Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Re: Jelen Super liga Srbije
Odlican mec u Subotici izmedju Spartaka i Partizana i penal za goste o kojem ce se danima pricati...
Slede:
Crvena zvezda - Novi Pazar, dosadan mec u najavi i
Vojvodina - TSC, drugi derbi dana i poslastica
Slede:
Crvena zvezda - Novi Pazar, dosadan mec u najavi i
Vojvodina - TSC, drugi derbi dana i poslastica
Zvezdanaesterac... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Realno ono penala videlo nije. Skandal, potpuno nepotreban.
Zvezda - Novi Pazar 1:0 u 8. minutu. Pazarci su ubedjivo najgora ekipa u ligi, zalutali u najvisi rang takmicenja, igraci Zvezde im svaka 3-4 minuta bukvalno ulaze u peterac s loptom
Partizan je definitivno u krizi forme, i narocito probleme ima u prednjoj liniji. Ako odseces Rikarda ubojitost ekipe se drasticno smanjuje, imaju velike problema u kreaciji.
Videcemo kako ce izgledato protiv Fejenorda. Meni mali Milovanovic deluje odlicno, spremno, zeljan igre, mislim da ce protiv Holandjana biti jos od kakve koristi ekipi.
2:0 za Zvezdu... Dace ovim novopazarskim amaterima 5-6 komada danas.
16. minut: 3:0
Koja budala ovaj Pazar ugura u najvisi rang, kakvi amateri lebe dragi
21. minut: 4:0
Nije problem primiti gol, ali ovima ulaze s loptom u gol bukvalno...
Zvezda - Novi Pazar 1:0 u 8. minutu. Pazarci su ubedjivo najgora ekipa u ligi, zalutali u najvisi rang takmicenja, igraci Zvezde im svaka 3-4 minuta bukvalno ulaze u peterac s loptom
Partizan je definitivno u krizi forme, i narocito probleme ima u prednjoj liniji. Ako odseces Rikarda ubojitost ekipe se drasticno smanjuje, imaju velike problema u kreaciji.
Videcemo kako ce izgledato protiv Fejenorda. Meni mali Milovanovic deluje odlicno, spremno, zeljan igre, mislim da ce protiv Holandjana biti jos od kakve koristi ekipi.
2:0 za Zvezdu... Dace ovim novopazarskim amaterima 5-6 komada danas.
16. minut: 3:0
Koja budala ovaj Pazar ugura u najvisi rang, kakvi amateri lebe dragi
21. minut: 4:0
Nije problem primiti gol, ali ovima ulaze s loptom u gol bukvalno...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Stankovic danas stedi Sanoga, Picinija i Srnica za Glazgov Rendzerse protiv ovih amatera iz Novog Pazara.
Hjade sada na poluvremenu, odnosno odmah pocetkom drugog vadi Rodica, Kangu, Ivanica i Kataija. Ubacuj Radulovica, malog Stankovica, Zivkovica i Motiku. Krsticic i Stankovic u srednjem bloku, Ben prelazi na svoju poziciju ofanzivng veznog, Motika desno, Zivkovic levo, napred Ohi. Posle i Ohija oko 60. minuta zameniti Pavkovim i to je to za danas
I bodovi i ubedljiva pobeda i sacuvani i odmoreni igraci za cetvrtak.
Hjade sada na poluvremenu, odnosno odmah pocetkom drugog vadi Rodica, Kangu, Ivanica i Kataija. Ubacuj Radulovica, malog Stankovica, Zivkovica i Motiku. Krsticic i Stankovic u srednjem bloku, Ben prelazi na svoju poziciju ofanzivng veznog, Motika desno, Zivkovic levo, napred Ohi. Posle i Ohija oko 60. minuta zameniti Pavkovim i to je to za danas
I bodovi i ubedljiva pobeda i sacuvani i odmoreni igraci za cetvrtak.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Vojvodina - TSC 0:1 (Skuletic 75)
Ja ne znam sta ova loznicka sinansakicevska seljacina vise trazi na kupi jedne Vojvodine? Ostace komplet bez izlaska u Evropu sa ovim Mladenovicevim kumom.
Ako Radnicki sutra na Cairu tuce Kolubaru, pobeze im za 3 boda na 4. poziciji.
Ako Kolubara slavi u gostima, priblizava se na 1 (jedan!) bod od mesta koje vodi u Ligu konferencija! Uoci sezone inace glavni kandidat za ispadanje
Tri poraza zaredom od po 0:1, pakuj Djordjevicu kofere i ne vracaj se u najvisi rang srpskog fudbala!
Imas brza krila, talentovane klince u ofanzivnom sektoru, a ti igraj destruktivni ziheraski fudbal negde drugde.
Ja ne znam sta ova loznicka sinansakicevska seljacina vise trazi na kupi jedne Vojvodine? Ostace komplet bez izlaska u Evropu sa ovim Mladenovicevim kumom.
Ako Radnicki sutra na Cairu tuce Kolubaru, pobeze im za 3 boda na 4. poziciji.
Ako Kolubara slavi u gostima, priblizava se na 1 (jedan!) bod od mesta koje vodi u Ligu konferencija! Uoci sezone inace glavni kandidat za ispadanje
Tri poraza zaredom od po 0:1, pakuj Djordjevicu kofere i ne vracaj se u najvisi rang srpskog fudbala!
Imas brza krila, talentovane klince u ofanzivnom sektoru, a ti igraj destruktivni ziheraski fudbal negde drugde.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Partizan kao s Bayernom da igra, a ne s Feyenoordom... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Golman Popovic
Sinisa Sanicanin
Marko Zivkovic
Biraj najgoreg.
Stanojevic usao u jurnjavu. Sa 5 izrazito ofanzivnih igraca nije smeo. Nakon izlaska Natha je to izgledalo jos ofanzivnije u postavci/profilu igraca. Usao na kraju u makaze. Promaja ogromna pozadi...
Ne shvatam zasto mu je Stevanovic i dalje na klupi (u Subotici opet bio dobar), Popovic brani kriminalno vec mesecima.
Natho povredjen, u Roterdamu nema ni Vujacica zbog kartona, jedinog krstenog stopera u ekipi
Osporavani Miljkovic (i on povredjen) je za Zivkovica klasa na desnom beku. Ne ume da centrira, ali ne ispada pocetnicki x-puta kao ovaj drugi. Zivkovica su u Nisu razbijali na boku, a da nece Holandjani...
Sinisa Sanicanin
Marko Zivkovic
Biraj najgoreg.
Stanojevic usao u jurnjavu. Sa 5 izrazito ofanzivnih igraca nije smeo. Nakon izlaska Natha je to izgledalo jos ofanzivnije u postavci/profilu igraca. Usao na kraju u makaze. Promaja ogromna pozadi...
Ne shvatam zasto mu je Stevanovic i dalje na klupi (u Subotici opet bio dobar), Popovic brani kriminalno vec mesecima.
Natho povredjen, u Roterdamu nema ni Vujacica zbog kartona, jedinog krstenog stopera u ekipi
Osporavani Miljkovic (i on povredjen) je za Zivkovica klasa na desnom beku. Ne ume da centrira, ali ne ispada pocetnicki x-puta kao ovaj drugi. Zivkovica su u Nisu razbijali na boku, a da nece Holandjani...
Razbijena oba srpska kluba u evro utakmicama.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ne mozes ih staviti u istu recenicu.
Partizan je razbijen i igrom i rezultatski.
Zvezda je igrom parirala, bila ravnopravna potpuno. Medjutim sreca, momentum, sudijske odluke, sve je islo na vodenicu Skotima. Imam utisak da je za svu srecu koju je Zvezda imala protiv Salcburga i Kopenhagena na Valsu i Parkenu, preksinoc "platila" na Ajbroksu.
Zvezda moze da dobije Skote u Beogradu bez problema, Partizan na De Kajpu jako tesko, da ne kazem naucna fantastika.
Stankovic je potcenio Rendzerse i Van Bronkhorsta. Definitivno.
Stanojevic je precenio sopstvenu ekipu. Igrali su va bank, umesto da kao i protiv praske Sparte u oba meca igraju sasvim drugim stilom. Srljanje ih je kostalo. Protiv Zvezde se Partizan spasio teskog poraza, jer je Stankovic u nastavku zabarski taktizirao i cuvao rezultat, a Holandjani to nisu uradili i isplatilo im se maksimalno.
Jedino dobro preksinoc je da su i Gent i Bazel porazeni.
Trebaju i ovakve utakmice i ovakva iskustva. Oba kluba su iz liga koje su ispred srpske na UEFA-listi i to ne slucajno. Klupski fudbal je i u Holandiji (7.) i u Skotskoj (9.) ovih godina ponovo u usponu, kao i kod nas. Iducih godina ce biti dosta ovakvih meceva za "vecite", moraju se prilagodjavati ovom nivou ako zele i dalje da napreduju. Evropska sezona je bila odlicna za oba kluba, sada odigrati jos revans meceve i posvetiti se prvenstvu KOJE MORA DA SE KRATI kada je broj ucesnika u pitanju!
Ne moze da "treba da igra Kragujevac jer je centar". Ne treba. Treba 10-12 najboljih klubova bez obzira sa koje adrese dolazili.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Cetvrti uzastopni poraz Vojvodine rezultatom 0:1
Radnicki ih skinuo sa 4. mesta u direktnom okrsaju. Nislije beze "lalama" sada 3 boda. Vojvodini upitan i plej-of!
Slavoljube, seljacino koja se opijas i slusas Sinana Sakica, ubij se. Kada sinansakicevski seljaci hoce da vode prvoligaske klubove...
Radnicki ih skinuo sa 4. mesta u direktnom okrsaju. Nislije beze "lalama" sada 3 boda. Vojvodini upitan i plej-of!
Slavoljube, seljacino koja se opijas i slusas Sinana Sakica, ubij se. Kada sinansakicevski seljaci hoce da vode prvoligaske klubove...
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Partizan - Napredak 0:0
Rekoh u cetvrtak da ce se nastaviti kriza rezultata i igre
Zvezda ima sutra sansu u Gornjem Milanovcu da se bodovno izjednaci.
Ako 3-4 igraca u rotaciji zbog povreda izostanu, Partizan upada u ozbiljan problem.
Jedino pozitivno danas: golman Popovic i stoper Sanicanin klupirani. Dva igraca koja ne bi smeli ostati u klubu ako Partizan zeli da lici na iole ozbiljniju ekipu.
Ukratko, crno-bele ceka na leto kompletan remont u defanzivi. Ocekujem 3-4 nova imena najmanje! Novog golmana, nove stopere, nove desne bekove... Samo levi bek Urosevic i stoper Vujacic poseduju kvalitet kojeg zahteva ime Partizana.
Rekoh u cetvrtak da ce se nastaviti kriza rezultata i igre
Zvezda ima sutra sansu u Gornjem Milanovcu da se bodovno izjednaci.
Ako 3-4 igraca u rotaciji zbog povreda izostanu, Partizan upada u ozbiljan problem.
Jedino pozitivno danas: golman Popovic i stoper Sanicanin klupirani. Dva igraca koja ne bi smeli ostati u klubu ako Partizan zeli da lici na iole ozbiljniju ekipu.
Ukratko, crno-bele ceka na leto kompletan remont u defanzivi. Ocekujem 3-4 nova imena najmanje! Novog golmana, nove stopere, nove desne bekove... Samo levi bek Urosevic i stoper Vujacic poseduju kvalitet kojeg zahteva ime Partizana.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ja lepo rekoh i mesecima ponavljah kao papagaj da Samardza ne zeli da vodi klub i da zeli da ga preda drugima na upravu...
Poznajem kanda bolje stanje u Vosi i od najveceg dela navijaca, mnogi od njih su doduse takozvani "navijaci". Obicna gilipterska banda koja bi da ona vodi klub po svom nahodjenju kao na Divljem Zapadu.
Covek je (za mene potpuno ocekivano) na kraju digao od svega ruke.
Evo vam potvrda:
https://www.****.com/fudbal/ves ... dat/414771
Poznajem kanda bolje stanje u Vosi i od najveceg dela navijaca, mnogi od njih su doduse takozvani "navijaci". Obicna gilipterska banda koja bi da ona vodi klub po svom nahodjenju kao na Divljem Zapadu.
Covek je (za mene potpuno ocekivano) na kraju digao od svega ruke.
Evo vam potvrda:
https://www.****.com/fudbal/ves ... dat/414771
Kamo srece da nikada nije ni dosao i on i sve ostalI Bajatovicevi klimaci glavom... Pisao sam vec da nisu nista kvalitetno uradili od kad su tu.
S druge strane, jasno je da bez privatizacije nema jake Vojvodine i da i oni koji dodju ce raditi isto, jer je to dobro oproban recept SPS sekte.
S druge strane, jasno je da bez privatizacije nema jake Vojvodine i da i oni koji dodju ce raditi isto, jer je to dobro oproban recept SPS sekte.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Pa nije ni dosao sto je hteo!Kristijan je napisao/la: ↑16 mar 2022, 12:36Kamo srece da nikada nije ni dosao i on i sve ostalI Bajatovicevi klimaci glavom... Pisao sam vec da nisu nista kvalitetno uradili od kad su tu.
Covek je bre bio 10 godina u penziji! Zavrsio i sa poslom i sa Vosom. I onda su ga molili da dodje, jer niko nije hteo da preuzme klub!
A niko nije hteo zbog krimosa, pardon "navijaca", koji su imali sape na svakom ugovoru i setali klupskim prostorijama kao u sopstvenom dnevnom boravku.
Privatizacije? Sto im ne nadjes kupca? Nadji im i pomozi, sta cekas? Zar stvarno verujes da bi Novosadjani odbili dobru ponudu i ozbiljan projektni nacrt? Za Zvezdu i Partizan se slazem da je to druga prica, da je tu mnogo raznoraznih interesa i sukoba istih, ali Vosu bi Novosadjani prodali na tezgi odmah da je iko trenutno hoce
Ne mogu odbiti nešto što ne postoji. A da bi postojalo mora se izmijeniti Zakon o sportu i omogućiti privatizacija državnih klubova.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Pricas izlizanu frazu koja kao sto videsmo nema uporiste u realnom zivotu.
1. Zasto taj zakon nije sprecio Cukaricki da se privatizuje i transformise u upravnoj strukturi? Slicno mozemo da pitamo i u slucaju Vozdovca, TSC-a, Metalca koji su takodje de facto privatni klubovi.
2. Ko sprecava investitore da ulazu u srpske klubove? Koliko ja znam - niko! Privatizovale se mnoge kompanije, a da ne mogu fudbalski klubovi od kojih mnogi krpe kraj s krajem.
Pre bih rekao da nedostaje interesovanja investitora. Odnsno postoji, ali u manjem broju slucajeva, pa su lokalne samouprave htele-ne htele osudjene da pomazu sportske kolektive i tako im udahnjuju dalji zivot.
Na kraju, ne znam da li ima interesa prodavati recimo dva najveca brenda u Srbiji, Partizan i Zvezdu? Ako bi dosao jedan Abramovic recimo, onda mislim da bi drzava preko noci izglasala sve potrebne zakone i amandmane da bi i pravno legalizovala takvu vlasnicku transakciju, koja bi budala to odbila? A da se prodaju secikesama i ficfiricima koji bi posle 2-3-5 godina opet klub stavljali na tender, sumnjam da tu postoji ikakav nacionalni interes.
Nisu to Portsmut, Minhen 1860, Malaga i slicni klubovi koji su privatizovani, pa ubrzo pustani niz vodu i u nepovrat. Srbija nema 20-30 klubova takvog kapaciteta, pa da se frlja njima svakome ko ponudi kintu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta veli Stanojević što juče nije radio VAR u Humskoj? Zna li se šta?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Brzo su poveli 2:0 inace bi pravili cirkus.Cist penal nije dosudjen za TSC.alan_kardec je napisao/la: ↑03 apr 2022, 10:02Šta veli Stanojević što juče nije radio VAR u Humskoj? Zna li se šta?
-
jolicnikola
- Kontakt:
Zvezda domaćin novog derbija u subotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.