavan treba da imaš 3/4 majstora i ove ostale samo da trce i da ganjaju sto rece jedan trener da smetaju,mi jucer nismo imali ni jednog ovog majstora i zato smo im gol mogli na razglednici vidjeti samo.
Upravo to druze. Mnogi hvale Suljica jucer da je jedini nesto pokazao. Međutim on je najvise akcija unistio. Taman dribling jedan dva i onda usere sa jos jednim il dva viska. I onda umjesto da puca slaje loptu u nepoznatom pravcu il je izgubi. On je meni jedan od drazih novih igraca ali ovaj nacin igre mu neve prolazit na ovakvim utakmicama. Ja vjerujem da ćemu ovakve akcije prolazit protiv manjih ekipa kao Posusje, Leotar,
Rudar, Radnik, pa čak možda i City, Sloboda i Velež. Al ove ekipe koje su uvijek u borbi za prvih 5-6 pozicija treba druga taktika. Ove ne prolazi kod njih..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 06 mar 2022, 13:37

Marcela Bielsu je zanimalo koliko prosječan radnik treba odraditi da bi si priuštio ulaznicu za utakmicu Leedsa. Odgovor je glasio tri sata, pa je stoga, Bielsa odlučio natjerati igrače da tri sata skupljaju smeće oko trening centra Leedsa kako bi vidjeli kroz što sve mora proći navijač koji želi uživo vidjet heroje kako igraju za njegov voljeni klub.

Da i mi ovako šta za naše pulene uradimo?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 13:47

Foux87 je napisao/la:
06 mar 2022, 13:37
Marcela Bielsu je zanimalo koliko prosječan radnik treba odraditi da bi si priuštio ulaznicu za utakmicu Leedsa. Odgovor je glasio tri sata, pa je stoga, Bielsa odlučio natjerati igrače da tri sata skupljaju smeće oko trening centra Leedsa kako bi vidjeli kroz što sve mora proći navijač koji želi uživo vidjet heroje kako igraju za njegov voljeni klub.

Da i mi ovako šta za naše pulene uradimo?
I poslije tog nikog nisu dobili a Bielsa vise nije trener.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 06 mar 2022, 13:48

miky_hz je napisao/la:
06 mar 2022, 13:13
ElCartel11 je napisao/la:
06 mar 2022, 13:09

Tri se kapitena izmjenila jucer kod nas :urnebes: Dupovac,Hebibovic i Krste kad je ušao, skida Hebib traku i njemu daje. Vise puta traku promjenili nego sto smo im go pogledali
Najjaci mi je Mujakic kad mu je dao bezimeni kapitensku traku gleda ga i pita kome da dam ahahahahahha strasna harmonija vlada

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2022, 13:50

Daj ba, koji vam je qurac? Do jučer u 17h smo bili strašni, protivnici se tresli nas, pitanje je bilo samo s koliko razlike ćemo dobiti u derbiju, gazićemo sve žive, Zrinjski da nije odmakao toliko stigli bi ga itd.

Sad odjednom ništa ne valja, ekipa puna škarta, s ovom ekipom ne možeš ništa, odjednom od 11 igrača ne valja njih 9, preloša ekipa s "mekanim" trenerom, nama treba neki krkan tipa Mulalić i ostale nebuloze.

Odvadite malo ili budite umjereniji pred početak tekme, pa se nećete toliko razočarati. Vidim ovo je vama trebala biti neka šetnjica s pola snage na Grbavici.
Svake ebene sezone nakon kiksa idu ovakvi nonsense komentari, još spominjanje Bielse i Leedsa. Svašta.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 mar 2022, 13:55

Poraz k'o poraz, bilo ih i bit ce ih. Bezvoljna igra je ono sto vecini smeta. Ne mozes u derbiju izaci k'o da si krenuo u granap. Dupovac, Mujakic, Pidro...pa bar oni znaju da se derbi dobija na agresivnost, zelju i htijenje. Oni svi u kontru. Jbg
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 13:56

Zagor je napisao/la:
06 mar 2022, 13:18
miky_hz je napisao/la:
Pidro je jucer trcao i za Suljica i za sebe ja neznam sta ste gledali ali sticem dojam da i bez gledanja utakmice uvijek imate 2/3 ista igraca koji su na piku i po njima se roka, pa po cemu je Suljic dobar bio,jedan od mnogih koji je muda ostavio u svlacionici,uvijek potez viška uvijek jednog proševa pa ceka namjerno drugog da bi i njega ševao , najodgovorniji sto jucer nismo poveli i ko zna kako bi utakmica otisla nakon toga prvi nas ulazak u 16 gdje ima otvoren prostor za šut,ali k.urac daj ti Asmire lažnjak nisi lud da šutaš i propade sve.

To je problem sto ti od igraca od kojih najvise si ocekivao nisi dobio nista Catakovic,Suljic,Kapic,Bagaric ,Avramovski kad je ušao,e to je problem ti igraci najvise zaradjuju i ti igraci treba da nose ekipu .

Fudbal kod nas je jednostavan treba da imaš 3/4 majstora i ove ostale samo da trce i da ganjaju sto rece jedan trener da smetaju,mi jucer nismo imali ni jednog ovog majstora i zato smo im gol mogli na razglednici vidjeti samo.
Upravo to druze. Mnogi hvale Suljica jucer da je jedini nesto pokazao. Međutim on je najvise akcija unistio. Taman dribling jedan dva i onda usere sa jos jednim il dva viska. I onda umjesto da puca slaje loptu u nepoznatom pravcu il je izgubi. On je meni jedan od drazih novih igraca ali ovaj nacin igre mu neve prolazit na ovakvim utakmicama. Ja vjerujem da ćemu ovakve akcije prolazit protiv manjih ekipa kao Posusje, Leotar,
Rudar, Radnik, pa čak možda i City, Sloboda i Velež. Al ove ekipe koje su uvijek u borbi za prvih 5-6 pozicija treba druga taktika. Ove ne prolazi kod njih..
Slozio bi se s vama mi smo u prvi pola sata imali 5 situacija gdje smo uzeli loptu u sredini i samo treba na vrijeme odigrati pas naši igraci uvijek pogresno odigraju, Dal vrati nazad, Suljic je carini, Djokanovic kasni s pasom ili pogresno doda, stoperi imaju šansu da osvoje prostor i brzo prebace igru na njihovu polovinu oni vrate golmanu itd itd. Primiš gol iz prekida pa crveni i gotovo.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 mar 2022, 13:57

Ja se nadam da će protiv Borca stopeski dvojac biti Lazić/Trako, u suprotnom ako počne makedonac sa nekakvim eksperimentima sa Palićem na stoperu znači da nam se trener već pogubio. Kapiten je svakako odavno zreo za klupe a zbog ovih glupih poteza mogao bi i bez trake ostati. Ovo mu je drugi crveni ove sezone.
Mujakić je apsolutno razočarenje, totalni amaterizam u sve tri utakmice, samo u prve dvije nismo kažnjeni a sinoć jesmo. I on treba na klupu preseliti, na terenu se mora kvalitet pokazati, a on u ove 3 tekme apsolutno ništa nije pokazao vrijedno pažnje.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2022, 14:00

miky_hz je napisao/la:

Nemoj zezati Miki, uz Dala, Đokanovića, Mujakića, bio je najlošiji. Nije to zato što je na piku raje, evo kod mene nikad nije bio do jučer, ali se mora reći da je preloš. Kad ga vidim onako smotanog, želudac mi se okrene.

Pidro je u nekom svom filmu, sav prepadnut, samo čekaš kad će neku kardinalnu grešku napraviti. Jučer krećemo u napad, dodaje mu neko, on zvjera u nebo, zamalo je nije izgubio. Protiv Slobode je prodao par lopti, gdje je Sloboda nakon jedne imala finu priliku, sreća nisu znali. Tek kasnije se malo konsolidovao. Jučer je bio užasan. Milion grešaka u predaji lopte, more izgubljenih lopti, jedan centaršut je dobro odradio, ali i taj je bio prejak pa je napucao Dupovca u glavu. Upropastio je nekoliko situacija, koje je upravo iskreirao Suljić, momak koji je bio odličan, ali nije imao s kim da odigra. Normalno da je mora uzeti i ići na dribling, jer su svi ostali zaštekani ili su pokriveni, šta će drugo. Uputio je odličan pas za Dala, koji nije iskoristio onu šansu. To što kažeš da je Pidro trčao za obojica, to je glupost, pogotovo jer se zna koliko Asmir pokrije terena i koliko pretrči. Da je Bodul bio na lijevoj strani, pa da si rekao da je Pidro i za njega trčao, pa bi rekao hajde.

Ako neko nije zaslužio kritike, onda je to Asmir. Probaj ga narednu tekmu staviti na klupu, ubaci nekog drugog, pa ćeš da vidiš razliku. Momak ima muda, uopšte se nije prepao derbija, igrao opušteno kao na terminu. Otkad je došao igra na nivou, protiv Slobode je isto tako bio najbolji.
Šta bi onda rekao za Čatakovića, ako ti je šejtan loš?
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 06 mar 2022, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 mar 2022, 14:01

NazorUso je napisao/la:
06 mar 2022, 13:55
Poraz k'o poraz, bilo ih i bit ce ih. Bezvoljna igra je ono sto vecini smeta. Ne mozes u derbiju izaci k'o da si krenuo u granap. Dupovac, Mujakic, Pidro...pa bar oni znaju da se derbi dobija na agresivnost, zelju i htijenje. Oni svi u kontru. Jbg
Upravo to. Bravo kralju.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 mar 2022, 14:06

Ne znam sta da kazem, slabo.. Daj bože da vidimo Europu, Borac nek pobjedi ode na +5, a kup pored Veleza necemo uzeti sa igrom kao jučer..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 mar 2022, 14:07

A isto da dodam zar neki dan nismo igrali sa 10 momaka u prvih 11 sto su ponikli u nasem klubu? I sad kriv vasoski sto su se borili mlako, pa valjda momci koji su ponikli kod nas trebaju znati sta je derbi i dati preko 100% od sebe a ne da ih stranac fura da trebaju dati sve od sebe. Vasoskom jedino mozemo zamjeriti Dala, ostalo je plod povreda Secera i Halid.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 14:12

keli je napisao/la:
Al takva je i atmosfera stvorena pred derby. Da smo mi bolji i da ih igrom trebamo rasturiti jer smo kvalitetniji, a zanemarili smo borbu i agresivnost sto je presudno u derbyu, jednostavno naša ekipa u ovom sastavu nije bila spremna za agresivnost, previse mekani igraca ne mozes ocekivati cvrstinu i agresivu od Dala, Suljica, Hebibovica, Hamze, Bagarića. Zna se koji igraci su za fajt i agresivu Ahmetovic, Šabanovic, Palic, ranije Rahmanovic, Stanojevic itd.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 mar 2022, 14:17

keli je napisao/la:
06 mar 2022, 14:07
A isto da dodam zar neki dan nismo igrali sa 10 momaka u prvih 11 sto su ponikli u nasem klubu? I sad kriv vasoski sto su se borili mlako, pa valjda momci koji su ponikli kod nas trebaju znati sta je derbi i dati preko 100% od sebe a ne da ih stranac fura da trebaju dati sve od sebe. Vasoskom jedino mozemo zamjeriti Dala, ostalo je plod povreda Secera i Halid.
Ma meni uopšte borba nije bila problem, kao što se piše. Ne možeš reći da se nisu borili i da im nije bilo stalo. Jednostavno, ljudi su nas nadjačali u svakom pogledu. Ti kad ne pokažeš kvalitetnu igru, kad si dobro zatvoren, onda djeluješ nemoćno, pa samim tim dobiješ efekat da su boliqurci. Željo je bio dosta nahajpan, a to je bilo i očekivano. Mislim da nije do volje i želje, nego do loše igre.

Takva je situacija i u repki, recimo. Narod odmah udara po tom "nisu se borili zaboli ih qurac za repku". Pokrije te dobro protivnik, ne nametneš svoju igru i onda djeluje kao da im se ne igra.

Mi moramo zapamtiti da se protiv svake ekipe valja dobro oznojiti da bi se uzeli bodovi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87 i 17 gostiju.