Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sto ste mi ga pusili u zatvorenom, pusili ste mi ga 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Da oće više ukinit da ne smrdim od dima gdje god da dođem.
Nema nista gore kad debili puše gdje se jede,takve bi udaro svaki dan.
Nema nista gore kad debili puše gdje se jede,takve bi udaro svaki dan.
-
- Kontakt:
ako je istina da su Rada i Haris raskinuli, e onda: "Rado, udaj se za mene!" 

- akisarajevo92
- Kontakt:
nije ni cudo s obzirom koliko je frajer ocelavio i fizicki prop'o
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jutros sa haverom pričam , radi na BHRT-u 8 godina kaže za većinu stvari isključivi krivac Belmin KaramehmedovićFoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 15:05https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavna ... /220324070
Zaboli Pejku nešto i za BHR1 i za BHRT kad se ugasi ode ona na RTRS kao nagradu za dobar posao gašenja BHRTa![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Onda povlačim riječbombaysaphire je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:12Jutros sa haverom pričam , radi na BHRT-u 8 godina kaže za većinu stvari isključivi krivac Belmin KaramehmedovićFoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 15:05https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavna ... /220324070
Zaboli Pejku nešto i za BHR1 i za BHRT kad se ugasi ode ona na RTRS kao nagradu za dobar posao gašenja BHRTa![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma ne znam ni ko je ta , nego eto jutros na kafi sa tim haverom pričam , i loše baš kaže računi blokirani a Belmin samo na sebe misli i vidim ovo što si postavio ... Godinama mu govorim da proba na neku drugu televiziju , ma jok džaba ...FoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:20Onda povlačim riječbombaysaphire je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:12Jutros sa haverom pričam , radi na BHRT-u 8 godina kaže za većinu stvari isključivi krivac Belmin KaramehmedovićFoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 15:05https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavna ... /220324070
![]()
, mada nju navedoh zbog teksta nekako mi nije logično da nije htjela potpisati dokument
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Konta državne jasle siguricabombaysaphire je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:26Ma ne znam ni ko je ta , nego eto jutros na kafi sa tim haverom pričam , i loše baš kaže računi blokirani a Belmin samo na sebe misli i vidim ovo što si postavio ... Godinama mu govorim da proba na neku drugu televiziju , ma jok džaba ...FoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:20Onda povlačim riječbombaysaphire je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:12
Jutros sa haverom pričam , radi na BHRT-u 8 godina kaže za većinu stvari isključivi krivac Belmin Karamehmedović![]()
, mada nju navedoh zbog teksta nekako mi nije logično da nije htjela potpisati dokument

- Bazinga12345
- Kontakt:
Dovoljno je da joj vidiš twitter profil i sve ti bude jasnoFoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 15:05https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavna ... /220324070

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Da li je ko koristio moneygram za slanje novca iz EU u BiH?
Kakva je naknada i da li deru puno sa provizijom prilikom dizanja u BiH?
Western ne mogu koristiti jer nisam u prilici da dignem novac, pa da šaljem?
Sugestije, prijedlozi. Hvala
Kakva je naknada i da li deru puno sa provizijom prilikom dizanja u BiH?
Western ne mogu koristiti jer nisam u prilici da dignem novac, pa da šaljem?
Sugestije, prijedlozi. Hvala

Tako blizu, a tako daleko.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Bilo je odlično ali sad kad sam išao da podignem pare (iz SAD-a) rekoše mi da ne radi od kako je ovaj rat u Ukrajini. Jedan prijatelj je imao isti problem u drugom gradu. Preporučili su mi https://www.riamoneytransfer.com/ ali nisam još isprobao.
⚜️
-
- Kontakt:
Imam 3 takvih "uhljeba" , slomio se govoreći godinama yebo te državne jasle ... Dvojica uče njemački , ovaj sa BHRT-a se baš našao u lošoj situaciji , još mu supruga prije 20 dana otkaz dobila ( tehnološki višak njih 25 ) zbog UkrajineFoSte95 je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:33Konta državne jasle siguricabombaysaphire je napisao/la: ↑24 mar 2022, 19:26Ma ne znam ni ko je ta , nego eto jutros na kafi sa tim haverom pričam , i loše baš kaže računi blokirani a Belmin samo na sebe misli i vidim ovo što si postavio ... Godinama mu govorim da proba na neku drugu televiziju , ma jok džaba ...![]()

-
- Kontakt:
Mišo Kovač sprema spektakl vijeka 6.5. na Poljudu
-
- Kontakt:
evo Tuta je uživo na youtube
https://www.youtube.com/user/zeljkotuta3
https://www.youtube.com/user/zeljkotuta3
- feniksptica
- Kontakt:
Moneygram je top stvar za vecu kolicinu.
Mene su peglali samo sto sam 2x po 5k+ u eurima dizao ali kad kazes da je poklon mogu se pusit.
Jedini problem je sto je moneygram koristio jedino Sberbank pa sad prilikom ove krize sumnjam da ces moc neko vrijeme koristit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Zakon cekam godinama on ga uvede u fazonu u pola bazena ne smijes a u drugo pola smijes pisat. Barem ce restorani bti zasticeni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pronašao sam da ima opcija isplate i u Sparkasseu sa moneygrama.feniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2022, 21:55Moneygram je top stvar za vecu kolicinu.
Mene su peglali samo sto sam 2x po 5k+ u eurima dizao ali kad kazes da je poklon mogu se pusit.
Jedini problem je sto je moneygram koristio jedino Sberbank pa sad prilikom ove krize sumnjam da ces moc neko vrijeme koristit
Samo znači ako pošaljem lupam 1k€, da li će roditelji toliko dići ili će im banka uzeti neke provizije?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zavisi gdje ste, meni je npr najbolja opcija poslati pare preko vozača autobusaCiva je napisao/la: ↑24 mar 2022, 22:26Pronašao sam da ima opcija isplate i u Sparkasseu sa moneygrama.feniksptica je napisao/la: ↑24 mar 2022, 21:55Moneygram je top stvar za vecu kolicinu.
Samo znači ako pošaljem lupam 1k€, da li će roditelji toliko dići ili će im banka uzeti neke provizije?

Trebam poslati za BiH odredjeni iznos što prije, a zbog dnevnog limita od 1k trebalo bi mi par dana da to sve prodje.
Ovako gledam da direkt sa kartice preko mobilne aplikacije proslijedim taj iznos za BiH.
Ovako gledam da direkt sa kartice preko mobilne aplikacije proslijedim taj iznos za BiH.
Večeras zanimljiv izazov, nema gađanja 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, zamorano1plus8 i 7 gostiju.