Divan dan na Hasetu , od posjete do igre , lijepo je vidjeti onoliko djece na tribinama. Kokice , sokovi , Hot dogovi odlicno izvedena ideja. Sjever izgledao odlicno sa onim zastavama, uglavnom sto vise ovakvih tekmi i prosjek ce nam 5,6 milja biti
Ja kako igra ovo makedonče, dobar tehničar, noga puna osjećaja, vizija strašna... Krle je odličan
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nisam stigao pogledati utakmicu ali radit ce snimalica na mojoj tv i sa merakom pogledati ovih 90 minuta Koliko vidim atmosfera dobra, rezultat odlican, dupovac glup. Volim te Saraj'vo!
Čuj Ismir na istoku bio.
Jesu li ga stručnjaci prali na ruke ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
A interesantno mi je to kako dosta ljudi govori kako dugo gora ekipa od Posusja nije gostovala , a tako su i za Borac govorili proslo kolo Dvije utakmice zaredom na Kosevu nam gostuju najgore ekipe ili smo mi jednostavno odlicni bili
Kapić je meni danas medju tri najbolja igraca bio
Nismo mi danas odigrali nista losije nego protiv Borca,cak mozda protiv Borca je bolja bila,ali danas je ušlo sto tad nije.A i pucalo se dosta vise uz vana dok smo protiv Borca zeljeli da se ušetamo u gol
Uglavnom bitno je da igre ima,da su pomaci evidentni ,a rezultat nekad isprati nekad ne , normalno je to.
Slazem se u potpunosti pogotovo cim malo vise prostora das nekom igracu evo kao danas Avramovskom vidis koliko je dobar igrac i kako kazni sve pogreske gostujuce odbrane.
Pohvaliti 4k ljudi sto su dosli na ovom vjetru gledati balvane, a ove antiigrace cu pohvaliti kada opravdaju barem 30% svojih plata i bonusa, eventualno kup kad uzmemo.
Apelovati na zvanicne stranice Kluba da zabrane komentare kako na facebooku tako i na instagramu. Kakvih sve debila po internetu ima, onaj jedan kaze necu da slavim ovu pobjedu, kad budemo davali 4,5 komada zrinjskom i borcu e tad cu.. mater ti j.ebem
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Strašno je ovo danas bilo, ko nakon ovakve utakmice ima nešto negativno za reći, poremećen je vala realno
Svaka čast svima realno, osim Dupovcu i Zoranu Grbiću, iako je njegov crveni karton najmanja greška bila.
Jedino negativno mi je što fin broj raje izađe 5 min prije kraja tekme, da izbjegnu gužvu od 1000 auta i korteo od 10 000 ljudi.
Nije mi jasno kako nemaš potrebu za aplauzom igračima koji su danas pokidali.
Ps. Baš me zanima koliko će Borac dobiti kaznu za bakljadu.