Postavio ga na mjesto i neće više. Najjači Gigović kad mu se žale za penal a on ne zna ni gdje je došao
Baš je bilo blizu, nažalost je Lazić AR1 a ne Ibrišimbegović koji je standardni član ekipe. Neće ovo utjecati na Irfana koji je sjajno sudio cijelu tekmu. Olakšavajući faktor je da nema VARa i da to nije presudilo utakmicu.
Sudio je u ponedjeljak na Tušnju i ne znam što je išao Lazić umjesto njega. Ako već nije mogao, Macić je bio puno bolja opcija. Lazić je AR1 i na Koševu u subotu.
,Peljto gledo u nebo
,Peljto vezo pertle, pogledajte kako
.Peljto istrcao kontru, veliki sprint. (FOTO)(VIDEO)
Ti prati Glenna Nyberga onda.
Mati mila, pazi ovog
Macić je Bošnjak, a Lazić Srbin! Tu leži odgovor zašto je išao Lazić..Fajl je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:57Baš je bilo blizu, nažalost je Lazić AR1 a ne Ibrišimbegović koji je standardni član ekipe. Neće ovo utjecati na Irfana koji je sjajno sudio cijelu tekmu. Olakšavajući faktor je da nema VARa i da to nije presudilo utakmicu.
Ibrišimbegovića i Belju nikad ni VAR nije ispravio.
Sudio je u ponedjeljak na Tušnju i ne znam što je išao Lazić umjesto njega. Ako već nije mogao, Macić je bio puno bolja opcija. Lazić je AR1 i na Koševu u subotu.
Nisam siguran da savez šalje svoje pomocnike, a mozda se i varam.xavi26 je napisao/la: ↑11 mar 2022, 07:16Macić je Bošnjak, a Lazić Srbin! Tu leži odgovor zašto je išao Lazić..Fajl je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:57Baš je bilo blizu, nažalost je Lazić AR1 a ne Ibrišimbegović koji je standardni član ekipe. Neće ovo utjecati na Irfana koji je sjajno sudio cijelu tekmu. Olakšavajući faktor je da nema VARa i da to nije presudilo utakmicu.
Prijedlog liste kandidata sudija za FIFA listu usvaja Izvršni odbor N/FSBiH. Gigović ima tu značku tako da..OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2022, 09:52Nisam siguran da savez šalje svoje pomocnike, a mozda se i varam.xavi26 je napisao/la: ↑11 mar 2022, 07:16Macić je Bošnjak, a Lazić Srbin! Tu leži odgovor zašto je išao Lazić..Fajl je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:57
Baš je bilo blizu, nažalost je Lazić AR1 a ne Ibrišimbegović koji je standardni član ekipe. Neće ovo utjecati na Irfana koji je sjajno sudio cijelu tekmu. Olakšavajući faktor je da nema VARa i da to nije presudilo utakmicu.
Mislim da UEFA i njih vrbuje, a 4 može i Prolić.
OK kao četvrti. A pomočnici i glavni? Može naš savez poslati koga hoće sa UEFA licencom ili...?MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2022, 10:00Prijedlog liste kandidata sudija za FIFA listu usvaja Izvršni odbor N/FSBiH. Gigović ima tu značku tako da..OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2022, 09:52Nisam siguran da savez šalje svoje pomocnike, a mozda se i varam.
UEFA delegira glavnog suca i onda ide neki dogovor za mahače.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2022, 10:05OK kao četvrti. A pomočnici i glavni? Može naš savez poslati koga hoće sa UEFA licencom ili...?MortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2022, 10:00Prijedlog liste kandidata sudija za FIFA listu usvaja Izvršni odbor N/FSBiH. Gigović ima tu značku tako da..OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2022, 09:52
Nisam siguran da savez šalje svoje pomocnike, a mozda se i varam.
Po meni je odradio utakmicu prilično korektno.
U tome i jeste stvar(prilično korektno).To znači da je griješio ne kažem namjerno al je griješio. Prednost kod prekršaja nijePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 maj 2022, 19:48Po meni je odradio utakmicu prilično korektno.
Jeste bilo par odluka pusti prednost pa vrati faul i sl
Jedino mi se nije dopalo sto se pravda za svoje odluke.
Sta ti imaš objašnjavati Mulaliću, Nukića za svoje odluke. Ti si autoritet a ne na sav glas pravdaš se zasto si nešto ili zašto nisi svirao.
Tu je malo pogurao sarajevo ostali sa 10 igrača vukli se po terenu.Da je produžio koliko je trebao možda bi Velez zabio gol sa obzirom na dešavanja na terenu Sreca da smo dobili na penale da je bilo obrnuto bila bi velika greška PeljteBeledija je napisao/la: ↑20 maj 2022, 10:35Da naše sudije ne mogu bez grešaka pobrinuo se Peljto sinoć. Teška tekma za suditi...Irfan je to uz nekoliko sitnih greskica priveo vrlo korektno kraju. I onda kad se očekivalo poslije8-9 izmjena, bakljade i nekoliko ulazaka med. radnika zbog povreda bar 7-8 min nadoknade kraj sa samo 2 min izgubljenog vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.