FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
48
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 200

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 03 apr 2022, 20:13

bordobijeli je napisao/la:
03 apr 2022, 17:06
ledesma je napisao/la:
03 apr 2022, 17:01
Hadaljima po ko zna koji put dajemo priliku da se vrate u zivot, jeb.iga ovaj put su je fulili.

Mi jedino preko kupa mozemo u Evropu.. bit ce yebeno
Oni imaju 8 bodova manje od europe ne znam kako im mi dajemo šansu, oni ne mogu izboriti Europu ni pomocu trikova.
Ako mi li Tuzla uzmemo kup, četvrti ide u evropu. A to im je daleko tri boda.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2022, 20:16

zlo87 je napisao/la:
03 apr 2022, 20:01
03 apr 2022, 19:55
Da su postavili neku igračku legendu opet bi ga popljuvali, bilo bi price dosta legendi, mahale, daj mlade ljude sta ce nam legende citav zivot zive na racun kluba itd itd. Teski smo insani uh
Nije tacno. Niko ne trazi ni legende. Nek se nadje covjek koji je obavljao ozbiljne funkcije u sportu u drugim klubovima, npr u Hrvatskoj. A ne neki direktori koji ne prate fudbal i koji daju izjave da ce o za dvije godine bit najbolji klub na Balkanu, pa jedino da osvojimo ligu prvaka dva puta. Nevjerovatno. Gubi se identitet kluba sa ovim stvarima, onim objavama po instagramu za prvi april itd. Lutamo previse. Sve se to odrazava i na posjetu i same navijace itd. Sve je usko povezano.
Ja uopšte ne znam ko bi mogao biti generalni direktor kluba za mene su bitne funkcije sportskog direktora, trenera, vlasnik a sve druge funkcije koje nisu direktno vezane uz ekipu i fudbal za mene su manje bitne. Ko ce biti u marketingu, u fan shopu, ekonom ili sekretar stvarno mi je nebitno, imaš u UO ljude strance niko ih ne zna.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 03 apr 2022, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 03 apr 2022, 20:17

Samo vas gledam
slika
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 03 apr 2022, 20:21

03 apr 2022, 20:16
zlo87 je napisao/la:
03 apr 2022, 19:55
Da su postavili neku igračku legendu opet bi ga popljuvali, bilo bi price dosta legendi, mahale, daj mlade ljude sta ce nam legende citav zivot zive na racun kluba itd itd. Teski smo insani uh
Nije tacno. Niko ne trazi ni legende. Nek se nadje covjek koji je obavljao ozbiljne funkcije u sportu u drugim klubovima, npr u Hrvatskoj. A ne neki direktori koji ne prate fudbal i koji daju izjave da ce o za dvije godine bit najbolji klub na Balkanu, pa jedino da osvojimo ligu prvaka dva puta. Nevjerovatno. Gubi se identitet kluba sa ovim stvarima, onim objavama po instagramu za prvi april itd. Lutamo previse. Sve se to odrazava i na posjetu i same navijace itd. Sve je usko povezano.
Ja uopšte ne znam ko bi mogao biti generalni direktor kluba za mene su bitne funkcije sportskog direktora, trenera, vlasnik a sve druge funkcije koje nisu direktno vezane uz ekipu i fudbal za mene su manje bitne. Ko ce biti u marketingu, u fan shopu, ekonom ili sekretar stvarno mi je nebitno
Pa to su najvažnije funkcije u klubu. Posebno marketing i generalni direktor. Oni trebaju da donose pare klubu od kojih će kasnije sportski direktor sklapati ekipu. Eto vidjeli smo prije godinu dana šta bude kad imas relativno ok sportskog direktora za Bosnu i kad imaš na "nebitnoj" poziciji generalnog direktora nekog kao što je Sabrina bila. Sportski direktor nađe kvalitetne igrače, ali dobije odbijenicu od generalnog jer nisu uspjeli naći pare.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2022, 20:21

zlo87 je napisao/la:
03 apr 2022, 20:10
Aduka87 je napisao/la:
03 apr 2022, 20:04
Hahah vama Bog ne bi ugodio, sretno Ajli.
Neka bude najbolja direktorica u historiji fudbala. Ja bih bio najsretniji. Ali nece, pogledaj kako je krenula. Ili vjerujes da za dvije godine mozemo biti najbolji klub na Balkanu uz direktoricu koji ne prati fudbal?
Vole bosnje dobar spin, to ih hrani. Onda samo procitaju za 2 godine cemo biti najbolji u regionu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 apr 2022, 20:25

Žena je tu zbog finansija i vjerujem da će raditi dobar posao.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 apr 2022, 20:26

NisamInSajder je napisao/la:
03 apr 2022, 20:21
zlo87 je napisao/la:

Ja uopšte ne znam ko bi mogao biti generalni direktor kluba za mene su bitne funkcije sportskog direktora, trenera, vlasnik a sve druge funkcije koje nisu direktno vezane uz ekipu i fudbal za mene su manje bitne. Ko ce biti u marketingu, u fan shopu, ekonom ili sekretar stvarno mi je nebitno
Pa to su najvažnije funkcije u klubu. Posebno marketing i generalni direktor. Oni trebaju da donose pare klubu od kojih će kasnije sportski direktor sklapati ekipu. Eto vidjeli smo prije godinu dana šta bude kad imas relativno ok sportskog direktora za Bosnu i kad imaš na "nebitnoj" poziciji generalnog direktora nekog kao što je Sabrina bila. Sportski direktor nađe kvalitetne igrače, ali dobije odbijenicu od generalnog jer nisu uspjeli naći pare.
Ne vrijedi. Nadam se da ce se nekada shvatiti da je svaki sektor u klubu povezan sa samom ekipom. Gdje god se kaska, ekipa to najvise osjeti. Poenta kluba je jedinstvo i cjelina. Marketing privlaci ljude, pravi stmosferu, donosi psre. Sve sto ima veze sa ekipom. Kolektiv i jedinstvo. Najbitnija stvar u fudbalu. A ne da svako vodi svoj odjel i svoju politiku bez zajednicke vizije i ideje za klub.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 apr 2022, 20:29

Zeni je mjesto u kuhinji.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2022, 20:30

zlo87 je napisao/la:

Kod nas su za pare zaduženi vlasnici Ismir i Tan a ovi uopslenici su serveri. Nisu oni nju zaposlili da ona donosi novac a niti da ga rasporedjuje, nego da radi po njihovim notama.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 03 apr 2022, 20:32

slika

slika

Koliko su ove ljude tjerali iz kluba, koji su radili sasvim solidan posao... Dabogda nam žena trener bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2022, 20:33

Mamić je u Dinamu isto sve anonimuse postavio u klub, zena predsjednik UO, penzioneri mu predsjednik. Nece on u klub da mu pametuju legende ili neke velike face hoce on da bude glavni, tako vidim i ovo kod nas ko ulaže pare on hoce da se pita.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 apr 2022, 20:35

Samo zbog ovog mentaliteta nikad necemo iz ove rupetine izac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 apr 2022, 20:35

03 apr 2022, 20:33
Mamić je u Dinamu isto sve anonimuse postavio u klub, zena predsjednik UO, penzioneri mu predsjednik. Nece on u klub da mu pametuju legende ili neke velike face hoce on da bude glavni, tako vidim i ovo kod nas ko ulaže pare on hoce da se pita.
Hahahaha jooj teorije, svaka cast, za ovo se ide na fakultet

Znaci sefovi svih jakih drzava da postave sve levate jer je on taj koji mora biti glavni baja..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2022, 20:39

03 apr 2022, 20:33
Zar nije logičnije da postavimo neku osobu koja makar prati fudbal poput recimo nas? :mrgreen: ne treba ništa više, generalni direktor je najodgovornija pozicija u klubu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 03 apr 2022, 20:44

znam je sa drugih projekata, ne kontam samo kojom logikom je zavrsila kao direktorica najveceg sportskog kluba u drzavi. uhljeb klasicni. osim ako je ismir ne guzi daninu iza ledja.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 03 apr 2022, 20:46

03 apr 2022, 20:30

Kod nas su za pare zaduženi vlasnici Ismir i Tan a ovi uopslenici su serveri. Nisu oni nju zaposlili da ona donosi novac a niti da ga rasporedjuje, nego da radi po njihovim notama.
:rol:

Pa Ismir cijelo vrijeme govori kako on neće da popunjava budžet, nego hoće da klub bude samoodrživ, dakle da investitor ne mora dat svoj milion za plate, već da to sam klub prihoduje kroz sponzore, projekte, rezultate i transfer.

@zlo87 Upravo tako. Na svakoj funkciji moraš imati sposoban i kvalitetan kadar da bi napravio rezultat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 apr 2022, 20:48

Nemojte nas zajebavati, ova prosla je barem znala nesto o fudbalu. Ovo je samo potez koji nas vraca korak nazad jos vise u provaliju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 apr 2022, 20:50

Ova je bar dokazano negdje radila. A jeKo Nenad Podgorac, ljudi dragi ne moze se covjeku naci ni koju je osnovnu zavrsio :urnebes:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2022, 20:50

feniksptica je napisao/la:
03 apr 2022, 20:48
Nemojte nas zajebavati, ova prosla je barem znala nesto o fudbalu. Ovo je samo potez koji nas vraca korak nazad jos vise u provaliju.
Zavisi, ja sam opet miran jer se Ismir pita za sve. Nam je Sabrini dozvolio da radi sve dok to ovdje neće biti slučaj sigurno.
Kako god, volio bi da dovodimo kvalitetne ljude na ovakve pozicije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 03 apr 2022, 20:50

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
03 apr 2022, 20:32
slika

slika

Koliko su ove ljude tjerali iz kluba, koji su radili sasvim solidan posao... Dabogda nam žena trener bila.
Ako su milionska pljacka i historijska bruka kluba s puncem solidan posao onda su ga radili.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”