Za njega je dobro da je uopste utrku zavrsioreds je napisao/la:Ma Kostelić je nezaustavljiv,sutra će uzeti još hrpu bodova i tu je kraj.![]()
Inače jako mi je drago da je Miller danas konačno dobro odvezao spust.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Za njega je dobro da je uopste utrku zavrsioreds je napisao/la:Ma Kostelić je nezaustavljiv,sutra će uzeti još hrpu bodova i tu je kraj.![]()
Inače jako mi je drago da je Miller danas konačno dobro odvezao spust.
Ma Miller je legenda,budala ali polahko završava karijeru.reds_forever je napisao/la:Za njega je dobro da je uopste utrku zavrsioreds je napisao/la:Ma Kostelić je nezaustavljiv,sutra će uzeti još hrpu bodova i tu je kraj.![]()
Inače jako mi je drago da je Miller danas konačno dobro odvezao spust.Onaj peh, Raich, nije ni pola minute izdrzao na stazi
Ma bice njega jos, il' u skijanju ili u tenisureds je napisao/la:Ma Miller je legenda,budala ali polahko završava karijeru.reds_forever je napisao/la:Za njega je dobro da je uopste utrku zavrsioreds je napisao/la:Ma Kostelić je nezaustavljiv,sutra će uzeti još hrpu bodova i tu je kraj.![]()
Inače jako mi je drago da je Miller danas konačno dobro odvezao spust.Onaj peh, Raich, nije ni pola minute izdrzao na stazi
Na SPu je svasta moguce, ali Ivici ide barem jedna medalja, jedino ako se negdje dobro polomi.... Inace, ocekujem zanimljivije predstave u muskom skijanju, jer se u zenskom samo mijenjaju Riesch i Vonn, eventualno Schildova moze uzet u slalomu, ako se ne slomi negdje pri kraju....Johnyx95 je napisao/la: Ivica u ovoj formi osvaja Veliki kristalni globus(svaka cast Gipsu),ali SP je totalno drugacija prica.Mislim da je u Garmischu sve moguce.Znaju se favoriti,ali oni ne pobjedjuju tako cesto na SP.
Jeste, polarnih pasa u Laponiji, FinskaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Jel danas bila kakva utrka ??
legenda reala je napisao/la:Hrvatska je na nogama ,nakon superkombinacije
1.Kostelić
2.Zrnčić-Dim
3.Svindal
daj link da procitamlegenda reala je napisao/la:Admire ideš li na ovo vojno prvenstvo ,vidim dolaze dobri skijaši
ma nemam nikakav link ,nego slušam na BHT1,i oni kažu kako će učestvovati neki od boljih svjetskih skijaša ,jer su kao većina njih članovi oružani snagaAdmir_Sa je napisao/la:daj link da procitamlegenda reala je napisao/la:Admire ideš li na ovo vojno prvenstvo ,vidim dolaze dobri skijaši
Admir_Sa je napisao/la:Pa hocu, al ne znam ni kad ni sta
Cuj biathlon kod nas, pa nema staza ba
Zar nema na Dvoristima staza,nedavno sam gledao neku reportazu sa neke trke za prvenstvo BIH u ski trcanju i biatlonu.Admir_Sa je napisao/la:Pa hocu, al ne znam ni kad ni sta
ima upravo će se i održati na Dvorištima ,na Jahorini ,hoš ti ići da gledašDevil je napisao/la:Zar nema na Dvoristima staza,nedavno sam gledao neku reportazu sa neke trke za prvenstvo BIH u ski trcanju i biatlonu.Admir_Sa je napisao/la:Pa hocu, al ne znam ni kad ni sta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.