FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
82
36%

Ukupno glasova: 229

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2022, 14:24

bodi123 je napisao/la:
14 mar 2022, 14:21
Kakav Kodro, naši bi Gvardiolu otjerali, a ne Kodru. Gospodin veliki, i definitivno 3 nivoa iznad što se tiče trenerske kvalitete u odnosu na Husrefa, Vinka, Sablića i slične majstore. Nije Kodro za ove naše šaban lige.
Zamisli donese Kodro USB-ove s materijalima i mora ga predati intelektualcu Berbi. :kafa:

LutakSutko
Kontakt:

Post Postao/la LutakSutko » 14 mar 2022, 14:24

mi bi Conteu j mater za 8 dana

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 14 mar 2022, 14:25

Pored sehera silnog vi u (i)stocnom zivite
Za vas su krave i livade kad se nicega ne stidite
Poruka navijaca ekipi koju je kodro preuzeo mjesec dana nakog toga dovoljno govori o kakvoj se skupini radilo, bili su inventar u bakusu, barlotiju i slicnim klubovima. Hvala na tituli ali kuca im sto dalje od koseva bila
Do smrti odani!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 mar 2022, 14:29

GalileoGalilei je napisao/la:
14 mar 2022, 14:24
bodi123 je napisao/la:
Kakav Kodro, naši bi Gvardiolu otjerali, a ne Kodru. Gospodin veliki, i definitivno 3 nivoa iznad što se tiče trenerske kvalitete u odnosu na Husrefa, Vinka, Sablića i slične majstore. Nije Kodro za ove naše šaban lige.
Zamisli donese Kodro USB-ove s materijalima i mora ga predati intelektualcu Berbi. :kafa:
Otvorio bi ga Berba pod jednim uslovom. Da se na USB-u nalaze i pjesme Seke Aleksić :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2022, 14:35

bodi123 je napisao/la:
14 mar 2022, 14:29
14 mar 2022, 14:24
bodi123 je napisao/la:
Otvorio bi ga Berba pod jednim uslovom. Da se na USB-u nalaze i pjesme Seke Aleksić :kafa:
:rol:

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 14 mar 2022, 15:02

Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 mar 2022, 15:04

Ako se zarati hoce li prvenstvo biti ponisteno
NEMA NAZAD

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 mar 2022, 15:13

Dokaz da je vozac autobusa sa C licencom osvoio titulu nakon odlaska Kodre sve govori. 7 pobjeda jedan remi.

Dobri igraci dobro spremni dobro uigrani izbalansirana ekipa i to sve za 5 mjeseci..

To sto nije dao igraci pardona (ista stvar u reprezentaci) sto je zelio samo rad i posvecenost onome zasto su placeni je nesto drugo..

Govoriti kako je Kodro istjeran bla bla bla, a ne sponenut da je veoma brzo nasao posao u istoj ligi iz koje istjeran takodje govori licemjerstvo..

Baka po kini treniro 3 mjeseca noga i spao da trenira pomozi ba osim isto od katara do sergijaca ubrzo leotar. Onaj po mianmaru jovic itd, husref olimpic sloboda itd..

Kodro je najbolji trener u histori pl bh..

Slazem se da je titula bitnija od kodre al su po zavrsetku sezone i proslave titule trebali vratit kodru..

Sto je naj vaznije u svemu nije bio bjednik i sirotinja da ga je mogo preveslat neki otac menager il ko vec da mu igra neko ko je slabi ili koji ne zasluzuje…

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2022, 15:16

keli je napisao/la:
14 mar 2022, 13:35
14 mar 2022, 13:16
Samo uzmete trenutne stvari u obzir, gdje je Kodro, a gdje su svi ostali i tu sva priča završava. Meni je tragikomično da raspravljam o ljudskim i trenerskim kvalitetima jednog gospodina kakav je Kodro, te o krkanu Berberoviću i ostaloj bagri.
Bukvalno, neko zavrsio u kladari neko u svicarskoj godinama radi uspjesno. Logicno da jedan drugom nisu odgovarali.
Bgm ta ekipa imala dobri igraca i dobre karijere.
Cimirot, Duljevic, Mihojevic, Benko, Bilbija, Stojcev, Kovacevic.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 mar 2022, 15:22

14 mar 2022, 13:16
Samo uzmete trenutne stvari u obzir, gdje je Kodro, a gdje su svi ostali i tu sva priča završava. Meni je tragikomično da raspravljam o ljudskim i trenerskim kvalitetima jednog gospodina kakav je Kodro, te o krkanu Berberoviću i ostaloj bagri.
Bravo

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2022, 15:23

Zna se koja klapa ga je bojkotovala i pravila probleme.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 mar 2022, 15:26

Riveros je napisao/la:
14 mar 2022, 15:02
Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
Al bismo vrlo vjerovatno imali titulu u sezoni 15/16 i napucan evropski koeficijent. Sezonu nakon te, na zor osvojene titule, s najvecim budzetom u historiji kluba ni u Evropu nismo izasli. Zbog jedne titule osvojene na guzove smo naredne tri godine bili u tijesnoj borbi za Evropu, jedno cetvrto i dva treca mjesta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 mar 2022, 15:36

Najjveci problem FKS je sto nema kontinuitet, nemamo strpljenja s trenerima a ni s igracima.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 14 mar 2022, 15:41

Riveros je napisao/la:
Ajde sad udji sa profila historicar i napisi da je amer bekic slobodan

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 14 mar 2022, 15:44

keli je napisao/la:
14 mar 2022, 15:41
Riveros je napisao/la:
Ajde sad udji sa profila historicar i napisi da je amer bekic slobodan
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 mar 2022, 15:45

napoleon72 je napisao/la:
14 mar 2022, 15:26
Riveros je napisao/la:
Al bismo vrlo vjerovatno imali titulu u sezoni 15/16 i napucan evropski koeficijent. Sezonu nakon te, na zor osvojene titule, s najvecim budzetom u historiji kluba ni u Evropu nismo izasli. Zbog jedne titule osvojene na guzove smo naredne tri godine bili u tijesnoj borbi za Evropu, jedno cetvrto i dva treca mjesta.
Šta bi bilo, kad bi bilo....Ne može niko tvrditi da bi sa Kodrom uzeli titulu u sezoni 2015/2016, niti napravili neki iskorak. Na kraju krajeva, ni sa ova dva kluba u Švicarskoj, apsolutno ništa konkretno nije napravio.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 mar 2022, 15:45

bordobijeli je napisao/la:
14 mar 2022, 15:36
Najjveci problem FKS je sto nema kontinuitet, nemamo strpljenja s trenerima a ni s igracima.
Ja imam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 mar 2022, 15:46

bordobijeli je napisao/la:
14 mar 2022, 15:36
Pa evo i sa Vasoskim ista stvar, vec se tjera, a ja sam uvjeren da je covjek pravi izbor samo da mu treba vremena.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 14 mar 2022, 15:51

Upravo to je problem što smo mi qarina i što je sve oko nas qarina u ovoj ligi. Sad da pitaš raju da izaberu između titule ove sezone ili postavljanja temelja i sistema za jedno novo konstatno Sarajevo gdje bi se rezultati vidjeli tek narednu sezonu, 90% njih bi odabralo ovo prvo.

Instant rezultat je najgori na svijetu. Ti ako imaš dobro rukovođenje i zdrav sistem, ti ćeš imati rezultate u narednih pet godina recimo. Ti kad guraš sve nazor, radiš neplanski i samo trpaš sve, vazda ćeš strahovati kad će to sve "izlapiti".

Evo mi smo sebi najbolji primjer. Taman se nešto počne, pa hajmo jovo na novo. Opet nešto krene, pa raspad, pa drži ne daj, pa dobro, pa propast i sve tako. Izgubili smo silne godine, makli se nešto previše nismo. Jesmo u broju trofeja, to stoji, ali dalji neki iskorak, uređenje i ostalo, ništa. Također, iz naše lige vam je najbolji pokazatelj Tuzla City, klub koji misli da će osvojiti trofeje isključivo natrpavanjem raznoraznih imena koja su pojava za ovu ligu, bez da imaju bilo kakvu strategiju i sistem. To ne prolazi ni ovdje.
Od evropskih klubova, to vam je PSG, gdje svako igra za sebe i ganja svoj lični uspjeh.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 mar 2022, 16:01

:rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”