Istina, prije su bili dosta bolji izazovi. Sjećam se jednog gdje su morali jesti lokalnu hranu, od insekata do pačijeg embrija u ljusci.
Ovo do sad mahom ide neki poligon koji se samo pretrči i onda pogodi nečim nešto.
U plavom timu je Goran najbolji, a čini se i kao kul lik. Roka ne mogu nešto, pravi mi je dalmatinski seljak. Nika je jako iritantna ali eto, vade je guzovi.

Sumejja je bila dosta dobra na početku, evo sad nešto gubi za dlaku ali nije ništa lošija od ostatka tima. Karatašica je, nije nesposobna, i ne bruka nas. Ovaj što je osvojio imunitet mi izgleda kao psihopata koji će ih sve pobit na spavanju.
Crveni tim izgleda kao da im je ovo sve prirodnije, kao da su čvršći. U plavih uvijek neka drama, suze, povrede.
Mina je simpa.
Voditelj kanta showa. Haman su mu rekli da ne smije ušutit ni sekunde pa se jadan polomi.
Donesla, donesti, donesao.
To što imaju dvije verzije mi ne smeta previše. Glupost, ali tu sam ionako zbog izazova, a čiji kamp više pokazuju mi je svejedno, kao i to što navija za svoje, nije sad da priziva rat. Jedino eto što smara do zla boga, vjerovatno ni srpski nije ništa bolji.
Tropski ambijent, par neloših cura, solidni izazovi. Provodio sam večeri i na gori način.