FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
28
16%
4. Borbu za opstanak
21
12%

Ukupno glasova: 171

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 03 apr 2022, 18:56

RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
03 apr 2022, 17:12
Vucenovic - Hodzic
Osmanovic - Mekic

;) :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 apr 2022, 19:03

@brkooo tebe za trenera, onda ćemo imati sve. Šta lupaš, porediti Jakirovića i Mulalića. Situacija u klubu, nebo i zemlja.
Zrinjski stabilan klub, a mi jedva dišemo. Kad bi on bio na mjestu Edisa, ne bi ni 5 utakmica izdržao
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 03 apr 2022, 19:21

Mamba21 je napisao/la:
03 apr 2022, 19:03
@brkooo tebe za trenera, onda ćemo imati sve. Šta lupaš, porediti Jakirovića i Mulalića. Situacija u klubu, nebo i zemlja.
Zrinjski stabilan klub, a mi jedva dišemo. Kad bi on bio na mjestu Edisa, ne bi ni 5 utakmica izdržao
Pa cek, jel situacija u klubu opravdanje za seljakluk koji se provodi?
Ispada Zeljo provincijski klub s ovim “prezentacijama” na terenu i malo pored terena.
Nije ni cudo sto ga svako vadi da se pop1sa na nas, kad sami nemamo dostojanstva.

Kakav amaterizam na djelu :bow: sve pod krinkom ljubavi prema klubu.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 apr 2022, 20:06

PointBlank je napisao/la:
03 apr 2022, 19:21
Mamba21 je napisao/la:
Ispada Zeljo provincijski klub s ovim “prezentacijama” na terenu i malo pored terena.
Nije ni cudo sto ga svako vadi da se pop1sa na nas, kad sami nemamo dostojanstva.

Ti i svi ko ti, možete Edisu popušiti, druga stvar što propali talenti nisu uspjeli, pa pljuju na sve redom, još malo pa će i sebe početi pljuvati

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 apr 2022, 20:17

Mamba21 je napisao/la:
03 apr 2022, 20:06
Ti i svi ko ti, možete Edisu popušiti, druga stvar što propali talenti nisu uspjeli, pa pljuju na sve redom, još malo pa će i sebe početi pljuvati
Nema potrebe za ovim. Ko je najveci krivac za danas? Mulalic i strucni stab. Koliko je pomogao protiv Veleza sa izmjenama toliko je odmogao danas. Mene najvise kod njega nervira ovo forsiranje Bekrica koji ne moze pogoditi da je gol ko tribina i to traje nekoliko utakmica. Sto kaze @Faraon promijeni malo, ne izmisljaj pozicije, ne gusi igrace bespotrebno. Cerimagica (ko da je nogu slomio) nema na terenu, ali to ne znaci da moras Stilica tamo gurati, Gasala na kontra strani i to izbacis Resica da bi ovog ubacio i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 03 apr 2022, 20:26

Ista prica vazda...
-izgubimo tjeraj sve
-Dobijemo odjendom edis mag dobri svi

Ima nas par realnih koji pisu otprlike kako jeste..a to je da smo losi, prosjek lige i tjt

Dokaz da je misljenje ko gu.zica je da je pola vas govorilo za Vucenovica .."Sacekajmo ga"..sta cu ga cekat svijuti..ko da mene stavis da igram bejzbol...amater nad amaterima i ne kontam poentu dovodjenja...al nejse

Vec sam pisao prije 2 sedmice da je Edis klasicnih mahalas bez nekog znanja, nalozi ekipu protiv jacih i odigramo na ho ruk..kad treba da ti nesto pokazes ru te nema na mapi

PRESLIKANO KAO TRENUTNO REPREZENTACIJA

Uostalom 90% foruma je bilo za Edisa "DA ZAGALAMI" i za juniore "JER NASA DJECA" zagovarali su i 11 juniora...ne znam sta se bunite sad fkt...valjda vam je jasno da se fudbal tako ne igra, tj moze se igat 3 utakmice godisnje

Ja cu reci da mi i dobro stojimo na tabeli a obzirom kako igramo...lose, tromo i neefikasno...

Ovu sezonu zaboravit i nadat se boljim vremenoma
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 03 apr 2022, 20:49

Klub ti vodi Mimo Oro, i neka koka, a hoćeš da ti trener bude Murinjo,pa ne može tako.
Svi znamo da Edis taktički nije kakav trener ali sigurno najbolji izbor za trenera trenutno.
Mekic je postiio zato je zamijenjen ali pored svega toga ovo Posusje smo morali pobjediti.
Kritika Da, Al ovo što vi radite je klasični debilizam. Par likova nema koga nisu pljuvali od Amara,Ivkovica pa do Edisa. Pitanje ko vama valja,i ko bi vam valjao? Da se više skinete s k.... da vas ne čitamo svake godina isto pljuvanje samo druge osobe.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 apr 2022, 20:50

Mamba21 je napisao/la:

100% tacno..

U proslom mandatu, dok je klub bio finansijski stabilan, Edis je doveo autobus igraca i igra mu je kao i sad bila izbij-nabij, Lendric cesto na krilu, Bekric skoro uvijek u prvoj postavi, urlici Bekrijaa, Ivanee, hajcanje itd. Do kraja sezone nek ostane, sve poslije toga je lose za klub..

Sta je uprava na celu sa Orom uradila da klub izadje iz finansijske krize, da se klub finansijski stabilizuje? Koliko su unijeli novca u klub? Koliko su doveli sponzora u klub? Sta je Maja uradila kao generalni sekretar itd?

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 03 apr 2022, 21:07

Jel ovo Hadzimiske propo?

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 03 apr 2022, 21:20

Mulalić krivac za poraz. Katastrofalna formacija i izmjene koje nemaju veze s vezom.

Bekrić NE SMIJE igrati u prvih 11.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Alentm87
Kontakt:

Post Postao/la Alentm87 » 03 apr 2022, 21:20

Poraz boli da je prijateljska... Ali idemo dalje gdje smo bili prije 2 mj guramo dalje idu lijepe vijesti do kraja mj abda... A na kraju sezone ludilo... Drzimo se zajedno

Jer mi smo porodica 💪 :opaopa:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 apr 2022, 21:31

23 utakmice
16 pobejda
4 neriješeno
3 poraza
Loš je bio u prvom mandatu

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 apr 2022, 21:38

Mamba21 je napisao/la:
03 apr 2022, 20:06
Mamba21 je napisao/la:

Pa glupo je da se sluzis ovakvim izrazima ,stvarno ruzno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 03 apr 2022, 21:48

Samo podrška!

Svi na Grbavicu!

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 03 apr 2022, 21:54

Admir74 je napisao/la:
03 apr 2022, 21:48
Samo podrška!

Svi na Grbavicu!
svi svi svi ! navijaci Željezničara a ne rezultata !!! :bow: :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš !

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 03 apr 2022, 22:08

Najbolje da ovi napišu želje talenata da pošaljemo da ih Edis ubaci da ga ne pljuju. Prvi je Kocevic Ala Van Basten, koje drugi,treći?

OdbrambeniOP
Kontakt:

Post Postao/la OdbrambeniOP » 03 apr 2022, 22:20

Puno kritika za mlade igrace,mozda opravdano ili ne, ja mislim da situaciju u Zelji treba nazvati pravim imenom,bez obzira na danasnji poraz,a to je"bolest od viska veterena" a ne od kvaliteta ili nekvaliteta mladih igraca,dalje cu to obrazloziti,nema kluba u blizoj i daljoj okolini koji moze trpiti 5-6 ovakvih veterana u startnih 11 a pri tome ima bilo kakvu ambiciju ka vrhu i osvajanju nekakvih trofeja a utociste je dozvolio ovolikom broju igraca koji su na zalasku karijere ili im je genetika takva pa se ascare vidi da ne ide, kad se to upotpuni sa pojacanjima poput,Vucenovica,Hodzica,rumenog i ostalih da ih ne nabrajam a za koje ne znamo kakvi su jer se jos nisu okusali u utakmicama isnad federalnog nivoa,sve ih je nas trener ciljano aminkovao,porazavajuce je i nase velicanje veterana i pojedinih ostalih bar od odredzenih i stice se dojam da je takvih veci broj a oni ascare ne mogu,podkrijepit cu to danasnjom sitiacijom,mada sam vec rekao da je nebitan poraz,kod jednog gola gledaju dva veterana i jedan hajmo rec mladzi kako protivnicki stoper zabija,obadvojica veterana i mladzi su bili u ozbiljnoj konkurenciji za naj,naj igraca prosli mjesec cak je mladzi i osvojio,citajuci sve postove a u kontekstu gore napisanog tvrdim da smo mi ili Vi spremni optuziti Drinu,Becu,Gasala,Durakovica,Musica za losu reakciju kod pomenutog gola,a to su nasi dragulji vrijeme ce pokazati,jedino im se moze omaci u sutuaciji ako veterani ne prorade i u tom slucaju ne povedu naseg Zelju u pravom  pravcu jer poznato je da mladi moraju od nekog uciti raditi,uciti i raditi,kakva je sad situacija,sa ovim veteranima je mrka kapa kako mladosti Zelje tako i nama koji smo na zemlji po pitanju ovih ......ne znam kako da ih nazovem,sve dok ne bude maximalno dva veterana i devet Zeljinih omladinaca nas klub nece biti na nivou za dostignuca dostojna svog imena.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 apr 2022, 22:38

Yebiga, steta. Pobjeda danas bi donijela punu Grbavicu iduce kolo, a to je dodatnih 60-70 hiljada zarade. Steta kako god, valjda ce Edis uvidjeti greske i idemo dalje. Ne valja mu tvrdoglavost, a mislio sam da je dosao pameti. Iz nekog razloga se ostri krac na Resicu, ali hajde.
Iduce sedmice je Leotar i valjda ce do tad biti spremni Fatai i Cerimagic da se pojedincima ne moraju izmisljati pozicije bespotrebno.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 03 apr 2022, 22:48

OdbrambeniOP je napisao/la:
03 apr 2022, 22:20
Puno kritika za mlade igrace,mozda opravdano ili ne, ja mislim da situaciju u Zelji treba nazvati pravim imenom,bez obzira na danasnji poraz,a to je"bolest od viska veterena" a ne od kvaliteta ili nekvaliteta mladih igraca,dalje cu to obrazloziti,nema kluba u blizoj i daljoj okolini koji moze trpiti 5-6 ovakvih veterana u startnih 11 a pri tome ima bilo kakvu ambiciju ka vrhu i osvajanju nekakvih trofeja a utociste je dozvolio ovolikom broju igraca koji su na zalasku karijere ili im je genetika takva pa se ascare vidi da ne ide, kad se to upotpuni sa pojacanjima poput,Vucenovica,Hodzica,rumenog i ostalih da ih ne nabrajam a za koje ne znamo kakvi su jer se jos nisu okusali u utakmicama isnad federalnog nivoa,sve ih je nas trener ciljano aminkovao,porazavajuce je i nase velicanje veterana i pojedinih ostalih bar od odredzenih i stice se dojam da je takvih veci broj a oni ascare ne mogu,podkrijepit cu to danasnjom sitiacijom,mada sam vec rekao da je nebitan poraz,kod jednog gola gledaju dva veterana i jedan hajmo rec mladzi kako protivnicki stoper zabija,obadvojica veterana i mladzi su bili u ozbiljnoj konkurenciji za naj,naj igraca prosli mjesec cak je mladzi i osvojio,citajuci sve postove a u kontekstu gore napisanog tvrdim da smo mi ili Vi spremni optuziti Drinu,Becu,Gasala,Durakovica,Musica za losu reakciju kod pomenutog gola,a to su nasi dragulji vrijeme ce pokazati,jedino im se moze omaci u sutuaciji ako veterani ne prorade i u tom slucaju ne povedu naseg Zelju u pravom  pravcu jer poznato je da mladi moraju od nekog uciti raditi,uciti i raditi,kakva je sad situacija,sa ovim veteranima je mrka kapa kako mladosti Zelje tako i nama koji smo na zemlji po pitanju ovih ......ne znam kako da ih nazovem,sve dok ne bude maximalno dva veterana i devet Zeljinih omladinaca nas klub nece biti na nivou za dostignuca dostojna svog imena.
Da ti nije bilo veterana koji su dali skoro sve golove i donijeli bodove mi bi ispali iz lige. Al jok, golove,bodove ne spominji nego kenjaj. Ne ide baš to tako. Sad si zbog veterana bio u borbi za evropu,a da na.pocetku nismo izmišljali toplu vodu s Drinom,i ostalim možda bi sad već bili na mjestu za evropu.
To su činjenice. Pa sad uzmi pogledaj koliko su golova dali Zec,Stilic,KOsoric itd.

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 03 apr 2022, 23:49

Pozdrav raja. Vjerovatno nam je svima teško gledati ovakvog želju, a da stvar bude gora, polahko zaboravljamo kako je biti istinski favorit i izdominirati utakmicu, bez ikakvog straha za nekom frljokom i izgubljenim bodovima. U zadnjih par godina, na prste jedne ruke se takve tekme mogu prebrojati. Činjenica je da, bez konkretnih para ili investitora, možemo očekivati isto ili gore, jer imate 4 sigurno, a možda i 5 ekipa, koji su organizacijski i finansijski ispred nas.

Ovo pišem jer je ono što smo danas gledali ustvari samo ogledalo toga. Složit ćemo se mi da Mulalić nije neka prilika na duže staze, al od onoga što smo imali odabrano je najbolje, jer ako ništa izvukao je neke bodove na hajc, a i tu pobjedu u derbiju koja malo popravlja utisak. Nadamo se boljim vremenima i investitoru, jer su nam neophodne pare, da bismo se nečemu nadali, a do tad volio bih gledati i neke juniore koji više od godinu dana sjede na klupi bez ijedne minute, poput durakovica, a da bekric napokon ode, uz duzno postovanje, al ovo što on radi je sebično. U svojoj haman petoj deceniji života uzima mjesto u timu nekom omladincu možda..sramota. I volio bih vidjeti Fataija. Nije mi jasno kako on nije danas dobio priliku, al et.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”