Kod nas nece i nije to pravilo u Dinamu su bili Barišić i još neki ljudi bili predsjednici i direktori a Mamići se sve pitali.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:06Generalni direktor se itekako miješa u sportski segment, to je fazon.spezial je napisao/la: ↑03 apr 2022, 18:47Upravo to sam i ja htio reci, bavi se biznisom, marketingom, projektima, trazi sponzore, neke manje investitore ili kako vec to nazvati i ostvaruj veze gdje mozes. I sama kaze da ne prati fudbal, tako da pretpostavljam da se nece ni mijesati u taj segmentbordobijeli je napisao/la: ↑03 apr 2022, 18:42
Samo neka radi svoj posao, to jest da se ne petlja u fudbal i ekipu, kao što je Sabrina radila. Neka se bavi marketingom, sponzorima,promocijom kluba, projektima i slicnim stvarima i bit ce top.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hebo im sfk sve
fujjj

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Azra bubeta po zvanicnoj eno zapratili Jalu Brata i Nemanju Bilbiju krv ti j.ebem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kažu da se za trenera može reći da je jak onoliko koliko je jak njegov stručni štab. A siguran sam da se to može prebaciti i na menadžment.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato sam i napisao da mi je drago što se sad Ismir pita za sve ali osoba koja ne prati fudbal ne može biti direktor najtrofejnijeg bosanskog kluba. Mogao se neko drugi dovesti na ovu poziciju.bordobijeli je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:16Kod nas nece i nije to pravilo u Dinamu su bili Barišić i još neki ljudi bili predsjednici i direktori a Mamići se sve pitali.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahahahahahaha pa njoj ce trebati 2 godine da prouci sva pravila nogometne igre, pa tek onda da pokusa sta implementirati
Kuja od gurbetskog qrca..
Kuja od gurbetskog qrca..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Fujj

Svaka mu cast,kao igrac odlican ali zapratiti lika koji poslije svakog gola umjesto da digne ruke pisa po nama i vise puta provocirao nase navijace nema smisla.
On nas i ne prati uopste niti ga zanimamo ni najmanje.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 apr 2022, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakvi debili Allahami
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo neka radi svoj posao i nece joj niko nista reci. Kuhanje, ciscenje, cuvanje djece itd
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nije ona sportski direktor, ona je generalni direktor kluba. U Realu je to neki biznismen, u Juventusu je direktor koji se bavio automobilizmom i rijetko gdje su direktori kluba sportisti. Drugo je sportski direktor to je Hasan u Bajernu, Nedved u Juve itd.MortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:22Zato sam i napisao da mi je drago što se sad Ismir pita za sve ali osoba koja ne prati fudbal ne može biti direktor najtrofejnijeg bosanskog kluba. Mogao se neko drugi dovesti na ovu poziciju.bordobijeli je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:16Kod nas nece i nije to pravilo u Dinamu su bili Barišić i još neki ljudi bili predsjednici i direktori a Mamići se sve pitali.
Nevjerovatno da se opet iste greske desavaju. Nek je na hajr. Sabrina se ako nista, makar bavila fudbalom za razliku od nove direktorice.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Da su postavili neku igračku legendu opet bi ga popljuvali, bilo bi price dosta legendi, mahale, daj mlade ljude sta ce nam legende citav zivot zive na racun kluba itd itd. Teski smo insani uh
- feniksptica
- Kontakt:
Tjerali ste Dinu. Stizu vas kletve uplakanog nevinog covjeka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije tacno. Niko ne trazi ni legende. Nek se nadje covjek koji je obavljao ozbiljne funkcije u sportu u drugim klubovima, npr u Hrvatskoj. A ne neki direktori koji ne prate fudbal i koji daju izjave da ce o za dvije godine bit najbolji klub na Balkanu, pa jedino da osvojimo ligu prvaka dva puta. Nevjerovatno. Gubi se identitet kluba sa ovim stvarima, onim objavama po instagramu za prvi april itd. Lutamo previse. Sve se to odrazava i na posjetu i same navijace itd. Sve je usko povezano.bordobijeli je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:55Da su postavili neku igračku legendu opet bi ga popljuvali, bilo bi price dosta legendi, mahale, daj mlade ljude sta ce nam legende citav zivot zive na racun kluba itd itd. Teski smo insani uh
Zamisli toliko se razumijes u fudbal, ligu, klub i sport u regionu da izjavis ove stvari, automatski se izofiras, a da nisi ni sjeo na poziciju, ja ne vjerujem. Blamzlo87 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 20:01Nije tacno. Niko ne trazi ni legende. Nek se nadje covjek koji je obavljao ozbiljne funkcije u sportu u drugim klubovima, npr u Hrvatskoj. A ne neki direktori koji ne prate fudbal i koji daju izjave da ce o za dvije godine bit najbolji klub na Balkanu, pa jedino da osvojimo ligu prvaka dva puta. Nevjerovatno. Gubi se identitet kluba sa ovim stvarima, onim objavama po instagramu za prvi april itd. Lutamo previse. Sve se to odrazava i na posjetu i same navijace itd. Sve je usko povezano.bordobijeli je napisao/la: ↑03 apr 2022, 19:55Da su postavili neku igračku legendu opet bi ga popljuvali, bilo bi price dosta legendi, mahale, daj mlade ljude sta ce nam legende citav zivot zive na racun kluba itd itd. Teski smo insani uh
NEMA NAZAD
Neka bude najbolja direktorica u historiji fudbala. Ja bih bio najsretniji. Ali nece, pogledaj kako je krenula. Ili vjerujes da za dvije godine mozemo biti najbolji klub na Balkanu uz direktoricu koji ne prati fudbal?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], InatSilniBosanski, Konzerva, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK i 56 gostiju.