FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
94
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 232

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la izdzezveubrazil » 02 apr 2022, 17:14

feniksptica je napisao/la:
02 apr 2022, 17:08
SedrenikHz je napisao/la:
02 apr 2022, 17:03
Jok odmah bi ono mjenjalo trenere..
Pusti ba do maja čovjeka i ako zasluzui ostavit ga, joj kako se čovjek iznervira na ovom forumu jos ramazan, tacno treba prestat ovo sve citat, kakve mi bogalj imamo za navijače fuj, idi se prijavi i budi trener. Dok je mirvic ne sekiram se, doći će to na svoje sad pod Vasoskim ili petim deaetim ali ce doci.
Ono mi zelju spominje na temi, Djokanivic kramoa postao.
Gledas onog zrinjsjog prosle godine nisu Evropu izbroili ostave jakirovica i samelju sve ove godine.
FUJ poganog naroda.

Igra uzas, Teren uzas, kazlagic bzs neznalice.
Dokaz sta Kapic znaci ovoj sredini
Svi se hvataju zrinje. Zrinja kad nije izaso u Evropu s Jakirovicem je igrao isto lijep i odlican fudbal. Mi sad igramo goli qurac.
Pa nas su satrali onu prvu utakmicu na Koševu, pa smo poslije toga nekako dobili u Kupu, ali u najmrtvijoj utakmici ikad. Baš smo bili destruktivna ekipa, a oni su htjeli igrati.

Što se Vasoskog tiče, sudit će mu dueli sa jačim ekipama. Zasad ovo nije toliko dobro, ali koliko je dobar trener vidjet ćemo u duelima sa Veležom, Zrinjskim i Tuzlom. Ako ne pokaže da je bolji trener od Feđe Dudića i Husrefa, onda je njegovo dovođenje bezvezan potez.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 02 apr 2022, 17:14

Pusti ba do maja čovjeka i ako zasluzui ostavit ga, joj kako se čovjek iznervira na ovom forumu jos ramazan, tacno treba prestat ovo sve citat, kakve mi bogalj imamo za navijače fuj, idi se prijavi i budi trener. Dok je mirvic ne sekiram se, doći će to na svoje sad pod Vasoskim ili petim deaetim ali ce doci.
Gledas onog zrinjsjog prosle godine nisu Evropu izbroili ostave jakirovica i samelju sve ove godine.
FUJ poganog naroda.

Bravo, to je to. :thumbup:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

skank
Kontakt:

Post Postao/la skank » 02 apr 2022, 17:15

Borac ce ovdje drugi biti na kraju. Prije cemo mi tuzlu stic nego njih

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 apr 2022, 17:17

Neka se drugiii raduuuju...
Bahati, bahati Željkan!
1946

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 apr 2022, 17:20

Kao što sam i govorio poslije svake utakmice, nemamo igre, nemamo obris igre. Nema ideje kako stvarati šanse, a tek da je stvoriš. A to je najbitnije u ovakvoj utakmici. Nismo se niti pomakli sa mjesta na kojem smo bili od kad je otišao Goran Sablić, od tad imamo samo više individualnog kvaliteta i radiš bolji presing u momentima jer je ekipa prošla pripreme. Ostali segmenti se nisu pomakli, čak bi rekao da je Sablić imao ideju kako graditi igru i stvarati šanse, a Vasoski to ne pokazuje za ova 2 mjeseca na klupi. Do kraja ćemo se patiti na ovakvim i sličnim utakmicama, ako se nastavi ovako. Može ovo izaći na dobro naravno, samo treba početi raditi, a ne samo poredati početnih 11 i reći da izađu u presing nekad i očekivati rezultat i igru neku. Imamo odličnu početnu poziciju i sve uslove da napraviš rezultat samo treba usmjeriti ekipu u tom pravcu.

Šteta što nismo uspjeli iskoristiti Borčev kiks.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 apr 2022, 17:20

feniksptica je napisao/la:
02 apr 2022, 17:08
FUJ poganog naroda.

Svi se hvataju zrinje. Zrinja kad nije izaso u Evropu s Jakirovicem je igrao isto lijep i odlican fudbal. Mi sad igramo goli qurac.
Ma niko me spori ni to, ali nisu izasli u Evropu.
MI bi otjerali Guardiolu da nije izasao u Evropu i tu nema priče.
Dlake mi se dignu na glavi kad procitam samo Zrinjski je dokaz da ti SUDIJE ne mogu nista.
Zrinjskog niko nije pokusao zaklat, imali ljudi sudjenje normalno i tjt. Ovo nije Alibi nikakav, nama je igra dns uzas, bila je i protiv zelje uzas, a realno sa ovakvim imenima to se ne smije desavati, znaci da krivca u treneru treba trazit, ali hajmo pustiti čovjeka do maja Pa cemo vidjeti ima li pomaka.
Tebi sudija da crveni kao na derbiju i sta ces ti tu, to niko ne spominje npr, a onakvog zelju koji je dosao na skrge 11 na 11 od 60 bi pojeli, ali koga to interesuje ti si zjanio 2 0 i pusi se.
I da ne spominjem more situacija sta sudija moze uraditi, jbte igras Termin pa igrač iz protivnicke ekipe kaze faul, a ti znas da nije al djaba, jedino se posaketat.

Raja, nemojmo biti protivnici sami sebi jos pored svih dusmana, ovde na temi je dosta plavih smradova..
Nije mene Posušje zavaralo, Posušje je odigralo katastrofa sa igračem manje, i ako 5 zabiti sa igračem manje nije nesto sto vidjas svaki dan.
Ono sto mi para usi je, ako su danas postili neki, pa nisu mogli pratit tempo utakmice, nek odmore te dane kad je tekma jer ovo dns trke nije bilo.
Pidri svaka cast non stop gore dole
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 02 apr 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 apr 2022, 17:22

U najkraćim crtama - žive veze mi nemamo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 apr 2022, 17:22

Nas ce velez ubiti u finalu.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 02 apr 2022, 17:27

FCUM je napisao/la:
02 apr 2022, 17:22
Nisam znao da imamo proroke na temi. De mi reci milane tarote koji cemo zavrsiti na tabeli na kraju sezone?

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 02 apr 2022, 17:29

keli je napisao/la:
02 apr 2022, 17:27
FCUM je napisao/la:
Nisam znao da imamo proroke na temi. De mi reci milane tarote koji cemo zavrsiti na tabeli na kraju sezone?
I mene zanima.
🇵🇸

casual033
Kontakt:

Post Postao/la casual033 » 02 apr 2022, 17:30

I onda se čudimo što nam je Koševo prazno. Dobro je da iko dolazi ovakve amatere da gleda.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 02 apr 2022, 17:34

casual033 je napisao/la:
02 apr 2022, 17:30
I onda se čudimo što nam je Koševo prazno. Dobro je da iko dolazi ovakve amatere da gleda.
Moj drug ne znam kako te nije ovo stid napisati.
Doći ću sutra da nas izbace u kantonalnu, evo ljut sam ko ris, ali sta ću, volim ga i podrzavat cu uvijek.
Svi ti "amateri" su prolazni, Sarajevo je vjecno, to je veliki Problem naših ljudi sto nece da to ubace u glavu.
A ti se zapitaj Jel dolazis na Kosovo zbog Catakovica, Suljica, Vasoskog ili zbog SARAJEVA.
Ako zbog ovih prvih nemoj vise ziv bio.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 apr 2022, 17:35

keli je napisao/la:
FCUM je napisao/la:
4

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 apr 2022, 17:36

NisamInSajder je napisao/la:
02 apr 2022, 17:20
Kao što sam i govorio poslije svake utakmice, nemamo igre, nemamo obris igre. Nema ideje kako stvarati šanse, a tek da je stvoriš. A to je najbitnije u ovakvoj utakmici. Nismo se niti pomakli sa mjesta na kojem smo bili od kad je otišao Goran Sablić, od tad imamo samo više individualnog kvaliteta i radiš bolji presing u momentima jer je ekipa prošla pripreme. Ostali segmenti se nisu pomakli, čak bi rekao da je Sablić imao ideju kako graditi igru i stvarati šanse, a Vasoski to ne pokazuje za ova 2 mjeseca na klupi. Do kraja ćemo se patiti na ovakvim i sličnim utakmicama, ako se nastavi ovako. Može ovo izaći na dobro naravno, samo treba početi raditi, a ne samo poredati početnih 11 i reći da izađu u presing nekad i očekivati rezultat i igru neku. Imamo odličnu početnu poziciju i sve uslove da napraviš rezultat samo treba usmjeriti ekipu u tom pravcu.

Sablic imao ideju? Mi smo u dvije zadnje domace tekme stvorili vise sansi nego sa Sablicem u svim njegovim tekmama, ukljucujuci Evropu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 apr 2022, 17:37

bordobijeli je napisao/la:
Ja i nisam nesto iznenadjen ovom utakmicom, ovakvo nesto se i ocekivalo posebno kad primiš rani gol. Loše smo izgledali danas al to smo mi trenutno odnosno premijer liga BiH, malo igre, puno faula, izbijanja, valjanja. Treba izboriti Europu, kup probati i to ti je to. Vamos Rajvosa
No Dalara, no party.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 apr 2022, 17:39

Kako god završi na kraju, trenera treba ostaviti još najmanje 1 sezonu. Moramo nekada biti malo strpljivi, nije uvijek do trenera.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 apr 2022, 17:40

keli je napisao/la:
FCUM je napisao/la:
I to Velez već prosao u finale :rol: :rol:
Eo vec imamo novu ublehu, makedonsku, dugo nam je trebalo da ga popljujemo
Nije ba do igraca, samo trenere mijenjaj, do toga je :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 02 apr 2022, 17:47

Kakvih pacijenata ima na ovom forumu, samo se javljaju kad je los rezultat tacno jedva cekaju da lose odigramo pa da pljuju. To za mene nisu navijaci

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 apr 2022, 17:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 apr 2022, 17:40
keli je napisao/la:
FCUM je napisao/la:
I to Velez već prosao u finale :rol: :rol:
Eo vec imamo novu ublehu, makedonsku, dugo nam je trebalo da ga popljujemo
Nije ba do igraca, samo trenere mijenjaj, do toga je :kafa:
Ako po imenima imas strasan prvi 11 sastav, onda je do trenera koji sve ovo treba da spoji. Da imamo lose igrace ne bi se nista moglo reci ali ovakav sastav imamo a igra 0 onda je do trenera. Ovome je Makedonija vrhunac

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 apr 2022, 17:55

napoleon72 je napisao/la:
02 apr 2022, 17:36
NisamInSajder je napisao/la:
02 apr 2022, 17:20

Sablic imao ideju? Mi smo u dvije zadnje domace tekme stvorili vise sansi nego sa Sablicem u svim njegovim tekmama, ukljucujuci Evropu.
Sablić nije imao niti 10% ofanzivnog kvaliteta kojeg ima Vasoski u ekipi. Tako da njegov ofanzivni red nije mogao stvoriti dvije šanse po utakmici, ma na koji god način i pod kojim trenerom igrali. Više od pola sezone su se krpile pozicije na terenu. A u momentima se vidjelo da Sablić želi preko bokova graditi svoju igru, u početku da ima loptu u posjedu, da pokušava kroz pas igru da nešto napravi. Na kraju njegov mandat je prošao u lutanju, tražio se rezultat bez adekvatnog igračkog kvaliteta. A sigurno je Sablić imao koncept igre u svojoj glavi, što je i spominjao na pressicama, pa smo svi na forumu bili oduševljeni Sablićem, ali kad nije uspio u svom naumu zbog manjka kvaliteta u igračkom kadru postao je "neznalica", blitvar i sve ostalo.

A evo na koji smo to način stvorili te šanse u posljednje dvije domaće utakmice? Na dva načina, individualni kvalitet Avramovskog, Šećerovića, Suljića i na greške protivničkih štopera. Nikakva igra nije stvorila te akcije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”