Za Bodula se znalo odranije, a od ove trojice jedini hendikep ce biti ne igranje Đokanovića.
Najgore je sto cemo morati na silu ubaciti malog Ramića, da bi se ispoštovalo morbidno pravilo
Mozda Trako da bude stoper a Secerovic i Kapic u vezi, ako bude spreman naravno.
Dal ide on je zasticeno godiste
Po konstituciji kadet, po inteligenciji pionir, po fudbalskom znanju pjetlic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Moze li neko da postavi link ili sliku ukupan broj kartona svi klubova zutih i crvenih do ovog kola.
Trazio sam na stranici NSBiH nmg da nadjem.
Bolje ne gledaj,mi prvi kasapini ubjedljivo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Podignuti cijene ulaznica sve dok se ne uvedi neki "normalan" red, najsiromasnija liga evrope, najmanji prosjek gledaoca, najlosija infrastruktura, nema zakona o sport itd. itd. i onda skaces vlastitom klubu u stomak.
Ne znam koliko pratis lige u regionu, imamo mi(nasa liga) vrlo korektnu posjetu obzirom koliko sportski zaostajemo za komsilukom. Skloniti u stranu Hajduk i Zvezdu(koja isto nema veliku brojku obzirom koliku bazu navijaca imaju izuzev europskih tekmi) i to je tu negdje. Sve je to na jednom jadnom nivou cim se raja prepire koga je vise bilo a jednim prosjek 3100 drugim 3600. Obje brojke jadne.
Od tih 66 Šabanović svaku tekmu žuti , Đokanović isto , Dupovac protiv Zrinjskog i jucer protiv Selje direktni crveni
O cemu mi pricamo igramo kao neki fudbal a sve mesari
Samo autoritet neki na tribinama kojeg nema odavno moze dovesti do toga da budes ultra ili huligan ali da klub ne ispašta.Ako ti se akcija akcijaj prije poslje tekme van stadiona.Na stadionu navijaj bodri klub zapali baklju spusti je ne bacaj u teren.Za to je dovoljno 15ak ljudi ali nema se muda za to ali zato ima.na racun drugih i glupih biti mali huligancic u pokusaju.pozz
Ko je uopšte vođa navijača Sarajeva, gdje su Frki, Popare, Čipete Panjete.....Ko su danas autoriteti sjevera ?
Autoriteta i nema zato je tako. Ovi nikad nisu ni bili ali su raja postovala njihov trud i zalaganje.Samo sastanak sa svima koji su iole ozbiljnin sa godinama mudima i mozgom koji bar malo funkcionise mogu vratiti tribini stari sjaj.Mene je jucer malo i sramota bilo iskreno nakon 35 godina u guzici i preko 20 navijanja i odlazaka na utakmice.
Podignuti cijene ulaznica sve dok se ne uvedi neki "normalan" red, najsiromasnija liga evrope, najmanji prosjek gledaoca, najlosija infrastruktura, nema zakona o sport itd. itd. i onda skaces vlastitom klubu u stomak.
Pravac razmisljanja ti je nula bodova. Nesto kao ima puno saobracajnih nesreca, ajmo dignut cijene registracije.
Kamere, tuzbe za svako lice koje prekrsi pravilo i vozdra.
U ugovoru sa zastitarskom agencijom treba da stoji ako se unesu baklje da su oni za to odgovorni i da ce platiti kazne. Pa ce malo vrsiti jacu kontrolu na ulazu.
Zajeb je što naši igrači dobijanje glupog kartona gledaju kao "borbenost" koju mi od njih tražimo, ono nisam ništa s loptom napravio pa hajd bar karton da dobijem da se zna da sam igrao.
Neka vam bude jasno jednom i za sva vremena, na provokaciju i fizicki kontakt je odgovoreno uljetanjem kontra kontaktom, nikakav plan niti namjera nije bila da se ono radi. U tom moment adrenalina derbija kakav jeste zaletili su se balavci i ozbiljniji ljudi ali ocigledno vi (pojedinci) nemate ama bas nikakve veze sa odlaskom na utakmice bilo kakve ovog kluba, ne razumijem zasto pametujete kada i sami ne znate sta je bilo i kako je bilo nego vas mediji oblikuju na ovako uglavnom debilne izjave.
U komsiluku,europi i svijetu se isto desava ali ne vidim da se tamo mase nozevima u toj prici i to je jedino ono sto je juce sranje napravilo i pokazalo se ko je i zasto pizda bio i ostao u ovome gradu i zauvijek ce biti i ostati.
Sve ono pred pocetka utakmice je nepotrebna glupost bila, akcija reakcija nije opravdanje svakako, moglo se pametnije mogao se adrenalini i strast smiriti moglo se svasta ali eto jbg nije sto je dovelo do gluposti kakvu ne pamtim i kritima tome jeste... a sto se tice ostalih koji su bili na tribini i gledali bez reakcije dok se desava sto se desava ste isto tako jedne velike pizde i kad se vec moralo desiti pored ovih bezmudnih cakijasa vi ste crna fleka dana.
Red I autoritet se mora uvesti to smo izgubili na sve strane svake tribine od psovka-rasizam istoka do pogotovo sjevera. Zaboravite na ovo i pocnite pricati o sportu, ko treba da rjesava ove stvari neka rjesava sigurno o vi tastatura mocnici necete...
Kad sam vec kod vas zamolio bih vas fino da ne pisete na ovoj temi mitomaniju kakvu cakijasi samo mogu pisati, zamolio bih vas da prekinete uzimati HORDE ZLA u svoju usta i tipke, taj naziv i sto ga nosi je mnogo vece od par,20,30,100 itd. ljudi, a to ocigledno pojedincima mali njihovi mozgovi ne dozvoljavaju da shvate.
Sto se tice Ismira, jos uvijek neke stvari nisu jasne od uprave do akademije niti su mjesta koja trebaju biti, nisu popunjena. Svaka sreca i vjerovanje da je bolje vrijeme doslo nam se odbilo od glavu i to je nase proklestvo koje nosimo. Medutim pored svega toga ovo je mozda prvi covjek koji je ozbiljan u namjeri i postenog obraza, tek je dosao stvari ce se slagati. Kako god VRIJEME CE DA SUDI A MI kao i pojedinci OVIM CRNIM DANIME NE!
Neka vam bude jasno jednom i za sva vremena, na provokaciju i fizicki kontakt je odgovoreno uljetanjem kontra kontaktom, nikakav plan niti namjera nije bila da se ono radi. U tom moment adrenalina derbija kakav jeste zaletili su se balavci i ozbiljniji ljudi ali ocigledno vi (pojedinci) nemate ama bas nikakve veze sa odlaskom na utakmice bilo kakve ovog kluba, ne razumijem zasto pametujete kada i sami ne znate sta je bilo i kako je bilo nego vas mediji oblikuju na ovako uglavnom debilne izjave.
U komsiluku,europi i svijetu se isto desava ali ne vidim da se tamo mase nozevima u toj prici i to je jedino ono sto je juce sranje napravilo i pokazalo se ko je i zasto pizda bio i ostao u ovome gradu i zauvijek ce biti i ostati.
Sve ono pred pocetka utakmice je nepotrebna glupost bila, akcija reakcija nije opravdanje svakako, moglo se pametnije mogao se adrenalini i strast smiriti moglo se svasta ali eto jbg nije sto je dovelo do gluposti kakvu ne pamtim i kritima tome jeste... a sto se tice ostalih koji su bili na tribini i gledali bez reakcije dok se desava sto se desava ste isto tako jedne velike pizde i kad se vec moralo desiti pored ovih bezmudnih cakijasa vi ste crna fleka dana.
Red I autoritet se mora uvesti to smo izgubili na sve strane svake tribine od psovka-rasizam istoka do pogotovo sjevera. Zaboravite na ovo i pocnite pricati o sportu, ko treba da rjesava ove stvari neka rjesava sigurno o vi tastatura mocnici necete...
Kad sam vec kod vas zamolio bih vas fino da ne pisete na ovoj temi mitomaniju kakvu cakijasi samo mogu pisati, zamolio bih vas da prekinete uzimati HORDE ZLA u svoju usta i tipke, taj naziv i sto ga nosi je mnogo vece od par,20,30,100 itd. ljudi, a to ocigledno pojedincima mali njihovi mozgovi ne dozvoljavaju da shvate.
Sto se tice Ismira, jos uvijek neke stvari nisu jasne od uprave do akademije niti su mjesta koja trebaju biti, nisu popunjena. Svaka sreca i vjerovanje da je bolje vrijeme doslo nam se odbilo od glavu i to je nase proklestvo koje nosimo. Medutim pored svega toga ovo je mozda prvi covjek koji je ozbiljan u namjeri i postenog obraza, tek je dosao stvari ce se slagati. Kako god VRIJEME CE DA SUDI A MI kao i pojedinci OVIM CRNIM DANIME NE!
Razjedinjeni propadamo ujedinjeni mozemo sve.
Samo da se shvati i prihvati da niko nije veci od kluba i to je to.
I da se kazne ne prave
Ustvari sto se problema napravi nek se licno plati.
Ma sta ce dizat ruke tek je došao, ulozio 5 miliona i sad otići radi jedne utakmice. Zna gdje je došao, sve je ovo borba ako bude ustrajan doci ce to sve na svoje, nema predaje. Podrška Mirviću
Mislim da klub mora pokušati lobirati preko vlasti da se za belaje odgovara imenom i prezimenom. Zašto bi se za incidente stalno kažnjavali klubovi a ne počinioci. Navijač ni čim nije obavezan prema klubu, a klub trpi sve radi njega.
Uletiš u teren 500 KM kazna, potučeš se 1000 , baklja 2000 kazna. Ne platiš ne možeš registrovati auto, izvaditi ličnu itd.
Za pola godine imao bi Kamerni teatar od stadiona.