Potencijalni selektori

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Shategabri
Kontakt:

Re: Nasljednik Peteva

Post Postao/la Shategabri » 29 mar 2022, 13:16

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
29 mar 2022, 12:18
Barbarezu će se psovat kockarska majka poslije 2 meča.

Ali hajde, dajte Barbareza, ja ću biti neutralan kao i za Peteva jer ovo nije problem ko je selektor.

Ali mnogima ovdje je to ipak teško za shvatiti.
Baš bi Vico dao Barbu...
Nema od tog ništa.

Za ove pare nemaš koga dovesti da je neka pljačka.
Koševo Zapad

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 29 mar 2022, 13:23

Shategabri je napisao/la:
29 mar 2022, 13:16
Baš bi Vico dao Barbu...
Nema od tog ništa.

Slazem se za Barbareza. Cini mi se da je Vico u nekom podcastu rekao nesto u smislu da dok je on tu Sergej nece biti trener, ali mozda i grijesim.

A za ove pare možeš dovesti Akrapovića koji je sigurno kvalitetniji i dokazaniji trener od Peteva.

Neko je napisao da i da dođe neko novi bice samo jos gore. Pa zar može i gore od ovoga ?

Svjesni smo svi da nam trenuti kadar nije najkvalitetniji, zato nama treba talentovan trener koji ce graditi ekipu kroz nekoliko godina. Petev to nije! Samo gubimo vrijeme sa njim.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 mar 2022, 13:26

h1a2s3o4 je napisao/la:
29 mar 2022, 13:23
Baš bi Vico dao Barbu...
Nema od tog ništa.

Slazem se za Barbareza. Cini mi se da je Vico u nekom podcastu rekao nesto u smislu da dok je on tu Sergej nece biti trener, ali mozda i grijesim.

A za ove pare možeš dovesti Akrapovića koji je sigurno kvalitetniji i dokazaniji trener od Peteva.

Neko je napisao da i da dođe neko novi bice samo jos gore. Pa zar može i gore od ovoga ?

Svjesni smo svi da nam trenuti kadar nije najkvalitetniji, zato nama treba talentovan trener koji ce graditi ekipu kroz nekoliko godina. Petev to nije! Samo gubimo vrijeme sa njim.
Vjerujem da može.
Kad spadnemo na Demirovića i kompaniju u napadu, vidjećeš tek onda impotentnosti.
Istini za volju nama su vrh u veznom redu Krunić i Hadžiahmetović. Uz dužno poštovanje, nisu oni japija s kojom bi zacrtao odlazak bilo na EP ili SP.
Da ne spominjemo zadnju liniju, spoj trabanta i mladosti.
Treba neko ko će od ničega praviti nešto. Ko će naći kakvu takvu zamjenu Edinu. Ako je to Akrapović, daj ga, daj čovjeku neka radi.
Koševo Zapad

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 29 mar 2022, 13:38

29 mar 2022, 13:26
h1a2s3o4 je napisao/la:
Baš bi Vico dao Barbu...
Nema od tog ništa.

Vjerujem da može.
Kad spadnemo na Demirovića i kompaniju u napadu, vidjećeš tek onda impotentnosti.
Istini za volju nama su vrh u veznom redu Krunić i Hadžiahmetović. Uz dužno poštovanje, nisu oni japija s kojom bi zacrtao odlazak bilo na EP ili SP.
Treba neko ko će od ničega praviti nešto. Ko će naći kakvu takvu zamjenu Edinu. Ako je to Akrapović, daj ga, daj čovjeku neka radi.
Kako sam i napisao, svjestan sam ja kao i većina navijača da ovaj tim nije onaj koji garantuje plasmane na prvenstva. Ali nije ni posložen kako treba.
Je li može iko da objasni makar ideju iza one build up igre protiv Gruzije? OK, nisu nam igrači dobri ali kako stoje na terenu su valjda instrukcije trenera. Krunic i Gojak se ponasaju kao napadaci. Sredine i nije bilo.

A sto se tiče napada jesi li vidio bar jednu uigranu akciju? Tu je vec godinu dana sa ekipom. Sve se svodi na ubacaje, a i to lose rade.

Odbrana bi trebala bar da nam bude jača strana. Sigurno je da Ahmedhodzic kvalitetan stoper. Bez obzira na izbor kluba vidjeli smo ga sta moze u reprezentaciji. Momak pored odbrane nam i kreira napade. Pored njega mora igrati Hadzikaudnic. Uz duzno postovanje nikakvi Kovacevici ne dolaze u ozbir. Sanicanin je najslabija karika, ali valjda uskoro nađemo boljeg ljevonogog stopera ili da sacekamo Muharemovica da pocne igrati ozbiljan seniorski fubdal.

Bekovi nam također nisu loši (MORAM NAGLASITI DA NE MISLIM DA SU SVJETSKE KLASE). Sasvim pristojni igrači i sa toliko kvalitetnih bekova mislim da ni jedan selektor nije do sada raspolagao. Ja bih ovima koji su sada pozivani sigurno dodao i bivseg kapitena Slobode Beganovića kao rezervu.

Nismo sjajna ekipa, ali sigurno da možemo bolje uz boljeg trenera i jasnu strategiju. Petevu da daš još 5 godina on neće izgraditi ekipu jer ne zna čovjek.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 mar 2022, 13:47

h1a2s3o4 je napisao/la:
29 mar 2022, 13:38
29 mar 2022, 13:26
h1a2s3o4 je napisao/la:

Vjerujem da može.
Kako sam i napisao, svjestan sam ja kao i većina navijača da ovaj tim nije onaj koji garantuje plasmane na prvenstva. Ali nije ni posložen kako treba.
Je li može iko da objasni makar ideju iza one build up igre protiv Gruzije? OK, nisu nam igrači dobri ali kako stoje na terenu su valjda instrukcije trenera. Krunic i Gojak se ponasaju kao napadaci. Sredine i nije bilo.

A sto se tiče napada jesi li vidio bar jednu uigranu akciju? Tu je vec godinu dana sa ekipom. Sve se svodi na ubacaje, a i to lose rade.

Odbrana bi trebala bar da nam bude jača strana. Sigurno je da Ahmedhodzic kvalitetan stoper. Bez obzira na izbor kluba vidjeli smo ga sta moze u reprezentaciji. Momak pored odbrane nam i kreira napade. Pored njega mora igrati Hadzikaudnic. Uz duzno postovanje nikakvi Kovacevici ne dolaze u ozbir. Sanicanin je najslabija karika, ali valjda uskoro nađemo boljeg ljevonogog stopera ili da sacekamo Muharemovica da pocne igrati ozbiljan seniorski fubdal.

Bekovi nam također nisu loši (MORAM NAGLASITI DA NE MISLIM DA SU SVJETSKE KLASE). Sasvim pristojni igrači i sa toliko kvalitetnih bekova mislim da ni jedan selektor nije do sada raspolagao. Ja bih ovima koji su sada pozivani sigurno dodao i bivseg kapitena Slobode Beganovića kao rezervu.

Nismo sjajna ekipa, ali sigurno da možemo bolje uz boljeg trenera i jasnu strategiju. Petevu da daš još 5 godina on neće izgraditi ekipu jer ne zna čovjek.
Pa eto, imaš ovu vadionu kao dobro smo izgledali protiv Francuske. Koja je drugo poluvrijeme igrala sa igračem manje.
I sad je to kao neki refer. Kad nam dođe ravnopravan protivnik ili slabiji, onda je ništa ni sa čim.
Ja bih onda taj rezultat sa Francuskom nazvao incidentom.
Da je pokazivao na momente da može biti nešto, svakako.
Međutim kako koja utakmica, Petev dokazuje da su to sve incidenti, nikako neki smislen rad i nešto što vodi kao formiranju respektabilne ekipe.
Koševo Zapad

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 mar 2022, 13:57

Koliko para toliko muzike, koliko znam Petevu je plata 10.000 eura, koji ozbiljan trener ce doci radi te plate kod nas, nece niko. Moj prijedlog Jakirovic ili Akrapovic
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 29 mar 2022, 14:28

29 mar 2022, 13:47

Pa eto, imaš ovu vadionu kao dobro smo izgledali protiv Francuske. Koja je drugo poluvrijeme igrala sa igračem manje.
I sad je to kao neki refer. Kad nam dođe ravnopravan protivnik ili slabiji, onda je ništa ni sa čim.
Ja bih onda taj rezultat sa Francuskom nazvao incidentom.
Da je pokazivao na momente da može biti nešto, svakako.
Međutim kako koja utakmica, Petev dokazuje da su to sve incidenti, nikako neki smislen rad i nešto što vodi kao formiranju respektabilne ekipe.
Ma svi su se ponadali nakon Francuske, ali je kasnije pokazao koliko ne zna. Ne možeš Finsku dobiti sa igračem više. I to ne da ne možes dobiti, nego te ljudi jos i dominiraju.
Ali kako si i rekao, to protiv Francuske je izuzetak. A izuzetak samo dokazuje pravilo, uvijek bilo i bice metoda dokazivanja u matematici. :D
dinodino2019 je napisao/la:
29 mar 2022, 13:57
Koliko para toliko muzike, koliko znam Petevu je plata 10.000 eura, koji ozbiljan trener ce doci radi te plate kod nas, nece niko. Moj prijedlog Jakirovic ili Akrapovic
Petev ima 15.000 eura. Toliko su imali i Prosinečki i Baždarević.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 29 mar 2022, 15:24

Barbarez.

Da se peraci guzova obraduju i da zavrsimo sa njim sada kada imamo ovu netalentovanu skupinu igraca koju svakako niko ne bi uspio odvesti na prvenstvo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 29 mar 2022, 15:59

Justin je napisao/la:
29 mar 2022, 15:24
Barbarez.

Da se peraci guzova obraduju i da zavrsimo sa njim sada kada imamo ovu netalentovanu skupinu igraca koju svakako niko ne bi uspio odvesti na prvenstvo.
Ma kakav crni Barbarez. Sta ce nam "patriotski naboj" ako ce nas svako nabijat.

Nama treba neki mlad i talentovan trener, a koji se nije do kraja afirmisao, da dobije kod nas sansu i da gradi sebi ekipu kroz nekoliko ciklusa.
U taj skup spadaju Selimbegovic, Bajramović, Jakirović, Akrapović i eventualno da nasi strucnjaci nekog nađu, a da mi i ne znamo za njega.

Ako hoće da smiruju navijače sa Barbarezom neka ga stave u neke mlađe selekcije ili eventualno kao pomocnika u A.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 29 mar 2022, 16:09

Hoćemo sad Barbareza, zbog entertejmenta.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 29 mar 2022, 17:33

Samo Barba i niko drugi :salut:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 mar 2022, 18:15

Veljko Paunović :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 29 mar 2022, 19:36

Svi samo ne pokeraš :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 29 mar 2022, 22:49

Nebojša Vukanović
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2022, 23:03

DamirT je napisao/la:
28 mar 2022, 23:27
h1a2s3o4 je napisao/la:
28 mar 2022, 23:24
Slaven Bilić je trenutno bez kluba. :kafa:

Ako cemo stranca daj nekoga kako treba. :D
Da nasi hoce odrijesit kesu,mozda i dodje neko s vecom reputacijom.Dotad se zadovoljavamo Petevima i pic.kama materinama :mrgreen:
Nece pravi stranac radit za 10000 eura mjesecno hahaha
Safet Susic je imao vecu placu od Nike Kovaca u Hrvatskoj pa je popusio od Kipra na svom sa 11 igraca iz liga petice. Nije sve u parama.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 mar 2022, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 29 mar 2022, 23:05

Ova tema može slobodno pod ključ.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 29 mar 2022, 23:34

Spahic98 je napisao/la:
29 mar 2022, 23:05
Ova tema može slobodno pod ključ.
Zašto? Čime je Petev zaslužio da ostane?

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 30 mar 2022, 03:26

Povedi nas Slavene Musa :bih:
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 mar 2022, 03:37

Sergej Jakirovic :!:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 30 mar 2022, 11:08

Ja sam za Amara Osima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.