Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Svasta covjek moze procitati od raznih panjeva. Dodji na utakmicu pusti se tv ekrana.darkangel4 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 23:22Na klipu slavlja kod gola objavljenoj na stranici 1921tv se jasno vidi kako pojedini igraci (Beca i Resic) udaraju nogama u LED banere i nakon udarca iduce sto vidimo jesu pocrkani pikseli na istim. Ok, super slavi se, slavi se dobar gol, slavi se slatka pobjeda, ali ovakvo ponasanje u kome NASI IGRACI nanose direktnu stetu klubu je KRAJNJE NEDOPUSTIVO. Te LED panele, koji jos uvijek nisu ni otplaceni, nisu kupili oni vec MI NAVIJACI kroz clanarine. Ja licno se prema Grbavici ophodim kao i prema svojoj kuci! Nadam se da ce igraci biti upozoreni, poneki i sankcionisani!
Ponizan u pobjedi, ponosan u porazu!
Volim te Zeljo!
Zato su Mekić,Hajdar,Subašić,Hodžić bili odlični al Vučenović katastrofa.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 23:15BRAVO MOMCI,VELIKA POBJEDA! Vratilo nam se za promašeno protiv Leotara, i hvala Bogu.
Bender igrač utakmice
Galic odličan
Vucenovic katastrofa sto prije se čovjeku zahvaliti i riješiti se problema
Gasal ne znam iskreno koliko mu je vise potrebno vremena da pokaže sta zna
Štila nam je falio i to bas, po meni iz opravdanih razloga i svaka mu cast na toj nagradi!!!
MANIJACI DALEKO NAJJAČI U DRŽAVI!!!
VOLIM TE ŽELJO!
U Posušje po prvu pobjedu u gostima ovoj sezoni!
Bas je lijepo bilo vidjet sto kazes al samo mi je krivo sto se desi onaj incident bas zbog toga sto su polako roditelji a i opcetino cijele porodice pocele dolaziti na utakmice. Kad se desila ona frka i kad je policija pocela da gura nase navijace nazad bas jedan roditelj govori halo gdje mi je dijete...
Sad kad se vrati Cerimagic bit ce to oke..Valter je napisao/la: ↑20 mar 2022, 22:31Stara poslovica kaže; Pobjednici pišu istoriju. Naravno da sam i ja sretan nakon Bećinog lijepog gola. Ali realno sve prije gola je pogrešno odigrao, tako da ako zaista ima potencijala za više od naše lige to mora konstantno na terenu pokazivati.Tristan10 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 21:19Da smo imali Stilica vjerujem da bi i imali vise igre u prvom poluvremenu. Ovako je izgledalo na hrkljusa, ali zasluzili smo pobjedu, jer smo rizikirali do kraja utakmice, svjesno smo isli na 3 boda, pa ako izgubis izgubis. Izuzetno mi je drago zbog Bece, mislim onako spustiti loptu povuci i zavrsnica. Lako je reci odbrana Veleza pogrijesila, ali onako uraditi zahtjeva odredjeni talenat, i vec sam ranije pisao da momak ima potencijal za vise od nase lige. Bravo!
Inače večeras je uz Bendera najbolji bio Galić i ne samo večeras, do sada po meni najkonstantniji. Defanzivno stabilan, šteta što po desnoj strani nema boljeg saigrača mislim da bi i ofanzivno bio dosta opasniji.
11zeljovac21 je napisao/la: ↑21 mar 2022, 00:34Malic je uzasan bio. Bender otkako je Hasagic dosao strasan, koja je utakmica po redu sa cleen sheetom?
Vucenovic i Subasic su bili dosta losiji od tih ostalih koje si nabrojao.. Beca je rijesio utakmicu.. Da nije i on bi bio dodan ovoj dvojici, a ovako je uz Bendera ispao statisticki najkorisniji.. Ovo do sada sto je Vucenovic odigrao je ispod svakog nivoa..jointunija je napisao/la: ↑21 mar 2022, 00:49Zato su Mekić,Hajdar,Subašić,Hodžić bili odlični al Vučenović katastrofa.
Beća je bio najgori od ulaska,al to se ne spominje zbog gola.
Jedino što znam,Zeko je doktor igrice![]()
Evo i ja čitam i ne vjerujem,on zna što onaj nije igrao u Španiji,pa eto i Jakirović ga htio dovesti al eto ti znaš.Hulahopka je napisao/la: ↑21 mar 2022, 10:06Vjerovatno se zajebavas, ne vjerujem da ovo ozbiljno pišeš.
Jer sigurno ne znaš koliko ima plaću, koliko je posudio para,nego onako odokativno pišeš Al to upakujes da izgleda da baratas činjenicama. Neko će ti vjerovatno povjerovati,jer kad vidis kako kupuju brasno i ulje,što tebi ne bi vjerovali.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987, knoa, NazorUso i 85 gostiju.