Ethel je napisao/la: ↑27 mar 2022, 12:43Izasao je neki dan spisak sa budzetima klubova i koliko izdvajaju za igrace sa porezima, Zvezda je zadnja tako da nisam ubijedjen.lumani je napisao/la: ↑27 mar 2022, 01:29U EL tuku kuci ,pritisak je ogroman..a U Aba Ligi i U gostima ,dovoljno je pogledati kradu U Ljubljani.Ethel je napisao/la: ↑27 mar 2022, 00:37
Pa cekaj ti rece mogu samo kuci jer tuku i onda gotovo isti broj faulova im sviran i u gostima. Znaci da evidentno i da je to tacno (sto smatram da nije jer ja tu ne vidim neku vecu tucu u odnosu na Barcelonu i Unics dok je igrao a bili su uz Zvezdu najcvrce odbrane), to nije razlog omjera u gostima.
Kome bi uopste bilo u interesu da na taj nacin nesto gura Zvezdu, kao da je neki bitan faktor, da je u pitanju Fener, Milano, Barca, Real ili neki takav tim pa hajde. Eto neko gura tim bez licence koji ima najmanji budzet i nikakav uticaj u europskoj kosarci.
Mislim da tebi vise smeta stil igre Zvezde, jer je po tebi dosadan, a nekad se titule osvajale na ovaj stil. Pretpostavljam da ti je i Zalgiris pod Sarasom bio dosadan i tukao sve redom. Kad imas ekipu sa najmanjim budzetom ovo je upravo stil koji daje najvise sanse za dobar rezultat.
Eto Panate i ofanzivnog Priftisa pa zakucani za dno.
Ja ne znam da Zvezda ima Mal budzet...ne odbija se svugdje isti porez ...Tako da budi ubijeden da igrac Zvezde zaradi vise nego igrac Albe....
Ova Kosarka je nekada davno bila moderna dok je ZOC tukao....a Itoudis,Laso pa evo i Ataman nam daju nesto drugo.
Itoudis, Laso i Ataman vode uz Barcu i Milano najskuplje ekipe. Igraj kao oni sa Zalgirisom pa ces se zakucati za dno.
Efes ima nekih 15 Mil...manje od Barcelone...za Zvezdu ti govorim ,da je Budzet jedno a zarada igraca drugo,tu porez igra ulogu.Druze Bamberg U Nejmackoj ima 8 miliona a igraci najbolji zarade oko 6-10 netto ....