Nije sam Moris odgovoran..Mehidić unosi zabunu među naše štopere.Na momenat se izgube i ne zna se ko kojeg pritivničkog igrača drži.Prvi gol nije samo Morisov.Prvo Fereira,pa Mehidić pa Kobi .Drugi gol ima i primisu ofsajda ali, Kobi je držao svog igrača dok nije zapazio da ovog drugog ne drže ni Mehidić ni Čeliković.Brajlović je mogao ustati brže i pokušati spriječiti lopi put u gol.Ali i on je očito uvjeren u ofsajd pa prvo diže ruku u zrak ,gubi dragocijeno vrijeme a onda ide po loptu u gol.No ,da nam treba Štoper ,komandant odbrane ,treba.Sad je kasnoi valja deverati sa ovim što se ima.Drago mije da je Doffo zadržao kapitensku po ulasku Nukića.Bila je rovovskabitka.Protivnik neopterećen ,mi sa stigmom i imperativom.Imam dojam da ovo sa Nukićem nešto znači.Mislm da je traku skinuo onaj koje i postavio Nukića za kapitena.Dojam je dase ekipa svojski borila.Dase polako neke rokade vrše.Penal se desio na Tomaševiću.Mehidić mora na klupu.On je izgubljen.Itd da sad ne počinjemiznova..Čestitam momcima na borbi svih 90 minuta plus nadoknada.Dobar znak je da se danas dosta trčalo i to po "Dnjestarskoj močvari".Dobroje da dajemo golovea treba poraditi na odbrambenoj liniji.Prvo ,da budu u liniji.Vidim da Moranjkića nema u stručnom štabu.On je bio zadužen za odbranu.Sada nemamo specijalistu za odbranu.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Mislim da bi i mogli ali čuvamo Tušanj od Gorkijevaca..Eto u Mostaru je lijep teren.Pa da vidimo kako ćemo dole igrati.Pozitivanstav je napisao/la: ↑07 mar 2022, 19:25Pa zar se ne moze naci drugi teren?
Nije valjda da ce se nastavit na Tusnju,strasno
Kompletna odbrana nam je problematična.Brajlović loše ispucava lopte,Mehidić i Fereira po svemu ispodprosječni bekovi.Štoperi znamo kakvi su a ni defanzivni vezni nisu neki kvalitet.Doffo nije za tu poziciju.Čim protivnik krene u kontranapad greške u odbrani se nižu jedna za drugom i protivnik u par dodavanja dolazi brzo do našeg gola.tuzlac je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:45Nije sam Moris odgovoran..Mehidić unosi zabunu među naše štopere.Na momenat se izgube i ne zna se ko kojeg pritivničkog igrača drži.Prvi gol nije samo Morisov.Prvo Fereira,pa Mehidić pa Kobi .Drugi gol ima i primisu ofsajda ali, Kobi je držao svog igrača dok nije zapazio da ovog drugog ne drže ni Mehidić ni Čeliković.Brajlović je mogao ustati brže i pokušati spriječiti lopi put u gol.Ali i on je očito uvjeren u ofsajd pa prvo diže ruku u zrak ,gubi dragocijeno vrijeme a onda ide po loptu u gol.No da nam treba Štoper ,komandant odbrane ,treba.Sad je kasnoi valja deverati sa ovim što se ima.Drago mije da je Doffo zadržao kapitensku po ulasku Nukića.Bila je rovovskabitka.Protivnik neopterećen ,mi sa stigmom i imperativom.Imam dojam da ovo sa Nukićem nešto znači.Mislm da je traku skinuo onaj koje i postavio Nukića za kapitena.Dojam je dase ekipa svojski borila.Dase polako neke rokade vrše.Penal se desio na Tomaševiću.Mehidić mora na klupu.On je izgubljen.Itd da sad ne počinjemiznova..Čestitam momcima na borbi svih 90 minuta plus nadoknada.Dobar znak je da se danas dosta trčalo i to po "Dnjestarskoj močvari".Dobroje da dajemo golovea treba poraditi na odbrambenoj liniji.Prvo ,da budu u liniji.
I kad po pravilu prvi primimo kiks gol onda smo prisiljeni da se čupamo na ho-ruk sistem da napadamo nervozno stihijski i da spašavamo što se da spasiti.
Međutim i pored sve limitiranosti igrača vježbom i pravim savjetima se ipak može i mora postići neka uigranost i neki napredak ali to od naših "stručnjaka" na klupi teško možemo očekivati jer su oni više usmjereni na to šta se dešava kod četvrtog sudije i šta radi protivnički trener a taktika,savjeti i ostalo su im španska sela.
A koga bi ti to stavio druze da igra onda? Kako bi ti slozio odbrambenu liniju?CityCity je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:06Kompletna odbrana nam je problematična.Brajlović loše ispucava lopte,Mehidić i Fereira po svemu ispodprosječni bekovi.Štoperi znamo kakvi su a ni defanzivni vezni nisu neki kvalitet.Doffo nije za tu poziciju.Čim protivnik krene u kontranapad greške u odbrani se nižu jedna za drugom i protivnik u par dodavanja dolazi brzo do našeg gola.tuzlac je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:45Nije sam Moris odgovoran..Mehidić unosi zabunu među naše štopere.Na momenat se izgube i ne zna se ko kojeg pritivničkog igrača drži.Prvi gol nije samo Morisov.Prvo Fereira,pa Mehidić pa Kobi .Drugi gol ima i primisu ofsajda ali, Kobi je držao svog igrača dok nije zapazio da ovog drugog ne drže ni Mehidić ni Čeliković.Brajlović je mogao ustati brže i pokušati spriječiti lopi put u gol.Ali i on je očito uvjeren u ofsajd pa prvo diže ruku u zrak ,gubi dragocijeno vrijeme a onda ide po loptu u gol.No da nam treba Štoper ,komandant odbrane ,treba.Sad je kasnoi valja deverati sa ovim što se ima.Drago mije da je Doffo zadržao kapitensku po ulasku Nukića.Bila je rovovskabitka.Protivnik neopterećen ,mi sa stigmom i imperativom.Imam dojam da ovo sa Nukićem nešto znači.Mislm da je traku skinuo onaj koje i postavio Nukića za kapitena.Dojam je dase ekipa svojski borila.Dase polako neke rokade vrše.Penal se desio na Tomaševiću.Mehidić mora na klupu.On je izgubljen.Itd da sad ne počinjemiznova..Čestitam momcima na borbi svih 90 minuta plus nadoknada.Dobar znak je da se danas dosta trčalo i to po "Dnjestarskoj močvari".Dobroje da dajemo golovea treba poraditi na odbrambenoj liniji.Prvo ,da budu u liniji.
I kad po pravilu prvi primimo kiks gol onda smo prisiljeni da se čupamo na ho-ruk sistem da napadamo nervozno stihijski i da spašavamo što se da spasiti.
Međutim i pored sve limitiranosti igrača vježbom i pravim savjetima se ipak može i mora postići neka uigranost i neki napredak ali to od naših "stručnjaka" na klupi teško možemo očekivati jer su oni više usmjereni na to šta se dešava kod četvrtog sudije i šta radi protivnički trener a taktika,savjeti i ostalo su im španska sela.
-
- Kontakt:
Ako je sudit po dosadasnjim rezultatima,odbrana Tz je najlosiji dio ekipe ..
To je na žalost istina. Iskusan trener koji gomila igrače prema gore a zapostavlja odbranu je u naj manju ruku problematičan trener. Moris je dobar ali na žalost kiks igrač i kao takvog treba ga maknuti iz ekipe. Davno sam napisao da E.Mehanovića treba staviti na Cobijevu poziciju a Mehidića na drugog stopera. Bekovski par Nsue i Mišić zadnji vezni Čelik a naprijed se ne može pogriješiti. Ja sam vjerovao u Husu međutim on iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije kapacitet koji nama treba.Musemića se treba riješiti ne danas nego odmah...čovjek je dokazao da ne zna raditi svoj posaoPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 07:38Ako je sudit po dosadasnjim rezultatima,odbrana Tz je najlosiji dio ekipe ..
Nama nedostaje jedan štoper.Zatim ,Mehidić ne bi igrao u prvoj postavi.Postavio bi Fereira...Moris....(pravi štoper)......Tomašević.----Naravno uz napomenu da nije samo izdiktiraj ko će igrati zadnju liniju.Ova naša zadja linija je potpuno neuigrana.To je do treninga.Otpušten je ili negdje premješten Jasmin Moranjkić koji je bio trener specijalista za odbranu.Sad vjerovatno neko improvizira.U stara vremena obavezno je srijedom igrana utakmica tako što se postavi izmiksana ekipa i neki igrači iz drugog tima.Igralo se90 minutai preko čitavog terena.To sam vidio da radi i Blažević-Ćiro.Sada toga nema .Leže na dekama ko trudnice i dižu noge ,lafo se istežu.Ako poigraju na dava gola to je na pola terena najviše 20 'minuta.mmanijak je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:36A koga bi ti to stavio druze da igra onda? Kako bi ti slozio odbrambenu liniju?CityCity je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:06Kompletna odbrana nam je problematična.Brajlović loše ispucava lopte,Mehidić i Fereira po svemu ispodprosječni bekovi.Štoperi znamo kakvi su a ni defanzivni vezni nisu neki kvalitet.Doffo nije za tu poziciju.Čim protivnik krene u kontranapad greške u odbrani se nižu jedna za drugom i protivnik u par dodavanja dolazi brzo do našeg gola.tuzlac je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:45
Nije sam Moris odgovoran..Mehidić unosi zabunu među naše štopere.Na momenat se izgube i ne zna se ko kojeg pritivničkog igrača drži.Prvi gol nije samo Morisov.Prvo Fereira,pa Mehidić pa Kobi .Drugi gol ima i primisu ofsajda ali, Kobi je držao svog igrača dok nije zapazio da ovog drugog ne drže ni Mehidić ni Čeliković.Brajlović je mogao ustati brže i pokušati spriječiti lopi put u gol.Ali i on je očito uvjeren u ofsajd pa prvo diže ruku u zrak ,gubi dragocijeno vrijeme a onda ide po loptu u gol.No da nam treba Štoper ,komandant odbrane ,treba.Sad je kasnoi valja deverati sa ovim što se ima.Drago mije da je Doffo zadržao kapitensku po ulasku Nukića.Bila je rovovskabitka.Protivnik neopterećen ,mi sa stigmom i imperativom.Imam dojam da ovo sa Nukićem nešto znači.Mislm da je traku skinuo onaj koje i postavio Nukića za kapitena.Dojam je dase ekipa svojski borila.Dase polako neke rokade vrše.Penal se desio na Tomaševiću.Mehidić mora na klupu.On je izgubljen.Itd da sad ne počinjemiznova..Čestitam momcima na borbi svih 90 minuta plus nadoknada.Dobar znak je da se danas dosta trčalo i to po "Dnjestarskoj močvari".Dobroje da dajemo golovea treba poraditi na odbrambenoj liniji.Prvo ,da budu u liniji.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 08 mar 2022, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
Uvjeren sam da ćemo pročepit i da ovako nećemo igrati do kraja prvenstva.Jučerašnja igra je nagovještaj renesanse akoBogda.Može mi se svako smijati ne zamjerim.CityCity je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:06Kompletna odbrana nam je problematična.Brajlović loše ispucava lopte,Mehidić i Fereira po svemu ispodprosječni bekovi.Štoperi znamo kakvi su a ni defanzivni vezni nisu neki kvalitet.Doffo nije za tu poziciju.Čim protivnik krene u kontranapad greške u odbrani se nižu jedna za drugom i protivnik u par dodavanja dolazi brzo do našeg gola.tuzlac je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:45Nije sam Moris odgovoran..Mehidić unosi zabunu među naše štopere.Na momenat se izgube i ne zna se ko kojeg pritivničkog igrača drži.Prvi gol nije samo Morisov.Prvo Fereira,pa Mehidić pa Kobi .Drugi gol ima i primisu ofsajda ali, Kobi je držao svog igrača dok nije zapazio da ovog drugog ne drže ni Mehidić ni Čeliković.Brajlović je mogao ustati brže i pokušati spriječiti lopi put u gol.Ali i on je očito uvjeren u ofsajd pa prvo diže ruku u zrak ,gubi dragocijeno vrijeme a onda ide po loptu u gol.No da nam treba Štoper ,komandant odbrane ,treba.Sad je kasnoi valja deverati sa ovim što se ima.Drago mije da je Doffo zadržao kapitensku po ulasku Nukića.Bila je rovovskabitka.Protivnik neopterećen ,mi sa stigmom i imperativom.Imam dojam da ovo sa Nukićem nešto znači.Mislm da je traku skinuo onaj koje i postavio Nukića za kapitena.Dojam je dase ekipa svojski borila.Dase polako neke rokade vrše.Penal se desio na Tomaševiću.Mehidić mora na klupu.On je izgubljen.Itd da sad ne počinjemiznova..Čestitam momcima na borbi svih 90 minuta plus nadoknada.Dobar znak je da se danas dosta trčalo i to po "Dnjestarskoj močvari".Dobroje da dajemo golovea treba poraditi na odbrambenoj liniji.Prvo ,da budu u liniji.
MALI MEHMEDOVIĆ PRAVI CENTARFOR.GOL IGRAČ.Dobro je da ga uvodi Musemić a ne Mešinovića.
-
- Kontakt:
Misic bek,tesko drug..Mozda u formaciji s 3 stopera a i tu mi je sumnjiv..Beledija je napisao/la: ↑08 mar 2022, 09:45To je na žalost istina. Iskusan trener koji gomila igrače prema gore a zapostavlja odbranu je u naj manju ruku problematičan trener. Moris je dobar ali na žalost kiks igrač i kao takvog treba ga maknuti iz ekipe. Davno sam napisao da E.Mehanovića treba staviti na Cobijevu poziciju a Mehidića na drugog stopera. Bekovski par Nsue i Mišić zadnji vezni Čelik a naprijed se ne može pogriješiti. Ja sam vjerovao u Husu međutim on iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije kapacitet koji nama treba.Musemića se treba riješiti ne danas nego odmah...čovjek je dokazao da ne zna raditi svoj posaoPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 07:38Ako je sudit po dosadasnjim rezultatima,odbrana Tz je najlosiji dio ekipe ..
Mozda Nukic,on i jest za takve formacije,nek sprinta uz liniju,..
Kad je u pitanju trenutni roster onda:mmanijak je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:36A koga bi ti to stavio druze da igra onda? Kako bi ti slozio odbrambenu liniju?CityCity je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:06Kompletna odbrana nam je problematična.Brajlović loše ispucava lopte,Mehidić i Fereira po svemu ispodprosječni bekovi.Štoperi znamo kakvi su a ni defanzivni vezni nisu neki kvalitet.Doffo nije za tu poziciju.Čim protivnik krene u kontranapad greške u odbrani se nižu jedna za drugom i protivnik u par dodavanja dolazi brzo do našeg gola.tuzlac je napisao/la: ↑07 mar 2022, 20:45
Nije sam Moris odgovoran..Mehidić unosi zabunu među naše štopere.Na momenat se izgube i ne zna se ko kojeg pritivničkog igrača drži.Prvi gol nije samo Morisov.Prvo Fereira,pa Mehidić pa Kobi .Drugi gol ima i primisu ofsajda ali, Kobi je držao svog igrača dok nije zapazio da ovog drugog ne drže ni Mehidić ni Čeliković.Brajlović je mogao ustati brže i pokušati spriječiti lopi put u gol.Ali i on je očito uvjeren u ofsajd pa prvo diže ruku u zrak ,gubi dragocijeno vrijeme a onda ide po loptu u gol.No da nam treba Štoper ,komandant odbrane ,treba.Sad je kasnoi valja deverati sa ovim što se ima.Drago mije da je Doffo zadržao kapitensku po ulasku Nukića.Bila je rovovskabitka.Protivnik neopterećen ,mi sa stigmom i imperativom.Imam dojam da ovo sa Nukićem nešto znači.Mislm da je traku skinuo onaj koje i postavio Nukića za kapitena.Dojam je dase ekipa svojski borila.Dase polako neke rokade vrše.Penal se desio na Tomaševiću.Mehidić mora na klupu.On je izgubljen.Itd da sad ne počinjemiznova..Čestitam momcima na borbi svih 90 minuta plus nadoknada.Dobar znak je da se danas dosta trčalo i to po "Dnjestarskoj močvari".Dobroje da dajemo golovea treba poraditi na odbrambenoj liniji.Prvo ,da budu u liniji.
Na desnom beku Nsue a na lijevom Tomašević.Kao rezerva Fereira.
Nažalost propustili smo dva prelazna roka da dovedemo prvog stopera tako da smo tu kratki i tu se sad mora raditi sa onim što imamo i tu treba probati po meni sve kombinacije stopera osim Morrisa.Rotirati Šukilovića,Hasanovića (iako je dugo odsutan),Mehidića,Čelikovića pa po potrebi i Gavrića ili nekog drugog napraviti stoperom dok se ne pronađe najbolje rješenje.Sad se vidi da je možda i prerano poslan u Srebrenik Hasanbegović.
Defanzivnog veznog da igraju Čeliković,Karjašević ,Gavrić a isprobati i Mendeša jer je on valjda igrač te pozicije.
Ostalo sve naprijed i tu onda imamo mnogo opcija.
Ipak ključno je da se odbrana radi i uigrava na treninzima i u pravu je tuzlac da je u tom segmentu upitna struka.Igra se "salate",malo se isteže,trčkara,igra na dva gola na pola terena i to je to.
Takođe problem ekipe je i velika neefikasnost prilkom izvođenja prekida-kornera,skraćenih kornera,slobodnih udaraca itd.Skoro sam zaboravio kad smo dali gol na taj način-udarcem glavom iz blizine nakon izvedenog prekida,nakon nekog odbijanca,neku frljoku i slično.Izvodi se na desetine prekida i ništa.Tu ima prostora za napredak i mora se raditi na treninzima da se uigranim akcijama poveća efikasnost.
Odbrambena linija Misic - Mehidic - Elvis Mehanovic - Nsue? Nadam se da je ovo zajebancija neka...Beledija je napisao/la: ↑08 mar 2022, 09:45To je na žalost istina. Iskusan trener koji gomila igrače prema gore a zapostavlja odbranu je u naj manju ruku problematičan trener. Moris je dobar ali na žalost kiks igrač i kao takvog treba ga maknuti iz ekipe. Davno sam napisao da E.Mehanovića treba staviti na Cobijevu poziciju a Mehidića na drugog stopera. Bekovski par Nsue i Mišić zadnji vezni Čelik a naprijed se ne može pogriješiti. Ja sam vjerovao u Husu međutim on iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije kapacitet koji nama treba.Musemića se treba riješiti ne danas nego odmah...čovjek je dokazao da ne zna raditi svoj posaoPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 07:38Ako je sudit po dosadasnjim rezultatima,odbrana Tz je najlosiji dio ekipe ..
Ako Tomašević nije uspio da istisne Mehidića sa lijevig beka pomislio sam da bi Mišić to mogao jer ima slične karakteristike kao Nukić. Ja sam neko ko ne voli forsiranje pod svaku cijenu a bekovski par plus Moris toliko se forsiraju da će se na kraju ostati bez Evrope.Musemić je sve svoje trenerske trofeje osvojio u Fk Sarajevo. Mladost DK, Olimpik, Čelik, Sloboda i evo sad TC ništa.Nije TC drugi na tabeli sto je nešto dobra već zbog toga što suovi drugi bili još goriPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 11:06Misic bek,tesko drug..Mozda u formaciji s 3 stopera a i tu mi je sumnjiv..Beledija je napisao/la: ↑08 mar 2022, 09:45To je na žalost istina. Iskusan trener koji gomila igrače prema gore a zapostavlja odbranu je u naj manju ruku problematičan trener. Moris je dobar ali na žalost kiks igrač i kao takvog treba ga maknuti iz ekipe. Davno sam napisao da E.Mehanovića treba staviti na Cobijevu poziciju a Mehidića na drugog stopera. Bekovski par Nsue i Mišić zadnji vezni Čelik a naprijed se ne može pogriješiti. Ja sam vjerovao u Husu međutim on iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije kapacitet koji nama treba.Musemića se treba riješiti ne danas nego odmah...čovjek je dokazao da ne zna raditi svoj posaoPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 07:38Ako je sudit po dosadasnjim rezultatima,odbrana Tz je najlosiji dio ekipe ..
Kriza rezultata je evidentna. U prvih 11 kola prvi krug 26 a ostalih 10 utakmica 12 bodova bez utakmice sa Velezom gdje je bod kao kuća. To je činjenica. Igrači i struka dobro i na vrijeme plaćeni. Teren loš i to svima. Nakon utakmice u Mostaru imamo puno važniju u B. Luci gdje iz puno razloga teško možemo očekivati prolaz. Još imamo prilike da se u ove dvije izvodimo u suprotnom nešto treba mijenjati.
TOMAŠEVIĆ JE EVIDENTNO BOLJI IGRAČ OD MEHIDIĆA.RECI TO AZMIRU HUSIĆU.Beledija je napisao/la: ↑08 mar 2022, 19:14Ako Tomašević nije uspio da istisne Mehidića sa lijevig beka pomislio sam da bi Mišić to mogao jer ima slične karakteristike kao Nukić. Ja sam neko ko ne voli forsiranje pod svaku cijenu a bekovski par plus Moris toliko se forsiraju da će se na kraju ostati bez Evrope.Musemić je sve svoje trenerske trofeje osvojio u Fk Sarajevo. Mladost DK, Olimpik, Čelik, Sloboda i evo sad TC ništa.Nije TC drugi na tabeli sto je nešto dobra već zbog toga što suovi drugi bili još goriPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 11:06Misic bek,tesko drug..Mozda u formaciji s 3 stopera a i tu mi je sumnjiv..Beledija je napisao/la: ↑08 mar 2022, 09:45
To je na žalost istina. Iskusan trener koji gomila igrače prema gore a zapostavlja odbranu je u naj manju ruku problematičan trener. Moris je dobar ali na žalost kiks igrač i kao takvog treba ga maknuti iz ekipe. Davno sam napisao da E.Mehanovića treba staviti na Cobijevu poziciju a Mehidića na drugog stopera. Bekovski par Nsue i Mišić zadnji vezni Čelik a naprijed se ne može pogriješiti. Ja sam vjerovao u Husu međutim on iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije kapacitet koji nama treba.Musemića se treba riješiti ne danas nego odmah...čovjek je dokazao da ne zna raditi svoj posao
DOBRO JE DA SE VRAĆA KARJAŠEVIĆ U EKIPU. NUKIĆ I U MOSTARU TREBA DA BUDE NA KLUPI ZA REZERVE.
PA PRIZNAJ I DA SE DIGLA HAJKA NA NAS OD STRANE N/FSAVEZA.SUDIJE SU POČELE DA NAS KOLJU.NEMOJ VADITI JEDNU INFORMACIJU A DA NE SAGLEDAŠ KONTEKST.AKO HOĆEŠ NEŠTO DA KAŽEŠ ,UZMI SVE ČINJENICE U OBZIR.husrefbeg je napisao/la: ↑08 mar 2022, 20:19Kriza rezultata je evidentna. U prvih 11 kola prvi krug 26 a ostalih 10 utakmica 12 bodova bez utakmice sa Velezom gdje je bod kao kuća. To je činjenica. Igrači i struka dobro i na vrijeme plaćeni. Teren loš i to svima. Nakon utakmice u Mostaru imamo puno važniju u B. Luci gdje iz puno razloga teško možemo očekivati prolaz. Još imamo prilike da se u ove dvije izvodimo u suprotnom nešto treba mijenjati.
To je jasno i toga će biti još više. Ali, ova tri kiksa na domaćem terenu se teško mogu nadoknaditi a mogu nas koštati sezone.tuzlac je napisao/la: ↑08 mar 2022, 21:18PA PRIZNAJ I DA SE DIGLA HAJKA NA NAS OD STRANE N/FSAVEZA.SUDIJE SU POČELE DA NAS KOLJU.NEMOJ VADITI JEDNU INFORMACIJU A DA NE SAGLEDAŠ KONTEKST.AKO HOĆEŠ NEŠTO DA KAŽEŠ ,UZMI SVE ČINJENICE U OBZIR.husrefbeg je napisao/la: ↑08 mar 2022, 20:19Kriza rezultata je evidentna. U prvih 11 kola prvi krug 26 a ostalih 10 utakmica 12 bodova bez utakmice sa Velezom gdje je bod kao kuća. To je činjenica. Igrači i struka dobro i na vrijeme plaćeni. Teren loš i to svima. Nakon utakmice u Mostaru imamo puno važniju u B. Luci gdje iz puno razloga teško možemo očekivati prolaz. Još imamo prilike da se u ove dvije izvodimo u suprotnom nešto treba mijenjati.
Ovo sa Mehanovićem na stoperu bila je moja želja da se proba zaboravljajući da Musemić to ne radi.Odbrambena linija se mora renovirati to je jasno svima.Moris je kvalitetan igrač međutim ujedno i kikser što uz ne pouzdane bekove donosi ogroman broj primljenih golova i izgubljenih bodovammanijak je napisao/la: ↑08 mar 2022, 15:19Odbrambena linija Misic - Mehidic - Elvis Mehanovic - Nsue? Nadam se da je ovo zajebancija neka...Beledija je napisao/la: ↑08 mar 2022, 09:45To je na žalost istina. Iskusan trener koji gomila igrače prema gore a zapostavlja odbranu je u naj manju ruku problematičan trener. Moris je dobar ali na žalost kiks igrač i kao takvog treba ga maknuti iz ekipe. Davno sam napisao da E.Mehanovića treba staviti na Cobijevu poziciju a Mehidića na drugog stopera. Bekovski par Nsue i Mišić zadnji vezni Čelik a naprijed se ne može pogriješiti. Ja sam vjerovao u Husu međutim on iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije kapacitet koji nama treba.Musemića se treba riješiti ne danas nego odmah...čovjek je dokazao da ne zna raditi svoj posaoPozitivanstav je napisao/la: ↑08 mar 2022, 07:38Ako je sudit po dosadasnjim rezultatima,odbrana Tz je najlosiji dio ekipe ..
AKO IZGUBIMO U MOSTARU OD VELEŽA ONDA ĆE VELEŽ PREĆI GORKOG (koji je domaćin Zrinjskom).To bi značilo da nećemo imati omjer 7 utakmica kod kuće a 4 utakmice na strani nego 6 kod kuće a 5 na strani.Remi ili naša pobjeda u Mostaru ostavljaju Gorkog na 7 jmestu i pored poraza od Zrinjskog (na Tušnju)i tada bi Tuzla u posljednjih 11 kola igrali 7 doma a 4 na strani.U slučaju da Velež bude 7 mjesto ,Tuzla gostuje Veležu a domaćin će biti Gorkom.
BERGEROVE TABLICE
Kolo
1. 1-12 2-11 3-10 4-9 5-8 6-7
2. 12-7 8-6 9-5 10-4 11-3 1-2
3. 2-12 3-1 4-11 5-10 6-9 7-8
4. 12-8 9-7 10-6 11-5 1-4 2-3
5. 3-12 4-2 5-1 6-11 7-10 8-9
6. 12-9 10-8 11-7 1-6 2-5 3-4
7. 4-12 5-3 6-2 7-1 8-11 9-10
8. 12-10 11-9 1-8 2-7 3-6 4-5
9. 5-12 6-4 7-3 8-2 9-1 10-11
10. 12-11 1-10 2-9 3-8 4-7 5-6
11. 6-12 7-5 8-4 9-3 10-2 11-1
NIJE SPORNO DA ĆE FK TUZLA ZADRŽATI 2. POZICIJU NAKON 22 .KOLA PLBIH.
PO TRENUTNOM STANJU NA TABELI.
1.KOLO DOČEKAT ĆEMO 11 EKIPU NAKON 22. KOLA RADNIK .
2.KOLO IDEMO ZINJSKOM
3.KOLO DOMAĆINI SMO RUDARU
4.KOLO DOMAĆINI SMO BORCU
5.KOLO DOČEKUJE NAS SARAJEVO
6.KOLO DOMAĆINI SMO ŽEljEZNIČARU
7 KOLO DOČEKUJE NAS ŠIROKI
8.KOLO DOMAĆINI SMO VELEŽU
9.KOLO GOSTUJEMO GORKOM
10.KOLO DOMAĆINI SMO POSUŠJE ILI LEOTAR
11.KOLO DOČEKUJE NAS POSUŠJE ILI LEOTAR
BERGEROVE TABLICE
Kolo
1. 1-12 2-11 3-10 4-9 5-8 6-7
2. 12-7 8-6 9-5 10-4 11-3 1-2
3. 2-12 3-1 4-11 5-10 6-9 7-8
4. 12-8 9-7 10-6 11-5 1-4 2-3
5. 3-12 4-2 5-1 6-11 7-10 8-9
6. 12-9 10-8 11-7 1-6 2-5 3-4
7. 4-12 5-3 6-2 7-1 8-11 9-10
8. 12-10 11-9 1-8 2-7 3-6 4-5
9. 5-12 6-4 7-3 8-2 9-1 10-11
10. 12-11 1-10 2-9 3-8 4-7 5-6
11. 6-12 7-5 8-4 9-3 10-2 11-1
NIJE SPORNO DA ĆE FK TUZLA ZADRŽATI 2. POZICIJU NAKON 22 .KOLA PLBIH.
PO TRENUTNOM STANJU NA TABELI.
1.KOLO DOČEKAT ĆEMO 11 EKIPU NAKON 22. KOLA RADNIK .
2.KOLO IDEMO ZINJSKOM
3.KOLO DOMAĆINI SMO RUDARU
4.KOLO DOMAĆINI SMO BORCU
5.KOLO DOČEKUJE NAS SARAJEVO
6.KOLO DOMAĆINI SMO ŽEljEZNIČARU
7 KOLO DOČEKUJE NAS ŠIROKI
8.KOLO DOMAĆINI SMO VELEŽU
9.KOLO GOSTUJEMO GORKOM
10.KOLO DOMAĆINI SMO POSUŠJE ILI LEOTAR
11.KOLO DOČEKUJE NAS POSUŠJE ILI LEOTAR
............بسم الله الرحمن الرحيم
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ - ZALIMIN .

ANTONI BANDIĆ
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ - ZALIMIN .

ANTONI BANDIĆ
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 11 mar 2022, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.