Od gostovanja Zrinjskom pa do kraja, plafon nam je 10 bodova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:12Sad za sad 100% sigurne utakmice
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
Ako se ne desi neko cudo sutra(pobjeda Leotara protiv Zelje)prva nam je na Kosevu protiv Posusja,pa gostujemo Leotaru
25. kolo
Sarajevo-Radnik/Rudar
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
29.kolo
Sarajevo-Rudar/Radnik
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo
Sutra cemo znati i preostala 2 kola.I protiv Rudara i protiv Radnika igramo kuci,samo zavisi kada.Sa jednima cemo u 25.kolu,sa drugima u 29.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Kad imas u ekipi daaalaaaru brataaaa i bajramski tirnir je tezak. Ocito se ostvarise crne slutnje da trener ima NAREDBU s vrha.
Nikad na zelenu granu, ali nikad !!!
Nikad na zelenu granu, ali nikad !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nazalost,gostovanja Zrinjskom,Borcu i Sirokom mozes odma zaboraviti na pobjedu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:28Od gostovanja Zrinjskom pa do kraja, plafon nam je 10 bodova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:12Sad za sad 100% sigurne utakmice
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
Ako se ne desi neko cudo sutra(pobjeda Leotara protiv Zelje)prva nam je na Kosevu protiv Posusja,pa gostujemo Leotaru
25. kolo
Sarajevo-Radnik/Rudar
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
29.kolo
Sarajevo-Rudar/Radnik
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo
Sutra cemo znati i preostala 2 kola.I protiv Rudara i protiv Radnika igramo kuci,samo zavisi kada.Sa jednima cemo u 25.kolu,sa drugima u 29.
Velez i derbi ce biti bas zajebano kao i Tuzla C.
Ovo ostalo(Radnik,Rudar,Posusje,Leotar,Sloboda)moraju biti glat pobjede.
Od 33 boda realno je ocekivati 19-23.Sad za koje ce to mjesto biti dovoljno,vidjet cemo
Raspored fkt nije mogao biti tezi.Prethodni sezona fino smo prolazili ali ovo....
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 mar 2022, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pitanje je hoće li i nama trebatiRiveros je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:18Zadnja 4 kola, našim protivnicima bodovi nece ni za što trebatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:12Sad za sad 100% sigurne utakmice
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo
Sutra cemo znati i preostala 2 kola.I protiv Rudara i protiv Radnika igramo kuci,samo zavisi kada.Sa jednima cemo u 25.kolu,sa drugima u 29.![]()

Isto ste tetke kakve
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pošto nisam gledao tekmu, samo me zanima jel Mujakić prilazio Pidri na metar i predavao loptu? Ako jeste, da mogu sebi oči izbiti.
Al one bravure Dala prvo ga lik odnese u jednom laganom duelu,poslije lik sutira iz dobrih sansi ono je horor bilo gledat
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Na kraju 4 mjesto i moliti Boga da uzmemo kup ili da se Borcu to osvaja. Kako god, ostaviti ovog trenera i zahvaliti se još jednoj turi škarta od igrača. Ne može on biti kriv što je Hebiboviću svaka povratna lopta van svake fudbalske logike. Iako mislim da će ovog čovjeka otjerati poslušnost čaršijskom haverisanju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:59Nazalost,gostovanja Zrinjskom,Borcu i Sirokom mozes odma zaboraviti na pobjedu.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:28Od gostovanja Zrinjskom pa do kraja, plafon nam je 10 bodova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:12Sad za sad 100% sigurne utakmice
23.kolo
Sarajevo-Posusje/Leotar
24.kolo
Leotar/Posusje-Sarajevo
25. kolo
Sarajevo-Radnik/Rudar
26.kolo
Zrinjski-Sarajevo
27.kolo
Sarajevo-Tuzla City
28.kolo
Borac-Sarajevo
29.kolo
Sarajevo-Rudar/Radnik
30.kolo
Sarajevo-Zeljo
31.kolo
Siroki Brijeg-Sarajevo
32.kolo
Sarajevo-Sloboda
33.kolo
Velez-Sarajevo
Velez i derbi ce biti bas zajebano kao i Tuzla C.
Ovo ostalo(Radnik,Rudar,Posusje,Leotar,Sloboda)moraju biti glat pobjede.
Od 33 boda realno je ocekivati 19-23.Sad za koje ce to mjesto biti dovoljno,vidjet cemo
Raspored fkt nije mogao biti tezi.Prethodni sezona fino smo prolazili ali ovo....
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ono što sam danas primijetio kod njega je da, za razliku od ostalih igrača koji pokušavaju da odigraju neki smislen pas, on nabija neke duge lopte koje smo u principu gubili.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:05Pošto nisam gledao tekmu, samo me zanima jel Mujakić prilazio Pidri na metar i predavao loptu? Ako jeste, da mogu sebi oči izbiti.
Strasno koliko je opao.
Bice bas uspjeh ako izborimo Evropu

ZZ
- AvanGarda46
- Kontakt:
Ja evo sad pregledao na tv-u jos jednom, bolje da nisam iskreno..GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:05Pošto nisam gledao tekmu, samo me zanima jel Mujakić prilazio Pidri na metar i predavao loptu? Ako jeste, da mogu sebi oči izbiti.
vecinu ovog brukanja nisam upratio sa sjevera

Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- feniksptica
- Kontakt:
Dzaba ljudi Avramovski kad njegovi kljucni pasevi idu Hebibu koji to sve kvalitetno sjebe.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Mehanovic iz TC 7 golova i 3 asistencije u 18 nastupa
steta sto ga nismo uspjeli dovesti
steta sto ga nismo uspjeli dovesti
Dalaraaaa bracaaaaaa
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma brate smiješno, iskreno. Pisao sam to već ovih dana. Hajde razumijem Dupovca i nekako, nikad ga nije krasila brzina, pa mi je razumljivo. Mujakić mlađi bruku od Amera, ima brzinu, ima snagu, ima sve predispozicije, ali igra nogom ravna nuli. Vazda nešto čeka i zvjera, pa onda ide bezvezno nabijanje ili je gura Pidri na metar razmaka.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:14Ono što sam danas primijetio kod njega je da, za razliku od ostalih igrača koji pokušavaju da odigraju neki smislen pas, on nabija neke duge lopte koje smo u principu gubili.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:05Pošto nisam gledao tekmu, samo me zanima jel Mujakić prilazio Pidri na metar i predavao loptu? Ako jeste, da mogu sebi oči izbiti.
Strasno koliko je opao.
Bice bas uspjeh ako izborimo Evropu![]()
Kad sam pisao po njegovom dolasku da se vratio korak nazad u karijeri, te da vjerovatno neće napraviti neku aman zaman karijeru, govore mi da je mogao gdje je htio, ali fali mu Sarajevo. On ako ovako ispada u ovoj ligi, nemamo šta dalje pričati. Volim ja Nihada, gotivan momak, ali treba ga malo na klupu preseliti da se dohaviza. Možda je loš period naletio, ali ima nekih čudnih odluka u igri, da se syebeš.
- siroliver69
- Kontakt:
Zadnji put sam pisao poslije derbija (da se to vidjeti)... I tada sam napisao da ekipa u kojoj igraju Hebib, Dal i, nažalost, Mujakic, Dupovac...ljudi moji, braćo, nema tu hajra nikakvog. Nikakvog.
Cetkovic nas je pripazio da valja, kumovao golu, i namjestio nam dvije ozbiljne sanse, rupetina od Lise Ann od golmana
-
- Kontakt:
Zamisli, krvavo stecen koeficijent 7,250 unakaziš kroz dva ljeta, ispadanjem od Moldavaca i ne izlaskom nikako u Evropu. Morali bi ovo ljeto bez Evrope, vuči narednih 5 sezona, tačno da čovjek sebi u koljena puca od mukemoj uzor-S.G je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:14Bice bas uspjeh ako izborimo EvropuGalileoGalilei je napisao/la: ↑12 mar 2022, 23:05Pošto nisam gledao tekmu, samo me zanima jel Mujakić prilazio Pidri na metar i predavao loptu? Ako jeste, da mogu sebi oči izbiti.![]()

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 13 mar 2022, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ce mi ta evropa kad valja ispasti od sedmoplasiranog moldavskog kluba u prvom pretkolu konferencijske lige, samo dodatni stres.
Nisam uspio gledati tekmu, doduse nisam imao ni neku zelju i bolje sto nisam.
Cekati jos godinu dana da Ismir sagleda gdje je dosao, koga treba sutnuti (golem je spisak), prevariti par klubova prodajom igraca kao sad s pidrom i onda krenuti u nesto ozbiljnije ako odluci idalje biti predsjednik.
Pitanje koseva ili novog stadiona nazalost nerjesivo narednih cca 20 godina.
Do kraja sezone uzeli ili izgubili sve apsolutno svejedno, trebam da gubim kosu i dozivljavam stres gledajuci otpade hebiba krleta dala itd, hocu khurac.
Nisam uspio gledati tekmu, doduse nisam imao ni neku zelju i bolje sto nisam.
Cekati jos godinu dana da Ismir sagleda gdje je dosao, koga treba sutnuti (golem je spisak), prevariti par klubova prodajom igraca kao sad s pidrom i onda krenuti u nesto ozbiljnije ako odluci idalje biti predsjednik.
Pitanje koseva ili novog stadiona nazalost nerjesivo narednih cca 20 godina.
Do kraja sezone uzeli ili izgubili sve apsolutno svejedno, trebam da gubim kosu i dozivljavam stres gledajuci otpade hebiba krleta dala itd, hocu khurac.
NEMA NAZAD
Jel se neko sjeca, da li su Mirvić i Vico zajedno, sjedeci jedan pored drugog, gledali Borac - Sarajevo, kad smo zadnji put igrali u Banja Luci ? Onako me nešto zanima.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, Anpa, Antikloc, bavaracmujo, benko21, BijeliBordo1946, budzak, bvsic, deda, endeende, ErosViverosViv, Imamkarbarum, JuricaSpindl, leo1946, misstianopenaldo, mma_hz, MSOZ101, N3R3D, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pantelija, plisek, Posejdon, Proximic, riki46, sekac, skoJaa, vedinjo98 i 320 gostiju.