Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

forgempp
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la forgempp » 24 mar 2022, 01:02

Federer17 je napisao/la:
24 mar 2022, 00:56
bodi123 je napisao/la:
24 mar 2022, 00:54
Sutra opet igra za imunitet, pa ko izgubi bira drugog duelistu koji će s Rokom se borit za ostanak
Duelista moze biti i plavi i crveni, u zavisnosti od toga koji tim izgubi (imunitet)? Jel u tom duelu uvijek bude ista neka igra, ili mijenjaju svaki put?
Da, za prošli duel je od plavih bila pacijentica Sanja vs Niggor vs (jedna cura iz crvenog tima) i svako za sebe se takmicio i plavka izgubila.
E sad na koju foru je dvoje bilo iz crvenog ne kontam jer vcs voditelj rece ako budu nominovani imali isto glasova bira se naglas 1 od njih.
Ugl ako plavi izgube birat ce opet nekoga i protiv Roka u direktnom duelu za opstanak.

Survivor Srbija 2012 je imao dosta bolje igre (sve postoje na yt), nekako mi ovdje se sve na kraju svede na nekakvo gadjanje koje u 80% duela odluci sreca.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 24 mar 2022, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 mar 2022, 01:02

forgempp je napisao/la:
24 mar 2022, 00:59
Ma tu su oni negdje, muški plavci bolji, žene crvene bolje.

Roko mi je jedan od dražih, Tomislav bezlični je trebao biti izglasan (ili Viktor).
Navijam za plave valjda sto su u ovih početnih 7ep većinom gubitnici (a i vjv sto se nama hrv verzija prikazuje pa nekako smo blizi plavom timu).

Možda je dogovor poslati Roka jer realno bi se trebao bez pola muke vratit šta god da je.

Po ljepoti bih izdvojio Nađu i Tenu :beba:
Ni po čemu plavi muškarci nisu pokazali da su bolji, osim što su nabildaniji al šta im to znači kad nemaju mozga i kad su kamene ruke

Stefan iz crvenog je prejak, Vladimir isto a ni jedan nisu snažni ko Tomislav i ovi plavi. Čak je i Niggor dobijao neke mečeve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 mar 2022, 01:05

bodi123 je napisao/la:
24 mar 2022, 00:57
Da, može svako bit duelista. I dva plava i plavi protiv crvenog. Mijenjaju se igre, stalno je drugačija

Ovo gađanje je već dopizdilo, svaka igra do sad pogodi na kraju ove čunjeve, ko da Milici štimaju
:thumbup:
Da nisam vidio ovu Goranovu povredu, rekao bih da ih mogu dobiti, ovako...

Nigor - Roko duel, i Roko ostaje! :cool:

Ako je svaka igra s ovim gadjanjem na kraju, realno je bezveze. Sreca igra veliku ulogu, bez obzira koliku prednost prethodno napravis. A ovamo imas Milicu i onog ragbijasa..

Onaj crveni kapiten me nervira, fizicki djeluje inferioran od svih plavih ali se uvijek iskopelja i bude dobar.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 24 mar 2022, 01:07

bodi123 je napisao/la:
24 mar 2022, 01:02
forgempp je napisao/la:

Roko mi je jedan od dražih, Tomislav bezlični je trebao biti izglasan (ili Viktor).
Navijam za plave valjda sto su u ovih početnih 7ep većinom gubitnici (a i vjv sto se nama hrv verzija prikazuje pa nekako smo blizi plavom timu).

Možda je dogovor poslati Roka jer realno bi se trebao bez pola muke vratit šta god da je.

Ni po čemu plavi muškarci nisu pokazali da su bolji, osim što su nabildaniji al šta im to znači kad nemaju mozga i kad su kamene ruke

Stefan iz crvenog je prejak, Vladimir isto a ni jedan nisu snažni ko Tomislav i ovi plavi. Čak je i Niggor dobijao neke mečeve.
Goran je mozda i najbolji od svih muskih, Roko je isto tako bas dobar u svemu (sem gadjanju) i također ovaj Rauch (malo čudan lik, ali opasan u glavi).
Tamo imas Niggora koji ce 80-90% borbi popusit, onaj kosati Branko do vcs nije ja msm nista ni pobijedio, Stefan onaj sto im je vodja tu i tamo, cak i onaj ragbista ne briljira, jedino onaj krakati Vladimir je favorit u 70% borbi.

Tkd sigurni bodovi su vecinom Goran, Kristijan i myb Roko protiv sigurnih bodova od Vladimira i myb Stefana.
Tomislav i Viktor bzvz vala ali mogu ponekad iznenadit.

Msm samo moj utisak, mozda sam u krivu za neke iz Srb tima.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 mar 2022, 01:16

forgempp je napisao/la:
24 mar 2022, 01:07
bodi123 je napisao/la:
forgempp je napisao/la:

Goran je mozda i najbolji od svih muskih, Roko je isto tako bas dobar u svemu (sem gadjanju) i također ovaj Rauch (malo čudan lik, ali opasan u glavi).
Tamo imas Niggora koji ce 80-90% borbi popusit, onaj kosati Branko do vcs nije ja msm nista ni pobijedio, Stefan onaj sto im je vodja tu i tamo, cak i onaj ragbista ne briljira, jedino onaj krakati Vladimir je favorit u 70% borbi.

Tkd sigurni bodovi su vecinom Goran, Kristijan i myb Roko protiv sigurnih bodova od Vladimira i myb Stefana.

Kristijan je tek jučer i danas dobio nešto i pokazao da može, one prve borbe je sve zijanio, preslab bio. Tomislav je najveće razočarenje, na početku kad sam ga vidio kontam ovaj će vodit plavi tim, a ne znam jel do sad ikoga dobio, ubiše ga svi, dobar samo za dizat tegove. :mrgreen:

Goran je dobar da, Roko je ok al većina igara do sada gađanje a on okean s broda ne pogodi... Tu je to po meni muški su u 5 deka u zavisnosti od igara, ali žene prave prevagu. Za Nađu sam mislio da će bit najslabija karika, a cura nije ništa izgubila do sad, gađa ove čunjeve ko Jordan u svakoj igri.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 mar 2022, 02:15

bodi123 je napisao/la:
24 mar 2022, 01:16
forgempp je napisao/la:
24 mar 2022, 01:07
bodi123 je napisao/la:

Kristijan je tek jučer i danas dobio nešto i pokazao da može, one prve borbe je sve zijanio, preslab bio. Tomislav je najveće razočarenje, na početku kad sam ga vidio kontam ovaj će vodit plavi tim, a ne znam jel do sad ikoga dobio, ubiše ga svi, dobar samo za dizat tegove. :mrgreen:

Goran je dobar da, Roko je ok al većina igara do sada gađanje a on okean s broda ne pogodi... Tu je to po meni muški su u 5 deka u zavisnosti od igara, ali žene prave prevagu. Za Nađu sam mislio da će bit najslabija karika, a cura nije ništa izgubila do sad, gađa ove čunjeve ko Jordan u svakoj igri.
Tomislav ne pridonosi u bilo čemu (doduše ne pratim toliko šta radi na otoku), u igrama tanak, onako kao ličnost isto prilično tih, nenametljiv, jednostavno beskrvan. Da ga ne stave pred kameru u solo izdanju da priča haman ne bih ni znao da se takmiči.

Goran definitivno ubjedljivo najbolji takmičar kod Hrvata, on i Stefan iz drugog tima su mi nekako daleko najbolji po svemu prikazanom, od psihe do samog djelovanja.

Roko previše srčan mislim da ga to koči dosta, onaj Kristijan je zayeban igrač (čini mi se kao ubjedljivo najveći taktičar u cijelom showu). Viktor tako-tako, poslije Tomislava najlošiji kod plavih.

Žene iz crvenog tima prave najveću razliku, mislim da je svaka ponaosob bolja takmičarka od bilo koje iz plavog tima osim, u nekim stvarima, od Tene i donekle one crne što najviše priča (zaboravih joj ime).

Igre na isti kalup, ja sam očekivao da će im zadavati i neke igre zagonetki i sličnih zezancija, koliko se sjećam to je bilo prije 10-ak godina u onom nekom regionalnom Survivoru, ovo sa preprekama i gađanjem postaje dosadno.

Recimo ona igra kad su se okretali, prelazili preko grede i bacali loptu u kantu nije bila loša, ovo ostalo onako vala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 mar 2022, 02:19

A gdje vi to gledate :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 24 mar 2022, 03:10

Kakvi luzeri.

BuggyTheClown
Kontakt:

Post Postao/la BuggyTheClown » 24 mar 2022, 03:53

Istina, prije su bili dosta bolji izazovi. Sjećam se jednog gdje su morali jesti lokalnu hranu, od insekata do pačijeg embrija u ljusci. :mrgreen:
Ovo do sad mahom ide neki poligon koji se samo pretrči i onda pogodi nečim nešto.

U plavom timu je Goran najbolji, a čini se i kao kul lik. Roka ne mogu nešto, pravi mi je dalmatinski seljak. Nika je jako iritantna ali eto, vade je guzovi. :kafa: Sumejja je bila dosta dobra na početku, evo sad nešto gubi za dlaku ali nije ništa lošija od ostatka tima. Karatašica je, nije nesposobna, i ne bruka nas. Ovaj što je osvojio imunitet mi izgleda kao psihopata koji će ih sve pobit na spavanju.

Crveni tim izgleda kao da im je ovo sve prirodnije, kao da su čvršći. U plavih uvijek neka drama, suze, povrede. :mrgreen:
Mina je simpa.

Voditelj kanta showa. Haman su mu rekli da ne smije ušutit ni sekunde pa se jadan polomi. Donesla, donesti, donesao. :rol:

To što imaju dvije verzije mi ne smeta previše. Glupost, ali tu sam ionako zbog izazova, a čiji kamp više pokazuju mi je svejedno, kao i to što navija za svoje, nije sad da priziva rat. Jedino eto što smara do zla boga, vjerovatno ni srpski nije ništa bolji.

Tropski ambijent, par neloših cura, solidni izazovi. Provodio sam večeri i na gori način. :yawn:
⚜️

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 24 mar 2022, 04:57

:salut: putuj dzennetskim hodnicima.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 24 mar 2022, 08:54

ASD je napisao/la:
23 mar 2022, 21:02
Gdje je onaj šljivo.
Da li je moguće za pola godine naučiti Python kao apsolutni početnik i nepoznavatelj Programskih jezika?

Govorimo o ozbiljnom pristupu. Ne šprdanciji.
Nekih 7-8 sati sedmično uz stručnu pomoć.
Mozes, mozes i za manje ako budes tako predan. Znas li generalno o objektno orijentisanom programiranju? To bi prvo trebao nauciti.
Najbolje bi bilo uciti python i raditi uporedo neke realne probleme i zadatke.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 mar 2022, 09:14

sljivo je napisao/la:
24 mar 2022, 08:54
ASD je napisao/la:
23 mar 2022, 21:02
Gdje je onaj šljivo.
Da li je moguće za pola godine naučiti Python kao apsolutni početnik i nepoznavatelj Programskih jezika?

Govorimo o ozbiljnom pristupu. Ne šprdanciji.
Nekih 7-8 sati sedmično uz stručnu pomoć.
Mozes, mozes i za manje ako budes tako predan. Znas li generalno o objektno orijentisanom programiranju? To bi prvo trebao nauciti.
Najbolje bi bilo uciti python i raditi uporedo neke realne probleme i zadatke.
Kurs (jako kvalitetan) bi mi trebao početi u septembru. Gledao bih da prije toga sam pokušam nešto skontati.
Ali pola godine bi to bilo tim tempom koji sam gore naveo.
Nisam neki talenat za računare, ali to sigurno ću morati ispoštovati tako, bez odustajanja ako započnem.

Meni generalno ne bi trebao jako visok nivo, jer nisam programer, niti planiram biti. To će mi više služiti kao sredstvo za neke druge stvari.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 24 mar 2022, 09:22

Za jedan Canadair CL-415 potrebno je izdvojiti cca 25 miliona dolara plus dodatna oprema te rezervni dijelovi, sto izadje na 30 miliona. Max operativna visina 6000 m, kapacitet spremnika vode 6100 litara + pjene 340 l. Na pun rezervoar moze ostati 4 sata u zraku pri aktivnom gasenju.

Prikaz manevra potrebnog za uzimanje vode za pomenuti Canadair.
slika
Airtractor AT 802 F kosta 1,5 miliona dolara (te mozda jos milion - dva dodatne opreme i dijelova). Kapacitet spremnika vode 3000 litara, u zraku moze ostati 4 sata.

I dok se pozari ponovo aktiviraju diljem HNK, lokalne vatrogasne sluzbe opremljene vecinom naprtnjacama, rizikuju zivote po nepristupacnom terenu. Nema opravdanja za cekanje milostinje te odgadjanje kupovine navedenih.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 mar 2022, 09:38

Sramota je da će Kanton Sarajevo imati više helikoptera ove godine od Federacije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 24 mar 2022, 11:34

Ljudi stavili filter na sliku Kabasa i kao photoscatch u policijskoj stanici :urnebes:
Konture lica iste, brada, brkovi, koji debili :facepalm:
https://radio..sarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/atv-tvrdi-da-zna-ko-je-osoba-cije-je-lice-na-fotorobotu-da-li-je-ovo-ubica-nacelnika/451418

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 mar 2022, 11:39

bhpremijerliga12 je napisao/la:
24 mar 2022, 11:34
Ljudi stavili filter na sliku Kabasa i kao photoscatch u policijskoj stanici :urnebes:
https://radio..sarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/atv-tvrdi-da-zna-ko-je-osoba-cije-je-lice-na-fotorobotu-da-li-je-ovo-ubica-nacelnika/451418
:urnebes: :urnebes: :tokralju:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 24 mar 2022, 11:41

bhpremijerliga12 je napisao/la:
24 mar 2022, 11:34
:rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:

I kosa ista. :tokralju:
Znaci, bukvalno sve.

Pa mogli su barem nesto promijeniti.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.