Ne mogu dostići standard jer pranje mozgova traje 30 i kusur godina i nema naznaka da će stati.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AshburtonG
- Kontakt:
Gledao sam sinoc negdje na twitteru bas uznemirujuci video, gdje neko snima tijela mrtvih muskih civila po uliciama Buche. Yebeni divljaci, a to znaju i Ukrajinci, zbog toga i jest ovakav otpor.
Misle glupi rusi rat je poslat 200 milja vojnika i napruzanje a to sto pojma nemaju da rukuju istim to nema veze,vazno je da opasno izgledaju hah evo vam malo pa citajte i edukujte se rusofili
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ce-1180846
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/sv ... ce-1180846
- Beduin
- Kontakt:
Dobrica Cosic im je nabio standard i zadao zadacu koju nikad nece moci dovrsiti i to ih najvise pojede.
Nego, bice zanimljiv odgovor Rusa na jugu i istoku, to ce im po svemu sudeci i biti krajnji cilj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da nije bilo Putinove kujice Lukasenka, Rusi ne bi mrdnuli sa istoka ni centimetar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamjenica ministra odbrane Ukrajine Ana Maljar objavila je na društvenim mrežama da su ukrajinske snage ponovo zauzele cijelu Kijevsku regiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Na koga li me ovo podsjeca hmmm

koja cijena je otkrivena sa oslobadjanjem kijevske oblasti Twitter nalozi puni slika ukrajinskih civilnih žrtava koje su rusi pobili , i onda neljudi dodju ovdje da trolaju i govore kako rusi ne diraju civile a otkrivena masovna grobnica sa preko 300 civilnih žrtava
ko hoce da procita uzase koje donose ovakve situacije neka procita knjigu sindlerov lift il pogleda predstavu u kamernom teatru nema osobe koja nije zaplakala na toj predstavi
ko hoce da procita uzase koje donose ovakve situacije neka procita knjigu sindlerov lift il pogleda predstavu u kamernom teatru nema osobe koja nije zaplakala na toj predstavi
Svakom na balkanu je jasno da sa njima u dvoristu nema niti Moze biti normalnog zivota niti funkcionalne drzave osim glupom bosnji... zahvaljujuci srbibegovicima nazalost ne postoji nacin da ih se rijesimo mirnim putem...
Odem jucer na onaj mycity forum cisto da vidim sta druga strana pise... majko moja koja skupina bolesnika ljudi mrtvi hladni tvrde da je ruska vojska usla u harkiv a ukri bas tu u toj regiji ubise brasno u njima... oni fakat misle da rusi ovo dobijanje po nosu u kyevu cernihivu harkivu sumiju planski rade.. kae jedan, ova ruska genijalna operacija ce biti izucavana na svim vojnim akademijama jer je toliki teritorij zauzet uz minimalne civilne zrtve I minimalno unistavanje civilne infrastrukture.... ja razumijem da je spc puna pedofila da je dosta njih kao djeca zlostavljano od istih , razumijem I sklonost mitomaniji jer kad ti sizofreni psihopata iz spc citav zivot drobi o turskom zulumu, kosovskom mitu, nebeskom narodu, svemocnim rusima, cijeli svijet protiv njih pa to ucis I u skoli itd normalno da ces pasti pod taj uticaj ... ali pored ovoliko izvora informacija biti I dalje totalno zaludzen svetosavskom mitomanijom to je fakat za posebne vrste psihjatrije...
Kako god , ukrajina je nacionalizovala svu imovinu ruske pravoslavne crkve I protjerala je jer je ista bila puna ruskih tajnih agenata preko kojih su pokusavali da sabotiraju ukrajinu iznutra... isto tako koristenje ruskog jezika nadam se da ce zakonom zabranit ... ukidanje svih pravoslavnih talibanija poput rs , transdnistrije , dnr kao I nezavisnost kavkaskih republika se namece kao imperativ ukoliko se zeli trajni mir u evropi....
Zadnja izmjena: gruezi, dana/u 02 apr 2022, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

Uzasan zlocin u Buchi, stotine pogubljenih civila u masovnim grobnicama

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uletim ponekad da vidim sta se kod njih piše bas za ove slucajeve... Jedan od njihovih napisa "sve je to iscenirano, susretali smo se mi s tim 90tih."
Sve ti bude jasno s kakvim ološem imaš posla kad tako bar 80% stanovništva razmišlja ako ne i vise.
(čak sam ih i pripazio s ovom brojkom od 80% sto je najgore.)
Sve ti bude jasno s kakvim ološem imaš posla kad tako bar 80% stanovništva razmišlja ako ne i vise.
(čak sam ih i pripazio s ovom brojkom od 80% sto je najgore.)
Krvoloci kao i ovi nasi i to dokazani krvoloci mada ce oni reci da su ovo lutke ukrainci dovlacili ista bolesna idelogija Risto Djogo i slicni da mi je dozivit dan barem nekad nesto da priznaju
Tako su na njihovim vijestima za vrijeme naseg rata tj njihovi mediji objavljivali da pada brdo Zuc,Pofalici,Velesici da ulaze u grad itd a u tom periodu smo ih derali to je ta ideologija. One objave Riste Djoge i slicnih ja kod nas nikad vidio nisam al bolestan narod svi kazu jedno a oni druo i uvijek hoce da su upravu i ako cijeli svijet kaze da su zlocinci i da su napravili genocid tako i njihov otac Putin isto recegruezi je napisao/la: ↑02 apr 2022, 23:31Svakom na balkanu je jasno da sa njima u dvoristu nema niti Moze biti normalnog zivota niti funkcionalne drzave osim glupom bosnji... zahvaljujuci srbibegovicima nazalost ne postoji nacin da ih se rijesimo mirnim putem...
Odem jucer na onaj mycity forum cisto da vidim sta druga strana pise... majko moja koja skupina bolesnika ljudi mrtvi hladni tvrde da je ruska vojska usla u harkiv a ukri bas tu u toj regiji ubise brasno u njima... oni fakat misle da rusi ovo dobijanje po nosu u kyevu cernihivu harkivu sumiju planski rade.. kae jedan, ova ruska genijalna operacija ce biti izucavana na svim vojnim akademijama jer je toliki teritorij zauzet uz minimalne civilne zrtve I minimalno unistavanje civilne infrastrukture.... ja razumijem da je spc puna pedofila da je dosta njih kao djeca zlostavljano od istih , razumijem I sklonost mitomaniji jer kad ti sizofreni psihopata iz spc citav zivot drobi o turskom zulumu, kosovskom mitu, nebeskom narodu, svemocnim rusima, cijeli svijet protiv njih pa to ucis I u skoli itd normalno da ces pasti pod taj uticaj ... ali pored ovoliko izvora informacija biti I dalje totalno zaludzen svetosavskom mitomanijom to je fakat za posebne vrste psihjatrije...
Kako god , ukrajina je nacionalizovala svu imovinu ruske pravoslavne crkve I protjerala je jer je ista bila puna ruskih tajnih agenata preko kojih su pokusavali da sabotiraju ukrajinu iznutra... isto tako koristenje ruskog jezika nadam se da ce zakonom zabranit ... ukidanje svih pravoslavnih talibanija poput rs , transdnistrije , dnr kao I nezavisnost kavkaskih republika se namece kao imperativ ukoliko se zeli trajni mir u evropi....
Ako ima ista dobro u svom ovom zlu sad ce natjerati I one ukrajince koji nisu uzeli oruzje jos da se fate istog a uz to ce im I moral kako vojsci tako I policiji I TO da skoci za 3 puta jer su sad prisiljeni da brane goli zivot jer im je jasno da bilo kakva predaja I padanje pod rusku sapu = nestajanje bez traga..bilo bi idealno ispalit koju balisticku raketu na rostov I ovaj belhorod cisto cejfa radi....
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Procitajte thread. Sve je isplanirano, svako gnusni zlocin.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Bing [Bot], filip13, Fudbalmozak2, lol89 i 12 gostiju.