Pogledaj gdje živiš.Zeko87 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:28Mislim da klub mora pokušati lobirati preko vlasti da se za belaje odgovara imenom i prezimenom. Zašto bi se za incidente stalno kažnjavali klubovi a ne počinioci. Navijač ni čim nije obavezan prema klubu, a klub trpi sve radi njega.bordobijeli je napisao/la: ↑06 mar 2022, 17:34Ma sta ce dizat ruke tek je došao, ulozio 5 miliona i sad otići radi jedne utakmice. Zna gdje je došao, sve je ovo borba ako bude ustrajan doci ce to sve na svoje, nema predaje. Podrška Mirviću
Uletiš u teren 500 KM kazna, potučeš se 1000 , baklja 2000 kazna. Ne platiš ne možeš registrovati auto, izvaditi ličnu itd.
Za pola godine imao bi Kamerni teatar od stadiona.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 19BordoBijeli46
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nažalost neki pokazuju da ne znaju potpuno ni osnovne fudbalske stvari. Ko je mislio da je Sablić bio problem prošle polusezone, taj sada tjera i Vasoskog, tjerao je i Kodru, tjerat će i neke nove u budućnosti. Jest Vasoski imao grešaka jučer, npr. prvi gol može ići na njegovu dušu, za prekide moraš imati sistem neki, a ovaj koji naši igraju ili ne funkcioniše ili se ne vježba na treninzima. Greška je Vasoskom i što vjeruje "trening-igračima", na treningu sve super, al kad utakmica počne novi igrač je na terenu, no to mu moraš oprostiti jer je tu "tek" nekih 2 mjeseca i 3 zvanične utakmice, sad dok on uoči koji su to igrači koga se mora riješiti prođe još jedna polusezona. I onda vjerovatno ide pritisak na klub kao i u decembru, trener ne valja, mjenjaj trenera i opet sve ispočetka, samo što će 90% rostera ostati tu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 mar 2022, 14:31Upravo tako. Više je postalo izlizano to oko borbe, kad god se izgubi. Ne možeš reći da im nije bilo stalo.
@NisamInsajder
To sam i ja jučer rekao za vrijeme tekme. Ne može vazda toliko biti do trenera. Može Vasoski ili bilo ko drugi imati idealne postavke i zamisli, ali kad imaš većinu igrača koji znaju samo osnovne fudbalske stvari, onda ti takve ne možeš naučiti da iznosi loptu, da se bolje kreće, da pravi trougao, da mirno iznese loptu, a kamoli šta kompleksnije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- muhamedhulk
- Kontakt:
Fino covjek objasnio, pametnom dosta.
Ne podapinjite nogu napretku, uradite ono sto je do vas, navijaci navijaju i daju podrsku a ne nabijaju kazne Klubu, igraci se bore za Klub da pobijede.
Dosta vise opomena, daj da vidimo konkretne poteze za glupe poteze navijaca i sportskog dijela.
Ne podapinjite nogu napretku, uradite ono sto je do vas, navijaci navijaju i daju podrsku a ne nabijaju kazne Klubu, igraci se bore za Klub da pobijede.
Dosta vise opomena, daj da vidimo konkretne poteze za glupe poteze navijaca i sportskog dijela.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
NAVIJAČI SARAJEEEEVAAAAA

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma opet protiv Borca 4 milje aBd, derbi ko derbi na seljakluk i uz manju pomoć Kaljanca riješili u svoju korist.
Ubjedjen sam da cemo do kraja Max 1 poraz imati i osvojiti kup aBd.
Moramo pokazati koliko nam Sarajevo znaci i hajc protiv Banjalučana.
Lesinariii PU.se gaaaaa
Ubjedjen sam da cemo do kraja Max 1 poraz imati i osvojiti kup aBd.
Moramo pokazati koliko nam Sarajevo znaci i hajc protiv Banjalučana.
Lesinariii PU.se gaaaaa
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
JEB.EM BORAC I BANJA LUKU
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vladana prodaju za par miliona eura da dobijemo finu lovu, i nek konyaspor proda Rahmana, i za njega imamo procenatbosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bitno je da europu izbore a ako budu prvaci još bolje. Konyaspor se isto odlično drži, mogli bi i oni u ligu prvaka ako nastave ovako.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:56Vladana prodaju za par miliona eura da dobijemo finu lovu, i nek konyaspor proda Rahmana, i za njega imamo procenatbosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nase zlato, samo da ode u ligu petice i moze se proglasiti najboljim golmanom BiH ikada. Ogromnu lovu cemo uzeti.bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet![]()
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Prve 3 ekipe svi u bod hahahha.Bit ce svega,Rakow ogroman dio posla uradio danas pobjedom protiv Lecha (direktnog konkurenta) u gostimabosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet![]()
Ako osvoje titulu,vjerujem da ce Vladan vec na ljeto put lige petice

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Svaka cast za forsiranje ove patriotske pjesme.
Sljedece kolo cetalji moraju pasti.

Sljedece kolo cetalji moraju pasti.
-
- Kontakt:
I ja se tome nadamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:07Prve 3 ekipe svi u bod hahahha.Bit ce svega,Rakow ogroman dio posla uradio danas pobjedom protiv Lecha (direktnog konkurenta) u gostimabosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet![]()
Ako osvoje titulu,vjerujem da ce Vladan vec na ljeto put lige petice![]()
![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za koji dan kad bugarski prevarant objavi spisak za martovske prijateljske utakmice, opet ce pozvati trojac Sehic, Vasilj i Piric, koji ni jednu minutu nije branio za Goztepe ovog proljeca.bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Rakow u ozbiljnoj borbi za titulu , Vladan opet clean sheet![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Slažem se. Meni je samo dovoljno vidjeti kako se gube kad protivnik malo visočije izađe, to je takva panika, kao da ih City ganja sunce ti poljubim. Ne znaju prići po loptu, ne znaju napraviti višak, ne znaju smiriti loptu, ne znaju osnovna protrčavanja, griješe u osnovnim predaja lopte i gomilu ostalih stvari.NisamInSajder je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:32Nažalost neki pokazuju da ne znaju potpuno ni osnovne fudbalske stvari. Ko je mislio da je Sablić bio problem prošle polusezone, taj sada tjera i Vasoskog, tjerao je i Kodru, tjerat će i neke nove u budućnosti. Jest Vasoski imao grešaka jučer, npr. prvi gol može ići na njegovu dušu, za prekide moraš imati sistem neki, a ovaj koji naši igraju ili ne funkcioniše ili se ne vježba na treninzima. Greška je Vasoskom i što vjeruje "trening-igračima", na treningu sve super, al kad utakmica počne novi igrač je na terenu, no to mu moraš oprostiti jer je tu "tek" nekih 2 mjeseca i 3 zvanične utakmice, sad dok on uoči koji su to igrači koga se mora riješiti prođe još jedna polusezona. I onda vjerovatno ide pritisak na klub kao i u decembru, trener ne valja, mjenjaj trenera i opet sve ispočetka, samo što će 90% rostera ostati tu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 mar 2022, 14:31Upravo tako. Više je postalo izlizano to oko borbe, kad god se izgubi. Ne možeš reći da im nije bilo stalo.
@NisamInsajder
To sam i ja jučer rekao za vrijeme tekme. Ne može vazda toliko biti do trenera. Može Vasoski ili bilo ko drugi imati idealne postavke i zamisli, ali kad imaš većinu igrača koji znaju samo osnovne fudbalske stvari, onda ti takve ne možeš naučiti da iznosi loptu, da se bolje kreće, da pravi trougao, da mirno iznese loptu, a kamoli šta kompleksnije.
Kod nas krene napad, Belmin odigra smireno do stopera. Mujakić dok se skonta šta će s njom, teravija završi. Onda nešto priđe Pidri na metar, pa mu je odigrava. Ukoliko to ne uspije, nabije je u nebesa, pa gdje završi, jer ga je prpa što ga je malo jače stisnuo napadač. Dupovac dok primi i okrene se, dotrči šlampavi Bekrić s tribina. Đokanoviću je bolje ne davati loptu na 25m od gola, jer mu je glava u zemlji.
Jedini pravi pravcati znalac po pitanju toga je Kapić. Momak koji non stop prilazi, nudi se, ulazi u liniju s stoperima, raspoređuje, koji je uzme u šesnaest metara i organizuje napad. Tačno vidiš koliko je kvalitetan, zato je i napravio finu karijeru vani.
Ja prežaliti ne mogu jednog Crepulju, isti kalibar igrača s loptom kao što je Riki.
Zato kažem, dosta toga je i do igrača. Ne može nijedan trener na svijetu takve igrače naučiti nekim iole kompleksnijim fudbalskim pojmovima. Smiri tu loptu bolan, kreći se, uključi mozak, pa da vidiš kako se lopta iznosi. Ma jok, stoperi dobiju loptu, priđe Kapić, a svi se zaštekali iza protivnika i onda kaže nema igre. Normalno da je nema, s takvim stavom na terenu, neće je nikad ni biti. Upališ onda City i syebeš se u život kako to fluidno ide.
- napoleon72
- Kontakt:
Dzaba mi qrcu sviramo, znamo svi da od Trake i Irfana Ramica 99% nema nista. Trako je skrooz bacen u zaborav nakon Borca, i ne znam da li je i na pripremama i minutu odigrao, izgleda da nikako nije u planovima. Ispred Ramica ce sigurno prednost imat i Dal i Hebib i Kapic i Avramovski. Cak je i Islamovic vjerovatno samo cisti backup u slucaju kartona ili povrede, nikakve ozbiljne minute dobit nece. Kod svakog trenera je tako, najmladji su zapostavljeni dok bas ne zagusti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, atomskaNavika, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], Guest1945, Hajdeee, keli, makron, miguelramos, mnon46, MSOZ101, N3R3D, NazorUso, Pantelija, Red1946, rimljanin90, Rodman, skoJaa, VolimBiH96 i 174 gosta.