https://www.transfermarkt.com/premijer- ... ewerb/BOS1
Imas kod mene na TM za sve sezone.samo nisam jos stavio ove 2 utakmice od danas.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... ewerb/BOS1
Po konstituciji kadet, po inteligenciji pionir, po fudbalskom znanju pjetlicmiky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:02Dal ide on je zasticeno godisteAduka87 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:01Mozda Trako da bude stoper a Secerovic i Kapic u vezi, ako bude spreman naravno.Historicar je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:57
Za Bodula se znalo odranije, a od ove trojice jedini hendikep ce biti ne igranje Đokanovića.
Najgore je sto cemo morati na silu ubaciti malog Ramića, da bi se ispoštovalo morbidno pravilo![]()
![]()
vidio sam tugabordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Kakav penal velezu nije sviran hahahahaha. Covjek rukom ne da je udario loptu, nego je skloni rukom od igraca veleza.
Ne znam koliko pratis lige u regionu, imamo mi(nasa liga) vrlo korektnu posjetu obzirom koliko sportski zaostajemo za komsilukom. Skloniti u stranu Hajduk i Zvezdu(koja isto nema veliku brojku obzirom koliku bazu navijaca imaju izuzev europskih tekmi) i to je tu negdje. Sve je to na jednom jadnom nivou cim se raja prepire koga je vise bilo a jednim prosjek 3100 drugim 3600. Obje brojke jadne.
Autoriteta i nema zato je tako. Ovi nikad nisu ni bili ali su raja postovala njihov trud i zalaganje.Samo sastanak sa svima koji su iole ozbiljnin sa godinama mudima i mozgom koji bar malo funkcionise mogu vratiti tribini stari sjaj.Mene je jucer malo i sramota bilo iskreno nakon 35 godina u guzici i preko 20 navijanja i odlazaka na utakmice.Riveros je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Ko je uopšte vođa navijača Sarajeva, gdje su Frki, Popare, Čipete Panjete.....Ko su danas autoriteti sjevera ?Feridaga je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:02Samo autoritet neki na tribinama kojeg nema odavno moze dovesti do toga da budes ultra ili huligan ali da klub ne ispašta.Ako ti se akcija akcijaj prije poslje tekme van stadiona.Na stadionu navijaj bodri klub zapali baklju spusti je ne bacaj u teren.Za to je dovoljno 15ak ljudi ali nema se muda za to ali zato ima.na racun drugih i glupih biti mali huligancic u pokusaju.pozz
Pravac razmisljanja ti je nula bodova. Nesto kao ima puno saobracajnih nesreca, ajmo dignut cijene registracije.
Samo da se shvati i prihvati da niko nije veci od kluba i to je to.
Raspade se ono udruzenje 4R kao kula od karatahotonjskimaher je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:14vidio sam tugabordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Kakav penal velezu nije sviran hahahahaha. Covjek rukom ne da je udario loptu, nego je skloni rukom od igraca veleza.
Mislim da klub mora pokušati lobirati preko vlasti da se za belaje odgovara imenom i prezimenom. Zašto bi se za incidente stalno kažnjavali klubovi a ne počinioci. Navijač ni čim nije obavezan prema klubu, a klub trpi sve radi njega.bordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:34Ma sta ce dizat ruke tek je došao, ulozio 5 miliona i sad otići radi jedne utakmice. Zna gdje je došao, sve je ovo borba ako bude ustrajan doci ce to sve na svoje, nema predaje. Podrška Mirviću
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, goGlobal, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 147 gostiju.