Premijer liga BiH - aktuelno

worchester
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la worchester » 06 mar 2022, 18:19

Ne,ja samo idem putem kojim svi vi idete kada sudija osteti ekipu protiv koje vas klub igra. Kad ne svira cist penal vi kazete jeste bio penal,priznajemo al jbg,greska sudije i to je to nikom nista,jbg trebao je dati drugi zuti ili direkt crveni nasem igracu ali nije,jbg,sudije su nam generalno lose......
Vi ste previse otrovni pa nemate iste arsine.
I ja sam napisao da je sudjenje bilo korektno do te situacije na kraju utakmice a o mitomaniji bez komentara,to je vas fah i to me ne zanima.
Samo vi udarajte po savezu vici i srbima,mene to ne zanima a bilo bi dobro da kad me vec komentarisete,onda bar za pocetak procitate sta je napisano.
Srecan put delegaciji veleza kuci i do sledeceg susreta pozdrav

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 06 mar 2022, 18:19

slika
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 mar 2022, 18:20

Simpatizer je napisao/la:
06 mar 2022, 18:15
antisisoja1919 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:11
06 mar 2022, 18:09
Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.
Nadam se da su nesto naucili i da ce se kad sljedeci budemo gostovali u Vrapcicima obezbijediti minimalni civilizacijski uslovi.
Vi ste daleko od civilizacije. Zatucana skupina ljudi ste vi
Ovo je samo tvoje necijenjeno misljenje. Irelevantno. :mrgreen:
Divljaci,talibani evropski,teroristi i najomrazeniji narod u evropi eto to ste i to su cinjenice. Sta rece Putin nece dozvoliti u Ukrajini da se desi genocid kao u Srebrenici?

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 06 mar 2022, 18:21

zagor1987 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:17
Bazinga12345 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:10
worchester je napisao/la:
06 mar 2022, 18:04
Penal cist kao suza.osim te situacije utakmica bez vecih propusta.onaj ofsajd cvijanovica sto spominjete ispadate smijesni realno,situacija je na granici,ja mislim da nije bio. Borac je bio sakacen konstantno prije vice od raznih klubova i struja tako da ako opet dodje to vrijeme nema veze,nije da nismo navikli.
Ne komentarisete fer plej potez cvijanovica kada je nakon kontakta sa golmanom pokazao sudiji da nije penal iako je i to pola pola situacija bila!?
Jos jednom da ponovim,penal cist nije sviran za velez a do tog trenutka je sudija bio korektan i na kraju,ta situacija se desila u 90 min kod rezultata 2:0 znaci niste sanse imali da stignete rez cak i da je dosudio penal. Bez obzira,smatram da gaje trebao pokazati.
O utakmici,velez dosao da sebrani i pokuza nesto brzim kontrama.u prvom poluvremenu skoro da nista nisu uradili,jednom prei centar a borac zbog kloca lukica nije vodio. Drugo poluvrijeme na pocetku velez malo krenuo nalrijed,imao par situacija koje su obecavale,medjutim onda sut melega i po meni kiks golmana veleza i tad je bilo sve rijeseno.

Teren je dobro i izdrzao s obzirom da je stalno padalo a vrijeme je bilo uzasno za igru
Jako zanimljivo je da jedino simpatizeri Borca smatraju da je suđenje korektno.
Ma to je narod kojem je svako slovo njihove historije laz sta ces ocekivati da pisu kao sav normalan svijet? Vidis da svi protiv rusa oni su za,pa mi smo sami sebe ubijali kao sto ukrainski nacisti ubijaju ljude po Ukraini,NATO ih je nicim izazvan bombardovao 1 mjesec evo jos kukaju
Bukvalno. Zato ne trebate ni obraćati pažnju na ove retarde. Ovaj portal da ima veze sa Bosnom i Hercegovinom davno bi banovao ove četalje i ustaše sa ovim avatarima i simbolima. Ajde u Njemačkoj okači nacističke zastave pa da vidimo gdje ćeš završiti. **** Bošnjo se proda za kašiku graha, kako sudije, tako i ovi portali.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 mar 2022, 18:21

visokohz je napisao/la:
06 mar 2022, 18:18
Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.
Nadam se da su nesto naucili i da ce se kad sljedeci budemo gostovali u Vrapcicima obezbijediti minimalni civilizacijski uslovi.
Daleko ste vi od civilizacije ....fuj rusija
Rusija je prelijepa zemlja, posjetio sam prije 4 godine nekoliko gradova i predjela. Krajolik, istorija, kultura...ko nije bio ne zna sta je propustio.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 06 mar 2022, 18:22

CroCop je napisao/la:
06 mar 2022, 18:19
slika
Vas boli sto vi nećete dobit teren , ostat će ono ruglo i dalje ruglo . Već se počelo kmečati sto će Velež dobit teren a vi ne .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 06 mar 2022, 18:22

opalaopala je napisao/la:
06 mar 2022, 18:22
CroCop je napisao/la:
slika
Vas boli sto vi nećete dobit teren , ostat će ono ruglo i dalje ruglo . Već se počelo kmečati sto će Velež dobit teren a vi ne .
Nervozan si
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 mar 2022, 18:22

Devils021 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:03
*p!p!t@* je napisao/la:
06 mar 2022, 18:00
:hmmmm:
Devils021 je napisao/la:
06 mar 2022, 17:58
Realno sudija nije imao sanse da vidi ovo guranje rukom. Njih dvojica i jos dva igraca iza njih, u pravcu sudije.
Zaklonjen maksimalno.

Obicna glupost u 90om minutu pri rezultatu 2 0.
Izbio je Anđušić qurcem vjerovatno u aut. :rol: Naaaaajs gluplji si nego sam mislio... :rol:
Jest, ti si pametan dok sjedis u toplom domu i gledas usporeni snimak. Aj ne seri majke ti.
Kad si toliko inteligentan zašto je u svakoj situaciji glavni sudija na poli bio kada je lopta u šeasnaestercu Borca? A inteligencijo?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 mar 2022, 18:23

worchester je napisao/la:
Ne,ja samo idem putem kojim svi vi idete kada sudija osteti ekipu protiv koje vas klub igra. Kad ne svira cist penal vi kazete jeste bio penal,priznajemo al jbg,greska sudije i to je to nikom nista,jbg trebao je dati drugi zuti ili direkt crveni nasem igracu ali nije,jbg,sudije su nam generalno lose......
Vi ste previse otrovni pa nemate iste arsine.
I ja sam napisao da je sudjenje bilo korektno do te situacije na kraju utakmice a o mitomaniji bez komentara,to je vas fah i to me ne zanima.
Samo vi udarajte po savezu vici i srbima,mene to ne zanima a bilo bi dobro da kad me vec komentarisete,onda bar za pocetak procitate sta je napisano.
Srecan put delegaciji veleza kuci i do sledeceg susreta pozdrav
Ma sad ce vas evropa gdje zivimo da udari jako,bezobrazno,bolno nista ne brini ne pricamo mi protiv srba vec pricaju svi protiv malih rusa

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 mar 2022, 18:24

06 mar 2022, 18:21
visokohz je napisao/la:
Rusija je prelijepa zemlja, posjetio sam prije 4 godine nekoliko gradova i predjela. Krajolik, istorija, kultura...ko nije bio ne zna sta je propustio.
Zasto onda tvoji sugradjani cise guzice po Njemackoj kad je tako lijepo i dobro u Rusiji? Zasto cekate redove ispred Njemacke ambasade a ovamo Ruske zastave? Nesto nisam.vidionpo Njemackoj da ste grlati i da podrzavate ruse haha prpa da vas ne nogiraju u sumsku

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 06 mar 2022, 18:25

CroCop je napisao/la:
CroCop je napisao/la:
slika
Nervozan si
Nikad u životu , nemam razloga biti . Ako misliš radi utakmice , zar je neko očekivao drugačije , kad se prvi dio desio u prošlom kolu . Ipak mislim da ste vi vise nervozni kad propadoše famozni planovi i sanjarenja o novom terenu , pomicanju terena , novoj tribini . I opet ništa kao i svake godine
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 06 mar 2022, 18:25

Kakve lobanjee 😂😂😂
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 06 mar 2022, 18:26

06 mar 2022, 18:25
CroCop je napisao/la:

Nervozan si
Nikad u životu , nemam razloga biti . Ako misliš radi utakmice , zar je neko očekivao drugačije , kad se prvi dio desio u prošlom kolu . Ipak mislim da ste vi vise nervozni kad propadoše famozni planovi i sanjarenja o novom terenu , pomicanju terena , novoj tribini . I opet ništa kao i svake godine
Opusti se

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 06 mar 2022, 18:27

Docekali ste ih malte ne kao bracu :shifty:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 mar 2022, 18:27

zagor1987 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:24
visokohz je napisao/la:

Zasto onda tvoji sugradjani cise guzice po Njemackoj kad je tako lijepo i dobro u Rusiji? Zasto cekate redove ispred Njemacke ambasade a ovamo Ruske zastave? Nesto nisam.vidionpo Njemackoj da ste grlati i da podrzavate ruse haha prpa da vas ne nogiraju u sumsku
Nervozan si a ja ne zelim sa nervoznim ljudima da diskutujem ozbiljno. Malo se zezam a ti se zapalio...
Ovo je forum, razonoda, zajebancija. Kad odrastes shvatices da na ovakve forume ne trebas dolaziti ako te nesto muci, progoni u zivotu.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 mar 2022, 18:29

Antipolitika3 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:27
Docekali ste ih malte ne kao bracu :shifty:
Moram priznati da mi je to malo zasmetalo. Nismo dobili izvinjenje a ponasamo se prema njima kao prema rodjenima.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 06 mar 2022, 18:29

CroCop je napisao/la:
06 mar 2022, 18:26
06 mar 2022, 18:25
CroCop je napisao/la:

Nervozan si
Opusti se
Opušten maksimalno , smiren takodjer sto bi se reklo laganizam i renesansa . Zna li se kad će to pomicanje terena , pa nova tribina , teren . A jeste se ponadali da će te igrati na onom ruglu , opet u Široki al hajde bliži vam je Široki iz Medjugorja nego Mostar
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 mar 2022, 18:29

CroCop je napisao/la:
slika
Dobijamo teren, 3 oduzeta boda i izlazak u Evropu preko kupa!
Mi smo se dosta borili i kazne plaćali, evo još nismo iz kazne izašli.
Neka se sada drugi ešalon iz Sarajeva bori, nama dosta ova godina.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 mar 2022, 18:31

06 mar 2022, 18:27
zagor1987 je napisao/la:
06 mar 2022, 18:24

Nervozan si a ja ne zelim sa nervoznim ljudima da diskutujem ozbiljno. Malo se zezam a ti se zapalio...
Ovo je forum, razonoda, zajebancija. Kad odrastes shvatices da na ovakve forume ne trebas dolaziti ako te nesto muci, progoni u zivotu.
Nemoj brinuti za moje odrastanje davno proslo pod kisom granata metaka od PAMA,Vbr i cega sve ne,ja cu dolaziti ovdje kad god hocu,odem na vase forumenmalo zbog razonode pa dobijem ban ako stavim BH zastavu zvanicu na avatar tako da opusteno samo. Muci me samo da vas gledam ovdje nista vise

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 06 mar 2022, 18:31

Udariti na koji nacin? Prizivas druge da udaraju u tvoje ime,nema sta svaka cast.
A da pricas protiv srba pricas ali ok, i to je tvoj problem,tacnije tebi je problem sve sto je kontra tvog misljenja,tvoje vjere i nacije i to pokazuje koliko si uzak.
Ovo je sportski forum,ja o politici ne pisem,niti vrijedjam koga sve to radite vi,znate koji. Ja ovdje dodjem da se sprdam i pokusam diskutovati sa par normalnih likova o fudbalu i sportu. Vi svoje frustracije ovdje izlijeciti necete,samo ce vas pakost pojesti i cirevi ce vam popucati.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Grk1234 i 27 gostiju.