Rins i Mir solidni, isto bodova
KTM dobro izgleda baš , da li bi Binder mogao biti TOP 5 na kraju sezone ?
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Rins i Mir solidni, isto bodova
Ako ovako nastavi, devetu ce dobit posthumno. Nema od njega vise nista, nek se na vrijeme spasi.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 mar 2022, 15:10Nema stajanja , to je MM93 i njegov stil vožnje . Taj stil mu je omogućio 8 titula prvakaAshburtonG je napisao/la: ↑20 mar 2022, 12:34Ovaj treba stat na vrijeme, dok nije poginuo. Ima vise ozbiljnih padova, nego pobjeda u zadnje 2 godine.![]()
![]()
![]()
nista to bez karizme a po tome sumnjam da ce iko ikad prici RossijuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 12:17I dalje čudno bez GOAT-a, ono gledam i boli me racku ko će pobijediti.
Možda kada Akosta pređe u MotoGP za njega ću navijati, podsjeća dosta na Rosija po stilu vožnje
Ne znam kako Dorna utiče na kvar 2 aviona ...
to sam vise napisao pod utiskom Indonezije
Ma uradiće isto kao i Honda , reci koliko tražiš
Dakle sigurno dobijamo i 4. razlicitog pobjednika i 10. vozaca na podijumu.
tesko, to Lorenzo nije dobio koji je 5x uspješniji vozač bio u trenutku pregovora nego što je Fabio danas, uostalom niko nema ni blizu para koliko Honda
U pravu si , nema šta . Mada eto mislio sam ,da baš iz tih grešaka uče i da bi mogli cijeniti Fabia .miki_92 je napisao/la: ↑06 apr 2022, 19:27Za COTA-u i Sachsenring mu i ne trebaju oči
nije previše ni izgubio s ove 2 trke, Fabio i Mir jako malu prednost napravili a Pecco i dalje iza njega u poretku
treba sačekati povratak u EU i nakon 2-3 trke tamo će biti jasno gdje je ko sto se tiče razvoja motora
treba se prisjetiti da je Dovi odbio Apriliju da bi vozio ovaj RNF krs i bio u borbi za 15-20 mjesto![]()
tesko, to Lorenzo nije dobio koji je 5x uspješniji vozač bio u trenutku pregovora nego što je Fabio danas, uostalom niko nema ni blizu para koliko Honda
ne znam ni kako bi se snašao na Hondi, bolja opcija je Suzuki koja isto ima inline V4 kao Yamaha ali mnogo bolje ubrzanje i brzinu na pravcu, Yamaha i dalje ima najviše gripa u brzim i dugim krivinama ali prevelik deficit po pitanju KS u odnosu na konkurenciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.