Safet Sušić - Pape

Saban
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 00:51

Monolog je napisao/la:
Saban je napisao/la:Jao patetike, "gdje si bio jarane da mi das podrsku, da me poguras"
Ja bih to preformulisao te napis'o ovako:"Gdje si bio do danas(jučer), da pokažeš ljudima kako se može razmišljati vlastitom glavom?"
Saban je napisao/la:Jos jedan koji pljuje pa lize. Ono kad si pitao ovoga smokljana gdje bio dosli smo do pointa da se igra reprezentacija protiv Albanije, a narocito protiv Slovacke ne moze uporediti sa onim igrama protiv Katra, Francuske...slozili smo se da ta igra pocinje da dobija neku fizionomiju, da smo dominirali sredinom terena i potpuno nadigrali reprezentaciju koja je bolje plasirana od nas, te samo nesrecom nesmo uspjeli pobjediti Albaniju. Slozili smo se takodje da cemo cekati Rumune da vidimo pravo stanje, ali jok...ti cekao ovog bezobraznika koji selektora svoje drzave naziva ****, glupanom, idiotom tj. prisiva mu sve svoje osobine, da bi ispuzao iz rupe i procjedio da je Pape bezbeli "totalna neznalica". Srami se ove titule ispod svoga imena.
Ne, mislim da si baš ti onaj koji pljuje pa liže(slučaj Medunjanin, nemoj ga nikad zaboraviti, jer ja neću). Ko je rek'o da je nesreća razlog što nismo dobili Albaniju? To su tvoje riječi, moje su bile da smo MORALI dobiti, al' nismo, a Safet je glavni krivac zbog toga(mogu ti i pronaći te postove, nije nikakav problem). Čuj srami se ove titule. :lol: Ova "titula" nema nikakve veze sa mojim stavovima; istu ne dobih jer sam proili kontra Safeta, tako da...Btw, nemoj misliti da si ti veći Bosanac od mene/nas/, jer ti podržavaš Papeta(dok smo mi ti koji ga kritikuju(već sam ti objasnio razliku između kritikovanja i pljuvanja, no ti očigledno nisi shvatio tu lekciju, tako da...)
Saban je napisao/la:Koji nepozvani igraci, o cemu ti pises? O onima koje onaj nabraja? I ti odmah prihvatio da su to ti "nepozvani igraci". Pa jadan bio ima ih koliko hoces boljih od njih koji nisu pozvani, ali ovdje dodje par manijaka (u svakom pogledu) i onda udavise sa tim NEBITNIM igracima Zeljeznicara na temi o reprezentaciji. Jedan skace do ozonske rupe, drugi rastura u Grckoj, treci handri Juventusa i Mancester Junajtede, cetvrio ovo, peti ono. Jahic sigurno nije otpisan, ovi drugi tek trebaju da se dokazu.
Ja sam konkretno mislio na Cocalića i Jahića, to što ti misliš na Kerlu i ostale Željine igrače, to je tvoj problem. Napisah prije da se Coca treba isprobati, te da Jahić mora biti pozvan(dobro, niko ne mora biti pozvan, pa čak ni Džeko, pobogu). Druga stvar je što ti misliš da sam i ja "plav", pa da guram neke igrače koji ne zaslužuju poziv(Višća, Kerla i ta kompanija).
Saban je napisao/la:U kojem vremenu pricas? Ovo treb'o bi implicira na buduce, pa mozda ce i dobiti, otkuda ti znas da nece? Je li to tvoj glavni argument da je Susic "totalna neznalica"
Ne, glavni argumenti su REZULTATI, a ti ako misliš da smo ostvarili dobre rezultate pod vodstvom trenerskog maga Sušića, onda i ti spadaš u neznalice. Kratko i jasno. No, s obzirom da ti zaključivanje i nije jača strana, mog'o sam i pretpostaviti da ćeš reći kako je nepozivanje Štilića razlog zbog kojeg nazvah Safeta neznalicom. ;)
Saban je napisao/la:Pa imao je mjesta, redovno je pozivan, je li propast svijeta ako je izostavljen sa jedne prijateljske utakmice?
Naravno da nije, al' ti izgleda ne čitaš koji je problem. Problem su Safetovi izgovori zbog čega određeni igrači nisu pozvani. Dakle, nije smak svijeta ni da Džeko ne dobije poziv(vjeruj da nije), al' treba reći razloge nepozivanja(il' ne treba nikako govoriti), a ne glupirati se izjavama:"Čuo sam kako je njegova ekipa izgubila 4:0 od ove ekipe, a to ne želim". Koji je ovo kapacitet, to je za ne povjerovati. :mrgreen:
Saban je napisao/la:U stanju su nase mlade i perspektivne igrace prikazati kao potpune bezveznjakovice koji maltene ne znaju da stoje, da hodaju, da jedu...(vidi Subasic), samo sto ih je Pape pozvao u reprezentaciju. To treba **** motkom i kvit.
Kakve veze ovo moje ima sa Subašićem? Gdje li sam to ja pis'o da ovaj igrač ne valja? Da je on loš? Molio bih te da nađeš taj post/te postove/, pa da riješimo i to. No, sigurno ti postovi ne postoje, al' haj' bitno je nešto izvaliti i slagati, nije bitno da li je to istina il' nije(gle slučajnosti, takav nam je i selektor :mrgreen: ).
Saban je napisao/la:Aha, u toku pisanja si se prisjetio kako smo proslu diskusiju zavrsili (kada nije bilo ovoga cumpolova za kojim places) u tripu "vidjecemo, zavisi od Rumuna". Nego kada za njega sada konstatujes da je "totalna neznalica", kako li si ga tek castio "na samom pocetku njegovog mandata. Vjerovatno kao ovaj ti jaro, a mozda i gore.
Mislim da će ti @Harishp najbolje objasniti kakav ja stav imam kada je Sušić u pitanju, te da li sam mu ikada uputio ružne riječi. A prošlu diskusiju nismo ni završili, jer sam primijetio da nisi shvatio razliku između kritike i pljuvanja(ako nisi znao, kritika može biti pozitivna i negativna, pljuvanje se spominje samo u negativnom kontekstu).
Saban je napisao/la:Igra protiv Albanije je bila sasvim OK, i steta je sto nije krunisana uspjehom tj. pobjedom iako ni remi nije neuspjeh. Protiv Francuza smo igrali koliko su nam oni to dozvolili, neuporedivo jacha reprezentacija, ama bas u svim segmentima, kako na terenu tako i van terenu. Nismo pruzili ni dostojan otpor, mozda ima tu i pogresnih selektorovih postavki, ali na greskama se uci. Mozda je i sreca sto je to bila Frnacuska od koje poraz i ne boli bas toliko kao sto bi bolio ako se eventualno kuci izgubi od Rumunije, Bjelorusije
Igra protiv Albanije je bila sasvim Ok? :lol: Mora da se zaje*avaš. Reci mi da se zaje*avaš, molim te. :roll:

Btw, ja se nikako ne okrećem onako kako vjetar puše(napis'o si to negdje, ne mogu sada da tražim), te sam i sam prizn'o da se protiv Slovačke vidio pomak kada je igra u pitanju. No, to ne mijenja činjenicu da su nam presudne utakmice sa Rumunima, zar ne? Eh, kako smo mi poznati po tome da pucamo pod pritiskom, nije li onda opravdan strah od ovog dvomeča? Izgleda da nije. Nego, usput da ti kažem da ni @Željovac ni @Nikad_izvini nisu moji jarani, al' mi je drago da oni razmišljaju(dobro, činjenica je da @Željovac nekad pretjera sa guranjem nekih igrača u reprezentaciju), no ti si samo zacrt'o kako je Safet jedan jedini, te da mu mi, obični smrtnici, ne smijemo uputiti niti jednu jedinu kritiku. Eh, pa ne ide to tako. Ne ide.
Slusaj, nemam volje da idem tacku po tacku...zakljucak ce svakako biti isti, a on je da si virio iz pritaje i cekao nekoga ko ce psovati selektora, reci da je ****, idiot, majmun i svakakve druge gadarije. Ocigledno je da ti je takva "muzika" prijala, sto znaci da si i sam takav, samo pustas budale da idu pred rudu. U postu koji si citirao nisam se samo tebi obracao, osvrnuo sam se na kompletno pljuvacko - huskacko - idiotsko drustvo, te cak govorio u mnozini, a ti se pokusao hvatati slamke pa me jos i lazovom nazvati, te traziti da ti nadjem gdje si rekao to i to iako je ocigledno da se ne radi o tebi...O Medunjanu sam sve rekao i toga se drzim bas u milimetar. Nicega od onoga sto sam rekao se ne odricem, pa ni toga da cu prema njemu pokusati biti koliko toliko fer, ako ikada izbori mjesto u reprezentaciji BiH. I protiv moje volje, izborio je, i ja se normalno uzdrzavam, ipak se radi o reprezentativcu...Tako ti nasjetuj one svoje pajdase da se ponasaju prama jednom i jedinom, igrackoj legendi bosanskog fudbala, te selektoru cija vrijednost tek treba da se potvrdi. Mjerilo su rezultati - gotovo prica. Za sada su oni u domenu ocekivanog, cak vise dobri nego losi jer da ponovo za slijepe, gluhe i budalaste ponovim: nismo izgubili od reprezentacije od koje bolje stojimo na svjetskim rang listama, pobjedili smo dvije od kojih bi trebali biti losiji...U odnosu na glavnom konkurenta u grupi za drugo mjesto tj. reprezentacije Rumunije cak i bolje stojimo u kvalifikacijama. Oni iz drugog plana kao Bjelorusija su postigli neke neocekivane rezultate u oba smjera pa se to otprilike ponistava - pobjedili su Francuze, ali zato nisu Luxemburg...I sada dodjete vi pljuvaci (ne mogu se sloziti da je kriticar onaj koji za selektora kaze da je itiot, ****, totalna neznalica...niti da su to oni koji takav odnos raznih krkana i mentalnih bolesnika podrzavaju),dakle dodje horda manijaka i ko ce jace i vise. Ohanite malo salabajzeri, sacekajte ba rezultate, pa da vidimo na cemu smo, te ako ima bolje rjesenje da ga potrazimo. Ove kvalifikacije su svakako Susiceve, valjda vam je to jasno (mislim u smislu da nece biti smijenjen bar dok imamo teoretske sanse) i samo je kontraproduktivno dizati halabuku bez potrebe. Znam, vis ste, odnosno mi smo - niko i nista, prdina bara, ali je zalosno sto ima nekih koji uticu na svu tu atmosferu u i oko reprezentacije, a imaju "stavove" slicne vasima. Da mi je samo desetak dana da Bog ode na odmor i da me imenuju svojim zamjenikom, pola novinara i tzv. fudbalskih radnika bi povjeso, a pola na batinjanje svih tih deset dana bez prestanka.
Sta se bolan ibretis, jesi li ti pri sebi...igra protiv Albanije je bila sasvim solidna, bolje receno rasturili smo ih u prvom poluvremenu. Znam - po tebi i takvima trebalo je da bude bar 19:0 jer to je po bogu Albanija, sinonim za svakojaku bijedu, neimastinu i kokuzluk. Posebno fudbalski gdje treba samo otici, i to je to. Prosla su ta vremena jadan, pitaj Rumune kako su oni prosli sa njima...pa i neke druge reprezentacije, cak i iz grupe prvih pet na svijetu...Ne kazem sada da su nekakav Brazil, ali nerjeseno kod njih uz solidnu igru i nije tragedija. Dakle kada se sve sabere i oduzme ostaje samo jedna, jedina utakmica za koju se komotno meze reci da je bila kriminalna, a to je ona protiv katrana...ali je donekle ponistava ova protiv Slovaka. I sada zbog te jedne utakmice trebamo razapeti Saju, pljuvati i bljuvati, srati i pisati po njemu...nikakvi ljudi vi niste, nego stoka. Isto kao sto se niti zbog jedne sjajne predstave protiv Slovaka ne smije taj isti Susic u nebesa uzdizati, porediti sa najvecim strucnjacima i tome slicno. Covjeku treba omoguciti da radi na miru, navijati za reprezentaciju, onakvu kakva je...a na kraju cemo napraviti analize u zavisnosti od rezultata i samo rezultata... a oni su za mene kategorisani na sledeci nacin: 1 mjesto - dream, 2 mjesto - veliki uspjeh, 3 mjesto - realnost koja naginje ka neuspjehu, posebno u odnosu na cilj koji je Pape sam sebi postavio. Mozda neko drugi ima drugacija shvatanja, pa mu "mrtvi Rumini" "zvaljavi Albanci", "bezvezni Bjelorusi", te na kraju "nikad gori Francuzi" izgledaju kao Slovan iz Zivinica, Drina iz Zvornika, Radnicki iz Gorazda...pa bi se trebali prosetati kvalifikacijama. Imaju pravo da tako misle, ali sve dok - ama bez ikakvog povoda ( yebem ti povod - nepozivanje Cocalica i Kerle) vrijedjaju legende Bosne i Hercegovine, od mene ce dobiti odgovor po zasluzi.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 02:06

Saban je napisao/la:Nikad_Izvini
Nije baš tako. Realno, Begović je u boljoj formi od Hasagića
Hehehe, ovaj pojma nema o cemu prica, toliko je zapjenio na Susica da mu se mozak pomutio, ako je ikada i bio bistar. Hoce posto poto da impresionira djecu
...
Slovacima su falila trojica u odbrani, Škrtel, Zabavnik i Hubočan i gle čuda primili su tri gola ;)
Jao sto je smijesno, eve mi se sve trese...hajde narode da se smijemo, kakva dosjetka. Pa b. jedan nama su "samo" na golu dvoica falia, valjda smo po tvojoj logici zato primili dva gola...Koji k.n.
A jos da pomenemo one koji su iznijeli prosle kvalifikacije kada smo dosli u baraz a sada nisu igrali kao sto su Jahic, Nadarevic Muratovic, Supic ( :D ), da ne pominjemo da nije mogao igrati Mujdza. A takodje da ne pominjemo da su nam falili Salihamidzic i Papac ( :mrgreen: :D ), pa onda da ne pominjemo da nisu igrali Cocalic, Stila i Kerla... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opet ti repliciraš, nije ti dosta ? Ne znam kako da ti objasnim, pokušavam da nacrtam al mi očito ne uspjeva. ŠEST STARTERA Slovačke reprezentacije koji su dobili Rusiju NIJE POČELO utakmicu protiv nas. Š E S T ; Ne kontaš. Čitaj mi sa usana:
Š
E
S
T
(slovima: 6) ; Jesil skontao napokon ? Imaš sve crno na bijelo. Fino napisano, boldirano i upoređeno da ne zamaraš svoje dvije moždane ćelije. Jadne, slomiše se :mrgreen:

Ubjedljivo najbolji igrač odbrane Škrtel NIJE igrao. Ubjedljivo najbolji igrač Slovačke je igrao DRUGO POLUVRIJEME.

Za razliku od Slovaka kod nas su igrali naši NAJBOLJI IGRAČI ; Imali smo par izostanaka(Mujdža, Nadarević) koji u suštini nisu nezamjenjivi kao Škrtel u Slovačkoj. Kuc-kuc, je kontaš. On im drži odbranu. Kao Spahić kod nas. Jel imalo jasnije ?
Nije. Znao sam. Prokletstvo.

Nemoj mi replicirati živ bio ako nemaš nešto pametno da napišeš. Jednom sam te secirao kao žabu i to si elegantno preskočio, nisi odgovorio.
Sad opet isto. Shvati da ako se upustim u komentarisanje bilo čega imam argumente. Ne pričam bezveze. AKo ne znam ili nisam siguran onda ne komentarišem. Ne tvrdim da sam uvijek u pravu al me moraš dobiti argumentima a ne nebulozama tipa "Sušić-igrač je naš velikan, shodno tome i trener je". Argumente na stol kolega. Samo tako možemo komunicirati.

U suštini, provaljuješ se bezveze a ja džaba trošim tastaturu na paramecijum :mrgreen:

Razligu sad :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 02:17

Neko cita sa usana,a neko sa prkna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 02:24

nikad_izvini je napisao/la:
Saban je napisao/la:Nikad_Izvini
Nije baš tako. Realno, Begović je u boljoj formi od Hasagića
Hehehe, ovaj pojma nema o cemu prica, toliko je zapjenio na Susica da mu se mozak pomutio, ako je ikada i bio bistar. Hoce posto poto da impresionira djecu
...
Slovacima su falila trojica u odbrani, Škrtel, Zabavnik i Hubočan i gle čuda primili su tri gola ;)
Jao sto je smijesno, eve mi se sve trese...hajde narode da se smijemo, kakva dosjetka. Pa b. jedan nama su "samo" na golu dvoica falia, valjda smo po tvojoj logici zato primili dva gola...Koji k.n.
A jos da pomenemo one koji su iznijeli prosle kvalifikacije kada smo dosli u baraz a sada nisu igrali kao sto su Jahic, Nadarevic Muratovic, Supic ( :D ), da ne pominjemo da nije mogao igrati Mujdza. A takodje da ne pominjemo da su nam falili Salihamidzic i Papac ( :mrgreen: :D ), pa onda da ne pominjemo da nisu igrali Cocalic, Stila i Kerla... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opet ti repliciraš, nije ti dosta ? Ne znam kako da ti objasnim, pokušavam da nacrtam al mi očito ne uspjeva. ŠEST STARTERA Slovačke reprezentacije koji su dobili Rusiju NIJE POČELO utakmicu protiv nas. Š E S T ; Ne kontaš. Čitaj mi sa usana:
Š
E
S
T
(slovima: 6) ; Jesil skontao napokon ? Imaš sve crno na bijelo. Fino napisano, boldirano i upoređeno da ne zamaraš svoje dvije moždane ćelije. Jadne, slomiše se :mrgreen:

Ubjedljivo najbolji igrač odbrane Škrtel NIJE igrao. Ubjedljivo najbolji igrač Slovačke je igrao DRUGO POLUVRIJEME.

Za razliku od Slovaka kod nas su igrali naši NAJBOLJI IGRAČI ; Imali smo par izostanaka(Mujdža, Nadarević) koji u suštini nisu nezamjenjivi kao Škrtel u Slovačkoj. Kuc-kuc, je kontaš. On im drži odbranu. Kao Spahić kod nas. Jel imalo jasnije ?
Nije. Znao sam. Prokletstvo.

Nemoj mi replicirati živ bio ako nemaš nešto pametno da napišeš. Jednom sam te secirao kao žabu i to si elegantno preskočio, nisi odgovorio.
Sad opet isto. Shvati da ako se upustim u komentarisanje bilo čega imam argumente. Ne pričam bezveze. AKo ne znam ili nisam siguran onda ne komentarišem. Ne tvrdim da sam uvijek u pravu al me moraš dobiti argumentima a ne nebulozama tipa "Sušić-igrač je naš velikan, shodno tome i trener je". Argumente na stol kolega. Samo tako možemo komunicirati.

U suštini, provaljuješ se bezveze a ja džaba trošim tastaturu na paramecijum :mrgreen:

Razligu sad :mrgreen:
Znao sam da neces moci odoljeti...hahahaha, cuj secirao me ko zabu, bezbeli se sam sebi divio i kontao kako ce raja zakljuciti da si zajeban tip, da si me rasturio :D Nisam ti namjerno odgovorio, jer sam znao da cekas, da provjeravas svaki minut da se nadas da upravo tipkam... :mrgreen: Cuj nasi naj bolji igrali, a njihov jedan u odbrani nije, te drugi na sredini terena nije cak jedno poluvrijem igrao. Jado bolesni, koliko treba puta da ti ponovim da nasa DVA GOLMANA NISU IGRALA. Razumijes li ti ili ti je pjena osim na usta otisla i prema mozgu... BEGOVIC I HASAGIC NISU IGRALI, halo. Naderivic je za toga Skrtela Franc Bekenbauer, Mujdza Majkon a Subasic (koji je usao tek cini mi se u 60 i nekoj minuti) Asli Kole.
Nego pusti ba to...sta ima novo sa Bekricem? A odakle li samo njega izvuce matere ti? Eto Susic je nikakav jer nije isprobao Bekrica...a momak je imao potencijala :lol: :lol: :lol:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 02:33

Saban je napisao/la:DVA GOLMANA NISU IGRALA. Razumijes li ti ili ti je pjena osim na usta otisla i prema mozgu... BEGOVIC I HASAGIC NISU IGRALI, halo. :lol:
Pa nisu mogla obojica na gol. :lol: Još kad vidiš da nas je u par navrata Šehić spasio i uopšte branio odlično, skontaš da nedostatak DVA GOLMANA nije negativno uticao na našu igru. Da li se isto može sa sigurnošću reći za slovačke izostanke, pitam se.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 03 feb 2011, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 02:36

Saban je napisao/la:Naderivic je za toga Skrtela Franc Bekenbauer, Mujdza Majkon a Subasic (koji je usao tek cini mi se u 60 i nekoj minuti) Asli Kole.
:lol: Tek pročitah. Šizofrenija na forumu :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 02:37

Iskreno, ja sam gori. Upuštam se u raspravu sa likom koji govori da je Nadarević bolji igrač od Škrtela.

Taj koji to tvrdi ne da nije žaba nego nema intelekta koliko je crno ispod nokata. Kontam jel on svjestan činjenice da su ljudi otkrili tajne vatre i izumili točak. Sumnjam.

S njim završavam. Glupost je prelazna :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 02:45

nikad_izvini je napisao/la:Slušaj papak, mami kući govori da je bolesna što te nije podbacila.

Ostalo neću komentarisati jer si realno nivo osnovne škole kad porediš Škrtela i Nadarevića ;)
Bolesnik, nije lijepo familiju pominjati u negativnom kontekstu, Ako mi ovdje seremo kakve veze oni imaju. nadam se da ces biti adekvatno sankcionisan jer je to pravilo svakog foruma...Ovaj forum je prilicno tolerantan, i ne sitnicari se sto svakako cijenim i prihvatam i kada sam i ja "ostecen", tako da za ozbiljno ne uzimam ono o "mozdanim vijugama", nepismenoscu, zatucanosti...i tome slicno, ali mislim da bi familija trebala da bude granica preko koje nema prelaza...No, nije do mene.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 feb 2011, 02:48

Naravno zato ih je pun klinac inficirani sa tom prelaznom bolescu,pogotovo na ovoj temi.
Sto se tice Beckenbauera i Colea i koje ko bolji,kad neko moze cocaliti i bekrijati.sto se nebi onda i Beckenbauerisalo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 02:52

Željovac je napisao/la:
Saban je napisao/la:DVA GOLMANA NISU IGRALA. Razumijes li ti ili ti je pjena osim na usta otisla i prema mozgu... BEGOVIC I HASAGIC NISU IGRALI, halo. :lol:
Pa nisu mogla obojica na gol. :lol: Još kad vidiš da nas je u par navrata Šehić spasio i uopšte branio odlično, skontaš da nedostatak DVA GOLMANA nije negativno uticao na našu igru. Da li se isto može sa sigurnošću reći za slovačke izostanke, pitam se.
Da, nisu mogli obojica, ali svakako se moze reci da smo bili osteceni sto niti jedan od njih nije bio spreman za igru. Sto reko tvoj ludi jaro - da pojasnim: ako bi Begovic bio prvi golman i nema ga osteceni smo...eh, onda bi na golu jel'te stajao Hasagic. Posto ni njega nije bilo osteceni smo duplo...Nije poenta u tome sto je Sehic mozda branio bolje nego sto bi i jedan od njih (mozda je i onaj sto je mjenjao Skrtela odigrao bolje nego sto bi taj Skrtel) poenta je da ovaj bezobraznik pokusava na svaki naci omalovaziti nasu veoma dobru (da ne kazem fantasticnu) igru, pa ne bira sredstva...Kucka :D Hlobucko i par ostalih su bas svjetske zvijezde...meni su sto puta Mujdza i Nadarevic bolji...a nisu igrali

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 02:58

Željovac je napisao/la:
Saban je napisao/la:Naderivic je za toga Skrtela Franc Bekenbauer, Mujdza Majkon a Subasic (koji je usao tek cini mi se u 60 i nekoj minuti) Asli Kole.
:lol: Tek pročitah. Šizofrenija na forumu :lol:
****...kad Skrtel moze biti razlog sto smo pobjedili Slavake...inaca da je bio bezbeli ne bi je li tako...sto onda i mi da ne istaknemo Subasicu, tog naseg tajfuna sa lijeve strane...Cini mi se da sutakve proboje imali nekada samo Milos Hristic i Robert Jarni, malo je sada takvih lijevih bekova na prostorima bivse YU, nasa sreca da se taj dragulj Subasic pojvio bas kod nas :lol: :lol: :lol: :lol:
PS - uzmi kocku secera da te srcana ne strefi...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 03:04

nikad_izvini je napisao/la:Iskreno, ja sam gori. Upuštam se u raspravu sa likom koji govori da je Nadarević bolji igrač od Škrtela.

Taj koji to tvrdi ne da nije žaba nego nema intelekta koliko je crno ispod nokata. Kontam jel on svjestan činjenice da su ljudi otkrili tajne vatre i izumili točak. Sumnjam.

S njim završavam. Glupost je prelazna :mrgreen:
Da, ali ja sa tobom ne zavrsavam...dokle god blatis sve sto nema veze sa Zeljom i pricas bajke o Bekricu :lol: :lol: zbog kojeg psujes i vrijedjas selektora BiH, mozes racunati da si pod prismotrom. Za prelazne bolesti kao sto su glupost i vampirizam (vidi mu avatora) ne brinem. Prije nego se upustim u diskusiju sa tobom, dobro se nakadim, stavim zapise, te uzmem abdest i cijelo vrijem ucim razne dove.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 03 feb 2011, 03:09

harishp je napisao/la:Naravno zato ih je pun klinac inficirani sa tom prelaznom bolescu,pogotovo na ovoj temi.
Sto se tice Beckenbauera i Colea i koje ko bolji,kad neko moze cocaliti i bekrijati.sto se nebi onda i Beckenbauerisalo.
Ma to je bilo onako za mast, posebno ovo sa Subaseicem :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 feb 2011, 03:10

Saban je napisao/la:sto onda i mi da ne istaknemo Subasicu, tog naseg tajfuna sa lijeve strane...Cini mi se da sutakve proboje imali nekada samo Milos Hristic i Robert Jarni, malo je sada takvih lijevih bekova na prostorima bivse YU, nasa sreca da se taj dragulj Subasic pojvio bas kod nas :lol: :lol: :lol: :lol:
K'o da sam ja pis'o. U smajli!

Visca el Višća!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 feb 2011, 08:38

nikad_izvini je napisao/la:Iskreno, ja sam gori. Upuštam se u raspravu sa likom koji govori da je Nadarević bolji igrač od Škrtela.
Gori si ti, iskreno govoreci, koji si se uhvatio te iste izjave kao pijan trotoara, a znas i sam da je ta izjava obicno karikiranje i implicira na preuvelicavanje pojedinih drugih igraca... Elem, u pravu si ti kad kazes da im je falilo 5 igraca, a ne 6! Hamsik je igrao u drugom poluvremenu, i to u onom kada smo im uvalili 2 gola. Valjda ti je to jasno.
Od kljucnih igraca im je falio Skrtel, to stoji. To jeste njihov Spahic. Ovi ostali igraci nisu nezamjenjivi, dakle isto i ja mogu tvrditi za Nadarevica, Mujdzu i Begovica/Hasagica. Dakle, tu je to negdje.

Sehic jeste dobro branio na golu, ali i ja mogu tvrditi da bi Begovic/Mujdza/Nadarevic bili duplo bolji, isto tako kao sto vi hipoteticki tvrdite da su oni zbog nedostatka 3 igraca u odbrani igrali (duplo) losije... Uostalom, kod njih nije bila odbrana toliko (i pored 3 gola) kriticna, vec uzasno los vezni red, koji ni sa Hamsikom nije bio bolji...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 feb 2011, 12:58

_dreamer_ je napisao/la:
Gori si ti, iskreno govoreci, koji si se uhvatio te iste izjave kao pijan trotoara, a znas i sam da je ta izjava obicno karikiranje i implicira na preuvelicavanje pojedinih drugih igraca... Elem, u pravu si ti kad kazes da im je falilo 5 igraca, a ne 6! Hamsik je igrao u drugom poluvremenu, i to u onom kada smo im uvalili 2 gola. Valjda ti je to jasno.
Od kljucnih igraca im je falio Skrtel, to stoji. To jeste njihov Spahic. Ovi ostali igraci nisu nezamjenjivi, dakle isto i ja mogu tvrditi za Nadarevica, Mujdzu i Begovica/Hasagica. Dakle, tu je to negdje.

Sehic jeste dobro branio na golu, ali i ja mogu tvrditi da bi Begovic/Mujdza/Nadarevic bili duplo bolji, isto tako kao sto vi hipoteticki tvrdite da su oni zbog nedostatka 3 igraca u odbrani igrali (duplo) losije... Uostalom, kod njih nije bila odbrana toliko (i pored 3 gola) kriticna, vec uzasno los vezni red, koji ni sa Hamsikom nije bio bolji...
Zato sam i napisao, 5,5 igrača im nije igralo. Nisu Slovačka Brazil da sebi to mogu priušiti. Vidjećemo, ono što sam do sada vidio mi ne daje trunku optimizma. Ne znam odakle ga vi crpite.

Vidjećemo uskoro.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 03 feb 2011, 13:09

nikad_izvini je napisao/la:
Saban je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Slušaj papak, mami kući govori da je bolesna što te nije podbacila.

Ostalo neću komentarisati jer si realno nivo osnovne škole kad porediš Škrtela i Nadarevića ;)
Bolesnik, nije lijepo familiju pominjati u negativnom kontekstu, Ako mi ovdje seremo kakve veze oni imaju. nadam se da ces biti adekvatno sankcionisan jer je to pravilo svakog foruma...Ovaj forum je prilicno tolerantan, i ne sitnicari se sto svakako cijenim i prihvatam i kada sam i ja "ostecen", tako da za ozbiljno ne uzimam ono o "mozdanim vijugama", nepismenoscu, zatucanosti...i tome slicno, ali mislim da bi familija trebala da bude granica preko koje nema prelaza...No, nije do mene.
Žabo, ti si se meni obratila. Ne znam odakle si doskakutala al znam jedno. Za ovakav rječnik se šljage dobijaju u kafani.
Saban je napisao/la: Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta rodi, voz povuce i forum primi.............. Sram te bilo, lazovcina.........kurcevito objasnjava. ...........Da je idealan nije, ali idealan hoce idealne uslove a mi mu mozemo ponuditi milione - ali ushiju, posto smo uslje nevidjene.
Saban je napisao/la: Jado bolesni.................. Razumijes li ti ili ti je pjena osim na usta otisla i prema mozgu...
Nakon svega, logično je da spomenem ženu koja te okotila. S tobom se očito ne može drugačije. Možemo pričati fino a možemo se i vrijeđati.

Što se tiče "prismotre" :lol: Nemaš ti mozga da mi možeš parirati. A ni muda :mrgreen: Bezveze gubiš vrijeme ;)
Ti majke mi ne znas normalno komunicirati :oops: očito da tebi fali ovog dole zadnjeg :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 03 feb 2011, 13:10

pape je pozvo cocalica i kerlu da gledaju utakmicu protiv meksika preko malih ekrana :lol: mudro od papeta svaka cast :lol:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 feb 2011, 13:13

dajte se obuzdajte s rjecnikom... svasta ovdje covjek moze procitat'... puno kocijasa na forumu... a admina nidje...
nije valjda i vas (odnosi se na admine) odgoj na ovom (kocijaskom) nivou..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2011, 13:17

Hoce li Susic moci racunat na sve igrace,posto citam neki nemaju vize ?? I da li ce zvati nove igrace,ako neki ne budu mogli ici za Ameriku ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.