Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne,ja samo idem putem kojim svi vi idete kada sudija osteti ekipu protiv koje vas klub igra. Kad ne svira cist penal vi kazete jeste bio penal,priznajemo al jbg,greska sudije i to je to nikom nista,jbg trebao je dati drugi zuti ili direkt crveni nasem igracu ali nije,jbg,sudije su nam generalno lose......
Vi ste previse otrovni pa nemate iste arsine.
I ja sam napisao da je sudjenje bilo korektno do te situacije na kraju utakmice a o mitomaniji bez komentara,to je vas fah i to me ne zanima.
Samo vi udarajte po savezu vici i srbima,mene to ne zanima a bilo bi dobro da kad me vec komentarisete,onda bar za pocetak procitate sta je napisano.
Srecan put delegaciji veleza kuci i do sledeceg susreta pozdrav
I ja sam napisao da je sudjenje bilo korektno do te situacije na kraju utakmice a o mitomaniji bez komentara,to je vas fah i to me ne zanima.
Samo vi udarajte po savezu vici i srbima,mene to ne zanima a bilo bi dobro da kad me vec komentarisete,onda bar za pocetak procitate sta je napisano.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Divljaci,talibani evropski,teroristi i najomrazeniji narod u evropi eto to ste i to su cinjenice. Sta rece Putin nece dozvoliti u Ukrajini da se desi genocid kao u Srebrenici?Simpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:15Ovo je samo tvoje necijenjeno misljenje. Irelevantno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:11Vi ste daleko od civilizacije. Zatucana skupina ljudi ste viSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:09Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.
Nadam se da su nesto naucili i da ce se kad sljedeci budemo gostovali u Vrapcicima obezbijediti minimalni civilizacijski uslovi.![]()
Bukvalno. Zato ne trebate ni obraćati pažnju na ove retarde. Ovaj portal da ima veze sa Bosnom i Hercegovinom davno bi banovao ove četalje i ustaše sa ovim avatarima i simbolima. Ajde u Njemačkoj okači nacističke zastave pa da vidimo gdje ćeš završiti. **** Bošnjo se proda za kašiku graha, kako sudije, tako i ovi portali.zagor1987 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:17Ma to je narod kojem je svako slovo njihove historije laz sta ces ocekivati da pisu kao sav normalan svijet? Vidis da svi protiv rusa oni su za,pa mi smo sami sebe ubijali kao sto ukrainski nacisti ubijaju ljude po Ukraini,NATO ih je nicim izazvan bombardovao 1 mjesec evo jos kukajuBazinga12345 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:10Jako zanimljivo je da jedino simpatizeri Borca smatraju da je suđenje korektno.worchester je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:04Penal cist kao suza.osim te situacije utakmica bez vecih propusta.onaj ofsajd cvijanovica sto spominjete ispadate smijesni realno,situacija je na granici,ja mislim da nije bio. Borac je bio sakacen konstantno prije vice od raznih klubova i struja tako da ako opet dodje to vrijeme nema veze,nije da nismo navikli.
Ne komentarisete fer plej potez cvijanovica kada je nakon kontakta sa golmanom pokazao sudiji da nije penal iako je i to pola pola situacija bila!?
Jos jednom da ponovim,penal cist nije sviran za velez a do tog trenutka je sudija bio korektan i na kraju,ta situacija se desila u 90 min kod rezultata 2:0 znaci niste sanse imali da stignete rez cak i da je dosudio penal. Bez obzira,smatram da gaje trebao pokazati.
O utakmici,velez dosao da sebrani i pokuza nesto brzim kontrama.u prvom poluvremenu skoro da nista nisu uradili,jednom prei centar a borac zbog kloca lukica nije vodio. Drugo poluvrijeme na pocetku velez malo krenuo nalrijed,imao par situacija koje su obecavale,medjutim onda sut melega i po meni kiks golmana veleza i tad je bilo sve rijeseno.
Teren je dobro i izdrzao s obzirom da je stalno padalo a vrijeme je bilo uzasno za igru
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Simpatizer
- Kontakt:
Rusija je prelijepa zemlja, posjetio sam prije 4 godine nekoliko gradova i predjela. Krajolik, istorija, kultura...ko nije bio ne zna sta je propustio.visokohz je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:18Daleko ste vi od civilizacije ....fuj rusijaSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:09Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.
Nadam se da su nesto naucili i da ce se kad sljedeci budemo gostovali u Vrapcicima obezbijediti minimalni civilizacijski uslovi.
-
- Kontakt:
Vas boli sto vi nećete dobit teren , ostat će ono ruglo i dalje ruglo . Već se počelo kmečati sto će Velež dobit teren a vi ne .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nervozan siopalaopala je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:22Vas boli sto vi nećete dobit teren , ostat će ono ruglo i dalje ruglo . Već se počelo kmečati sto će Velež dobit teren a vi ne .
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Kad si toliko inteligentan zašto je u svakoj situaciji glavni sudija na poli bio kada je lopta u šeasnaestercu Borca? A inteligencijo?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma sad ce vas evropa gdje zivimo da udari jako,bezobrazno,bolno nista ne brini ne pricamo mi protiv srba vec pricaju svi protiv malih rusaworchester je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:19Ne,ja samo idem putem kojim svi vi idete kada sudija osteti ekipu protiv koje vas klub igra. Kad ne svira cist penal vi kazete jeste bio penal,priznajemo al jbg,greska sudije i to je to nikom nista,jbg trebao je dati drugi zuti ili direkt crveni nasem igracu ali nije,jbg,sudije su nam generalno lose......
Zasto onda tvoji sugradjani cise guzice po Njemackoj kad je tako lijepo i dobro u Rusiji? Zasto cekate redove ispred Njemacke ambasade a ovamo Ruske zastave? Nesto nisam.vidionpo Njemackoj da ste grlati i da podrzavate ruse haha prpa da vas ne nogiraju u sumskuSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:21Rusija je prelijepa zemlja, posjetio sam prije 4 godine nekoliko gradova i predjela. Krajolik, istorija, kultura...ko nije bio ne zna sta je propustio.visokohz je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:18Daleko ste vi od civilizacije ....fuj rusijaSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:09Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.
Nadam se da su nesto naucili i da ce se kad sljedeci budemo gostovali u Vrapcicima obezbijediti minimalni civilizacijski uslovi.
-
- Kontakt:
Nikad u životu , nemam razloga biti . Ako misliš radi utakmice , zar je neko očekivao drugačije , kad se prvi dio desio u prošlom kolu . Ipak mislim da ste vi vise nervozni kad propadoše famozni planovi i sanjarenja o novom terenu , pomicanju terena , novoj tribini . I opet ništa kao i svake godine
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Opusti seopalaopala je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:25Nikad u životu , nemam razloga biti . Ako misliš radi utakmice , zar je neko očekivao drugačije , kad se prvi dio desio u prošlom kolu . Ipak mislim da ste vi vise nervozni kad propadoše famozni planovi i sanjarenja o novom terenu , pomicanju terena , novoj tribini . I opet ništa kao i svake godineCroCop je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:22Nervozan siopalaopala je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:22
Vas boli sto vi nećete dobit teren , ostat će ono ruglo i dalje ruglo . Već se počelo kmečati sto će Velež dobit teren a vi ne .
- Antipolitika3
- Kontakt:
Docekali ste ih malte ne kao bracuSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:09Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Simpatizer
- Kontakt:
Nervozan si a ja ne zelim sa nervoznim ljudima da diskutujem ozbiljno. Malo se zezam a ti se zapalio...zagor1987 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:24Zasto onda tvoji sugradjani cise guzice po Njemackoj kad je tako lijepo i dobro u Rusiji? Zasto cekate redove ispred Njemacke ambasade a ovamo Ruske zastave? Nesto nisam.vidionpo Njemackoj da ste grlati i da podrzavate ruse haha prpa da vas ne nogiraju u sumskuSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:21Rusija je prelijepa zemlja, posjetio sam prije 4 godine nekoliko gradova i predjela. Krajolik, istorija, kultura...ko nije bio ne zna sta je propustio.
Ovo je forum, razonoda, zajebancija. Kad odrastes shvatices da na ovakve forume ne trebas dolaziti ako te nesto muci, progoni u zivotu.
- Simpatizer
- Kontakt:
Moram priznati da mi je to malo zasmetalo. Nismo dobili izvinjenje a ponasamo se prema njima kao prema rodjenima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:27Docekali ste ih malte ne kao bracuSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:09Ovu ekipu iz donjeg dijela tabele smo docekali i ispratili civilizovano. Nije bilo cipelarenja gostujucih igraca, udaranja sluzbenih lica gostiju.
Nadam se da su nesto naucili i da ce se kad sljedeci budemo gostovali u Vrapcicima obezbijediti minimalni civilizacijski uslovi.![]()
-
- Kontakt:
Opušten maksimalno , smiren takodjer sto bi se reklo laganizam i renesansa . Zna li se kad će to pomicanje terena , pa nova tribina , teren . A jeste se ponadali da će te igrati na onom ruglu , opet u Široki al hajde bliži vam je Široki iz Medjugorja nego MostarCroCop je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:26Opusti seopalaopala je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:25Nikad u životu , nemam razloga biti . Ako misliš radi utakmice , zar je neko očekivao drugačije , kad se prvi dio desio u prošlom kolu . Ipak mislim da ste vi vise nervozni kad propadoše famozni planovi i sanjarenja o novom terenu , pomicanju terena , novoj tribini . I opet ništa kao i svake godine
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Dobijamo teren, 3 oduzeta boda i izlazak u Evropu preko kupa!
Mi smo se dosta borili i kazne plaćali, evo još nismo iz kazne izašli.
Neka se sada drugi ešalon iz Sarajeva bori, nama dosta ova godina.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nemoj brinuti za moje odrastanje davno proslo pod kisom granata metaka od PAMA,Vbr i cega sve ne,ja cu dolaziti ovdje kad god hocu,odem na vase forumenmalo zbog razonode pa dobijem ban ako stavim BH zastavu zvanicu na avatar tako da opusteno samo. Muci me samo da vas gledam ovdje nista viseSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:27Nervozan si a ja ne zelim sa nervoznim ljudima da diskutujem ozbiljno. Malo se zezam a ti se zapalio...zagor1987 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:24Zasto onda tvoji sugradjani cise guzice po Njemackoj kad je tako lijepo i dobro u Rusiji? Zasto cekate redove ispred Njemacke ambasade a ovamo Ruske zastave? Nesto nisam.vidionpo Njemackoj da ste grlati i da podrzavate ruse haha prpa da vas ne nogiraju u sumskuSimpatizer je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:21
Rusija je prelijepa zemlja, posjetio sam prije 4 godine nekoliko gradova i predjela. Krajolik, istorija, kultura...ko nije bio ne zna sta je propustio.
Ovo je forum, razonoda, zajebancija. Kad odrastes shvatices da na ovakve forume ne trebas dolaziti ako te nesto muci, progoni u zivotu.
-
- Kontakt:
Udariti na koji nacin? Prizivas druge da udaraju u tvoje ime,nema sta svaka cast.
A da pricas protiv srba pricas ali ok, i to je tvoj problem,tacnije tebi je problem sve sto je kontra tvog misljenja,tvoje vjere i nacije i to pokazuje koliko si uzak.
Ovo je sportski forum,ja o politici ne pisem,niti vrijedjam koga sve to radite vi,znate koji. Ja ovdje dodjem da se sprdam i pokusam diskutovati sa par normalnih likova o fudbalu i sportu. Vi svoje frustracije ovdje izlijeciti necete,samo ce vas pakost pojesti i cirevi ce vam popucati.
A da pricas protiv srba pricas ali ok, i to je tvoj problem,tacnije tebi je problem sve sto je kontra tvog misljenja,tvoje vjere i nacije i to pokazuje koliko si uzak.
Ovo je sportski forum,ja o politici ne pisem,niti vrijedjam koga sve to radite vi,znate koji. Ja ovdje dodjem da se sprdam i pokusam diskutovati sa par normalnih likova o fudbalu i sportu. Vi svoje frustracije ovdje izlijeciti necete,samo ce vas pakost pojesti i cirevi ce vam popucati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.