Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tampa - washington 1 kv 2.2
eto vam za veceras
eto vam za veceras
eo i od mene 2 para za veceras l.aldridge 1 i durant 2TuborgGreen je napisao/la:Tampa - washington 1 kv 2.2
eto vam za veceras
Koristim ovu priliku da se idiotu iz Međugorja sjetim uže rodbine...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sto igrate te turnire 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ukoliko je prod'o ovaj meč(vjerujem da jeste, jer je napravio 113 duplih servis grešaka te 60 puta zapuc'o lopticu u aut ili pogodio mrežu), želim mu da slomi obje ruke i noge i nikad više ne zaigra tenis.
Ukoliko je, pak, ovo regularan meč, onda mu se sjetim ženskih članova porodice.
Marš u 3 pi*ke materine, majmune majmunski
Edit: Ivaniševiću, ne se*i. Ja ništa ne vidim dobro u Čilićevoj igri, a on od njeg pravi Nadala. Ne mogu da vjerujem na koga sam se kladio.
Ukoliko je, pak, ovo regularan meč, onda mu se sjetim ženskih članova porodice.
Marš u 3 pi*ke materine, majmune majmunski
Edit: Ivaniševiću, ne se*i. Ja ništa ne vidim dobro u Čilićevoj igri, a on od njeg pravi Nadala. Ne mogu da vjerujem na koga sam se kladio.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 04 feb 2011, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Što ne bih igrao, ATP turnir. Gdje će povratiti formu, ako neće ovdje...
Igram Cottbus over 3,5 i degenerika iz Međugorja... prvo prođe u 30. minuti, a ovaj usra i šefa i stanicu....
Ma ne znam, ne kazem nista protiv ATP turnira, ali ovaj od pocetka smrdiVirtu4l je napisao/la:Što ne bih igrao, ATP turnir. Gdje će povratiti formu, ako neće ovdje...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čiliću, je*em ti sve po spisku, dabogda ovako igr'o i ubuduće. Je*o te tvoj trener i onaj ko ti je dao pare da ovako odigraš meč, a je*o te i onaj ko te prvi put odveo na tenis.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mog'o si to i puno jednostavnijeMonolog je napisao/la:Čiliću, je*em ti sve po spisku, dabogda ovako igr'o i ubuduće. Je*o te tvoj trener i onaj ko ti je dao pare da ovako odigraš meč, a je*o te i onaj ko te prvi put odveo na tenis.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma jbg život, ček'o bi večeras Boston - Dalas 1 za pare, samo da je ovaj moron dobio. Frajer nije mreže prebacio kako treba. Ne može me niko razuvjeriti da ovo nije namješten meč. Pi*ka je prodala ovaj meč, kakav crni Mayer koji igra i dvoručni forehand
, ne može on ni mene dobiti.
Neke stvari su mi sve manje jasne. Igram Mannarina za kvotu @1,65, na tiketu mi izlazi @2,10, navodno su nešto znali i podigli koef. na Mannarina... trenutni rezultat je 6-3 3-0 za Mannarina i servis...
@Monolog
Mene je za pare skinuo. Pokažem ti.
@Monolog
Mene je za pare skinuo. Pokažem ti.
Ljubicic - Dodig 2 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mannarino je i kod mene danas bio na 1.9 il' 1.95, a nisam tu ništa smio igrati. Kont'o 2 na gemove, al' svakako bih ga oglab'o k'o nikad.
A vjerujem ti, kao i obično. Nego, najgore mi je to što znam da je Čilić u katastrofalnoj formi, a kontam mora odbraniti bodove iz Zagreba, a on ovako povali raju.
Ništa, imam još 3 tiketića, al' nisu ni blizu ovog.
Ovaj je i količinac i vješto razrađen i majstorski promašen.
Bijedni konvertit, dabogda mu Monfils ubacio njegov reket u analni otvor.
A vjerujem ti, kao i obično. Nego, najgore mi je to što znam da je Čilić u katastrofalnoj formi, a kontam mora odbraniti bodove iz Zagreba, a on ovako povali raju.
Ništa, imam još 3 tiketića, al' nisu ni blizu ovog.
E nece oba kiksat 
Ima u Bet live na živom klađenju. Sačekat ću početak, pa ću k'o sivonja natovariti na ovog našeg... u stvari, obojica su naši, a ja tovarim na DodigaSPY je napisao/la:Ljubicic - Dodig 2
- Citizen-X
- Kontakt:
ovaj kotbus namjesten iz avaxa se vidi.... ocigledno je namjesten mec ili je 2/1 ili X nema ovdje pobjede ahena
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Pojedincima ovde je svaki par koji promaše namješten.
Igrati Zagreb Indoors, bez nekog jakog infa je krajnje neozbiljno.. još pogotovo ako se nadaš dobitku na "favoritima".

Igrati Zagreb Indoors, bez nekog jakog infa je krajnje neozbiljno.. još pogotovo ako se nadaš dobitku na "favoritima".
...što je više lome to je volim jače...
- Citizen-X
- Kontakt:
sam si sebe derogir'o... autogoljacky09 je napisao/la:Pojedincima ovde je svaki par koji promaše namješten.![]()
Igrati Zagreb Indoors, bez nekog jakog infa je krajnje neozbiljno.. još pogotovo ako se nadaš dobitku na "favoritima".![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.