Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa cek, jel situacija u klubu opravdanje za seljakluk koji se provodi?
Ti i svi ko ti, možete Edisu popušiti, druga stvar što propali talenti nisu uspjeli, pa pljuju na sve redom, još malo pa će i sebe početi pljuvatiPointBlank je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:21Pa cek, jel situacija u klubu opravdanje za seljakluk koji se provodi?
Ispada Zeljo provincijski klub s ovim “prezentacijama” na terenu i malo pored terena.
Nije ni cudo sto ga svako vadi da se pop1sa na nas, kad sami nemamo dostojanstva.
Kakav amaterizam na djelusve pod krinkom ljubavi prema klubu.
Nema potrebe za ovim. Ko je najveci krivac za danas? Mulalic i strucni stab. Koliko je pomogao protiv Veleza sa izmjenama toliko je odmogao danas. Mene najvise kod njega nervira ovo forsiranje Bekrica koji ne moze pogoditi da je gol ko tribina i to traje nekoliko utakmica. Sto kaze @Faraon promijeni malo, ne izmisljaj pozicije, ne gusi igrace bespotrebno. Cerimagica (ko da je nogu slomio) nema na terenu, ali to ne znaci da moras Stilica tamo gurati, Gasala na kontra strani i to izbacis Resica da bi ovog ubacio i slicno.
100% tacno..PointBlank je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:21Pa cek, jel situacija u klubu opravdanje za seljakluk koji se provodi?
Ispada Zeljo provincijski klub s ovim “prezentacijama” na terenu i malo pored terena.
Nije ni cudo sto ga svako vadi da se pop1sa na nas, kad sami nemamo dostojanstva.
Pa glupo je da se sluzis ovakvim izrazima ,stvarno ruzno.Mamba21 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 20:06Ti i svi ko ti, možete Edisu popušiti, druga stvar što propali talenti nisu uspjeli, pa pljuju na sve redom, još malo pa će i sebe početi pljuvatiPointBlank je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:21Pa cek, jel situacija u klubu opravdanje za seljakluk koji se provodi?
svi svi svi ! navijaci Željezničara a ne rezultata !!!
Da ti nije bilo veterana koji su dali skoro sve golove i donijeli bodove mi bi ispali iz lige. Al jok, golove,bodove ne spominji nego kenjaj. Ne ide baš to tako. Sad si zbog veterana bio u borbi za evropu,a da na.pocetku nismo izmišljali toplu vodu s Drinom,i ostalim možda bi sad već bili na mjestu za evropu.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:20Puno kritika za mlade igrace,mozda opravdano ili ne, ja mislim da situaciju u Zelji treba nazvati pravim imenom,bez obzira na danasnji poraz,a to je"bolest od viska veterena" a ne od kvaliteta ili nekvaliteta mladih igraca,dalje cu to obrazloziti,nema kluba u blizoj i daljoj okolini koji moze trpiti 5-6 ovakvih veterana u startnih 11 a pri tome ima bilo kakvu ambiciju ka vrhu i osvajanju nekakvih trofeja a utociste je dozvolio ovolikom broju igraca koji su na zalasku karijere ili im je genetika takva pa se ascare vidi da ne ide, kad se to upotpuni sa pojacanjima poput,Vucenovica,Hodzica,rumenog i ostalih da ih ne nabrajam a za koje ne znamo kakvi su jer se jos nisu okusali u utakmicama isnad federalnog nivoa,sve ih je nas trener ciljano aminkovao,porazavajuce je i nase velicanje veterana i pojedinih ostalih bar od odredzenih i stice se dojam da je takvih veci broj a oni ascare ne mogu,podkrijepit cu to danasnjom sitiacijom,mada sam vec rekao da je nebitan poraz,kod jednog gola gledaju dva veterana i jedan hajmo rec mladzi kako protivnicki stoper zabija,obadvojica veterana i mladzi su bili u ozbiljnoj konkurenciji za naj,naj igraca prosli mjesec cak je mladzi i osvojio,citajuci sve postove a u kontekstu gore napisanog tvrdim da smo mi ili Vi spremni optuziti Drinu,Becu,Gasala,Durakovica,Musica za losu reakciju kod pomenutog gola,a to su nasi dragulji vrijeme ce pokazati,jedino im se moze omaci u sutuaciji ako veterani ne prorade i u tom slucaju ne povedu naseg Zelju u pravom pravcu jer poznato je da mladi moraju od nekog uciti raditi,uciti i raditi,kakva je sad situacija,sa ovim veteranima je mrka kapa kako mladosti Zelje tako i nama koji smo na zemlji po pitanju ovih ......ne znam kako da ih nazovem,sve dok ne bude maximalno dva veterana i devet Zeljinih omladinaca nas klub nece biti na nivou za dostignuca dostojna svog imena.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, AVNOJ, b00t, bablaz1, BarbareZeljin, benko21, BungaBum, DobriBosnjanin, Imamkarbarum, Lokomotifa, mamonelafo, mma_hz, mnon46, Napaceni87, perodeformero, SamoDaKazeem, tiagofaria25, Vanja8, WeekendOffender i 249 gostiju.