Zamisli donese Kodro USB-ove s materijalima i mora ga predati intelektualcu Berbi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zamisli donese Kodro USB-ove s materijalima i mora ga predati intelektualcu Berbi.
Otvorio bi ga Berba pod jednim uslovom. Da se na USB-u nalaze i pjesme Seke AleksićGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2022, 14:24Zamisli donese Kodro USB-ove s materijalima i mora ga predati intelektualcu Berbi.![]()
bodi123 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 14:29Otvorio bi ga Berba pod jednim uslovom. Da se na USB-u nalaze i pjesme Seke AleksićGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2022, 14:24Zamisli donese Kodro USB-ove s materijalima i mora ga predati intelektualcu Berbi.![]()
![]()
Bgm ta ekipa imala dobri igraca i dobre karijere.keli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:35Bukvalno, neko zavrsio u kladari neko u svicarskoj godinama radi uspjesno. Logicno da jedan drugom nisu odgovarali.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:16Samo uzmete trenutne stvari u obzir, gdje je Kodro, a gdje su svi ostali i tu sva priča završava. Meni je tragikomično da raspravljam o ljudskim i trenerskim kvalitetima jednog gospodina kakav je Kodro, te o krkanu Berberoviću i ostaloj bagri.
BravoGalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:16Samo uzmete trenutne stvari u obzir, gdje je Kodro, a gdje su svi ostali i tu sva priča završava. Meni je tragikomično da raspravljam o ljudskim i trenerskim kvalitetima jednog gospodina kakav je Kodro, te o krkanu Berberoviću i ostaloj bagri.
Al bismo vrlo vjerovatno imali titulu u sezoni 15/16 i napucan evropski koeficijent. Sezonu nakon te, na zor osvojene titule, s najvecim budzetom u historiji kluba ni u Evropu nismo izasli. Zbog jedne titule osvojene na guzove smo naredne tri godine bili u tijesnoj borbi za Evropu, jedno cetvrto i dva treca mjesta.Riveros je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:02Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
Ajde sad udji sa profila historicar i napisi da je amer bekic slobodanRiveros je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:02Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
keli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:41Ajde sad udji sa profila historicar i napisi da je amer bekic slobodanRiveros je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:02Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
Šta bi bilo, kad bi bilo....Ne može niko tvrditi da bi sa Kodrom uzeli titulu u sezoni 2015/2016, niti napravili neki iskorak. Na kraju krajeva, ni sa ova dva kluba u Švicarskoj, apsolutno ništa konkretno nije napravio.napoleon72 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:26Al bismo vrlo vjerovatno imali titulu u sezoni 15/16 i napucan evropski koeficijent. Sezonu nakon te, na zor osvojene titule, s najvecim budzetom u historiji kluba ni u Evropu nismo izasli. Zbog jedne titule osvojene na guzove smo naredne tri godine bili u tijesnoj borbi za Evropu, jedno cetvrto i dva treca mjesta.Riveros je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:02Hvala im na bojkotu, inače bi sada imali jednu titulu manje i morali bi još čekati da prestignemo kone, koje bi gotovo sigurno te sezone 14/15 uzeli titulu. da je Kodro ostao.A inače me čudi da tu Kodrinu viziju i obilato znanje i igračko iskustvo koje je nakupio u Španiji, učeči između ostalih i od Johana Cruyffa, oca modernog fudbala, nije nakon Sarajeva prepoznao neki ugledni prvoligaški klub iz regiona ili zapada Evrope.Također, čudi me da ga švicarski velikan Servette (17 titula, 7 kupova) nije istrpio na projektu povratka u Prvu ligu, vec ga nakon niza loših rezultata i igara šutnuli iz kluba. Sezonu nakon Kodrinog odlaska, Servette se prošetao do Prve lige, sa +15 u odnosu na drugoplasiranog.
Ja imam.bordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:36Najjveci problem FKS je sto nema kontinuitet, nemamo strpljenja s trenerima a ni s igracima.
Pa evo i sa Vasoskim ista stvar, vec se tjera, a ja sam uvjeren da je covjek pravi izbor samo da mu treba vremena.bordobijeli je napisao/la: ↑14 mar 2022, 15:36Najjveci problem FKS je sto nema kontinuitet, nemamo strpljenja s trenerima a ni s igracima.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dave, haris004, johntravolta123, mavi i 86 gostiju.