Najjace sto sad mi pisemo da je Bayern los a drugi ga guraju ko glavnog favorita

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Najjace sto sad mi pisemo da je Bayern los a drugi ga guraju ko glavnog favorita
Ma pusti kompleksaše, od toliko igrača na terenu oni samo Messija komentarišuRomagnoli13 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:52PSG se sprda s njima. Ovi iz tranzicije su nerealno ubojiti. U dva-tri dodavanju mogu biti pred golom protivnika.
Čuj Messi ne može stići pogledom Mbappea, pa čovjek ima skoro 35 godina a ovaj 23. S tim da je Leo uzeo sve osim Mundijala. Igra koliko mora i vjerovatno se svjesno čuva upravo za Mundijal. Vjerovatno će još povremeno zablistati u LPa. A Francuska liga teško da ga zanima.
Taktika srpskih medija, Dragana Vučičevića i Informera. Napraviš nevidljivog neprijatelja i onda se boriš protiv njega do pobjede. Ne čudi me onda što se podržava Rusija na onoj temi tamo...
Lewandowski ne treba uzeti zbog lige u kojoj igra. Mbappe ima šanse ukoliko pređe u Real, u suprotnom isti slučaj kao kod Lewata. Salah je za sad najrealniji favorit.
Ma Messi je postavio brutalne standarde i ljudi sad kad gledaju uvijek ga porede sa tim izdanjima od kojih je on jako daleko, ali jos uvijek doprinosi ogromno u toj pas igri i razbijanju obrana sa pasom koji je jos uvijek odlican.nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:58I ja kontam u sta ovi gledaju, kad god je dirnuo loptu bilo je opasno. Ali na forumu sam već navikao.LlullSergio je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:55Mislim Messi je daleko od neke 2011 verzije, ali je i dalje strasno opasan igrac. Mozda ja ne vidim nesto sto vi vidite, ali sasvim dovoljno da bude napast i dalje, i da 3-4 igraca moraju paziti na njega da nekakvim ludim pasom ne izbaci citavu ekipu.
LlullSergio je napisao/la: ↑09 mar 2022, 21:55Mislim Messi je daleko od neke 2011 verzije, ali je i dalje strasno opasan igrac. Mozda ja ne vidim nesto sto vi vidite, ali sasvim dovoljno da bude napast i dalje, i da 3-4 igraca moraju paziti na njega da nekakvim ludim pasom ne izbaci citavu ekipu.
What a time to be alive
Yebes Kurcinja naseg koliko je ovaj los.
Odavno nisam vidio onakvu lošinu u jednom igraču i bezvoljnost za fudalom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.