FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
82
36%

Ukupno glasova: 229

leo1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la leo1946 » 12 mar 2022, 15:03

Cestitke bagaricu na onom promasenom ziceru, po meni jedan od glavnih krivaca za ovaj x. Da je zabio ku.rac bi moj ovi dosli do gola, kamoli do remija
1946-1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2022, 15:03

Necemo mi ni u Evropu...

Trener usro sto Bagarica i Dala nije mjenjao na poluvremenu.To se iz aviona vidjelo da smetaju u prvom poluvremenu.

Je.biga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 mar 2022, 15:03

Najvise me boli to sto smo izgubili identitet sampiona koji smo gajili skoro tri godine. Od ljeta 2018. do decembra 2020. smo nebrojeno puta okrenuli rezultat, kad protivnik izjednaci mi zabijamo u roku pet minuta. U sezoni 19/20 okrenuli protiv Veleza, Tuzle, slomili Mladost u zadnjim minutama, pa naredne sezone preokreti protiv Zrinje, Borca obje, Radnika... Kad god primimo gol znalo se da cemo uskoro zabit jedan i okrenut sve u svoju korist. Mi sad kad primimo gol, halali Huso materi, neces zabit vise nijedan do kraja.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 mar 2022, 15:04

Fajl je napisao/la:
12 mar 2022, 14:56
Sabura ljudi
Ma jesi li me to blokirao :plac:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 mar 2022, 15:05

Šta je frka, pa ovdje se Mandićevo ime na rame tetoviralo kad je postao načelnik. Frajer nas levatinama napravio. Niti dobivamo stadion, niti ga općina održava... Bolje u Zenici igrati , opet bi bilo isto navijača
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 mar 2022, 15:07

Zeko87 je napisao/la:
12 mar 2022, 15:05
Šta je frka, pa ovdje se Mandićevo ime na rame tetoviralo kad je postao načelnik. Frajer nas levatinama napravio. Niti dobivamo stadion, niti ga općina održava... Bolje u Zenici igrati , opet bi bilo isto navijača
Cim je on sliku sa Susicem objavio, trebali smo naslutit da im je interes prema FKS isti. :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 mar 2022, 15:12

Ma bili smo bolji nema sta, ko god kaze da se nisu borili nije gledao tekmu. Promasili se bruku zicera, stigla kazna jbg. Kriviti sad nesto trenera nema potrebe, borac nije mogao nista danas. Imali sanse na kvalitet jovo lukic vs nasa odbrana i tjt. Tako su i zabili gol. Mene ovaj remi boli jedino rezultatski.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 12 mar 2022, 15:13

Steta, ljudi iz dva sutra u 90min i odnesose bod...
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 12 mar 2022, 15:13

Imali smo dvije prilike da rijesimo utakmicu, taman za toliko smo i snažniji od Borca. Nije uslo i to je to.
Kapic je rak rana ekipe, covjek nema svoju prirodnu poziciju. Niti mu lezi desetka ni zadnji vezni ni krilo. Samo nam usporava igru.
Catakovic ne moze meda, propo ko zeton.
Zakonom zabraniti da se vracaju bivši igraci.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 mar 2022, 15:14

Ma ima još 33 boda u igri. Ja i dalje mislim da možemo preteći i Tuzlu i Borca, ili barem jednu od te dvije ekipe. Ide lijepo vrijeme, barem malo bolji tereni.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 12 mar 2022, 15:15

Rekoh tanko. Nikakav napredak u igri nema, ovako se igra0lo i pod Sablićem kad bi prebacili u 4231 formaciju, s tim što sad imaš nekoliko kvalitetnijih fudbalera, ali ih ne iskorištavaš. Preslikana utakmica kao protiv Posušja na domaćem terenu, presing, agresivni, stvorili nekoliko šansi, a zabili jedan, razlika je što si tad imao protivnika Posušje koji nema napadača za Premijer lige, a sad je tu Borac bio sa Lukićem.

Imamo dobre temelje, nekoliko vrlo kvalitetnih igrača (Šećerović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković...), dobru dozu agresivnosti i dobar presing u pojedinim momentima. Ali, nemamo niti trunku želje za organizacijom napada, a tek neki sistem preko kojeg ćemo graditi igru i pokušati doći do pravih šansi (ovo je i jedan od razloga zašto si izgubio na Grbavici). Danas sve što se stvorilo, stvorio si iz grešaka Borčevih štopera ili zadnjih veznih. I iz individualnog kvaliteta pojedinca, Šećerović, Suljić, Avramovski.

Drugo loša selekcija igrača Vasoskog prati cijelo vrijeme od kad je u klubu, no to mu se može i oprostiti jer nije upoznao pravi mentalitet igrača i njihov realan kvalitet kojeg pokazuju već godinama u takmičarskim utakmicama. Gora je stvar što drži pojedince u igri, iako oni štete klubu, tačnije nisu prisutni u utakmici, Bagarić npr. danas, pa možda nije imao niti jedan osvojen duel za 76 minuta koliko je igrao, a vodi se kao target man špic kojem je to primarni zadatak. Drugo, ne radi presing, nema kretnju kakvu bi trebao imati, luta po terenu, u jednom trenutku saigraču oduzima loptu. Ahmetović je više uradio za 15 minuta nego ovaj za 76. Hebibović ispričana knjiga, prije 4-5 godina je trebao napustiti Sarajevo, jer nema kvalitet za klub koji ganja Europu i titulu.

Ispraviti greške, zategnuti redove i boriti se do kraja sezone za izlazak u Europska takmičenja. Više minuta moraju dobiti Šabanović, Oremuš, Kobiljar, Ševelj, Čatakovića koristiti na poziciji špica jer on to jeste, a nikakva desetka koja će kreirati igru za Target mana koji ne zna duela osvojiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 mar 2022, 15:16

Zeko87 je napisao/la:
12 mar 2022, 15:14
Ma ima još 33 boda u igri. Ja i dalje mislim da možemo preteći i Tuzlu i Borca, ili barem jednu od te dvije ekipe. Ide lijepo vrijeme, barem malo bolji tereni.
Hahahah ide, al su debili na terenu 🤣🤣

Nije valjao ni na grbavici teren??? Dame naše moraju imati i teren????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 12 mar 2022, 15:16

Očajna reakcija oba stopera kod gola i nikakva završnica zaslužni za ovaj (k)iks.
Samo naprijed Saraj'vo!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 mar 2022, 15:18

Tele33 je napisao/la:
12 mar 2022, 15:16
Očajna reakcija oba stopera kod gola i nikakva završnica zaslužni za ovaj (k)iks.
Bas tako. Bili smo dosta bolji citavu tekmu, ispromasivali se stigla kazna i to je to. U avramovskom ima znanja dosta to se vidi na prvu.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 12 mar 2022, 15:19

Yebem ti boga i nafaku ovakvu

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 mar 2022, 15:20

NisamInSajder je napisao/la:
12 mar 2022, 15:15
Rekoh tanko. Nikakav napredak u igri nema, ovako se igra0lo i pod Sablićem kad bi prebacili u 4231 formaciju, s tim što sad imaš nekoliko kvalitetnijih fudbalera, ali ih ne iskorištavaš. Preslikana utakmica kao protiv Posušja na domaćem terenu, presing, agresivni, stvorili nekoliko šansi, a zabili jedan, razlika je što si tad imao protivnika Posušje koji nema napadača za Premijer lige, a sad je tu Borac bio sa Lukićem.

Imamo dobre temelje, nekoliko vrlo kvalitetnih igrača (Šećerović, Kapić, Avramovski, Suljić, Čataković...), dobru dozu agresivnosti i dobar presing u pojedinim momentima. Ali, nemamo niti trunku želje za organizacijom napada, a tek neki sistem preko kojeg ćemo graditi igru i pokušati doći do pravih šansi (ovo je i jedan od razloga zašto si izgubio na Grbavici). Danas sve što se stvorilo, stvorio si iz grešaka Borčevih štopera ili zadnjih veznih. I iz individualnog kvaliteta pojedinca, Šećerović, Suljić, Avramovski.

Drugo loša selekcija igrača Vasoskog prati cijelo vrijeme od kad je u klubu, no to mu se može i oprostiti jer nije upoznao pravi mentalitet igrača i njihov realan kvalitet kojeg pokazuju već godinama u takmičarskim utakmicama. Gora je stvar što drži pojedince u igri, iako oni štete klubu, tačnije nisu prisutni u utakmici, Bagarić npr. danas, pa možda nije imao niti jedan osvojen duel za 76 minuta koliko je igrao, a vodi se kao target man špic kojem je to primarni zadatak. Drugo, ne radi presing, nema kretnju kakvu bi trebao imati, luta po terenu, u jednom trenutku saigraču oduzima loptu. Ahmetović je više uradio za 15 minuta nego ovaj za 76. Hebibović ispričana knjiga, prije 4-5 godina je trebao napustiti Sarajevo, jer nema kvalitet za klub koji ganja Europu i titulu.

Ispraviti greške, zategnuti redove i boriti se do kraja sezone za izlazak u Europska takmičenja. Više minuta moraju dobiti Šabanović, Oremuš, Kobiljar, Ševelj, Čatakovića koristiti na poziciji špica jer on to jeste, a nikakva desetka koja će kreirati igru za Target mana koji ne zna duela osvojiti.
Svaka čast za komentar!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 mar 2022, 15:22

NisamInSajder je napisao/la:
12 mar 2022, 15:15

Ovdje sam prestao čitat
ZZ

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 mar 2022, 15:23

Kapic opasno tezi da bude konkurencija Dalu. Oba su qrcine na biciklu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 mar 2022, 15:24

NazorUso je napisao/la:
12 mar 2022, 15:23
Kapic opasno tezi da bude konkurencija Dalu. Oba su qrcine na biciklu !
:clap: :clap:
The saddest thing in life is wasted talent.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 mar 2022, 15:24

Citam komentare na zvanicnoj... Trener je kriv sto ne realizujemo bruku prilika, sto lukic dva igraca na usta baci i iz prve konkretne sanse postignu gol.. sto su centarsutevi kriticni... Sto je teren gluho bilo... Bilo ko ko je gledao tekmu moze naci mizerne zamjerke za nasu partiju dns. Odigrali smo bolje nego protiv slobode kada smo dobili 2 0.. isto vazi za tekmu u trebinju

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”