Zato će dobiti novi teren.

Gdje si intelektualna gromado ne prepoznah te, ti mi pricaj o repleyma a citavu proslu proljetnu polusezonu komentarises o FK Sarajevo. Opterecen Sarajevom sto nam u ligi sudjenje ne stima, gdje su ostali klubovi, ovo se sviju tice. Sto se tice navijaca Veleza uvijek je moja prepirka sa istim bila o velicini kluba i nipodastavanju drugih nakon 34 godine kada ste izasli u Evropu, zar bih na to trebao sutiti, a kad je trebalo cestitati cestitao sam.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:49Opet ti kazem, citas li ista? Eto nek smo sve popusili, nek nas je iskarao Vico zivotom, igraju odbojke al smo pokudali i dalje vodimo rat s njima.Osttribine je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:33Vidim izborili ste se, borcevi igraci odbojke danas igraju toliko vas se ovaj s.mrad banjalucki prepao kako rekoste neki dan nakon sastanka u Antaliji. I opet mi ubacujes nesto sto nisam rekao, cuj vi mi problem sto talasatekillafrommanilla je napisao/la: ↑06 mar 2022, 20:16
Tuzba CASu, obracun sa Sabrijom, javno prozivanje na svakom koraku, evo i bojkot pressice je nesto sto vi nemate muda uradit, da su znaci sve failovi bili(a nisu) mi smo se koprcali i pokusavali.
Tvoj klub nije apsolutno nista uradio. Nista. 0. Doduse, dok vas je Dzemidzic pazio u talu s Begicem, niste morali. Sad morate, i opet nista. Kako jbm mu misa, gdje su muda kada treba dirat "jaceg"?
Znaci, po tom pitanju, mozes nam samo cestitati sto se borimo za bh. fudbal. I dati podrsku kao neko kome je stalo do drzave i sporta u njoj. Ali ocito je da si dovoljno pokvaren da smo ti mi, koji talasamo, problem.
Btw. raspravu o Jugoslaviji potezi nekom drugom, ja nikad to nisam spominjao.i sta si se uhvatio samo FK Sarajeva u svoj toj prici, a vidim ti to najvise potenciras i komentarsies kao i proslu cijelu proljetnu polusezonu sa Marinovicem o igri formaciji organizaciji i kako samo vi u Velezu ispravno radite. Ima li i drugih klubova u ovoj ligi, hoce li se i ostali dici da vam pomognu eto kad vam "zlo" Sarajevo ne zeli pomoci.
Uhvatio sam se tebe, jer vidim da si intelektualno nejak da shvatis neke stvari, ali si prvi u pisanju kako ste najveci klub, kako mi zivimo u Jugoslaviji, i svaki tvoj upad - slobodno provjeri u postovima, na ovu temu je reply nekom od Velezovih navijaca.
Eto, najveci, a sute. Najvise titula, a sute. To bi bilo kao sa Amerika suti i pravi se da nije kuci povodom ove situacije s Rusijom.
I zato mi na qurac idete opasno, divovi covjece, a opet: gdje su muda kada treba dirat jaceg?
Ja sam na twiteru naletio na klip i sve kontam montiranoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
Svaka čast za ideju, nisam je prije čuo da je pjevate.Pozdrav iz Mostara i opustite se ljudi u ovoj ligi će biti kako se namjesti ne po kvaliteti to je više smiješno gubiti živce i raspravljati se.
Ako ima netko dobar klip kako pjevate ovu pjesmu,nek stavi molim
Nije od Baje pjesma, ne sikiraj se. Nasa patriotska je izasla godinu dana prije njegove.vlakanje je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:14Ja sam na twiteru naletio na klip i sve kontam montiranoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
Svaka čast za ideju, nisam je prije čuo da je pjevate.Pozdrav iz Mostara i opustite se ljudi u ovoj ligi će biti kako se namjesti ne po kvaliteti to je više smiješno gubiti živce i raspravljati se.
Ako ima netko dobar klip kako pjevate ovu pjesmu,nek stavi molim![]()
Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
Ako ima netko dobar klip kako pjevate ovu pjesmu,nek stavi molim
Dobra dobrabosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:23Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
Ovo je nešto najbolje što sam čuo u zadnje vrijeme!bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:23Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
Nazif Gljiva lafčino, 1992.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:19Nije od Baje pjesma, ne sikiraj se. Nasa patriotska je izasla godinu dana prije njegove.vlakanje je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:14Ja sam na twiteru naletio na klip i sve kontam montiranoEspiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
![]()
Mozete i vi onu Nazifovu "Heroji Mostara"mozak je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:32Ovo je nešto najbolje što sam čuo u zadnje vrijeme!bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:23Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
![]()
Svaka čast pitari!
Tekst ?bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:23Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
Ovo je bas mala sekvenca.bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:23Espiritosanto je napisao/la: ↑06 mar 2022, 21:38Meni je vikend definitivno obilježila ova pjesma Hordi,šta se ono tamo čuje,ko to tamo pjesmu pjeva.
A sto mene citiras?Zeko87 je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:36Nazif Gljiva lafčino, 1992.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑06 mar 2022, 22:19Nije od Baje pjesma, ne sikiraj se. Nasa patriotska je izasla godinu dana prije njegove.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.