harry_90 je napisao/la:18:45 Waalwijk-Helmond = X/2 ,X2
18:00 Cottbus-Aachen = 1PX, X/2
Cotbus 3+ ,večeras ,može ,možda i najsigurnije
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
harry_90 je napisao/la:18:45 Waalwijk-Helmond = X/2 ,X2
18:00 Cottbus-Aachen = 1PX, X/2
Ovaj hebeni Bargnani zadnje 3-4 utakmice ide under...ali i ja ću ga opet forsirat prekoOTNYS_YNWA je napisao/la:Durant preko
Boston preko poene
Turkoglu preko
Bargnani preko
Ooo znam, samo sam ga čekao da uveže 2-3 ispod. Mislim da 95% ide preko.mirza_9 je napisao/la:Ovaj hebeni Bargnani zadnje 3-4 utakmice ide under...ali i ja ću ga opet forsirat prekoOTNYS_YNWA je napisao/la:Durant preko
Boston preko poene
Turkoglu preko
Bargnani preko
On je antitalenat za košarku, ja ga zadnje sve utakmice skidam under.mirza_9 je napisao/la:Ovaj hebeni Bargnani zadnje 3-4 utakmice ide under...ali i ja ću ga opet forsirat prekoOTNYS_YNWA je napisao/la:Durant preko
Boston preko poene
Turkoglu preko
Bargnani preko
eo i od mene 2 para za veceras l.aldridge 1 i durant 2TuborgGreen je napisao/la:Tampa - washington 1 kv 2.2
eto vam za veceras
Ma ne znam, ne kazem nista protiv ATP turnira, ali ovaj od pocetka smrdiVirtu4l je napisao/la:Što ne bih igrao, ATP turnir. Gdje će povratiti formu, ako neće ovdje...
Mog'o si to i puno jednostavnijeMonolog je napisao/la:Čiliću, je*em ti sve po spisku, dabogda ovako igr'o i ubuduće. Je*o te tvoj trener i onaj ko ti je dao pare da ovako odigraš meč, a je*o te i onaj ko te prvi put odveo na tenis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.