NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Nadam se da je danasnji dan početak jednog pobjednickog niza. Mnogi nisu slusali da je Skocibusic trebao biti sklonjen nakon 4 kola u kantonu ali eto bolje ikad nego nikada.
Čestitke na pobjedi svim igračima i novom treneru.
Čestitke na pobjedi svim igračima i novom treneru.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Navodno postoji i snimak da je uzimao novac od roditelja cija su djeca u juniorima, ovo govororim od izvora bliskog bivsim igracima, pa cemo da vidimo i ja sam tek saznao.Ali mimo toga sam govorio da covjek nema veze s vezom i da je losa atmosfera u svlacionici vladala.
2 pol odlicno odigrano, ovo u vezi snimka za Skocibusica ako stvarno ima dokaz, sut karta iz kluba
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
To su lazi, pustite covjeka na miru vise bolesnici
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Tako je. Jedno je kakav je trener ali mislim da je posten covjek
-
- Kontakt:
Što Zenica može priču složiti malo ko može...
Danas dominacija na svim frontovima.
Danas dominacija na svim frontovima.
Izvor bliski bivšim igračima? Ma daj molim te. Zaista ne znam odakle vam sva ta priča, al me i ne čudi u kakvom gradu živimo. Katastrofa!Celicni je napisao/la: ↑19 mar 2022, 18:02Navodno postoji i snimak da je uzimao novac od roditelja cija su djeca u juniorima, ovo govororim od izvora bliskog bivsim igracima, pa cemo da vidimo i ja sam tek saznao.Ali mimo toga sam govorio da covjek nema veze s vezom i da je losa atmosfera u svlacionici vladala.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Vazna pobjeda danas. Nisam gledao utakmicu, samo usao par puta pogledati rezultat. Izgleda fina atmosfera na stadionu bila, Robijasi standardno dobri 
Nadam se ova promjena trenera da ce dobro ekipi doci i da ide sada niz pobjeda. Sljedeca sezona pod svaku cijenu prvo mjesto moramo uzeti, pa onda vidjeti hocemo li dalje ili ne.

Nadam se ova promjena trenera da ce dobro ekipi doci i da ide sada niz pobjeda. Sljedeca sezona pod svaku cijenu prvo mjesto moramo uzeti, pa onda vidjeti hocemo li dalje ili ne.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Jedne prilike prije 15 tak godina igra on za kadete a rahmetli mu otac na tribini sa kamerom sve snima i objasnjava nekim likovima tu okupljenim,
Igra mali lijevom nogom kao i desnom, brz, prodoran...dobar udarac glavnom, skocan, zna se otkriti i ubaciti...
A dole iz tunela pokojna institucija Goran Peles slusa i dobacuje; vodi ga u Manchester kada je takav sta si ga meni ovdje doveo
hahahah
Sretno Duvnjo, dobar si momak ako nista
Igra mali lijevom nogom kao i desnom, brz, prodoran...dobar udarac glavnom, skocan, zna se otkriti i ubaciti...
A dole iz tunela pokojna institucija Goran Peles slusa i dobacuje; vodi ga u Manchester kada je takav sta si ga meni ovdje doveo

Sretno Duvnjo, dobar si momak ako nista

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Re: NK Čelik Zenica
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesna smo mi "carsija" to je sigurno. I sta hoces s tim rec.romeo je napisao/la: ↑19 mar 2022, 23:42Jedne prilike prije 15 tak godina igra on za kadete a rahmetli mu otac na tribini sa kamerom sve snima i objasnjava nekim likovima tu okupljenim,
A dole iz tunela pokojna institucija Goran Peles slusa i dobacuje; vodi ga u Manchester kada je takav sta si ga meni ovdje doveohahahah
Sretno Duvnjo, dobar si momak ako nista![]()
Malo si glupost lupio jer Duvnjak je bio sa mnom u generaciji i nikad nam nije Peles bio trener.
Ovo je bila anegdota sa sega, salom, posalicom.
I ko je rekao da je Peles vodio generaciju 89-90.?
Nema ovdje carsije, ovdje samo glupani rastu na granama.
I ko je rekao da je Peles vodio generaciju 89-90.?
Nema ovdje carsije, ovdje samo glupani rastu na granama.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Posteno
Samo mi je zasmetalo zato sto se jucer i o Pavletu pisalo da je lopov pa sam mislio da je nesto u negativnom smislu.
- Marsal
- Kontakt:
Kolega, je li ovo Photoshop ili je palo neko sponzorstvo od naše firme?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mozda su ovo stare trenerke 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Fino je to bilo jučer 

Ovo ako mislite na Mittal,koliko znam to su oni kupili omladinskim kategorijama..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Klub uzeo za prvi tim, koje je platio i ostavio je reklamu Mittala da sve selekcije izgledaju jednoobrazno
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.