FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
97
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 205

zeljovac21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac21 » 13 mar 2022, 15:10

Prije je Bekric one sanse zmireci zabijao

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 13 mar 2022, 15:12

Je.baji ga, propade prilika za hajc protiv Veleža. Dobri rezultati su najbolji marketing, sve ostalo je kratka daha.
Ekipa smo koja je poslije Leotara najneefikasnija u ligi. U ovakvoj ligi ni gol po utakmici. Koliko smo uopšte dali golova na gostovanjima ? :hmmmmm:

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 13 mar 2022, 15:13

MrkiMedo je napisao/la:
13 mar 2022, 15:01
Ma Bekric nam je najopasniji igrac u ova tri kola, nema mu se sta prigovoriti. Ono sto mene yebe u mozak je ulazak Vucenovica. Onaj je dobro zalutao u nogomet, frajer nam u deset minuta samo odmogao i smetao. Ja im ne mogu nista prigovoriti, malo ozbiljnije u zavrsnici i to je to. Cudi me da Bekric vec drugu utakmicu fuli onakve prilike.
Ti si to zaključio nakon što je momak odigrao 15min u dvije utakmice, u ovoj otišao na krilo umjesto Stilica.

Za više ovakvih stručnjaka posjetite sportsport forum. Vrvi od znalaca.

Znači,u utakmici kojoj smo dominirali,imali 17 suteva na onako lošem terenu, frajer piše o igraču koji je nebitan,odigrao 10 minuta .

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 13 mar 2022, 15:16

Sudjenje kriminalno. Nadam se da ce Musa poginuti na putu kuci, **** mu citavu familiju..

Sve vezano za strucni stab, igracki kadar itd je daleko ispod renomea kluba, tuzno i zalosno. Valjda dodju uskoro i bolja vremena..

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 13 mar 2022, 15:17

I nas godinama yebu ovi pokusaji pravdanja svega. Vucenovic napadac, a zabio cini mi se desetak golova u karijeri. Zamisli ti napadaca jakog. Ubacis ga u dvije utakmice do sad, vidis da frajer ne zna linije kretanja uopste, ne zna se postaviti, ne zna nista. Protiv Sarajeva pade jednom, nigdje nikog oko njega. Danas pravi glup faul na pola terena isto da je junior pa ne razmislja. Ne moze biti nebitan ako vec igra za nas i ako smo ga vec potpisali. Mogli smo naceg nekog drugog ili nikog, ali ovaj nam je fula teska i daj boze da ikakvog hajra bude od njega.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 13 mar 2022, 15:18

Valter je napisao/la:
13 mar 2022, 15:12
Je.baji ga, propade prilika za hajc protiv Veleža. Dobri rezultati su najbolji marketing, sve ostalo je kratka daha.
Ekipa smo koja je poslije Leotara najneefikasnija u ligi. U ovakvoj ligi ni gol po utakmici. Koliko smo uopšte dali golova na gostovanjima ? :hmmmmm:
Na gostovanjima 5 golova, no comment.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 13 mar 2022, 15:22

Kako jedni te isti likovi čekaju samo neki kiks,da seru bezveze,jadikiju bez razloga. Evo ovaj brko frajer dvije godine samo sere ko grlica svako malo.

Ništa konkretno,pet rečenica vrti,sere ko grlica. Pa jarane kako ti ne dosadi jedno te isto vrtiti nikako mi ne ide u glavu. Tacno znam poslije kiksa,tri,četiri nika šta će pisati. Bog vam dao bolju pamet ako nemate šta napisati bar ne pišite nista,jednom preskočite.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 13 mar 2022, 15:24

Hulahopka je napisao/la:
13 mar 2022, 15:13
MrkiMedo je napisao/la:
13 mar 2022, 15:01
Ma Bekric nam je najopasniji igrac u ova tri kola, nema mu se sta prigovoriti. Ono sto mene yebe u mozak je ulazak Vucenovica. Onaj je dobro zalutao u nogomet, frajer nam u deset minuta samo odmogao i smetao. Ja im ne mogu nista prigovoriti, malo ozbiljnije u zavrsnici i to je to. Cudi me da Bekric vec drugu utakmicu fuli onakve prilike.
Ti si to zaključio nakon što je momak odigrao 15min u dvije utakmice, u ovoj otišao na krilo umjesto Stilica.

Za više ovakvih stručnjaka posjetite sportsport forum. Vrvi od znalaca.

Znači,u utakmici kojoj smo dominirali,imali 17 suteva na onako lošem terenu, frajer piše o igraču koji je nebitan,odigrao 10 minuta .
Evo ja recimo isto mislim kao @mrki.
Veze nemam sa fudbalom,sa njim sam na Vi,kad mi bacis loptu gledam u nju istrazivacki kao Dexter.
Ali eto i takav sam zakljucio da je Bekric bez obzira na promasaje,bio najagilniji u oba meca,uz Cocu koji je prekucao ligu u 2 kola.
A sto se Vucenovica tice,znas kako on meni djeluje. Kao kad covjek koji je prije 20 godina bio dobar igrac,i dosao je prvi put nakon toliko vremena da igra ozbiljan fudbal. A nije svjestan da je u tih 20 godina,osim u glavi,izgubio sve ono sto misli da moze. Od kretanja,od trcanja,od orijentacije,od brzine.
Tacno je da je igrao jako malo,ali evo to je ono sto je pokazao do sad. A na nekom ko zna lopte, mozes vidjet i na nekonkretnim i malim stvarima.
Meni on djeluje kao Luka Juricic za sirotinju. Daj Boze da grijesim. Meni je Armin kao veznjak,puno bolji izbor za napadaca.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 13 mar 2022, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 13 mar 2022, 15:25

Šteta,šteta,šteta .. apsolutno smo zaslužili pobjedu , nevjerovatno šta smo promašili i šta je branio Puletić
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 13 mar 2022, 15:25

Hulahopka je napisao/la:
13 mar 2022, 15:22
Kako jedni te isti likovi čekaju samo neki kiks,da seru bezveze,jadikiju bez razloga. Evo ovaj brko frajer dvije godine samo sere ko grlica svako malo.

Ništa konkretno,pet rečenica vrti,sere ko grlica. Pa jarane kako ti ne dosadi jedno te isto vrtiti nikako mi ne ide u glavu. Tacno znam poslije kiksa,tri,četiri nika šta će pisati. Bog vam dao bolju pamet ako nemate šta napisati bar ne pišite nista,jednom preskočite.
Ocekivano brate,srat ce i srat do iduce utakmice,danas igra za pohvalu,vratit ce se ovi promasaji negdje drugdje aBd
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2022, 15:28

Valter je napisao/la:
13 mar 2022, 15:18
Valter je napisao/la:
13 mar 2022, 15:12
Na gostovanjima 5 golova, no comment.
Uzmi u obzir sve stvari oko kluba.
Besparica, ogromni dugovi, pobjegli Amar i bivša uprava, svi digli ruke od kluba, navijaci guraju nogama i rukama, na klupi bio Ivkovic (ispodprosjecan trener), par utakmicu su nas sudije sjebale (danas jedna od takvih) itd... 99% klubova bi se raspalo u takvim uslovima i ispalo iz lige. Želju su spasili navijaci, jer nema ko drugi.
Sve te stvari su se odrazile na ovogodišnje rezultate.

19fkz21
Kontakt:

Post Postao/la 19fkz21 » 13 mar 2022, 15:32

Solidna igra danas, stvorili smo dobar broj prilika izostala je nažalost realizacija.
Imamo fin raspored za zadnju trećinu szone, do nas je da napunimo stadion ostalo kako bude biće.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 13 mar 2022, 15:33

Cocalić je stvarno pokazao da je klasa kolika smirenost ,Galić i Hodžić također veoma dobri

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 mar 2022, 15:34

Da je kiks nije, da nije jeste.

Zalaganje, šanse i sve top!

Hajde Željooooo!!!!!!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 13 mar 2022, 15:36

Ma fazon je što uopće ne kontam koja je poenta ovim likovima ovdje. Sereš svaki kiks,ne valja ti Amar, ne valja ti Ivkovic,ne valja ti Mulalic, ne valja ti Cocalic kad ga dovodis, hej Cocalic,frajer piše ma kakav on.
Fakat čitanje ovog je klasicno zatupljivanje. Nego valjda čovjek naučio da udje na forum, pa onda lupaj bezveze do iznemoglosti. Nikad mi ovo neće ući u glavu. Dobro nas klub ikako funkcionira,svi sve znaju. Konta gledo trening,nafura se da je Murinjo šta li već ne znam.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 13 mar 2022, 15:37

Velež(H)
Posušje(A)
Leotar(H)
Rudar(A)
Zrinjski(H)
Tuzla City(A)
Borac(H)
Sarajevo(A)
Radnik(H)
Široki(H)
Sloboda(A)

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 13 mar 2022, 15:47

Hulahopka je napisao/la:
13 mar 2022, 15:36
Ma fazon je što uopće ne kontam koja je poenta ovim likovima ovdje. Sereš svaki kiks,ne valja ti Amar, ne valja ti Ivkovic,ne valja ti Mulalic, ne valja ti Cocalic kad ga dovodis, hej Cocalic,frajer piše ma kakav on.
Fakat čitanje ovog je klasicno zatupljivanje. Nego valjda čovjek naučio da udje na forum, pa onda lupaj bezveze do iznemoglosti. Nikad mi ovo neće ući u glavu. Dobro nas klub ikako funkcionira,svi sve znaju. Konta gledo trening,nafura se da je Murinjo šta li već ne znam.
Ja ne znam kako tebi nije mrsko svako dva mjeseca praviti novi nick i doci ovdje i srati. Normalno da cu reci da je covjek promasaj, da smo zakasnili sa nekim stvarima i to je to. Uhvatis se jednog dijela, drugi dio komentara utakmice ni ne vidis.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 13 mar 2022, 15:50

Svako ko je imalo razuman, ko želi da gleda na stvari razumno,poslije ove utakmice bi rekao svaka cast momcima.

Od situacije u klubu, od toga da je dosta novih igrača,i da igramo sasvim solidno i zadovoljavajuće.
Igrače koji si uigravao na pripremama su se povrijedili,neki nisu dobili papire i kad uzmeš cjelokupno sve šta se desava,utakmica više nego odlicna. Opet ponavljam,svako normalan,razuman bi nastavio da je daje podršku da izguramo sezonu do kraja,pa možda bude nešto i dobro,nemamo šta izgubiti.

Al ne,seri,seri, seri svake sedmice i tako dvije godine. To je vama konstruktivno pisanje, već ih je pola trebalo biti banovano s teme.gluposti samo gluposti.

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 13 mar 2022, 15:58

Stas ti na ovoj njivi pokazati jbt.... Super smo odigrali s tim da moras loptu 3x smirivati.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 13 mar 2022, 16:01

MrkiMedo je napisao/la:
13 mar 2022, 15:47
Hulahopka je napisao/la:
13 mar 2022, 15:36
Ja ne znam kako tebi nije mrsko svako dva mjeseca praviti novi nick i doci ovdje i srati. Normalno da cu reci da je covjek promasaj, da smo zakasnili sa nekim stvarima i to je to. Uhvatis se jednog dijela, drugi dio komentara utakmice ni ne vidis.
Objasni mi molim te koja je poenta pljuvati bilo koga,pogotovo dečka koji je ušao 10 minuta? Niti je momak nešto loše uradio,niti je mogao pokazati nesto za 10 minuta?

Jel ti bitno da dodjes čisto da napišeš nešto loše o nekom igracu da napunis ego? Ako ti to ispunjava dan samo udri.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.